Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
Michele
- Μαθητευόμενος

-
logistria
- Μαθητευόμενος

Michele έγραψε:airborne θα δώσω προφανώς αλλά σε έχω ρωτήσει 2-3 φορές αν μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες για το α' στάδιο καθώς δίνω πρώτη φορά και δεν έχω πάρει απάντηση... Προτιμάς να απαντάς όταν έχεις να πεις κάτι ειρωνικά;;; Δεν πειράζει, ο καθένας με το στυλ του! Καλή σου επιτυχία!
Το 2002 που είχα δώσει εγώ όσο μπορώ να θυμάμαι το κομμάτι λεκτικές δεξιότητες όπως έχει "παρουσιαστεί" από τον ΑΣΕΠ δεν υπήρχε. Τότε δώσαμε για την κατηγορία των ΕΕΚ περίληψη κειμένου, κατανόηση κειμένου και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών γενικής παιδείας. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος γιατί τότε είχα δώσει και για αερολιμενικός και να συγχέω τι έδωσε τι η κάθε κατηγόρια. Επίσης να πω ότι η ύλη για τους αερολημενικούς ήταν διαφορετική. Για παράδειγμα δεν υπήρχε φυσική που υπάρχει φέτος (αν δεν κάνω και πάλι λάθος).
-
logistria
- Μαθητευόμενος

Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;
Μόνο στα Ελληνικά. Στην ουσία τα Αγγλικά τα χρησιμοποιήσαμε τη δεύτερη μέρα (αυτή τη φορά στο δεύτερο στάδιο) στα τεστ εγρήγορσης και συγκέντρωση. Όπως ήταν τότε το τεστ κάποιες ερωτήσεις βασίζονταν σε ηχητικά μηνύματα στα αγγλικά.
Βέβαια μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί όπως έχω ξαναγράψει βλέπω διαφορές και στην ύλη και στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν φέτος.
-
logistria
- Μαθητευόμενος

logistria έγραψε:Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;
Μόνο στα Ελληνικά. Στην ουσία τα Αγγλικά τα χρησιμοποιήσαμε τη δεύτερη μέρα (αυτή τη φορά στο δεύτερο στάδιο) στα τεστ εγρήγορσης και συγκέντρωση. Όπως ήταν τότε το τεστ κάποιες ερωτήσεις βασίζονταν σε ηχητικά μηνύματα στα αγγλικά.
Βέβαια μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί όπως έχω ξαναγράψει βλέπω διαφορές και στην ύλη και στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν φέτος.
Και επειδή ξέχασα να σου απαντήσω στο θέμα της έκθεσης, όχι δεν είχε έκθεση.
-
sd403
- Μαθητευόμενος

logistria έγραψε:logistria έγραψε:Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;
logistria,
na se rotisw gia ton proigumeno diagvnismo, eixe erotisis me arithmitikous ipologismous, pinakes, statistika, pithanotites klp...???
thanks
-
XIONATI
- Μαθητευόμενος

εγώ δεν είχα δηλώσει νομαρχία αθηνών και με έβαλαν θεσσαλονίκη.τους πήρα τηλ διότι η πρόσβασή μου στη θεσσαλονίκη είναι αδύνατ από τη χίο και μου είπαν ότι είχα δηλώσει νομαρχία ημαθίας.ότι πιο κουλό μπορούσα να ακούσω.δεν έχω καμία σχέση με τη νομαρχία ημαθίας και έχω κρατήσει και αντίγραφο της αίτησης που έστειλα.μπάχαλο η κατάσταση.ελπίζω μόνο να γίνει κάτι και να με βάλουν για αθήνα
-
billaros
- Μαθητευόμενος

XIONATI έγραψε:εγώ δεν είχα δηλώσει νομαρχία αθηνών και με έβαλαν θεσσαλονίκη.τους πήρα τηλ διότι η πρόσβασή μου στη θεσσαλονίκη είναι αδύνατ από τη χίο και μου είπαν ότι είχα δηλώσει νομαρχία ημαθίας.ότι πιο κουλό μπορούσα να ακούσω.δεν έχω καμία σχέση με τη νομαρχία ημαθίας και έχω κρατήσει και αντίγραφο της αίτησης που έστειλα.μπάχαλο η κατάσταση.ελπίζω μόνο να γίνει κάτι και να με βάλουν για αθήνα
Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τους κωδικούς των νομαρχιών; Όχι ότι δεν τους έχω ικανούς να τα κάνανε σαλάτα αλλά αφού την έχεις πρόχειρη μπορείς να δεις τι κωδικό νομαρχίας συμπλήρωσες στην αίτηση;
-
karaflos
- Μαθητευόμενος

XIONATI έγραψε:εγώ δεν είχα δηλώσει νομαρχία αθηνών και με έβαλαν θεσσαλονίκη.τους πήρα τηλ διότι η πρόσβασή μου στη θεσσαλονίκη είναι αδύνατ από τη χίο και μου είπαν ότι είχα δηλώσει νομαρχία ημαθίας.ότι πιο κουλό μπορούσα να ακούσω.δεν έχω καμία σχέση με τη νομαρχία ημαθίας και έχω κρατήσει και αντίγραφο της αίτησης που έστειλα.μπάχαλο η κατάσταση.ελπίζω μόνο να γίνει κάτι και να με βάλουν για αθήνα
Στην αίτηση υπήρχαν μόνο 5 νομαρχίες που μπορούσες να δηλώσεις: Αθήνας, Αχαΐας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά. Επομένως, αυτό που σου είπαν περί Ημαθίας, δε μπορεί να ισχύει, εκτός και αν παρόλο που δεν υπήρχε σαν επιλογή το δήλωσες εσύ! Αφού όμως έχεις αντίγραφο της αίτησης μπορείς να το κοιτάξεις. Θυμίζω ότι η Ημαθία έχει κωδικό 150, και η Αθήνα 510. Για κοίταξε μήπως τα έβαλες ανάποδα.
-
logistria
- Μαθητευόμενος

sd403 έγραψε:logistria έγραψε:logistria έγραψε:Michele έγραψε:Ευχαριστώ πολύ logistria! Έκθεση όχι έτσι; Κείμενο στα ελληνικά ή είχε και στα αγγλικά;
logistria,
na se rotisw gia ton proigumeno diagvnismo, eixe erotisis me arithmitikous ipologismous, pinakes, statistika, pithanotites klp...???
thanks
Όχι - όχι! Τίποτα τέτοιο. Αλλά αριθμητικούς υπολογισμούς και πίνακες είχε στο δεύτερο στάδιο. Μάλλον έπρεπε να γνωρίζεις πωσ να κάνεις διάφορους υπολογισμούς και να διαβάζεις πίνακες για να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες