Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Πέμ Μαρ 06, 2008 9:50 am

logistria έγραψε:
logistria έγραψε:
Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;

Μόνο στα Ελληνικά. Στην ουσία τα Αγγλικά τα χρησιμοποιήσαμε τη δεύτερη μέρα (αυτή τη φορά στο δεύτερο στάδιο) στα τεστ εγρήγορσης και συγκέντρωση. Όπως ήταν τότε το τεστ κάποιες ερωτήσεις βασίζονταν σε ηχητικά μηνύματα στα αγγλικά.
Βέβαια μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί όπως έχω ξαναγράψει βλέπω διαφορές και στην ύλη και στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν φέτος.

Και επειδή ξέχασα να σου απαντήσω στο θέμα της έκθεσης, όχι δεν είχε έκθεση.

Εγώ γιατί θυμάμαι να γραφω έκθεση στον προηγούμενο διαγωνισμό; Επίσης νομίζω ότι είχε και ένα μικρό κομμάτι στα αγγλικά. Τίποτα δύσκολο, don't panick.

Δίνω στο ίδιο εξεταστικό κέντρο (Πανόρμου) που είχα δώσει και την προηγούμενη φορά και τότε μου είχε πάει καλά. Μου κάνει εντύπωση που δεν με έστειλαν σε άλλο εξεταστικό κέντρο που προαναφέρθηκε από αρκετούς και είναι πολύ πιο κοντά μου. Ίσως παίζει ρόλο το επίθετο.

logistria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό logistria » Πέμ Μαρ 06, 2008 11:40 am

sngr έγραψε:
logistria έγραψε:
logistria έγραψε:
Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;

Μόνο στα Ελληνικά. Στην ουσία τα Αγγλικά τα χρησιμοποιήσαμε τη δεύτερη μέρα (αυτή τη φορά στο δεύτερο στάδιο) στα τεστ εγρήγορσης και συγκέντρωση. Όπως ήταν τότε το τεστ κάποιες ερωτήσεις βασίζονταν σε ηχητικά μηνύματα στα αγγλικά.
Βέβαια μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί όπως έχω ξαναγράψει βλέπω διαφορές και στην ύλη και στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν φέτος.

Και επειδή ξέχασα να σου απαντήσω στο θέμα της έκθεσης, όχι δεν είχε έκθεση.

Εγώ γιατί θυμάμαι να γραφω έκθεση στον προηγούμενο διαγωνισμό; Επίσης νομίζω ότι είχε και ένα μικρό κομμάτι στα αγγλικά. Τίποτα δύσκολο, don't panick.

Δίνω στο ίδιο εξεταστικό κέντρο (Πανόρμου) που είχα δώσει και την προηγούμενη φορά και τότε μου είχε πάει καλά. Μου κάνει εντύπωση που δεν με έστειλαν σε άλλο εξεταστικό κέντρο που προαναφέρθηκε από αρκετούς και είναι πολύ πιο κοντά μου. Ίσως παίζει ρόλο το επίθετο.

Μήπως το θυμάσαι αυτό γιατί δίναμε ταυτοχρόνως και για αερολιμενικούς και ήταν κομμάτι της εξέτασης αυτής της κατηγορίας? Δηλαδή μετρούσε για τη βαθμολογία των αερολιμενικών και μόνο?
Όσον αφορά τα αγγλικά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο και το επιβεβαίωσα και με άλλο άτομο που δίναμε μαζί.

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Πέμ Μαρ 06, 2008 1:53 pm

Για τα αγγλικά δεν είμαι σίγουρη. Για την έκθεση είμαι γιατί θυμάμαι τι είχα γράψει. Είχα δώσει μόνο για ελεγκτές.

aggi_papi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό aggi_papi » Πέμ Μαρ 06, 2008 10:01 pm

Καλησπέρα σε όλους !

Βρε παιδιά, .... πώς μπορεί κανείς να κάνει αναζήτηση από το site του ΑΣΕΠ για το σε ποιο εξεταστικό κέντρο δινει ;;;

Τι είναι αυτό το Α.Μ. που ζητάει ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλό τριήμερο !

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

SOS!!!!! ma8imata eksetasewsn YPA

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Πέμ Μαρ 06, 2008 10:56 pm

8a8ela na kanw mia erwtisi..
Oi eksetaseis twn aerolimenikwn periexoun toso fisiki oso kai dikaio k oikonomika..h eksartatai apo to ptixio sou?
Ston Eleu8ero Tipo anefere pws analoga me to ptixio sou dinei h fisikes epistimes ( 8etiko ptixio) h dikaio k oikonomika ( 8ewritiko ptixio).
Parakalw opoios gnwrizei as mou pei kati gia na min spatalaw xrono diavazontas ili ektos tou pediou gnwsewn mou..
Euxaristw!![color=red][/color]

eva1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eva1980 » Πέμ Μαρ 06, 2008 11:00 pm

[quote="aggi_papi"]Καλησπέρα σε όλους !

Βρε παιδιά, .... πώς μπορεί κανείς να κάνει αναζήτηση από το site του ΑΣΕΠ για το σε ποιο εξεταστικό κέντρο δινει ;;;

Τι είναι αυτό το Α.Μ. που ζητάει ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλό τριήμερο ![/quote]

Gia na deis sti selida tou ASEP to kentro sto opoio dineis prepei na xeis prosvasi stis on-line ipiresies tou ASEP.Gia pio sigoura pigaine stin Nomarxia stin opoia anikeis!!!
Kali epitixia kai se sena ...

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Παρ Μαρ 07, 2008 12:22 am

Απλά συμπλήρωσε τον ΑΔΤ και θα σου τα βγάλει. Μπορείς επίσης να βάλεις μόνο το επίθετό σου.

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: SOS!!!!! ma8imata eksetasewsn YPA

Δημοσίευσηαπό billaros » Παρ Μαρ 07, 2008 3:34 am

eva1980 έγραψε:8a8ela na kanw mia erwtisi..
Oi eksetaseis twn aerolimenikwn periexoun toso fisiki oso kai dikaio k oikonomika..h eksartatai apo to ptixio sou?
Ston Eleu8ero Tipo anefere pws analoga me to ptixio sou dinei h fisikes epistimes ( 8etiko ptixio) h dikaio k oikonomika ( 8ewritiko ptixio).
Parakalw opoios gnwrizei as mou pei kati gia na min spatalaw xrono diavazontas ili ektos tou pediou gnwsewn mou..
Euxaristw!!

Έχεις δίκιο, το δημοσίευμα του Ε.Τ. με μπέρδεψε και εμένα. Όμως: 1. Ξανακοίταξα όμως την προκήρυξη και δεν βρήκα να γίνεται πουθενά διάκριση ανάμεσα στα πτυχία. 2. Με διαφορετική ύλη ανά πτυχίο μάλλον θα γινόταν της τρελής για λόγους πραγματικής ή υποτιθέμενης διαφοράς στη δυσκολία των θεμάτων. 3. Τα φροντιστήρια περιλαμβάνουν όλα τα μαθήματα στο πακέτο προετοιμασίας για αερολιμενικούς (τουλάχιστον αυτό λένε στις σελίδες τους). Τα παραπάνω ίσως είναι απλές ενδείξεις αλλά για μένα αρκούν. Το δικό ΜΟΥ συμπέρασμα είναι ότι τα δίνουμε όλα.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Μαρ 07, 2008 12:35 pm

Δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση, ολα τα δινετε συμφωνα με την προκηρυξη.

logistria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό logistria » Παρ Μαρ 07, 2008 4:44 pm

sngr έγραψε:Για τα αγγλικά δεν είμαι σίγουρη. Για την έκθεση είμαι γιατί θυμάμαι τι είχα γράψει. Είχα δώσει μόνο για ελεγκτές.

Μπορεί και να έχεις δίκιο και να θυμάμαι λάθος. Δεν έχω κάποιο επιχείρημα για να βασιστώ. Ίσως...

mancunian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mancunian » Παρ Μαρ 07, 2008 4:58 pm

kalispera paidia. de mou lete... mipos kserete kana frontistirio pou na kanei kana tmimataki xpress gia tin defteri fasi tou diagonismou pou ine kai i pio "periergi"??? genika osoi den mporeite na pate se frontistirio pos proetoimazeste gia ta eidika testakia? exo dei ena sample mono sto www.eeeke.gr alla apo ekei kai pera... to xaos!!! anyone so kind to gimme some help? kali epitixia se olous mas paidia...

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Μαρ 07, 2008 5:22 pm

mancunian έγραψε:kalispera paidia. de mou lete... mipos kserete kana frontistirio pou na kanei kana tmimataki xpress gia tin defteri fasi tou diagonismou pou ine kai i pio "periergi"??? genika osoi den mporeite na pate se frontistirio pos proetoimazeste gia ta eidika testakia? exo dei ena sample mono sto www.eeeke.gr alla apo ekei kai pera... to xaos!!! anyone so kind to gimme some help? kali epitixia se olous mas paidia...

ap oti eida ta tmimata gia frontistiria eixan arxisei genari. twra eksartatai pote tha ginei to B meros tis eksetasis, isws valoun kai kanena "express" gia na vgaloun kanena fragko parapanw

logistria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό logistria » Σάβ Μαρ 08, 2008 9:52 pm

Μια μικρή απλή ενημέρωση που μάλλον την έχετε δει:

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ "βγήκε" ανακοίνωση που φέρει ένα αρχείο "οδηγίες και πληροφορίες". Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Όσοι έχουν ξαναδώσει διαβάζοντας το θα παρατηρήσουν ότι είναι γνωστά πράγματα. Όσοι πάλι δεν έχουν δώσει άλλη φορά και πάλι θα τους φανούν γνωστές οι πληροφορίες.

Αλεξανδρή
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Αλεξανδρή » Τρί Μαρ 11, 2008 12:12 pm

Ki εγω το ιδιο προβλημα ειχα, δε μου εβγαζε το εξεταστικο κεντρο. τελικα ανακαλυψα οτι πρεπει να βαλεις στον αριθμο της ταυτοτητας το πρωτο γράμμα που εχει με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Παρ Μαρ 14, 2008 10:32 am

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες