Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
efthimia
- Μαθητευόμενος

-
dimpap
- Μαθητευόμενος

efthimia έγραψε:Καλημέρα , Μολις πηρα τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι τα ονοματα δεν θα βγουν στο site. Μπορουν ομως να στο πουν απο τηλ. Ο αριθμος ειναι 210 8706100 - 210 8706200 για οποιον δεν το εχει. Καλη επιτυχία σε ολους μας. :-)
fainetai pos h lista einai mikri kai apla les to onoma sou kai tsekarei an eisai stous apokleiomenous. sosta?
-
glk08
- Μαθητευόμενος

ΣΩΣΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.dimpap έγραψε:efthimia έγραψε:Καλημέρα , Μολις πηρα τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι τα ονοματα δεν θα βγουν στο site. Μπορουν ομως να στο πουν απο τηλ. Ο αριθμος ειναι 210 8706100 - 210 8706200 για οποιον δεν το εχει. Καλη επιτυχία σε ολους μας. :-)
fainetai pos h lista einai mikri kai apla les to onoma sou kai tsekarei an eisai stous apokleiomenous. sosta?
ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.
-
dimpap
- Μαθητευόμενος

glk08 έγραψε:ΣΩΣΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.dimpap έγραψε:efthimia έγραψε:Καλημέρα , Μολις πηρα τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι τα ονοματα δεν θα βγουν στο site. Μπορουν ομως να στο πουν απο τηλ. Ο αριθμος ειναι 210 8706100 - 210 8706200 για οποιον δεν το εχει. Καλη επιτυχία σε ολους μας. :-)
so you think you can dance....
-
glk08
- Μαθητευόμενος

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...dimpap έγραψε:glk08 έγραψε:ΣΩΣΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.dimpap έγραψε:efthimia έγραψε:Καλημέρα , Μολις πηρα τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι τα ονοματα δεν θα βγουν στο site. Μπορουν ομως να στο πουν απο τηλ. Ο αριθμος ειναι 210 8706100 - 210 8706200 για οποιον δεν το εχει. Καλη επιτυχία σε ολους μας. :-)
so you think you can dance....
-
jjjmelina
- Μαθητευόμενος

dimpap έγραψε:glk08 έγραψε:ΣΩΣΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.dimpap έγραψε:efthimia έγραψε:Καλημέρα , Μολις πηρα τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι τα ονοματα δεν θα βγουν στο site. Μπορουν ομως να στο πουν απο τηλ. Ο αριθμος ειναι 210 8706100 - 210 8706200 για οποιον δεν το εχει. Καλη επιτυχία σε ολους μας. :-)
so you think you can dance....[/quot
tha mas xorepsoun sto tapsi
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Κι εγω ολα ΟΚ...Αλλα γιατι να μην τα βαλουν στην ιστοσελιδα ρε παιδια? Αμα δειτε και τους αλλους διαγωνισμους, εχει ολους τους πινακες, απο αποκλειομενους μεχρι διοριστεους.Απ 'οτι καταλαβαινω θα αναρτηθουν μολις εξεταστουν οι ενστασεις και ξανασυνταχθει οριστικος πια πινακας απο- κλειομενων.Για να μην εκθεσουν κανενα μαλλον αδικα
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Η απαντηση του ΑΣΕΠ στο mail που εστειλα χθες απογευμα ζητωντας εξηγησεις
Σε απάντηση του από 20.2.2008 e-mail που μας αποστείλατε, έχομε τη τιμή να σας γνωρίσουμε τα εξής :
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στη σελ. 11553 της προκήρυξης 2Γ/2007 (ΦΕΚ 462/30.11.2007) και κατ΄ εφαρμογή της υπ΄ αριθμ. 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες των υποψηφίων που αποκλείονται από τη διαδικασία θα αναρτηθούν στο κτίριο του ΑΣΕΠ στην Αθήνα και στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας.
Το Δελτίο Τύπου της 20ης Φεβρουαρίου (ανεξαρτήτου ώρας) αναφέρει ότι οι πίνακες απεστάλησαν για ανάρτηση (και όχι ότι αναρτήθηκαν), επισημαίνει δε ότι κατά των πινάκων αυτών, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντιρρήσεις – όχι ενστάσεις - εντός πέντε (5) ημερών από την επομένη της αναρτήσεώς των.
Για επιπλέον ενημέρωσή σας σας πληροφορούμε ότι οι συμπεριλαμβανόμενοι στον ανωτέρω πίνακα, θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς, ώστε να προβούν σε τυχόν αίτηση αντίρρησης μέχρι και 29.2.2008.
Σε απάντηση του από 20.2.2008 e-mail που μας αποστείλατε, έχομε τη τιμή να σας γνωρίσουμε τα εξής :
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στη σελ. 11553 της προκήρυξης 2Γ/2007 (ΦΕΚ 462/30.11.2007) και κατ΄ εφαρμογή της υπ΄ αριθμ. 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες των υποψηφίων που αποκλείονται από τη διαδικασία θα αναρτηθούν στο κτίριο του ΑΣΕΠ στην Αθήνα και στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας.
Το Δελτίο Τύπου της 20ης Φεβρουαρίου (ανεξαρτήτου ώρας) αναφέρει ότι οι πίνακες απεστάλησαν για ανάρτηση (και όχι ότι αναρτήθηκαν), επισημαίνει δε ότι κατά των πινάκων αυτών, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντιρρήσεις – όχι ενστάσεις - εντός πέντε (5) ημερών από την επομένη της αναρτήσεώς των.
Για επιπλέον ενημέρωσή σας σας πληροφορούμε ότι οι συμπεριλαμβανόμενοι στον ανωτέρω πίνακα, θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς, ώστε να προβούν σε τυχόν αίτηση αντίρρησης μέχρι και 29.2.2008.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
dimpap
- Μαθητευόμενος

-
sngr
- Μαθητευόμενος

Μόλις γύρισα από ΑΣΕΠ. Είχα μεγάλη τύχη γιατί έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα στην περιοχή σήμερα :D Η λίστα αποκλειόμενων είναι μικρή, κυρίως για όριο ηλικίας, και λίγοι για παράβολο ή μη έγκαιρη αποστολή δικαιολογητικών.
Και αφού πήγα εκεί ρώτησα πότε θα γίνουν οι εξετάσεις. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα, ούτε τι περιθώριο θα υπάρχει από την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι εξετάσεις ώσπου να γίνουν, αλλά σίγουρα δεν θα είναι από την μία μέρα στην άλλη.
Και αφού πήγα εκεί ρώτησα πότε θα γίνουν οι εξετάσεις. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα, ούτε τι περιθώριο θα υπάρχει από την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι εξετάσεις ώσπου να γίνουν, αλλά σίγουρα δεν θα είναι από την μία μέρα στην άλλη.
-
efthimia
- Μαθητευόμενος

dimpap έγραψε:takisrhodes83 έγραψε:Μαλλον "απεσταλησαν" για αναρτηση εννοει συστημενα και express απο τον τριτο οροφο στο ισογειο της Πουλιου, γι'αυτο τους πηρε μονο μια μερα να τα αναρτησουν.Ζητω!
emena episis mou eipe pos osoi exoune apokleistei tha tous paroune tilefono. kanoun tetoia pragmata?
Σε προηγούμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ημουν στους αποκλειόμενους κια ναι με ειχαν παρει τηλ να μου το πουν και να με ενημερώσουν για τη διαδικασια που μπορούσα να ακολουθήσω.Οσον αφορά για το ποτε θα γινουν οι εξετάσεις , και παλι απόσο γνωρίζω απο την " προαναφερόμενη εμπειρία" μου οι εξετάσεις ειχαν γίνει 3 εβδομαδες μετα. Και οπως βλεπω και με αυτον τον διαγωνισμο δεν θα διαφερουν νομιζω πολυ οι χρονοι.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες