Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
-
GG
- Μαθητευόμενος

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ..., ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ?
Η΄ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ: "ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ? :?:
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ..., ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ?
Η΄ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ: "ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ? :?:
-
alex4
- Δόκιμος

-
GG
- Μαθητευόμενος

-
deefunxion
- Μόνιμος

και τώρα τι θα γίνει:
Έχουμε κανένα νεότερο για την έκδοση της προκήρυξης;
-
ioazon
- Προϊστάμενος

Re: και τώρα τι θα γίνει:
deefunxion έγραψε:Έχουμε κανένα νεότερο για την έκδοση της προκήρυξης;
Οι πηγές μου λένε "ουδέν νεότερον"
-
SKYYY
- Μαθητευόμενος

ΕΣΔΔ, ΕΣΤΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ?ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ..ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????
-
alex4
- Δόκιμος

Re: ΕΣΔΔ, ΕΣΤΑ
SKYYY έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ?ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ..ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????
otan les katholou ennoeis oti de tha ginei to 2007 kai anamenetai to 2008 h oti oute to 2008?
-
haer7
- Μόνιμος

To θέμα είναι ότι θα γίνει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο και θα έχουμε πάλι χίλιες απόψεις για το αν θα γίνει ο διαγωνισμός ή όχι και καμία επίσημη ενημέρωση από τη σχολή. Όπως ακριβώς πέρυσι με το τρόπο διεξαγωγης (κατάργηση μαθημάτων κ.τ.λ.).
Πάντως αυτό για την συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. και ότι υπάρχει πρόβλημα ισχύει.
Πάντως αυτό για την συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. και ότι υπάρχει πρόβλημα ισχύει.
-
Sevoula
- Δόκιμος

-
deefunxion
- Μόνιμος

τραβάει η βαλίτσα!
τελικά οριστικοποιήθηκε ο Γενάρης για την έκδοση της προκήρυξης;
-
ioazon
- Προϊστάμενος

Re: τραβάει η βαλίτσα!
deefunxion έγραψε:τελικά οριστικοποιήθηκε ο Γενάρης για την έκδοση της προκήρυξης;
Με τίποτα. Περιμένουμε την ψήφιση του νόμου για το δ ΚΠΣ, ΕΣΠΑ θα λέγεται, και μετά.
-
deefunxion
- Μόνιμος

ΕΣΠΑ
Ιαζον ...μιλάς για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στις 4/10/07 με τίτλο Διαχείριση, έλεγχος και εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την περίοδο 2007-2013 το οποίο εκκρεμεί στην Διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων; Δηλαδή μπορεί να πάει και πέρα απο το γενάρη η προκήρυξη; :shock: καλό κουράγιο σε όλους .. θα πάθουμε οξεία μακρυδημητρίαση..
-
SKYYY
- Μαθητευόμενος

ΕΣΔΔ, ΕΣΤΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΙΟΑΖΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ...
1)ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟ 2008?
2)ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008 ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ?ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ?
ΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ...
1)ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟ 2008?
2)ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008 ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ?ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ?
ΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
-
ioazon
- Προϊστάμενος

Re: ΕΣΔΔ, ΕΣΤΑ
Από αυτά που ξέρω φαίνεται πως θα γίνει διαγωνισμός στο τέλος του 2008. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ψηφιστεί το ΕΣΠΑ. Αν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες