Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Δευ Φεβ 25, 2008 1:37 pm

glk08 έγραψε:
takisrhodes83 έγραψε:μαλλον το λεει γιατι ο ιδιος ο βεης ειπε στις εφημεριδες οτι το πρωτο σταδιο της γραπτης εξετασης θα γινει μεσα στο Μαρτιο. Δεν αποκλειεται βεβαια να γινει και αργοτερα.Παντως αν γινει το Μαρτη κι εγω αυτο το Σ/Κ θεωρω πιο πιθανο.
YOU GOT IT!!!
mesa martiou tonisan kai malista logika tha vgoun kai ta eksetastika kentra mexri tin paraskevi... oi enstaseis logika einai idi dedomenes afou prokeitai gia 25 atoma pou tha eidopoihthoun tilefwnika apo asep... opote to vlepw kai gia tetarti...

ERH24
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ERH24 » Δευ Φεβ 25, 2008 7:16 pm

Παιδιά είβαι σίγουρο ότι τα θέματα θα είναι multiple choice?η μπορεί να μπουν και θέματα ανάπτυξης?

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Δευ Φεβ 25, 2008 11:03 pm

ERH24 έγραψε:Παιδιά είβαι σίγουρο ότι τα θέματα θα είναι multiple choice?η μπορεί να μπουν και θέματα ανάπτυξης?
to prwto stadio tha einai me to systima twn multiple choice (100% stous aerolimenikous, den kserw se elegtes an einai 100% me multiple choice)

Αλεξανδρή
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Βιβλία για διαγωνισμο ΥΠΑ

Δημοσίευσηαπό Αλεξανδρή » Τετ Φεβ 27, 2008 1:19 pm

tikos έγραψε:kalispera, mhpws exete ypopsin kanena biblio gia to grapto ayto diagwnismo gia tous elextes?

Sas parakalw voithiste

Να ρωτησω κατι? μια που δε βρηκα ακρη αλλου,λεω μηπως σου απαντησε εσενα κανεις...
ψαχνω κι εγω βιβλια να διαωασω για τον διαγωνισμο,ακομη ημερομηνια δεν εχουν βγαλει αποτι ξερω...βρηκες τελικα βιβλια? Θα με βοηθουσε πολυ,γιατι ψαχνω online και δε βρισκω τιποτα,ιδιως για τις θετικες επιστημες!

Ευχαριστω πολυ

Αλεξανδρή
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Βιβλία για διαγωνισμο ΥΠΑ

Δημοσίευσηαπό Αλεξανδρή » Τετ Φεβ 27, 2008 5:10 pm

efthimia έγραψε:
Αλεξανδρή έγραψε:
tikos έγραψε:kalispera, mhpws exete ypopsin kanena biblio gia to grapto ayto diagwnismo gia tous elextes?

Sas parakalw voithiste

Να ρωτησω κατι? μια που δε βρηκα ακρη αλλου,λεω μηπως σου απαντησε εσενα κανεις...
ψαχνω κι εγω βιβλια να διαωασω για τον διαγωνισμο,ακομη ημερομηνια δεν εχουν βγαλει αποτι ξερω...βρηκες τελικα βιβλια? Θα με βοηθουσε πολυ,γιατι ψαχνω online και δε βρισκω τιποτα,ιδιως για τις θετικες επιστημες!

Ευχαριστω πολυ

Ουτε εγω εχω βρει βιβλιο ειδικο για αυτο το διαγωνισμο. Θετικές Επιστήμες?- Δινεις ως αερολιμενικος? Αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα βιβλιο για εξασκηση στην κατανοηση κειμενου στα προτυπα του ΑΣΕΠ- ριξε μια ματια στο on line του Παπασωτηρίου ( Δεν κανω διαφημιση :-) ) και επισης πηρα και δυο βιβλια με IQ tests τα οποια ειναι ομοια με το προτυπο test που ειχαν δωσει στην ΥΠΑ στον τελευταιο διαγωνισμο τους. Το τεστ αυτο ειναι διαθεσιμο στο site τους. Ελπιζω να σε βοήθησα

Σ ευχαριστώ παρα πολυ! για αερολιμενικος δινω,οποτε χρειαζεται στοιχεια αλγεβρας τριγωνομετριας, γεωμετριας, καιεπισηε στοιχεια πολιτευματος..ασε.
και ειμαι ψυχολόγος! :)
Συγωμη παλι, αυτα τα IQ tests δεν καταλαβα,που τα βρισκω? στο site της ΥΠΑ δεν εχει κατι,εκτος αν εννοεις για ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας...
ευχαριστω παλι

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Φεβ 27, 2008 10:56 pm

Ευθυμια σε ποια ιστοσελιδα βρηκες το προτυπο τεστ της ΥΠΑ που ανεφερες/?

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Τετ Φεβ 27, 2008 11:15 pm

@ Αλεξανδρή

Δίνω και εγώ για αερολιμενικός. Ξεκίνησα με ττην πρόθεση να μη δώσω φράγκο για την προετοιμασία. Έψαξα στο net αλλά βρήκα ελάχιστο υλικό και αυτό αποσπασματικό. Μετά είπα ότι θα ψάξω για υλικό σε εγκυκλοπαίδειες αλλά μου έσπασαν τα νεύρα να τρέχω από το ένα λήμμα στο άλλο. Τελικά υπέκυψα και κοίταξα σε ένα βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη (συμπολίτης γαρ) και βρήκα βιβλία που αναφέρονται μεν σε άλλους διαγωνισμούς (ειδικά του Υπουργείου Οικονομίας) αλλά μας καλύπτουν όσο αφορά το Δημόσιο Δίκαιο και τα Οικονομικά. Πάντως αν σκοπεύεις να αγοράσεις βιβλίο ΤΣΕΚΑΡΕ ότι καλύπτει τα θέματα που αναφέρονται στην προκήρυξη.΄

Για μαθηματικά και φυσική δεν βρήκα κάτι στα μέτρα μας (π.χ. αυτό που κοίταξα για φυσική απευθύνοταν σε φυσικούς που δίνουν για εκπαιδευτικοί) αλλά έχω την αφελή εντύπωση ότι μπορεί να αρκούν τα βιβλία του Λυκείου... η ειρωνία είναι ότι τα ξαπόστειλα πριν πολλά πολλά χρόνια νομίζοντας ότι δεν θα τα ξαναχρειαστώ...

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Πέμ Φεβ 28, 2008 8:55 am

Κι εγώ από σχολικά βιβλία διαβάζω μαθηματικά και φυσική. Δίκαιο και οικονομία από πανεπιστημιακά.
Εγώ έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν οι θεματικές ενότητες "περιβάλλον" και "τεχνολογικές εφαρμογές". Βρήκα κάποια βιβλία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό που χρειάζεται.

ERH24
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ERH24 » Πέμ Φεβ 28, 2008 9:42 am

[quote="sngr"]Κι εγώ από σχολικά βιβλία διαβάζω μαθηματικά και φυσική. Δίκαιο και οικονομία από πανεπιστημιακά.
Εγώ έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν οι θεματικές ενότητες "περιβάλλον" και "τεχνολογικές εφαρμογές". Βρήκα κάποια βιβλία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό που χρειάζεται.[/quote]

Επειδή διαβάζω και εγώ για αερολιμενικός sngr τι έχεις βρει για περιβάλλον και τεχνολογικές εφαρμογές?
έχετε καταφέρει να βγάλετε την ύλη?

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Πέμ Φεβ 28, 2008 9:54 am

Για περιβάλλον έχω κάποια πανεπιστημιακά για οικολογία-περιβάλλον και για τεχνολογικές εφαρμογές διαβάζω ότι σχετικό βρω στα σχολικά βιβλία φυσικής.

efthimia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Βιβλία για διαγωνισμο ΥΠΑ

Δημοσίευσηαπό efthimia » Πέμ Φεβ 28, 2008 9:57 am

Σ ευχαριστώ παρα πολυ! για αερολιμενικος δινω,οποτε χρειαζεται στοιχεια αλγεβρας τριγωνομετριας, γεωμετριας, καιεπισηε στοιχεια πολιτευματος..ασε.
και ειμαι ψυχολόγος! :)
Συγωμη παλι, αυτα τα IQ tests δεν καταλαβα,που τα βρισκω? στο site της ΥΠΑ δεν εχει κατι,εκτος αν εννοεις για ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας...
ευχαριστω παλι[/quote]

Εγω δινω για ΕΕΚ και δεν εχω ψαξει κατι σχετικο με την υλη των αερολιμενικων. Οσο για τα IQ tests, κυκλοφορουν αρκετα βιβλια ξενογλωσσα τα οποια αφορουν τις ιδιες εξετασεις σε Αγγλια, Καναδα, ΗΠΑ. Η μορφη και το ολο concept αυτων των tests ειναι το ιδιο με το προτυπο που υπαρχει στο site www.eeeke.gr ( takisrhodes83 για την ερωτηση σου )
και θεωρω οτι οι δεξοιτητες που εξεταζουν σε αερολιμενικους και ΕΕΚ δεν διαφερουν πολυ. Ελπιζω να βοηθησα. :-)

Αλεξανδρή
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Αλεξανδρή » Πέμ Φεβ 28, 2008 10:20 am

Ευχαριστώ και παλι? ημερομηνια κανεις ξερει παιδια?
Λετε να ειναι μεσα στο Μαρτιο και να τρεχουμε? :evil:

billaros
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό billaros » Πέμ Φεβ 28, 2008 12:47 pm

Σύμφωνα με τις εφημερίδες ο διαγωνισμός θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστες αλλά ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Φεβ 28, 2008 12:56 pm

OK gia to protypo apo to eeeke.gr to eixa vrei ki egw , thanks anyway.

Βγηκε ή θα βγει σημερα το προγραμμα του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2Γ
Η ιστοσελιδα δεν εμφανιζει τπτ αλλα μαλλον την ενημερωνουνε τωρα

http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Me ... 5XDqQLvpAe

Αλεξανδρή
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Αλεξανδρή » Πέμ Φεβ 28, 2008 12:58 pm

billaros έγραψε:Σύμφωνα με τις εφημερίδες ο διαγωνισμός θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστες αλλά ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Πηρα τηλεφωνο σημερα και ρωτησα, μου ειπαν οτι θα ηθελαν να γινει ο διαγωνισμος μεσα στο Μαρτιο,θα προσπαθησουν ,αλλα δεν ξερουν. Και δεν ξερει ακομη ημερομηνια..ολα τελευταια στιγμη..μη το κανουν μονο κανα τριημερο 25 Μαρτιου!!! που ολος ο κοσμος εχει κανονισει κατι!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 9 επισκέπτες