Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
chemengntua
- Μαθητευόμενος

-
calessin
- Μαθητευόμενος

@ apaisiodkos
Μάλλον έχεις δίκιο. Ωστόσο από ότι φαίνεται στο ασεπ τους νοιάζει περισσότερο να μας παγιδεύσουν παρά να διαπιστώσουν ποιος έχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να κάνει τη δουλειά του αερολιμενικού ή του ΕΕΚ. Είναι βέβαια και για αυτούς δύσκολο να καταφέρουν κάτι τέτοιο ανάμεσα σε 2000+ άτομα μέσα σε τρεις τέσσερις ώρες. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε. Τώρα δεν αλλάζει τίποτα.
Μάλλον έχεις δίκιο. Ωστόσο από ότι φαίνεται στο ασεπ τους νοιάζει περισσότερο να μας παγιδεύσουν παρά να διαπιστώσουν ποιος έχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να κάνει τη δουλειά του αερολιμενικού ή του ΕΕΚ. Είναι βέβαια και για αυτούς δύσκολο να καταφέρουν κάτι τέτοιο ανάμεσα σε 2000+ άτομα μέσα σε τρεις τέσσερις ώρες. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε. Τώρα δεν αλλάζει τίποτα.
-
eva1980
- Μαθητευόμενος

[quote]@eva1980
Δεν πιστεύω να καθόσουν στην μεσαία σειρά, δεύτερο θρανίο... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εύχομαι να έχεις πάει πολύ καλύτερα από όσο θυμάσαι. Αν κατάλαβα καλά δίνεις και για ελεγκτής οπότε σου εύχομαι να σκίσεις![/quote]
Ειδες που με καταλαβες..! :D
Εσυ που καθοσουν?Τι σχολη τελειωσες?
Ας γινει κανενα θαυμα να περναω..αντεγραφα οτι ναναι..κ στα εκ καθαρευούσης προερχόμενα τα'χασα και τα αβγα και τα πασχαλια..Εσυ ποσα λαθη εχεις στα λεκτικα?
Καλα αποτελεσματα..οπως και ναχει..και καλο 4 ημερο για οσους μπορουν!!
Εγω θαμαι εντος πολεως για ιδιαιτερα..Σνιφφφ :(
Δεν πιστεύω να καθόσουν στην μεσαία σειρά, δεύτερο θρανίο... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εύχομαι να έχεις πάει πολύ καλύτερα από όσο θυμάσαι. Αν κατάλαβα καλά δίνεις και για ελεγκτής οπότε σου εύχομαι να σκίσεις![/quote]
Ας γινει κανενα θαυμα να περναω..αντεγραφα οτι ναναι..κ στα εκ καθαρευούσης προερχόμενα τα'χασα και τα αβγα και τα πασχαλια..Εσυ ποσα λαθη εχεις στα λεκτικα?
-
billaros
- Μαθητευόμενος

eva1980 έγραψε:@eva1980
Δεν πιστεύω να καθόσουν στην μεσαία σειρά, δεύτερο θρανίο... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εύχομαι να έχεις πάει πολύ καλύτερα από όσο θυμάσαι. Αν κατάλαβα καλά δίνεις και για ελεγκτής οπότε σου εύχομαι να σκίσεις!
Προφανώς δεν θυμάσαι αυτόν που σου μιλούσε για πληθωρισμό και ελαστικότητα ζήτησης... και η ΥΠΑ θεωρεί εμένα πολύ μεγάλο για ελεγκτή ;)
Στα λεκτικά είμαι στα min 7, max 9 λάθη. Είναι 2 ερωτήσεις που δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι έχω απαντήσει... χμ, ίσως τελικά να γερνάω. Το πρώτο πτυχίο είναι σε εφαρμοσμένη πληροφορική αλλά τα μαστερ είναι σε διοίκηση και οικονομικά. Μπάχαλο, θεωρώ τον εαυτό μου οικονομολόγο και το δημόσιο με θεωρεί πληροφορικό.
Πάντως, βρε Εύα, μήπως αδικείς τον εαυτό σου; Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι μετέφερες τις απαντήσεις λάθος; Αντίστροφα, ποιός με διαβεβαιώνει ότι τις μετέφερα εγώ σωστά; Ρεζουμέ: Είναι ακόμα νωρίς για πανηγύρια, μνημόσυνα και λοιπές τελετές. Αν έχω δίκιο (που έχω), κερνάς!
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
athoa
- Μαθητευόμενος

sems έγραψε:kai ta aeroplana tha peftoune soridon meta
Οι μισοί πιλότοι είναι παντρεμένοι με τις μισές αεροσυνοδούς και οι μισοί υπάλληλοι του αεροδρομίου είναι παντρεμένοι ή θα παντρευτούν με τους άλλους μισούς(συμπεριλαμβανομένων και της ΥΠΑ).Έχεις δεί πολλά αεροπλάνα να πέφτουν σωρρηδόν αρχηγέ;
ΥΓ1:Για να μαθαίνεις σιγά-σιγά,αφού θέλεις να μπείς στο κύκλωμα,στην αεροπορική πιάτσα υπάρχει το εξής σοφό ρητό:¨Ο αέρας είναι μια μεγάλη ανακύκλωση σπερ....τος".Το έπιασες΄;
ΥΓ2:Μη ζηλεύεις τόσο πολύ.
-
billaros
- Μαθητευόμενος

Αγαπητέ sems, δεν έχω δει "πιτσουνάκι" 30 ετών, με φαλάκρα και κοιλιά. Μου θυμίζετε την περιπέτεια του Αστερίξ "Οι δάφνες του Καίσαρα" όπου ο Οβελίξ κάποια στιγμή αποκαλείται "μπιζουδάκι". Κατανοείτε, ελπίζω, το γελοίο του πράγματος και στις δύο περιπτώσεις.
Αγαπητέ takisrhodes83, ευχαριστώ για τις ευχές σας. Θα σας απογοητεύσω όμως. Κάνετε ένα αδικαιολόγητα μεγάλο λογικό άλμα και επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ένα και μόνο ενδεχόμενο ενός τεράστιου δειγματικού χώρου.
Κύριοι, βρίσκεστε σε μία μάζωξη και βλέπετε δύο άγνωστά σας άτομα να συζητάνε. Υποθέτω ότι το βρίσκετε πολύ φυσιολογικό να παρέμβετε. Εγώ πάλι, όχι. Το θεωρώ αγενές. Ακόμα περισσότερο όταν περιλαμβάνει κακό χιούμορ.
Αγαπητέ takisrhodes83, ευχαριστώ για τις ευχές σας. Θα σας απογοητεύσω όμως. Κάνετε ένα αδικαιολόγητα μεγάλο λογικό άλμα και επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ένα και μόνο ενδεχόμενο ενός τεράστιου δειγματικού χώρου.
Κύριοι, βρίσκεστε σε μία μάζωξη και βλέπετε δύο άγνωστά σας άτομα να συζητάνε. Υποθέτω ότι το βρίσκετε πολύ φυσιολογικό να παρέμβετε. Εγώ πάλι, όχι. Το θεωρώ αγενές. Ακόμα περισσότερο όταν περιλαμβάνει κακό χιούμορ.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

vasilaki, gia coolarise ligo... ta sxolia itan kaloproaireta (toulaxiston ta dika mou). H kopela de nomizw na prosvlithike.Twra esy paiksto ippotis. Ama thes na kaneis private conversation msn kai wraiotates VoIP technologies. Oti les sto forum einai dhmosio. An einai ****kia tha to krinoume, an einai kalo tha sou poume kai bravo. En prokeimenw ligo humor kaname.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες