Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: YLH POLITIKHS AEROPORIAS

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τρί Ιαν 15, 2008 3:47 pm

oceansvoyager έγραψε:H YLH GIA TO DIAGWNISMO THS POLITIKHS AEROPORIAS PERILAMBANETAI STHN PROKHRYKSH.

OSON AFORA STOYS ELEGTES, OPOIOS DEN EXEI KANEI FRONTISTHRIO KALYTERA NA DOKIMASEI THN TYXH TOY. TO KSERW APO FILO O OPOIOS EXEI DWSEI GIA THN YPA. ZHTOYN EKSEIDIKEYMENES GNWSEIS POY EINAI DYSKOLO NA TIS SYGENTRWSEIS MONOS SOY. XWRIS FRONTISTHRIO H EPITYXIA DYSKOLH ( EIMAI ENANTION TWN FRONTISTHRIWN / ANAGAION KAKO)

OSON AFORA STOYS AEROLIMENIKOYS, H YLH EINAI POLY MEGALH KAI MALISTA APAITEI POLLOYS MHNES PROETOIMASIA GIA NA EPITYXEIS MIA APO TIS 19 THESEIS. O ANTAGWNISMOS MEGALOS.
MALISTA, KAPOIOS PREPEI NA EXEI ARISTO YPOBATHRO, TOSO SE THEWRHTIKES GNWSEIS OSO KAI STIS THETIKES EPISTHMES, MATHIMATIKA, FYSIKH, ALLA KAI SE OIKONOMIKA KAI DIKAIA.
DEN VGAINEI H YLH SE ENA H DYO MHNES, OPOTE OSOI EKANAN AITHSH THA PREPEI KAI AYTOI NA DOKIMASOYN THN TYXH TOYS.

AYTH TH STIGMH TO FRONTISTHRIO EINAI KOROIDIA, PETAMENA LEFTA.

OI DIAGWNISMOI AFTOI EINAI GIA ORISMENOYS KAI FWTOGRAFIKOI ISWS. OTAN VGAINOYN KAI DIENERGOYNTAI SE SYNTOMO XRONO.

TA FRONTISTHRIA DIDAKSAN ENTELWS ASXETA PRAGMATA KAI MONO GIA ELEGTES!!!! (OXI GIA EROLIMENIKOYS)

KALH EPITYXIA SE OLOYS. :shock:

akyro file....se allo ena post eisai akyros-akairos...krima pou den mporeis kai esy na dwseis gia to diagwnismo...katalabainw thn pikra sou kai to agxos tyxon epityxias kapoiwn atomwn pou me to spathi toys tha mpoune...perastika, kykloforoun polles iwseis twra teleytaia se katalabainw.

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Τρί Ιαν 15, 2008 7:12 pm

Michele ευχαριστώ. Δεν θεωρώ σίγουρο ότι θα περάσω αυτή τη φορά. Άλλωστε, έχουν περάσει 8 χρόνια, οπότε τα αντανακλαστικά και οι αντοχές μου έχουν μειωθεί.

Όσον αφορά το φροντιστήριο, ξέρω κι εγώ άτομο που πέρασε στην ΥΠΑ ως ελεγκτής, χωρίς φροντιστήριο, με τις απλές και ταπεινές γνώσεις ενός πτυχιούχου θεωρητικών επιστημών.

kona
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kona » Τετ Ιαν 16, 2008 11:08 am

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ? ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..(ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΩΝ")!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ (ΛΥΚΕΙΟΥ, ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ??). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Τετ Ιαν 16, 2008 1:23 pm

kona έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ? ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..(ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΩΝ")!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ (ΛΥΚΕΙΟΥ, ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ??). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

pos tha pliroforithoume tora gia ta apotelesmata twn aithsewn?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Ιαν 16, 2008 1:55 pm

apo to asep.gr tha vgalei lista aporriptewn, oi ypoloipoi nomizw symmetexoun sto diagwnismo otan pragrammatistei kanonika. an den apatwmai etsi ginetai.
twra gia pote ola auta makari na ksera, afou oi aithseis prepei na einai polles.

Kappa Vita
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Kappa Vita » Πέμ Ιαν 17, 2008 8:08 pm

Μήπως ξέρετε αυτό το πιστοποιητικό υγείας τύπου Γ΄τι προϋποθέσεις θέλει για να εκδοθεί;Για να μην δίνουμε τσάμπα μερικοί μερικοί.....

miladysundy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό miladysundy » Πέμ Ιαν 17, 2008 10:01 pm

Kappa Vita έγραψε:Μήπως ξέρετε αυτό το πιστοποιητικό υγείας τύπου Γ΄τι προϋποθέσεις θέλει για να εκδοθεί;Για να μην δίνουμε τσάμπα μερικοί μερικοί.....

Ψάξε στο internet για class 3 medical-στα ελληνικά δεν είχα βρεί κάτι

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Ιαν 17, 2008 10:07 pm

επειδη ενδιαφερει πολλους, μονο στο eurocontrol καταφερα να το βρω, στο παρακατω link και στα Αγγλικα βεβαια. Οποιος δε βαριεται ας το διαβασει και να βγαλει την περιληψη να μας την πει.όπως ειναι φυσικο, οι απαιτησεις για την οραση ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες για τα αλλα ειδη εξετασεων.

http://www.eurocontrol.int/humanfactors ... 202006.pdf

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Κυρ Ιαν 20, 2008 5:09 pm

Ξέρει κάποιος αν στις εξετάσεις του 2000 για αερολιμενικούς οι ερωτήσεις σε μαθηματικά-φυσική ήταν μόνο θεωρητικές ή υπήρχαν και ασκήσεις;

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Κυρ Ιαν 20, 2008 7:04 pm

Γεια σε όλους...Ειπα να μπω και γω στην παρέα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο φροντιστήριο που να παρέχει μαθήματα εξ αποστάσεως για το διαγωνισμό της ΥΠΑ...

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Δευ Ιαν 21, 2008 8:31 am

nclpao13 έγραψε:Γεια σε όλους...Ειπα να μπω και γω στην παρέα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο φροντιστήριο που να παρέχει μαθήματα εξ αποστάσεως για το διαγωνισμό της ΥΠΑ...

ego kanw idiaitera am thes

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Δευ Ιαν 21, 2008 9:13 am

Ειμαι επαρχία. Πιο συγκεκριμένα στην Κω....

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Δευ Ιαν 21, 2008 10:37 am

nclpao13 έγραψε:Ειμαι επαρχία. Πιο συγκεκριμένα στην Κω....

erxomaiii!!! xaxa...den xreiazesai diavasma esy. exeis entopiotita

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Ιαν 21, 2008 10:39 am

Πλακα πλακα κι εγω απο Ροδο ειμαι.Ξερει κανεις πως προσμετραται η εντοπιοτητα
και αν δινει πολλα μορια?

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Δευ Ιαν 21, 2008 11:11 am

sngr έγραψε:Το 2000 είχα δώσει μόνο για ελεγκτής. Ήμουν στους πρώτους στην Ελλάδα, αλλά είχα δηλώσει μόνο Αθήνα (όπου έπαιρναν 1+1 πολύτεκνο) :cry:

Άποψή μου, για τους ελεγκτές, δεν χρειάζεται να διαβάσεις κάτι. Αρκεί να ξέρεις να γράφεις έκθεση και να κάνεις μια περίληψη. Το τεστ δεξιοτήτων, είναι θέμα αντίληψης και ψυχραιμίας, όχι διαβάσματος. Πρέπει την ώρα που γράφεις, ταυτόχρονα να προσέχεις τι ακούς και τι βλέπεις και κυρίως να τα θυμάσαι όταν σε ρωτήσουν. Θυμάμαι ότι κάτι που άκουσα την πρώτη ώρα, το ρώτησαν στο τέλος της δεύτερης.

Sngr καλημέρα,

επειδή αναφέρεις ότι έχεις ξαναδώσει για ελεγκτής θα ήθελα τη βοήθειά σου σε κάτι.
Στα θέματα που είχε χρήση γεωγραφικών συντεταγμένων, σου έδινε ένα χάρτη Ελλάδας χωρίς καμία διαγράμμιση και σε ρωτούσε ας πούμε μία πόλη π.χ. Γιάννενα τι συντεταγμένες έχει ή ήταν χωρισμένος σε κουτάκια και έπρεπε να υπολογίσεις τις συντεταγμένες του σημείου.
Ρωτάω δηλαδή αν πρέπει να μάθω απλά να υπολογίζω συντεταγμένες ή να τις ξέρω στο περίπου απ' έξω. Αν και το δεύτερο το θεωρώ ακατόρθωτο.

Ευχαριστώ και καλή επιτυχία και αυτή τη φορά, το δικαιούσαι!!!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες