Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
spirtula
- Μαθητευόμενος

Να ρωτήσω κατι άλλο εκεί που είχε μια ερώτηση που έλεγε ότι έχουμε ένα φύλλο excell και να υπολογιστεί το average, τα τετραγωνακια Α2 μέχρι C2 που ζητούσε δεν ήταν λογικά η πρώτη σειρά με νούμερα, γιατι ο πίνακας είχε μια σειρά με τα τετραγωνακια Α Β Γ και μετά 3 σειρές με νουμερα. Πόσο βρήκατε εκεί γιατί ήταν χαζή ερώτηση και κόλλησα απίστευτα. :evil:
Εγω εβρισκα δεκαδικό και για αυτό απαντησα για το average της 2ης σειρας απο νούμερα που εβγαινε 20 νομιζω, αν και σε περιβάλλον excell αυτο θα επρεπε να το ζητούσαν σαν A3 μέχρι C3.
Οποτε λογικά είμαι λάθος
Μόνο μην μου πείτε οτι έκανα λάθος στη πρόσθεση και τη διαίρεση γιατί την έκανα 100 φορές... :oops:
Εγω εβρισκα δεκαδικό και για αυτό απαντησα για το average της 2ης σειρας απο νούμερα που εβγαινε 20 νομιζω, αν και σε περιβάλλον excell αυτο θα επρεπε να το ζητούσαν σαν A3 μέχρι C3.
Οποτε λογικά είμαι λάθος
Μόνο μην μου πείτε οτι έκανα λάθος στη πρόσθεση και τη διαίρεση γιατί την έκανα 100 φορές... :oops:
-
psou
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα!
Λοιπόν, εσείς ξέρατε ότι υπάρχει η λέξη όχληση; Εγώ πάντως δεν το γνώριζα..! Σωστό ήταν αυτό. Επίσης προς συμπλήρωση των παραπάνω:
Το μετέχω με το συμετέχω δεν έχουν ακριβώς την ίδια σημασία. μπορείς να μετέχεις κάπου μόνος σου αλλά για να συμετέχεις θα πρέπει να υπάρχουν και άλλοι. Το "πολύ κακία" από ό,τι έμαθα είναι σωστό.
Στο Δίκαιο & τις Θετικές επιστήμες πως τα πήγατε; Πολύ τσιμπημένα τα θέματα θα έλεγα για μη μαθηματικούς - φυσικούς. Ιδιαίτερα εκείνο το θέμα με τις ισοβαρείς ήταν τραγικό, πάλι καλά που τα είχα κάνει αυτά στο Πανεπιστήμιο, μα καλά ποιος μπορεί να το γνωρίζει αυτό; Και το δίκαιο βέβαια έκανε αρκετές απότομες εμβαθύνσεις, αλλά πάλι ίσως να μην είχα προετοιμαστεί εγώ κατάλληλα...
Λοιπόν, εσείς ξέρατε ότι υπάρχει η λέξη όχληση; Εγώ πάντως δεν το γνώριζα..! Σωστό ήταν αυτό. Επίσης προς συμπλήρωση των παραπάνω:
Το μετέχω με το συμετέχω δεν έχουν ακριβώς την ίδια σημασία. μπορείς να μετέχεις κάπου μόνος σου αλλά για να συμετέχεις θα πρέπει να υπάρχουν και άλλοι. Το "πολύ κακία" από ό,τι έμαθα είναι σωστό.
Στο Δίκαιο & τις Θετικές επιστήμες πως τα πήγατε; Πολύ τσιμπημένα τα θέματα θα έλεγα για μη μαθηματικούς - φυσικούς. Ιδιαίτερα εκείνο το θέμα με τις ισοβαρείς ήταν τραγικό, πάλι καλά που τα είχα κάνει αυτά στο Πανεπιστήμιο, μα καλά ποιος μπορεί να το γνωρίζει αυτό; Και το δίκαιο βέβαια έκανε αρκετές απότομες εμβαθύνσεις, αλλά πάλι ίσως να μην είχα προετοιμαστεί εγώ κατάλληλα...
-
psou
- Μαθητευόμενος

spirtula έγραψε:Να ρωτήσω κατι άλλο εκεί που είχε μια ερώτηση που έλεγε ότι έχουμε ένα φύλλο excell και να υπολογιστεί το average, τα τετραγωνακια Α2 μέχρι C2 που ζητούσε δεν ήταν λογικά η πρώτη σειρά με νούμερα, γιατι ο πίνακας είχε μια σειρά με τα τετραγωνακια Α Β Γ και μετά 3 σειρές με νουμερα. Πόσο βρήκατε εκεί γιατί ήταν χαζή ερώτηση και κόλλησα απίστευτα. :evil:
Οποτε λογικά είμαι λάθος
Έκανες το άθροισμα των αριθμών της δεύτερης σειράς δια 3. 20 ήταν η απάντηση από όσο θυμάμαι. Τι την κοίταξες την πρώτη σειρά, αφου έλεγε A2, δλδ δεύτερη..!
ΥΓ Σε εμάς δεν πήραν κανένα κινητό, στο μπουφάν το είχα.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
spirtula
- Μαθητευόμενος

Ιδιαίτερα εκείνο το θέμα με τις ισοβαρείς ήταν τραγικό,
Μην μου το χαλάτε ήταν το μόνο θέμα που ήξερα από τη κωλοσχολή που έβγαλα 8)
Εχω μια ιδεα...Να σταματησουμε να παραθετουμε απαντησεις γιατι ο καθενας λεει τα δικα του...και μπερδευομαστε.Δε θα αργησουν να τα διορθώσουν!!!
Δίκιο έχεις, πάντως αν μπερδευτηκες από μενα μην ανχώνεσαι, δεν νομίζω να είναι σωστα αυτά που έγραψα...απλά αυτά θυμήθηκα :lol:
Απο δω και περα αναμονή για τη νεκροψία!!!!!
Εμας τα κινητα τα βάλαν σε σακουλάκια στα οποια γράψαμε το ονομα μας απεξω και τα άφησαν στην έδρα.
Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν για ελεκτές!!!
-
spirtula
- Μαθητευόμενος

-
psou
- Μαθητευόμενος

spirtula έγραψε:Ναι βρε psou αλλά σε περιβάλλον excell οταν βλέπεις πίνακα
(KENO) Α Β C
......... 14 28 13
......... 32 12 15
......... 48 41 12
(τα νούμερα έιναι τυχαία)
και σου λέει average Α2:C2 άλλο εννοει ο ποιητής.
Anyway αφού δεν ξεχασα να κάνω πρόσθεση και διαίρεσή είμαι σε καλό δρόμο :lol:
Τι άλλο..; Είναι ο μέσος όρος της δεύτερης γραμμής δλδ (a2+b2+c2)/3. Εξ'ορισμού είναι αυτό!
-
vicki74
- Μαθητευόμενος

έπρεπε να ξέρεις πάρα πολυ καλά Γλώσσα ,γραμματικη ,ορθογραφια οσον αφορα το πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος το δίκαιο ήταν σχετικά δύσκολο. Τι να πω? θα δείξει από την βαθμολογία μας. Προβλέπω μγάλο ποσοστό αποτυχίας. Από σύντομο γκαλοπ στην τάξη που έδινα υπήρχαν πολλά θεωρητικά πτυχία τα οποία κατα τη γνώμη μου πρέπει να δυσκολεύτηκαμ στα θετικά. Η αποχή στην τάξη μου ήταν 5/18
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Τα κειμενα ηταν χαζα..Το αστειο ειναι οτι εβαλαν θεματολογια που εχει σχεση με αερομεταφορες...Τι δηλαδη κριθηκε η κατανοηση μας στο σχετικο τομεα? Κ αυτο με την αλληλουχια του Η/Υ κ αυτο ψιλοβλακειουλα.. Τεσπα τα ηταν κατανοητα,οι παραγραφοι ηταν διαχωρισμενες νοηματικα κ λιγο μια ερωτηση (Δεν επαρκουν τα στοιχεια κλπ) ηθελε λιγη σκεψη νομιζω..
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες