Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών
-
eidikos_frouros
- Δόκιμος

Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.
-
kiddo
- Δόκιμος

eidikos_frouros έγραψε:Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.
ta idia logia leme, eyxaristoyme, kai se sas kalh allagh kladoy na eyxitho.. (elpizw na to ethesa swsta)
-
eidikos_frouros
- Δόκιμος

-
eidikos_frouros
- Δόκιμος

-
dreik
- Δόκιμος

παιδια μηπως μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες? Η εκπαιδευση που γινεται και τι καθεστως ισχυει? δηλαδη ειμαστε μονιμος μεσα και παιρνεις καποιες εξοδους την βδομαδα η πηγαινουμε πρωι φευγουμε μεσημερι? Επισης η συνθηκες εργασιας ποιες ειναι? Ρωταω γιατι εχω γνωστο μου που περασε εποπ ( ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση) και περιμενει να περασουν 3 χρονια και να φυγει οσο ποιο γρηγορα γινεται... μην παθουμε καμια τετοια ζημια...
-
eidikos_frouros
- Δόκιμος

Καταρχήν καμιά σχέση με ΕΠ.ΟΠ. Πέρασα ΕΠ.ΟΠ αεροπορία αλλά δεν θα πήγαινα με τίποτα στον στρατό.Η χειρότερη μετάθεση της αστυνομίας ειναι στην Αθήνα, η οποία ειναι η καλύτερη στο στρατό. Όσο για την εκπαίδευση, γίνεται στις σχολές αστυφυλάκων, 3 μήνες και ένα μήνα πρακτική σε ΑΤ.Είσαι μόνιμα μεσα στη σχολή κ παίρνεις εξόδους 2 φορές την εβδομάδα αν δεν έχεις υπηρεσία.Διανυκτέρευση δεν ισχύει όπως στο στρατό.Τα σαβ/κα είσαι έξω, αλλά πολλές φόρές ή έχεις υπηρεσία ή έχεις μάθημα.Το ωράριο ειναι στρατιωτικό , αλλά σε πιο χαλαρό στυλ. Επίσης έχει πολύ μάθημα πρωί-απόγευμα.
-
tolman83
- Μαθητευόμενος

Παιδια αυριο γυρναει ο μηνας.οποτε αν τελικα θα βγει αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.παντως αυτη η προκηρυξη εχει αρκετα καλα!ξερεις ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα,δυο γνωστοι μου που μπηκανε δεν τους βοηθησε κανενας,και γενικα ειναι μπαμ-μπαμ η κατασταση!οχι να περιμενεις τον καθε μαλακα χοντροκωλι και τεμπελη να βγαλει τα αποτελεσματα και να κοντευει να σε σκασει! ξερεις οτι αμα μπεις,το καλοκαιρι εισαι μεσα ξεκινας!ειδωμεν λοιπον!!!
-
dreik
- Δόκιμος

ρε παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως ολα αυτα ειναι ολα ραδιο αρβυλα... επειδη ειμαι σιγουρος οτι ολοι το εχουμε ζησει στο στρατο καταλαβαινετε τι εννοω... επειδη με καει που το ολο θεμα και ειμαι του 81 πηρα σημερα τηλ. στο σωματειο των ειδικων φρουρων και στο υπουργειο δ.τ. και ρωτησα αν περιμενουν κατι, εστω σαν ιδεα, και μου ειπαν οχι...
μακαρι να κανουν λαθος... βαση της περσινης μοριοδοτησης μαζευω 2470 μορια οποτε ειμαι σχεδον σιγουρα μεσα... αν παει κανενα χρονο ακομα δεν με παιρνει λογω ηλικιας :(
μακαρι να κανουν λαθος... βαση της περσινης μοριοδοτησης μαζευω 2470 μορια οποτε ειμαι σχεδον σιγουρα μεσα... αν παει κανενα χρονο ακομα δεν με παιρνει λογω ηλικιας :(
-
baiz
- Δόκιμος

Και γω παιδια απο κατι πληροφοριες που ειχα απο υποτιθεμενες "εγκυρες πηγες" μου ειπαν οτι θα βγει η προκυρηξη. Μακαρι να βγει και να ειναι αξιοκρατικη. Παντως το μονο που με ξενερωνει προσωπικα ειναι οτι στα κριτηρια μοριοδοτησης οπως εχουν για ΔΕΑ και Ειδικες Δυναμεις θα επρεπε να εχουν και για Στρατονομια!
-
apostolisdddd
- Δόκιμος

baiz έγραψε:Και γω παιδια απο κατι πληροφοριες που ειχα απο υποτιθεμενες "εγκυρες πηγες" μου ειπαν οτι θα βγει η προκυρηξη. Μακαρι να βγει και να ειναι αξιοκρατικη. Παντως το μονο που με ξενερωνει προσωπικα ειναι οτι στα κριτηρια μοριοδοτησης οπως εχουν για ΔΕΑ και Ειδικες Δυναμεις θα επρεπε να εχουν και για Στρατονομια!
baiz, έλεος πια: ένας με τη στρατονομία, άλλος με την ΕΛΔΥΚ... Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, και ειδικά κάποιον που έκανε το χρέος του, έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση. Οι ΔΕΑ τα μόρια τα παίρνουν γιατί είχαν την όρεξη να κάτσουν +50% της θητείας τους, οι ειδικοδυναμίτες γιατί πήγαν 100% εθελοντικά να φάνε τα γ#######, και πιστεύω όλοι συμφωνείτε ότι δικαιούνται και αξίζουν τα μόρια. Ο στρατονόμος τι παραπάνω έκανε από τον τεθωρακισμένο και τον πεζικάριο δλδ;
-
apostolisdddd
- Δόκιμος

-
POKER
- Μαθητευόμενος

eidikos_frouros έγραψε:Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.
ποιο ΑΕΙ τελειωσες?
-
eidikos_frouros
- Δόκιμος

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 8 επισκέπτες