Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
calessin
- Μαθητευόμενος

Θα πω κι εγώ την άποψή μου γιατί βλεπω ότι άναψε το κέφι και εμένα μου αρέσουν τέτοιες ανακατωσούρες. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να γίνει ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας σημαίνει ότι το αγαπάει αυτό το πράγμα και αγαπάει την αεροπορία γενικώς. Αυτός ο κάποιος θα πάει να δώσει εξετάσεις ακόμα κι η δευτέρα παρουσία να γίνει. Αντί να χαιρόμαστε που θα γίνουν αυτές οι ρημάδες οι εξετάσεις μετά από ενάμισυ χρόνο από την αρχική έγκριση των θέσεων, αντί να ευχαριστούμε την τύχη μας που κατέχουμε τα προσόντα και είμαστε μέσα στα όρια ηλικίας καθόμαστε και γκρινιάζουμε.
Έχουμε και λέμε:
Φθινόπωρο 2006 εγκρίνονται οι αρχικές 20 θέσεις
Ιούνιος 2007 εγκρίνονται οι υπόλοιπες 50 θέσεις
21 Νοεμβρίου 2007 ανακοινώνεται η αποστολή της προκήρυξης στο εθνικό τυπογραφείο
14 Δεκεμβρίου δημοσιεύεται το ΦΕΚ
Και σας φαίνεται ξαφνικό να γίνουν οι εξετάσεις 16 Μαρτίου; Εγώ λέω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Έχουμε και λέμε:
Φθινόπωρο 2006 εγκρίνονται οι αρχικές 20 θέσεις
Ιούνιος 2007 εγκρίνονται οι υπόλοιπες 50 θέσεις
21 Νοεμβρίου 2007 ανακοινώνεται η αποστολή της προκήρυξης στο εθνικό τυπογραφείο
14 Δεκεμβρίου δημοσιεύεται το ΦΕΚ
Και σας φαίνεται ξαφνικό να γίνουν οι εξετάσεις 16 Μαρτίου; Εγώ λέω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
-
glk08
- Μαθητευόμενος

athoa έγραψε:Αξιότιμε συνυποψήφιε glk08,
αν εσύ με τόσα ορθογραφικά λάθη(ακόμα και σε κεφαλαία γραφή βλ.αρβίλα,διαμαρτυρηθήτε,μακρυά) ρίχνεσαι στη μάχη των λεκτικών δεξιοτήτων με αξιώσεις τότε όλοι έχουμε ελπίδες.Σε ευχαριστούμε εκ βαθέων για το θάρρος που μας δίνεις.Να 'σαι καλά.Θα σου το χρωστάω αν περάσω(ειλικρινά).
Υ.Γ.Σωστές απαντήσεις τέστ λεκτικών δεξιοτήτων:
1)ΑΡΒΥΛΑ
2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ
3)ΜΑΚΡΙΑ
Τζάμπα ο κόπος των γονιών σου!!;;;ΟΧΙ
Απαράδεκτος ο χαρακτήρας σου για αυτή τη δουλειά!Με τέτοιες ειρωνείες,νεύρα και τζαμπομαγκιές δεν δύνασαι να μιλάς στη συχνότητα με τα πληρώματα και να διαχειρίζεσαι emergency καταστάσεις.Θα σε ρωτάν τα πληρώματα "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ?"και θα τους λές "Δές τα μετεωρολογικά σου ρε φίλε τί με πρήζεις.Θές να αναλάβω 'χοντρά' το θέμα;".Θα σου λένε "Το VOR σας είναι unserviceable,θα κάνουμε visual approach,βοηθήστε μας,μας βλέπετε;' και θα τους απαντάς 'Ρε,δεν πέφτεις στο βουνό,πού ξεκινούσες να πάς με VOR εκτός΄;"
Θέλει ηρεμία αγαπητέ μου,θέλει την υπομονή του γαιδουριού,θέλει νεύρα απο ατσάλι.
OBVIOUSLY YOU CAN'T DANCE.YOU CAN ONLY CRAWL...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ.
-
Nikosx
- Μαθητευόμενος

athoa έγραψε:Αξιότιμε συνυποψήφιε glk08,
αν εσύ με τόσα ορθογραφικά λάθη(ακόμα και σε κεφαλαία γραφή βλ.αρβίλα,διαμαρτυρηθήτε,μακρυά) ρίχνεσαι στη μάχη των λεκτικών δεξιοτήτων με αξιώσεις τότε όλοι έχουμε ελπίδες.Σε ευχαριστούμε εκ βαθέων για το θάρρος που μας δίνεις.Να 'σαι καλά.Θα σου το χρωστάω αν περάσω(ειλικρινά).
1)ΑΡΒΥΛΑ
2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ
3)ΜΑΚΡΙΑ
Απαράδεκτος ο χαρακτήρας σου για αυτή τη δουλειά!Με τέτοιες ειρωνείες,νεύρα και τζαμπομαγκιές δεν δύνασαι να μιλάς στη συχνότητα με τα πληρώματα και να διαχειρίζεσαι emergency καταστάσεις.Θα σε ρωτάν τα πληρώματα "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΔΗΣΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ?"και θα τους λές "Δές τα μετεωρολογικά σου ρε φίλε τί με πρήζεις.Θές να αναλάβω 'χοντρά' το θέμα;".Θα σου λένε "Το VOR σας είναι unserviceable,θα κάνουμε visual approach,βοηθήστε μας,μας βλέπετε;' και θα τους απαντάς 'Ρε,δεν πέφτεις στο βουνό,πού ξεκινούσες να πάς με VOR εκτός΄;"
Θέλει ηρεμία αγαπητέ μου,θέλει την υπομονή του γαιδουριού,θέλει νεύρα απο ατσάλι.
++++++++
-
athoa
- Μαθητευόμενος

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ.[/quo
Μαθαίνεις γρήγορα,αγαπητέ glk.Σου αρέσουν οι παρατηρήσεις και διορθώνεσαι (όπως έλεγε και ο Σκαραβαίος).Καλό αυτό.KEEP GOING!Ανακαλώ τα όσα "χοντρά" ανέλαβα να σου πώ αλλά η αλήθεια είναι οτι οι αποστροφές του τύπου ¨θα πάνε τζάμπα τα λεφτά και ο κόπος των γονιών σας","εδώ δεν είναι λοτταρία","αν έμενα στον Έβρο ή στο Καστελόριζο θα παρατούσα τη δουλειά μου για μια εβδομάδα"(επειδή δε μένουμε εκεί και δεν θα πληρώσουμε ξενοδοχεία,διατροφή και αεροπορικά-πιθανότατα εισιτήρια για 2 τουλάχιστον φορές-,καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε),δε σε τιμούν καταρχήν και δεν τις έχουν ανάγκη οι συνομιλητές σου κατά δεύτερον.
Μαθαίνεις γρήγορα,αγαπητέ glk.Σου αρέσουν οι παρατηρήσεις και διορθώνεσαι (όπως έλεγε και ο Σκαραβαίος).Καλό αυτό.KEEP GOING!Ανακαλώ τα όσα "χοντρά" ανέλαβα να σου πώ αλλά η αλήθεια είναι οτι οι αποστροφές του τύπου ¨θα πάνε τζάμπα τα λεφτά και ο κόπος των γονιών σας","εδώ δεν είναι λοτταρία","αν έμενα στον Έβρο ή στο Καστελόριζο θα παρατούσα τη δουλειά μου για μια εβδομάδα"(επειδή δε μένουμε εκεί και δεν θα πληρώσουμε ξενοδοχεία,διατροφή και αεροπορικά-πιθανότατα εισιτήρια για 2 τουλάχιστον φορές-,καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε),δε σε τιμούν καταρχήν και δεν τις έχουν ανάγκη οι συνομιλητές σου κατά δεύτερον.
-
airborne
- Μαθητευόμενος

[quote="athoa"]ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
Μαθαίνεις γρήγορα,αγαπητέ glk.[color=blue]Σου αρέσουν οι παρατηρήσεις και [/color][color=blue]διορθώνεσαι[/color] (όπως έλεγε και ο Σκαραβαίος).Καλό αυτό.KEEP GOING!Ανακαλώ τα όσα "χοντρά" ανέλαβα να σου πώ αλλά η αλήθεια είναι οτι οι αποστροφές του τύπου ¨[color=red]θα πάνε τζάμπα τα λεφτά και ο κόπος των γονιών σας","εδώ δεν είναι λοτταρία","αν έμενα στον Έβρο ή στο Καστελόριζο θα παρατούσα τη δουλειά μου για μια εβδομάδα"([/color]επειδή δε μένουμε εκεί και δεν θα πληρώσουμε ξενοδοχεία,διατροφή και αεροπορικά-πιθανότατα εισιτήρια για 2 τουλάχιστον φορές-,καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε),δε σε τιμούν καταρχήν και δεν τις έχουν ανάγκη οι συνομιλητές σου κατά δεύτερον.[/quote]
re athoa, den kaneis kamia aithsh sto civil aviation tis zamounta? na kathesai me kanena skilarapa stin bardia sou?
Μαθαίνεις γρήγορα,αγαπητέ glk.[color=blue]Σου αρέσουν οι παρατηρήσεις και [/color][color=blue]διορθώνεσαι[/color] (όπως έλεγε και ο Σκαραβαίος).Καλό αυτό.KEEP GOING!Ανακαλώ τα όσα "χοντρά" ανέλαβα να σου πώ αλλά η αλήθεια είναι οτι οι αποστροφές του τύπου ¨[color=red]θα πάνε τζάμπα τα λεφτά και ο κόπος των γονιών σας","εδώ δεν είναι λοτταρία","αν έμενα στον Έβρο ή στο Καστελόριζο θα παρατούσα τη δουλειά μου για μια εβδομάδα"([/color]επειδή δε μένουμε εκεί και δεν θα πληρώσουμε ξενοδοχεία,διατροφή και αεροπορικά-πιθανότατα εισιτήρια για 2 τουλάχιστον φορές-,καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε),δε σε τιμούν καταρχήν και δεν τις έχουν ανάγκη οι συνομιλητές σου κατά δεύτερον.[/quote]
re athoa, den kaneis kamia aithsh sto civil aviation tis zamounta? na kathesai me kanena skilarapa stin bardia sou?
-
thmmy
- Δόκιμος

glk08 έγραψε:athoa έγραψε:Αξιότιμε συνυποψήφιε glk08,
1)ΑΡΒΥΛΑ
2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ
3)ΜΑΚΡΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Ηταν που δεν θα ξαναέμπαινες στο forum...
-
logistria
- Μαθητευόμενος

airborne έγραψε:logistria esy katse edo. exei karavanades sta meikta kai oi bardies einai pareoula.
Βρε airborne δε βαρέθηκες να στάζεις φαρμάκι? Υποτίθεται ότι αυτό το forum υπάρχει για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και όχι για να βγάζουμε τα μαχαίρια μεταξύ μας. Ας κάνει ο καθένας την προσπάθεια του όπως θέλει και μπορεί και όλα καλά. Μην το συνεχίζεις!
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 9 επισκέπτες