apostolisdddd έγραψε:baiz έγραψε:Και γω παιδια απο κατι πληροφοριες που ειχα απο υποτιθεμενες "εγκυρες πηγες" μου ειπαν οτι θα βγει η προκυρηξη. Μακαρι να βγει και να ειναι αξιοκρατικη. Παντως το μονο που με ξενερωνει προσωπικα ειναι οτι στα κριτηρια μοριοδοτησης οπως εχουν για ΔΕΑ και Ειδικες Δυναμεις θα επρεπε να εχουν και για Στρατονομια!
baiz, έλεος πια: ένας με τη στρατονομία, άλλος με την ΕΛΔΥΚ... Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, και ειδικά κάποιον που έκανε το χρέος του, έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση. Οι ΔΕΑ τα μόρια τα παίρνουν γιατί είχαν την όρεξη να κάτσουν +50% της θητείας τους, οι ειδικοδυναμίτες γιατί πήγαν 100% εθελοντικά να φάνε τα γ#######, και πιστεύω όλοι συμφωνείτε ότι δικαιούνται και αξίζουν τα μόρια. Ο στρατονόμος τι παραπάνω έκανε από τον τεθωρακισμένο και τον πεζικάριο δλδ;
Κοιτα φιλε μου αν ενα σωμα εχει να κανει αμεσα με την αστυνομια ειναι η Στρατονομια και οχι οι ΔΕΑ ουτε οι ειδικες δυνάμεις,απο εκει και περα να συμφωνησω οτι οι ειδικοδυναμιτες ειχαν μια α΄εκπαιδευση και δικαιως ειναι στην προκυρηξη. ο ΔΕΑ ομως του μηχανικου,τεχνικου,πεζικου και οποιουσηποτε σωματος τί σχεση εχουν με ολα αυτα??? ποια εκπαιδευση εκανε??επειδη εκατσε 5μηνες παραπανω και πληρωνοτανε??? Τωρα για το τι εκπαιδευση παραπανω εχει κανει ο Στρατονομος προφανως πρεπει να εχεις τρομερη αγνοια επι του θεματος.Οταν εγω διαβαζα στρατιωτικο ποινικο δικαιο,οταν εκανα συλληψεις και μεταγωγες,οταν εκανα υπηρεσιες σε ΣΦΑ,οταν εκανα τροχονομια και συνοδεις επισημων προσωπων αλλοι πινανε καφεδακι στα ΚΨΜ και φευγανε στις 2 σαν στελεχη!!! Οποτε μη μου λες τωρα για το ΤΙ? παραπανω εχει κανει ο Στρατονομος!! (Φιλικα πάντα)