Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τετ Μαρ 19, 2008 12:28 pm

Οι θέσεις χωρις εντοπιοτητα ειναι ακριβως 7. Συμφωνω οτι θελει υψηλη βαθμολογια.Οχι πανω απο 90%. Σιγουρα ομως πανω απο 75%.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Μαρ 19, 2008 12:42 pm

nai isws imoun ligo ypervolikos...vale 80% gia na mi malwnoume. Apla eseis gia aero apla perimenete ta apotelesmata. Opote oti kai na pw to idio kanei :)

vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τετ Μαρ 19, 2008 12:54 pm

Εχεις απολυτο δικιο. Περιμενουμε τα αποτελεσματα!!!! Καλη επιτυχια στους μελλοντικους ελεγκτες. Οσοι πανε επαρχια θα περασουν πιο χαλαρα απο οτι οσοι μπουν Αθηνα και θεσσαλονικη. Θα ρωτησω και τον αντρα μου μηπως εχει ακουσει κατι για την διργανωση των εξετασεων και αν θα ειναι και της ΥΠΑ τα θεματα η μονο το ΑΣΕΠ. Εχεο πολλους γνωστους στην σποα γιατι δουλευε μεχρι πριν ενα χρονο εκει.Οτι μαθω θα σας το πω.

sems
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sems » Τετ Μαρ 19, 2008 1:12 pm

kai emeis me tin seira mas stin SPOA

vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τετ Μαρ 19, 2008 1:14 pm

οκ. Δεν λεω τιποτα.Ευχαριστημενος sems?

vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τετ Μαρ 19, 2008 1:19 pm

Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επιθετικος.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Μαρ 19, 2008 2:04 pm

kai emeis me tin seira mas stin SPOA

Ti thelei na pei o poihths?

ngkagr
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ngkagr » Τετ Μαρ 19, 2008 3:43 pm

Κάποιος που έχει advanced έχει καμία ουσιαστική ελπίδα, ακόμη και αν περάσει και στα τρία στάδια? Κατάχλωμο το βλεπω..
Τι λέτε?

karaflos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό karaflos » Τετ Μαρ 19, 2008 6:24 pm

Εγώ πιστεύω δεν έχει καμία ελπίδα

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Τετ Μαρ 19, 2008 10:03 pm

Είμαι ηλίθια ηλίθια ηλίθια!!!!! Έκανα χαζα λάθη στο κομμάτι το θετικών επιστημών...πράγματα που αν με ρωτήσεις σε φυσιολογικές συνθηκες τα ξερω, μαλλον είχα ζαβλακωθει απο το δικαιο μεχρι να φτασω σε αυτες.

Το Σ που αναφερθηκε παραπάνω είναι απλό άθροισμα μπορεί να μπερδευει η εμφάνιση του αλλά ήταν απο τα πιο απλά εκει πέρα, τα μαθηματικά τα παλεψα και μπορώ να πω οτι ηταν καλουτσικα γιατί παρόλο που είμαι θετικών επιστημών έχω να διδαχθώ και εγω μαθηματικά απο το λύκειο 8)

Έκανα ηλίθια λάθη στην φυσική... :twisted: με κυνηγάει όπου και να παω.

Πιανω την βαση αλλά μέχρι εκει, δεν περνάω το πολυπόθητο 75 που χρειαζεται για να εχεις ελπίδες για τις 6 θεσεις με τίποτα!!

Καλη συνεχεια στους ελεκτες και καλα αποτελεσματα στους αερο.. :D

Μακαρι όσοι διοριστούν να είναι απο το forum παντως, να έχουμε κεράσματα (καμια τζάμπα πτήση ξερετε εσεις!)

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Τετ Μαρ 19, 2008 10:23 pm

[quote="spirtula"]Είμαι ηλίθια ηλίθια ηλίθια!!!!! Έκανα χαζα λάθη στο κομμάτι το θετικών επιστημών...πράγματα που αν με ρωτήσεις σε φυσιολογικές συνθηκες τα ξερω, μαλλον είχα ζαβλακωθει απο το δικαιο μεχρι να φτασω σε αυτες.

Το [b]Σ[/b] που αναφερθηκε παραπάνω είναι απλό άθροισμα μπορεί να μπερδευει η εμφάνιση του αλλά ήταν απο τα πιο απλά εκει πέρα, τα μαθηματικά τα παλεψα και μπορώ να πω οτι ηταν καλουτσικα γιατί παρόλο που είμαι θετικών επιστημών έχω να διδαχθώ και εγω μαθηματικά απο το λύκειο 8)

Έκανα ηλίθια λάθη στην φυσική... :twisted: με κυνηγάει όπου και να παω.

Πιανω την βαση αλλά μέχρι εκει, δεν περνάω το πολυπόθητο 75 που χρειαζεται για να εχεις ελπίδες για τις 6 θεσεις με τίποτα!!

Καλη συνεχεια στους ελεκτες και καλα αποτελεσματα στους αερο.. :D

Μακαρι όσοι διοριστούν να είναι απο το forum παντως, να έχουμε κεράσματα (καμια τζάμπα πτήση ξερετε εσεις!)[/quote]

[quote]Ax spirtula..join the club..
Εγω είμαι θετικών επιστημών και στο μεσημεριανό εγραψα ιδιαιτέρως καλά..τόσο στο Δίκαιο,όσο κ στα Φυσικομαθηματικά..Γιατί τα μπέρδεψες ? Το Σ λυνόταν με διαδοχική αντικατάσταση..αν δεν θυμόσουν τον τύπο..
Το πρόβλημα είναι στις λεκτικές( τα Γ....σα),που παίζεται το αν θα περάσω..γιατι τα μπουρδούκλωσα στην αντιγραφή στο απαντητικό..Αν όχι, μάλλον δεν ξέρω Ελληνικά..τι να πω?
Εχω ένσταση για την 21 ( μητερας ) και την 34 η οποία δεν αναφερόταν πουθενα..κ νομίζω οτι είναι αυθαιρετες οι απαντησεις και στα 2 ..
Λες αν κανουμε καμια ενσταση να γινει κάτι?
Ακομα και ο μέγας ΑΣΕΠ κάνει λάθη..κ όταν κάνει καλό είναι να τα διορθώνει με οποιο τρόπο..[/quote]

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Τετ Μαρ 19, 2008 10:26 pm

[quote="ngkagr"]Κάποιος που έχει advanced έχει καμία ουσιαστική ελπίδα, ακόμη και αν περάσει και στα τρία στάδια? Κατάχλωμο το βλεπω..
Τι λέτε?[/quote]

Λυπαμαι που στο λέω αλλά δύσκολα.. :wink:
Ολοι οι φιλοι μου που έδωσαν έχουν Pro.. :shock:
Ποτε δεν ξέρεις όμως.. :D

user81
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό user81 » Τετ Μαρ 19, 2008 11:33 pm

eva1980 έγραψε:
Εχω ένσταση για την 21 ( μητερας )

δυστυχώς είναι σωστό (κι εγώ λάθος το έχω :( )

Aπό ότι μου είπε φιλόλογος το "ως μητέρας" πάει στο "της"=αυτής και όχι στο "ο ρόλος" οπότε πρέπει να ταιρίαζει κατά πτώση (η κάπως έτσι τελοσπάντων είναι η εξήγηση δεν την θυμάμαι ακριβώς)

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Πέμ Μαρ 20, 2008 1:03 am

Αν υποθέσουμε κανονική κατανομή με μέσο και τυπική απόκλιση από από τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της τράπεζας της Ελλάδας τότε η πρόβλεψή μου είναι ότι η "βάση" για τους αερολιμενικούς θα είναι στο 75% -76% (χωρίς να υπολογίζω προσαυξήσεις). Η ανάλυση είναι βέβαια πολύ πρόχειρη αλλά επιβεβαιώνω το ένστικτο της vicki74. Όσο αφορά εμένα βρίσκομαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας καθώς (ο ηλίθιος!) κατάπια αρκετά δολώματα. Χαιρετίσματα στα παιδιά της αίθουσας 6 της Καρόλου Ντηλ.

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Πέμ Μαρ 20, 2008 10:07 am

Λοιπόν, όπως παρατήρησα είχε υπάρξει διαγωνισμός το 2004 για 26 αερολιμενικούς (2/1Γ/2004). Εκεί, ο πρώτος είχε "πιάσει" 88.18 (χωρίς εντοπιότητα και βαθμό πτυχίου) και ο έβδομος 79.39. Για παρακάτω δεν έχει νόημα, αφού είναι θέσεις με εντοπιότητα στον δικό μας διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός εκείνος ήταν, όμως, και "δυσκολότερος", αφού ήταν εξειδικευμένος, δηλαδή έδιναν Δημ. Δίκαιο (μια εξέταση ξεχωριστή από τις άλλες), Οικονομικά το ίδιο, περίληψη και κατανόηση κειμένου κλπ. Άρα, οι βαθμοί αυτοί πρέπει να αυξηθούν για να πάρουμε μια ιδέα για το ποιος περνάει τώρα που οι ενότητες ήταν "σε επίπεδο βασικών γνώσεων". Η δική μου εκτίμηση σχεδόν συμπίπτει με την αρχική εκτίμηση του takisrhodes83, δηλαδή >88%, χωρίς πτυχίο. Δυστυχώς...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες