Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
pant
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pant » Δευ Μαρ 17, 2008 11:17 pm

ta frontisthria boroun na dhmosieoun oti theloun....
na do pote tha vgaloun ta epishma.....

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Δευ Μαρ 17, 2008 11:21 pm

psou έγραψε:Εγώ πάλι ξέρω πως ο διπλανός μου στις εξετάσεις ή απάντησε σε όλα στην τύχη ή ήξερε όλες τις απαντήσεις. Συγκεκριμένα στις υπολογιστικές ασκήσεις καν δεν εγραψε κάτι στο πρόχειρο. Έγραφε μόνο απαντήσεις, τι να λέμε τώρα..;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ... ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ... Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ... ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ....
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ... ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.... ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΕΝΘΕΡΜΑ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ...Ή ΚΑΡΑΚΑΞΑ.... ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ... ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΩΔΙΟ SIEMENS....
ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ...
Α.ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΥΖΑΚΙΑ (ΜΥΡΙΖΕ ΟΥΖΟ...)
Β.ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ
Γ.ΑΠΕΠΝΕΕ... ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ...
Δ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΔΥΟ ΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ONE WAY ΤΑΞΙΔΙ.

ΥΓ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗN ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΤΖΟΥΛΗ... ΑΠΟ ΤΟ FAME STORY... ΑΛΛΑ 1500 ΕΥΡΩ... :wink:

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Μαρ 17, 2008 11:24 pm

Γ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗN ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΤΖΟΥΛΗ... ΑΠΟ ΤΟ FAME STORY... ΑΛΛΑ 1500 ΕΥΡΩ...

Πολυ σωστη κινηση. Ετσι θα μπορεσεις να κανεις ορθοφωνια με αγγλικη προφορα. απαραιτητο για εναν ΕΕΚ, και θα εχεις ενα προσον επιπλεον στο βιογραφικο σου, αν θελησεις να κανεις την πολυ δυσκολη καριερα του αοιδου.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Μαρ 17, 2008 11:27 pm

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ...Ή ΚΑΡΑΚΑΞΑ....

Καλα εννοειται δε νομιζω να υπαρχει κανεις που νομιζει οτι προκειται να κοπει κανεις στην προφορικη εξεταση ορθοφωνιας. Αυτη η εξεταση γινεται για να δει κανενας μπαρμπας κανενα μωρο, οπως την κουκλα στο Περιστερι που εμοιαζε στη Θελξη.

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Δευ Μαρ 17, 2008 11:34 pm

599 δώσαμε για αερολιμενικοί τελικά, αν σκεφτεις οτι απο τις 19 θεσεις 5-6 δεν θελουν εντοπιοτητα.......1 στους 100 η αναλογία χονδρικα...λογικά αυτοι που θα μπουν θα έχουν γραψει ΑΡΙΣΤΑ :shock:

Μπορείτε να συνεχίσεται να πετατε ελευθερα...την γλιτωσατε απο μενα :cry:

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Δευ Μαρ 17, 2008 11:48 pm

takisrhodes83 έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ...Ή ΚΑΡΑΚΑΞΑ....

Καλα εννοειται δε νομιζω να υπαρχει κανεις που νομιζει οτι προκειται να κοπει κανεις στην προφορικη εξεταση ορθοφωνιας. Αυτη η εξεταση γινεται για να δει κανενας μπαρμπας κανενα μωρο, οπως την κουκλα στο Περιστερι που εμοιαζε στη Θελξη.
ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

ΒΑΣΙΚΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΨΕΥΔΟΣ...), ΑΛΛΑ Η ΤΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, SIEMENS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΜΩΡΕ ΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΧΑΛΙΕΤΑΙ..., ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΞΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Ή ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΤΡΑ..., ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.
ΒΡΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΛΑΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΛΩΣΕΙ...

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Τρί Μαρ 18, 2008 12:54 am

[quote="glk08"][quote="takisrhodes83"][quote]ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ...Ή ΚΑΡΑΚΑΞΑ....[/quote]

Καλα εννοειται δε νομιζω να υπαρχει κανεις που νομιζει οτι προκειται να κοπει κανεις στην προφορικη εξεταση ορθοφωνιας. Αυτη η εξεταση γινεται για να δει κανενας μπαρμπας κανενα μωρο, οπως την κουκλα στο Περιστερι που εμοιαζε στη Θελξη.[/quote] ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

ΒΑΣΙΚΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΨΕΥΔΟΣ...), ΑΛΛΑ Η ΤΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, SIEMENS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΜΩΡΕ ΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΧΑΛΙΕΤΑΙ..., ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΞΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Ή ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΤΡΑ..., ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.
ΒΡΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΛΑΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΛΩΣΕΙ...[/quote][quote][/quote][quote][/quote][quote][color=red][/color][color=red][/color]

[quote]Εν τελει το μεσο ειναι ζωτικής σημασιας στον διαγωνισμο αυτο, ή παιζει να ειναι αξιοκρατικος?
Αν σκεφτείτε παντως οτι για αερολιμενικους οι θεσεις ειναι 6, και για ΕΕΚ κατω απο 70..ολοι ( για να μην πω κ περισσοτεροι αν υπηρχαν οι θεσεις) εχουν καποιο μεσο..Οποτε ποιο το νοημα τις ολης διαδικασιας που μπηκαμε?
Αν οι θεσεις ειναι ηδη δοσμενες ( οπως φημολογειται), τζαμπα κανεις μαθηματα ορθοφωνιας..
Το πολυ πολυ να βγάλεις κανα καλο μεροκαματο στα μπουζουκια μετα..
..στα οποια παλι πρεπει να εχεις τα καταλληλη "μεσα.." για να μπείς..
Απογοητευτηκα κι αλλο με αυτα που διαβασα εδω...
Καλη επιτυχια μας ευχομαι..και ως την ορθοφωνια ας κανουμε προβα με τραγουδια της Καλομοιρας..που χει και την ζητουμενη προφορα..![/quote][/quote]

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Τρί Μαρ 18, 2008 1:06 am

Αν σκεφτείτε παντως οτι για αερολιμενικους οι θεσεις ειναι 6, και για ΕΕΚ κατω απο 70..ολοι ( για να μην πω κ περισσοτεροι αν υπηρχαν οι θεσεις) εχουν καποιο μεσο..Οποτε ποιο το νοημα τις ολης διαδικασιας που μπηκαμε?

Εγω μια φορά μεσο δεν εχω, και δεν επεδιωξα να εχω, και δεν πιστευω οτι αυτοι που εχουν μεσο περιμενουν τον γραπτο διγωνισμο για να μπουν...εχουν μπει εδω και καιρο και δεν εχουμε παρει και χαμπαρι...

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Μαρ 18, 2008 1:23 am

Εννοειται. Απαξ και συμμετασχει καποιος στο διαγωνισμο ειναι πολυ δυσκολο ,αν δε γραψει να μπει.Πρεπει πια να ξερει τα θεματα, ή να εχει κολληταρι διορθωτη.Αυτοι που μπαινουν με μεσο μπαινουν απο την πισω πορτα.Με κατι εποχιακες προσληψεις που ως δια μαγειας γινονται μονιμες, με κατι μεταταξεις χωρις καμια δικαιολογια. Παω στοιχημα πως αν σε δυο χρονια μετρησει καποιος τους ΕΕΚ που διοριστηκαν μετα το 2007, θα ειναι οχι 70, αλλα 100.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Μαρ 18, 2008 1:31 am

μπηκα στο site του διαβοητου φροντιστηριου. Με εκπληξη συνειδητοποιω, οτι καποιος για να δωσει αερολ. επρεπε να σκασει 1600 + 1000. Αν ειναι δυνατον νομιζα οτι ηταν 1000 ολη η εξεταση. 400 ευρω ρε παιδια για να διαβασεις την εισαγωγη στο δικαιο κ πολιτικους θεσμους Β Λυκειου? ΕΛΕΟΣ που ειναι το ΣΔΟΕ κλειστε τους ρε!!!!!

ΥΓ Σιγουρα αυτοι θα χουν δικους τους στο ΑΣΕΠ. Επιφυλασσομαι αλλα το κοβω οι απαντησεις ειναι σωστες.

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Τρί Μαρ 18, 2008 2:11 am

και κατι άλλο..
Για την επομενη φαση..αν με το καλο περασουμε απο που προετοιμαζομαστε?
τεστ εγρηγορσης , μνημης κ συγκεντρωσης δεν ειναι?
Στην ορθοφωνια τι περιλαμβανεται..
κατα τη γνωμη μου μονο αν θα εχουμε καποια λεκτικη δυσλειτουργια θα κοπουμε..
Μηπως παιζει κ αυτο σαν τις "συνεντευξεις" που δινουμε για τα μεταπτυχιακα..κ ειναι και αυτο υποκειμενικο..?

logistria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό logistria » Τρί Μαρ 18, 2008 8:41 am

Καλημέρα σε όλους!

Παιδιά από την εμπειρία μου καθώς και από την εμπειρία δικών μου ανθρώπων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ έχω βγάλει ένα συμπέρασμα: είτε έβρισκα λύσεις από βιβλία είτε από φροντιστήρια σημασία έχουν οι λύσεις που "θεωρεί ως σωστές" ο ΑΣΕΠ, οπότε ότι και να λέμε καλύτερα να περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Επίσης να προσθέσω ότι σε παλαιότερο διαγωνισμό ο ΑΣΕΠ είχε δώσει απαντήσεις που κατά την γνώμη όχι μόνο τη δική μου αλλά και άλλων, η οποία στηριζόταν σε μεγάλη βιβλιογραφία, ο ΑΣΕΠ είχε δώσει τελείως άλλη απάντηση που αυτή θα καταχωρούσε ως σωστή κατά τη διόρθωση.

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας!

sems
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sems » Τρί Μαρ 18, 2008 9:09 am

pragmatika pisteuete sta vismata?
paidia. thelete to pisteuete 'h oxi ego gnorizo atomo pou tha mporouse aneta na theorithei vismatiko kai den ekane ta xartia tou kan gia ton diagonismo.

pantos ego eida sto eksofylo na leei "kentriki epitropi diagonismwn YPA"

ego an imoun stin epitropi kai eixa anipsaki pou dinei tha to epairna ena tilefono. toso diskolo einai?

oso gia ta frontistiria? mono o bonias einai? exei kai enan allon pou xamogelastos krataei ena valitsaki kai foraei gialakia. ekeinos na deite.

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τρί Μαρ 18, 2008 10:29 am

Kalimera paides!
Ti egine, kamia efimerida den evgale tis
apantiseis e?
Giati etsi?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Μαρ 18, 2008 10:56 am

Δεν τις εβγαλαν οι εφημεριδες τελικα? Μαλλον δεν ηθελαν να ρισκαρουν καμια ασυμφωνια με το ΑΣΕΠ και να γινουμε μυλος.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες