Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
-
ANGEL_DREAM
- Δόκιμος

-
Ishtar
- Δόκιμος

@ANGEL DREAM
Στη δική μου σειρά είχε περάσει και μια κοπέλα, η οποία μόλις είχε αποδεχθεί τη θέση της στο Υπ. Δημόσιας Τάξης και διήγαγε την πρωτη της διετία στην υπηρεσία. Είχε δώσει στο διαγωνισμό για ΕΣΔΔ και ΕΣΤΑ και πριν βγούν τα τελικά αποτελέσματα για τις σχολές, εμαθε ότι είχε πετύχει ταυτόχρονα σε ένα διαγωνισμό μεσω ΑΣΕΠ για το Υπ. Δημόσιας Τάξης. Κράτησε και τη θέση της στο υπουργείο και φοίτησε κανονικότατα στη σχολή :wink:
Στη δική μου σειρά είχε περάσει και μια κοπέλα, η οποία μόλις είχε αποδεχθεί τη θέση της στο Υπ. Δημόσιας Τάξης και διήγαγε την πρωτη της διετία στην υπηρεσία. Είχε δώσει στο διαγωνισμό για ΕΣΔΔ και ΕΣΤΑ και πριν βγούν τα τελικά αποτελέσματα για τις σχολές, εμαθε ότι είχε πετύχει ταυτόχρονα σε ένα διαγωνισμό μεσω ΑΣΕΠ για το Υπ. Δημόσιας Τάξης. Κράτησε και τη θέση της στο υπουργείο και φοίτησε κανονικότατα στη σχολή :wink:
-
ANGEL_DREAM
- Δόκιμος

-
Ishtar
- Δόκιμος

-
ioazon
- Προϊστάμενος

Ishtar έγραψε:Γιατί δεν απευθύνεις γραπτό ερώτημα στο ΥΠΕΣ για να λύσεις την απορία σου? :wink:
www.ekdd.gr Υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση για τις εξετάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς ερώτημα.
επίσης, οι πληροφοριοδότες μου λένε οτι όντως θα γίνει διαγωνισμός.
-
ioazon
- Προϊστάμενος

Πάντως στην προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα για το θέμα [γράφει απλά να είναι δημόσιος υπάλληλος]
http://www.ekdd.gr/docs/ESDD/ITH/prokITH.pdf
http://www.ekdd.gr/docs/ESDD/ITH/prokITH.pdf
-
ANGEL_DREAM
- Δόκιμος

-
ioazon
- Προϊστάμενος

ANGEL_DREAM έγραψε:Εγώ θα κάνω μια αίτηση και ας μην την δεχτούν. Τι έχω να χάσω, δεν νομίζω να έχω ποινικές κυρώσεις...
Πιο απλά αίτηση προς το
Υπουργείο Εσωτερικών
Βασιλίσσης Σοφίας 15
ΤΚ (δεν θυμάμαι)
Είμαι δόκιμη, μπορώ να δώσω;
Μερσί και τουρσί
Και λύνονται όλα και δεν μπαίνεις καν στις διαδικασίες αιτήσεων κλπ
-
ioazon
- Προϊστάμενος

Angelique έγραψε:Θα παραμείνω στο ερώτημά μου, μήπως και γνωρίζει κανείς... Ποιά θεωρούνται καλοπληρωμένα και ποιά κακοπληρωμένα υπουργεία;
Υπάρχει το αντίστοιχο τοπικ http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic ... highlight=
Γενικά
Υπουργείο Οικονομικων
Υπουργείο Εσωτερικών
κάποιες διευθύνσεις του Ανάπτυξης
στον πάτο είναι:
Υγείας, Εργασίας, Τύπου, Πολιτισμού και πάει λέγοντας.
Το Παιδείας παίρνει κάτι υπερωρίες και κάθε Ιούλιο νομίζω γύρω στα 700ευρώ.
Χοντρικά αυτά
-
alex4
- Δόκιμος

ΙΟΑΖΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ Β ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?...ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΙΣΘΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ Β ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Α ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΒΑΘΜΟ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!.
ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ Β ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Α ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΒΑΘΜΟ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες