Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
ngkagr
- Δόκιμος

Τι thriller είναι αυτό... λοιπόν να δείτε που ο Μπόνιας παρακολουθεί το forum και διαβάζει τις ενστάσεις μας. Παίζουν με τα νεύρα μας! Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα ξεχάσουμε όλα μέχρι να βγουν τα αποστελέσματα? γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε σίγουροι για τίποτα μέχρι τότε...[/quote]
εγω λεω να του στειλουμε αντιγραφο των τελευταιων 5 σελιδων του topic για να μην κανει αλλα λαθη και αναρτησει παλι ωρολογιακες βομβες (σπιρτουλα ποσα λαθη ειχες στις λεκτικες και στην κατανοηση), εχετε την διευθυνση?
εγω λεω να του στειλουμε αντιγραφο των τελευταιων 5 σελιδων του topic για να μην κανει αλλα λαθη και αναρτησει παλι ωρολογιακες βομβες (σπιρτουλα ποσα λαθη ειχες στις λεκτικες και στην κατανοηση), εχετε την διευθυνση?
-
spirtula
- Μαθητευόμενος

-
bluecap
- Μαθητευόμενος

ngkagr έγραψε:
παντως για το 44α λέει μέσα στο κείμενο ότι ο κανονισμός αφορά κοινοτικούς αερομεταφορείς. εξυπακούεται προφανώς οτι αφου δεν αναφερεται άλλος αερομεταφορέας, δεν υπάρχει και περιπτωση να παιζουν οι μη κοινοτικοι.
Φίλε μου όσο κι αν τον διάβασα δε βρήκα που αναφέρει ότι ο κανονισμός αφορά κοινοτικούς αερομεταφορείς.
-
spirtula
- Μαθητευόμενος

Episis na pw pws oi eksetaseis logw twn thematwn se Thetikes,Fysikes,Texnologikes efarmoges-epistimes,apeythinontousan se atoma tou politexneioy,oxi opws palia se atoma Nomikis asoee
Νομίζω οτι ήταν αρκετά μοιρασμένα τα θεματα, θετικής κατευθυνσης είμαι και εγώ και μου φανηκαν αρκετα νορμαλ τα θεματα απο το 37 μεχρι το 72, μεχρι το 37 όμως έχασα αρκετες φορες την μπάλα :) .
Το αντίστροφο έγινε με τους θεωρητικούς απ'οτι μου είπε μια κοπελια δικηγορος που καθοταν μπροστα μου.
-
ngkagr
- Δόκιμος

bluecap έγραψε:ngkagr έγραψε:
παντως για το 44α λέει μέσα στο κείμενο ότι ο κανονισμός αφορά κοινοτικούς αερομεταφορείς. εξυπακούεται προφανώς οτι αφου δεν αναφερεται άλλος αερομεταφορέας, δεν υπάρχει και περιπτωση να παιζουν οι μη κοινοτικοι.
Φίλε μου όσο κι αν τον διάβασα δε βρήκα που αναφέρει ότι ο κανονισμός αφορά κοινοτικούς αερομεταφορείς.
Οι διατάξεις
περί της παροχής συνδρομής από τους αερομεταφορείς έχουν επίσης εφαρμογή
και για τους επιβάτες που αναχωρούν από αερολιμένα τρίτης χώρας με
προορισμό αερολιμένα της ΕΕ, εφόσον την πτήση εκτελεί κοινοτικός
αερομεταφορέας.
-
bluecap
- Μαθητευόμενος

ngkagr έγραψε:bluecap έγραψε:ngkagr έγραψε:
Οι διατάξεις
αερομεταφορέας.
Ναι, αλλά μιλάει για άλλο πράγμα κατά τη γνώμη μου. Το κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τι γίνεται αν η κοπέλα μετακινηθεί εντός της ΕΕ με μη κοινοτικό αερομεταφορέα. Δε μας απασχολεί το τι γίνεται στη περίπτωση της πρότασης που κάνεις quote, γιατί είναι άλλη περίπτωση. Ενιγουέι...
-
ngkagr
- Δόκιμος

bluecap έγραψε:ngkagr έγραψε:bluecap έγραψε:ngkagr έγραψε:
Οι διατάξεις
αερομεταφορέας.
Ναι, αλλά μιλάει για άλλο πράγμα κατά τη γνώμη μου. Το κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τι γίνεται αν η κοπέλα μετακινηθεί εντός της ΕΕ με μη κοινοτικό αερομεταφορέα. Δε μας απασχολεί το τι γίνεται στη περίπτωση της πρότασης που κάνεις quote, γιατί είναι άλλη περίπτωση. Ενιγουέι...
οταν η ευρωπαικη επιτροπη βγαζει κανονισμό αναφέρεται σε πεδίο και εμβέλεια ευρωπαικής ένωσης και γεωγραφικά και ποιοτικά. Το λοιπόν, να αποφασίσει η Ε.Επιτροπή για άλλες πριοχές (μη κοινοτικές πόσο μάλλον για μη κοινοτικούς φορείς π.χ. αερομεταφορείς ) είναι αδύνατο.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

τι γινεται ρε παιδια μπηκα μετα απο 6 ωρες κ βρηκα 4 σελιδες παραπανω. Να ρωτησω κατι αλλο? Ο ΑΣΕΠ δε δημοσιευει τις απαντησεις? Τι εχει να φοβηθει? Αφου ολοι οι συμβουλοι ειναι καθηγητες ΑΕΙ ,πρωην υπουργοι και διευθυντες υπουργειων. Αρα συμφωνα με την κοινη λογικη τα θεματα που θετουν α) Ειναι σωστα και σωστα διατυπωμενα και β) Οι απαντησεις ειναι 100% σωστες, αφου προηγουμενως εχουν ελεγχθει απο τοσο εμπειρους ανθρωπους. Εξαλλου η μη δημοσιευση των απαντησεων ειναι 100% παρανομη. Αλλα ειναι το πεπλο μυστηριου που καλυπτει το ΑΣΕΠ ακομα και μετα απο τοσα χρονια. Εκτος του οτι δεν εχουμε τη δυνατοτητα να δουμε τα διορθωμενα γραπτα. Υπενθυμιζω για οσους δεν το ξερουν οτι αποφοιτοι Γ λυκειου φετος δικαιωθηκαν μετα απο προσφυγη στη δικαιοσυνη και μπορεσαν να δουν τα γραπτα των Πανελλαδικων.
-
ngkagr
- Δόκιμος

takisrhodes το σκεφτηκα οτι ελειπες πολλή ώρα , ειπα να σε φωνάξω να παρέμβεις στο μείζον ζήτημα που ανέκυψε με το γνωστό και μη εξαιρετέο φροντιστήριο, αλλά κατάλαβα οτι είχες πάει για καφε.
πάντως ο ασεπ θα βγάλει τις απαντήσεις, όπως έκανε και με την τράπεζα της Ελλάδος, μόλις η πρώτη εργάσιμη είναι μετά τον διαγωνισμό.
πάντως ο ασεπ θα βγάλει τις απαντήσεις, όπως έκανε και με την τράπεζα της Ελλάδος, μόλις η πρώτη εργάσιμη είναι μετά τον διαγωνισμό.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

δυστυχως ημουν στο πανεπιστημιο οπως και καθε απογευμα ...το μεσημερακι ο καφες. Στη σελιδα του φροντιστ. αυτου δεν προλαβα να μπω. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να δω μονο τις επισημες απαντησεις. Παντως ειναι απαραδεκτοι ολοι ,πραγματικα ολα τα "πανεπιστημιακα" φροντιστηρια ειναι μεγαλη, μα μεγαλη απατη. Αλλα εκμεταλλευονται τη νοοτροπια μας και το αγχος του Ελληνα που δινει συνεχεια εξετασεις, ενω καποια λαμογια και στο πανεπιστημιο κ στη ζωη εξω
περνανε... παρεμπιπτοντως ακουσα για μια κοπελα απο Ροδο, η οποια πριν λιγο καιρο ελεγε πως εχει εξασφαλισει μια θεση ηδη για ΕΕΚ στη Ροδο... Τωρα η χαζη ειναι και τα λεγε, ή κατι παραπανω ξερει (παντως ξερω ποια ειναι). Εχει βγαλει και αλλο φροντιστηριο απαντησεις, αλλα το ιδιο συναφι ειναι και μαλλον ιδιες ειναι κ οι απαντησεις ,μην κανετε τον κοπο.
περνανε... παρεμπιπτοντως ακουσα για μια κοπελα απο Ροδο, η οποια πριν λιγο καιρο ελεγε πως εχει εξασφαλισει μια θεση ηδη για ΕΕΚ στη Ροδο... Τωρα η χαζη ειναι και τα λεγε, ή κατι παραπανω ξερει (παντως ξερω ποια ειναι). Εχει βγαλει και αλλο φροντιστηριο απαντησεις, αλλα το ιδιο συναφι ειναι και μαλλον ιδιες ειναι κ οι απαντησεις ,μην κανετε τον κοπο.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες