Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Τετ Φεβ 27, 2008 4:46 pm

Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.

kiddo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kiddo » Τετ Φεβ 27, 2008 4:48 pm

eidikos_frouros έγραψε:Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.

ta idia logia leme, eyxaristoyme, kai se sas kalh allagh kladoy na eyxitho.. (elpizw na to ethesa swsta)

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Τετ Φεβ 27, 2008 4:55 pm

ότι ειναι ας γίνει. εγώ ευχαριστημένος είμαι. Αν με το καλό περάσεις να επιδειώξεις να τοποθετηθείς σε καλό ΑΤ.Το πιο σημαντικό αυτό είναι. Ανάλογα και τι ζητάς. Εγω ειμαι σε τμήμα που έχει μια σκοπιά, η οποία ειναι καβάτζα καλή. Και κάνω συνέχεια περιπολικό.

kiddo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kiddo » Τετ Φεβ 27, 2008 5:03 pm

wraios , to thema einai oti exoyme kai emfanisi... mono ligo to apolytirio einai kalopos... eyxaristo pantos! kali synexeia!

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Τετ Φεβ 27, 2008 5:06 pm

πόσα μόρια εχεις?
απολυτήριο , δίπλωμα , ξένες γλώσσες , στρατιωτική θητεία?

dreik
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dreik » Πέμ Φεβ 28, 2008 10:05 am

παιδια μηπως μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες? Η εκπαιδευση που γινεται και τι καθεστως ισχυει? δηλαδη ειμαστε μονιμος μεσα και παιρνεις καποιες εξοδους την βδομαδα η πηγαινουμε πρωι φευγουμε μεσημερι? Επισης η συνθηκες εργασιας ποιες ειναι? Ρωταω γιατι εχω γνωστο μου που περασε εποπ ( ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση) και περιμενει να περασουν 3 χρονια και να φυγει οσο ποιο γρηγορα γινεται... μην παθουμε καμια τετοια ζημια...

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Πέμ Φεβ 28, 2008 7:06 pm

Καταρχήν καμιά σχέση με ΕΠ.ΟΠ. Πέρασα ΕΠ.ΟΠ αεροπορία αλλά δεν θα πήγαινα με τίποτα στον στρατό.Η χειρότερη μετάθεση της αστυνομίας ειναι στην Αθήνα, η οποία ειναι η καλύτερη στο στρατό. Όσο για την εκπαίδευση, γίνεται στις σχολές αστυφυλάκων, 3 μήνες και ένα μήνα πρακτική σε ΑΤ.Είσαι μόνιμα μεσα στη σχολή κ παίρνεις εξόδους 2 φορές την εβδομάδα αν δεν έχεις υπηρεσία.Διανυκτέρευση δεν ισχύει όπως στο στρατό.Τα σαβ/κα είσαι έξω, αλλά πολλές φόρές ή έχεις υπηρεσία ή έχεις μάθημα.Το ωράριο ειναι στρατιωτικό , αλλά σε πιο χαλαρό στυλ. Επίσης έχει πολύ μάθημα πρωί-απόγευμα.

tolman83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tolman83 » Παρ Φεβ 29, 2008 5:14 pm

Παιδια αυριο γυρναει ο μηνας.οποτε αν τελικα θα βγει αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.παντως αυτη η προκηρυξη εχει αρκετα καλα!ξερεις ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα,δυο γνωστοι μου που μπηκανε δεν τους βοηθησε κανενας,και γενικα ειναι μπαμ-μπαμ η κατασταση!οχι να περιμενεις τον καθε μαλακα χοντροκωλι και τεμπελη να βγαλει τα αποτελεσματα και να κοντευει να σε σκασει! ξερεις οτι αμα μπεις,το καλοκαιρι εισαι μεσα ξεκινας!ειδωμεν λοιπον!!!

dreik
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dreik » Παρ Φεβ 29, 2008 6:50 pm

ρε παιδια το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως ολα αυτα ειναι ολα ραδιο αρβυλα... επειδη ειμαι σιγουρος οτι ολοι το εχουμε ζησει στο στρατο καταλαβαινετε τι εννοω... επειδη με καει που το ολο θεμα και ειμαι του 81 πηρα σημερα τηλ. στο σωματειο των ειδικων φρουρων και στο υπουργειο δ.τ. και ρωτησα αν περιμενουν κατι, εστω σαν ιδεα, και μου ειπαν οχι...
μακαρι να κανουν λαθος... βαση της περσινης μοριοδοτησης μαζευω 2470 μορια οποτε ειμαι σχεδον σιγουρα μεσα... αν παει κανενα χρονο ακομα δεν με παιρνει λογω ηλικιας :(

baiz
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό baiz » Παρ Φεβ 29, 2008 8:07 pm

Και γω παιδια απο κατι πληροφοριες που ειχα απο υποτιθεμενες "εγκυρες πηγες" μου ειπαν οτι θα βγει η προκυρηξη. Μακαρι να βγει και να ειναι αξιοκρατικη. Παντως το μονο που με ξενερωνει προσωπικα ειναι οτι στα κριτηρια μοριοδοτησης οπως εχουν για ΔΕΑ και Ειδικες Δυναμεις θα επρεπε να εχουν και για Στρατονομια!

apostolisdddd
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό apostolisdddd » Παρ Φεβ 29, 2008 9:30 pm

baiz έγραψε:Και γω παιδια απο κατι πληροφοριες που ειχα απο υποτιθεμενες "εγκυρες πηγες" μου ειπαν οτι θα βγει η προκυρηξη. Μακαρι να βγει και να ειναι αξιοκρατικη. Παντως το μονο που με ξενερωνει προσωπικα ειναι οτι στα κριτηρια μοριοδοτησης οπως εχουν για ΔΕΑ και Ειδικες Δυναμεις θα επρεπε να εχουν και για Στρατονομια!

baiz, έλεος πια: ένας με τη στρατονομία, άλλος με την ΕΛΔΥΚ... Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, και ειδικά κάποιον που έκανε το χρέος του, έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση. Οι ΔΕΑ τα μόρια τα παίρνουν γιατί είχαν την όρεξη να κάτσουν +50% της θητείας τους, οι ειδικοδυναμίτες γιατί πήγαν 100% εθελοντικά να φάνε τα γ#######, και πιστεύω όλοι συμφωνείτε ότι δικαιούνται και αξίζουν τα μόρια. Ο στρατονόμος τι παραπάνω έκανε από τον τεθωρακισμένο και τον πεζικάριο δλδ;

zoe13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoe13 » Παρ Φεβ 29, 2008 9:54 pm

Έμένα ο αδελφός μου μπήκε και δεν τον βοήθησε κανείς!
'Εκανε ειδίκες δυνάμεις και είχε περάσει πολύ δύσκολα, αύτος και όλοι οι ειδικοδυναμίτες πέρασαν τα αγωνίσματα για πλάκα!

apostolisdddd
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό apostolisdddd » Παρ Φεβ 29, 2008 9:56 pm

Τα αγωνίσματα είναι της πλάκας, γενικά...

POKER
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό POKER » Παρ Φεβ 29, 2008 10:20 pm

eidikos_frouros έγραψε:Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα παιδί. Απλά λέω ότι οι βαθμοί στο γενικό μπαίνουν πολύ πιο δύσκολα. Και γω πτυχιούχος ΑΕΙ ειμαι με advance , ecdl διπλώματα οδήγησης , ειδικές δυνάμεις και έγινα ειδικός φρουρός. Υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι οι οποίοι μπήκαν με 10αρια επειδή ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και πήραν 8 μόρια απο κει. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Πάντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά σε όποιο διαγωνισμό κάνετε τα χαρτιά σας.

ποιο ΑΕΙ τελειωσες?

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Παρ Φεβ 29, 2008 11:01 pm

Η προκήρυξη είναι 100% αξιοκρατική.Μέχρι και την τοποθέτηση σε αστυνομική διεύθυνση. Απο και και πέρα χωράει βύσμα για το ΑΤ πάντα της διεύθυνσης που θα υπηρετήσεις.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες