ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ...

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
VaKaDi
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό VaKaDi » Τετ Σεπ 05, 2007 9:36 am

Καλημέρα σε όλους!
Σε 6 ημέρες που δεν είχα ΙΝΤΕΡΝΕΤ βλεπω έγιναν θαύματα στο post!
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση!

Να παραθέσω κι εγώ την άποψη μου περι ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ-ΥΕ.

Καταρχάς ΟΛΟΙ χρειάζονται. Και οι επιστήμονες, και οι ΠΕ, και οι ΤΕ και οι ΔΕ και οι ΥΕ. Ο κάθε κλάδος για διαφορετικό ρόλο. Δεν χρειάζεται να απαξιώνεται κανένας κλάδος...
Βέβαια συνήθως οι πτυχιούχοι έχουν περισσότερες ευθύνες λόγω υπογραφών, μελετών, εγκρίσεων , και γενικότερα πιο ειδικευμένων αντικειμένων που περνάνε απο τα χέρια τους. Γιαυτό παίρνουν και περισσότερα χρήματα.
Η καλύτερη δουλειά στο δημόσιο απ'όσο έχω δει είναι ΥΕ κλητήρας κλπ. ΟΥΤΕ ευθύνες, ούτε υπογραφές, χωρίς πολλές σκοτούρες.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ "ΕΒΓΑΙΝΕ" ΩΣ ΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;;
(εκτός αν δούλευε στο Υπ. Οικονομικών, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)

Η μόνη ένσταση μου στα παραπάνω είναι ότι υπάλληλοι ίδιοι φόρτου και ευθύνης αμείβονται τελείως διαφορετικά!!!

ΟΣΟ για το ΑΕΠ που αποτελεί μισθούς δημοσίων υπαλλήλων, που αναφέρθηκε νωρίτερα να αναφέρω:
1) συμπεριλαμβάνονται και οι προνομιούχες ΔΕΚΟ κλπ;
2) συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ διορισμένων απο υπουργούς, συμβούλων κλπ που αμείβονται με 10000Ε μηνιαίως;;;

ΕΠΊΣΗΣ Επειδή λέγεται ότι 800Ε είναι καλά λεφτά (!!!) για πρωτοδόριστο να σας αναφέρω τα εξείς:
Πόσο ανέβηκαν τα προϊόντα γύρω μας μετά το Ευρώ (κι ας λέει ο πληθωρισμός 3 ή 4 %
Πόσο ανέβηκε το πετρέλαιο;
Πόσο το κόστος ζωής;;;
Και τελικά πόσο οι μισθοί; ; ; ; ;

Όταν το κόστος ζωής στην Ελλάδα πλησιάζει το κόστος άλλων πιο ακριβοπληρωμένων χωρών δεν θα έπρεπε και οι μισθοί;;;
Εγώ θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ένα βασικό μισθό 170.000 δραχμών.
Περίπου 500 Ευρώ. Τώρα 5 χρόνια μετά πόσο είναι;;; 600;;;
Με κόστος ζωής τουλάχιστον ημιδιπλάσιο;;;
Η ανεργία και η αισχροκέρδια έχουν οδηγήσει σε ακραίες συνθήκες με εργαζόμενους των 500 ευρώ με 10 απασχόληση και χωρίς αργίες , Κυριακές κ.α.
Γιαυτό όλοι κυνηγάν το δημόσιο. Αλλα αυτά είναι θέμα άλλου TOPIC...

VaKaDi
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό VaKaDi » Τετ Σεπ 05, 2007 9:41 am

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, μόνον οι "ριγμένοι" οικονομικά υπάλληλοι έχουν ανταποκριθεί!

Δεν κρίνεται κανένας. Θέματα πληροφόρησης είναι αυτά, όχι προσωπικά ή εχθρικά!
Όσοι εργάζονται στο δημόσιο ας παραθέσουν τα δικά τους μισθολογικά! Και φυσικά θα είναι χρήσιμο για όσους διορίζονται, μετατίθενται κλπ να ξέρουν πως και τι! Με αυτό το νόημα δημιουργήθηκε το TOPIC.

SecretTrain
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SecretTrain » Τετ Σεπ 05, 2007 10:00 am

Nomader έγραψε:δεν έχεις γνώσεις αρχιτέκτονα ή πολ/μηχ. τελεία και παύλα. ο αρχιτέκτονας μπορεί αν θέλει να κάνει συνήθως τη δουλειά σου (θεωρητικά)..

Eγώ πάντως για αποκλειστική νοσοκόμα θα προτιμούσα να βρω νοσηλεύτρια και όχι αρχιτέκτονα, και ας είναι και ο Καλατράβας...

Nomader
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nomader » Τετ Σεπ 05, 2007 10:54 am

πρώτα θα πρέπει να δείς το πρόγραμμα του santiago calatrava νομίζω και μετά..νομίζω ασχολείται με μια γέφυρα 5 χλμ στο Dallas.. μόλις τελειώσει επικοινώνησε ;)

εγώ μιλούσα για το 1ο πτυχίο της κοπέλας (έργων αρχ. & πολ/μηχ)

radiki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό radiki » Τετ Σεπ 05, 2007 3:40 pm

Nomader έγραψε:πρώτα θα πρέπει να δείς το πρόγραμμα του santiago calatrava νομίζω και μετά..νομίζω ασχολείται με μια γέφυρα 5 χλμ στο Dallas.. μόλις τελειώσει επικοινώνησε ;)

εγώ μιλούσα για το 1ο πτυχίο της κοπέλας (έργων αρχ. & πολ/μηχ)

επειδή δε κατάλαβες το νόημα του ποστ μου να στο κάνω πιο ξεκάθαρο...

σπούδασα 8 χρόνια (που θα γίνουν 10 γιατί αν κ μόνιμη πλέον υπάλληλος θα τελειώσω κάποτε το ΕΚΑΒ) 4 δλδ λιγότερα απ τον γιατρό που αναφέρεις.
αν λοιπόν θα έπρεπε να πληρώνονται όλοι βάση των χρόνων που δαπάνησαν σε σπουδές τότε αναλογεί κ σε μένα την ταπεινή ΔΕ ένα μερτικό...

κ γιατί συγκρίνεις τόσο άστοχα τα δυο μου πτυχία?
ναι είμαι κατοχος 2 πτυχίων του κλάδου δομικών κ 3 του κλάδου κοινωνικών υπηρεσιών (συν το τρίτο που είναι 'παγωμένο")
αρα είμαι μια σχεδιάστρια που μπορεί να γίνει η καλύτερη αποκλειστική.
κ αν βρεθείς ποτέ ασθενής στα χέρια μου ίσως να σου βάλω γύψο απο οπλισμένο μπετόν έαν αυτό επιθυμείς :P

Nomader
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nomader » Τετ Σεπ 05, 2007 4:05 pm

πιο απλά για να καταλάβεις..
ένας αρχιτέκτονας μπορεί να κάνει το σχεδιαστή (τη νοσοκόμα σίγουρα όχι)
ένας σχεδιαστής/νοσηλευτής δε μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα (αλλά ουτε τον γιατρό)...δε πα να χει 30 χρόνια σπουδές στην ψήσιμο μπριζόλας..(θα πρέπει να πληρωθεί τοτε οσο κάποιος που σπούδασε 30 χρόνια αεροδιαστημική??)
όπως μπορεί ένας ΔΕ να κανει δουλεια ΥΕ..
ένας ΥΕ δε μπορεί όμως να κάνει τη δουλειά ΔΕ.

συνεπώς κάθε εργαζόμενος έχει την "εμπορική του αξία".. και για να προσελκύσει ο δημόσιος τομέας άτομα με υψηλή "εμπορική αξία" θα πρέπει να τους πληρώσει ανάλογα με αυτή.. διαφορετικά στο δημόσιο θα είναι κατα 90% μέτριοι επιστήμονες και γενικά προσωπικό και καλοπερασάκηδες.

και εφόσον πουλάμε τη δουλειά μας και πληρωνόμαστε με ΛΕΦΤΑ και όχι με ευχαριστώ αγκαλιές και φιλιά..τότε ας μη παρεξηγήσει κανείς το "εμπορική αξία"

ας μη συνεχίσουμε. διαβάστε πιο προσεκτικά πριν πει ο κάθε πικραμένος τα δικά του.
Τελευταία επεξεργασία από Nomader σε Τετ Σεπ 05, 2007 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SecretTrain
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό SecretTrain » Τετ Σεπ 05, 2007 6:09 pm

Nomader έγραψε:πρώτα θα πρέπει να δείς το πρόγραμμα του santiago calatrava νομίζω και μετά..νομίζω ασχολείται με μια γέφυρα 5 χλμ στο Dallas.. μόλις τελειώσει επικοινώνησε ;)

Η γέφυρα στην Βενετία τελείωσε;

Nomader
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nomader » Τετ Σεπ 05, 2007 7:40 pm

SecretTrain έγραψε:

Η γέφυρα στην Βενετία τελείωσε;

:D

radiki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό radiki » Τετ Σεπ 05, 2007 8:09 pm

Nomader έγραψε:πιο απλά για να καταλάβεις..
ένας αρχιτέκτονας μπορεί να κάνει το σχεδιαστή (τη νοσοκόμα σίγουρα όχι)
ένας σχεδιαστής/νοσηλευτής δε μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα (αλλά ουτε τον γιατρό)...δε πα να χει 30 χρόνια σπουδές στην ψήσιμο , μπριζόλας..(θα πρέπει να πληρωθεί τοτε οσο κάποιος που σπούδασε 30 χρόνια αεροδιαστημική??)
όπως μπορεί ένας ΔΕ να κανει δουλεια ΥΕ..
ένας ΥΕ δε μπορεί όμως να κάνει τη δουλειά ΔΕ.

συνεπώς κάθε εργαζόμενος έχει την "εμπορική του αξία".. και για να προσελκύσει ο δημόσιος τομέας άτομα με υψηλή "εμπορική αξία" θα πρέπει να τους πληρώσει ανάλογα με αυτή.. διαφορετικά στο δημόσιο θα είναι κατα 90% μέτριοι επιστήμονες και γενικά προσωπικό και καλοπερασάκηδες.

και εφόσον πουλάμε τη δουλειά μας και πληρωνόμαστε με ΛΕΦΤΑ και όχι με ευχαριστώ αγκαλιές και φιλιά..τότε ας μη παρεξηγήσει κανείς το "εμπορική αξία"

ας μη συνεχίσουμε. διαβάστε πιο προσεκτικά πριν πει ο κάθε πικραμένος τα δικά του.

τελικά έχεις μεγάλο πρόβλημα...

πολύ μεγάλο...

"ο κάθε πικραμένος τα δικά του?"

κατ αρχάς δε μπορείς να στοιχειοθετήσεις εσύ ο ίδιος τις απόψεις σου κ το μόνο που σου βγαίνει είναι χολή κ σνομπισμός.

"ένας αρχιτέκτονας μπορεί να κάνει το σχεδιαστή"
ωραία. ας πάρουν λοιπόν τα δασαρχεία, οι τεχνικές υπηρεσίες του δημοσίου, οι αρχαιολογικές εφορίες, ο ΟΤΕ κ όλοι οι άλλοι φορείς που ζητάνε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες αντί για σχεδιαστές. θα τους βγει καμιά 600 ευρώ πιο ακριβά αλλά αν είναι να γίνει η δουλεία σωστά....(σχέδια θα κάνει κι ο ένας σχέδια κ ο άλλος...

"(τη νοσοκόμα σίγουρα όχι)"
α ποτέ δε ξέρεις... κι αν είναι αρχιτέκτονας- νοσηλευτής? :wink:

"ένας σχεδιαστής/νοσηλευτής δε μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα (αλλά ουτε τον γιατρό)...δε πα να χει 30 χρόνια σπουδές στην ψήσιμο , μπριζόλας..(θα πρέπει να πληρωθεί τοτε οσο κάποιος που σπούδασε 30 χρόνια αεροδιαστημική??)"
ενας σχεδιαστής/νοσηλευτής σα την αφεντιά μου) σαφός κ δε μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα ή τον γιατρό. οχι τυπικά τουλάχιστον...
(γιατί άτυπα μια χαρά τον κάνει κ σε πολλές περιπτώσεις καλλήτερα...)

"δε πα να χει 30 χρόνια σπουδές στην ψήσιμο , μπριζόλας.."
εδω να υποκλειθώ ανώτερε άνθρωπε στην καταπληκτική σου παρομοίωση.
δλδ το όλο νόημα που υπέδειξα στο πόστ μου με 8 χρόνια σπουδών ΔΕ επιπέδου για σένα είναι σπουδές μπριζόλας...
ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ!!!
γιατι επιμένεις να συγκρίνεις κ να μειώνεις συνεχώς την αξία των ΔΕ? σύνελθε άνθρωπε.

"όπως μπορεί ένας ΔΕ να κανει δουλεια ΥΕ..
ένας ΥΕ δε μπορεί όμως να κάνει τη δουλειά ΔΕ."
δεν διαφωνώ καθόλου. ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕ ΩΣ ΥΕ μπορεί κ θα κάνει τη δουλειά του ΥΕ.
οπως φυσικά κ ενας ΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΣ ΔΕ Κ ΥΕ.

η εμπορική αξία της κάθε ειδικότητας στο δημόσιο δεν έχει σχέση ούτε με διάρκεια σπουδών ούτε με τις όποιες γνώσεις έχει καταφέρει να αποκομίσει ούτε καν με το ίδιο το αντικείμενο που σπούδασε!!! έχει ΜΟΝΟ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ ΔΡΑΚΟ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΡΝΑ)
αλλιως να δουλέψουν στο δημόσιο κ με νόμιμα μέσα να διεκδικήσουν αυτά που τους αρμόζουν έαν αυτό πιστεύουν.

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τετ Σεπ 05, 2007 8:55 pm

Εννοείται ότι ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να αμείβεται διαφορετικά. Το πρόβλημα έγκειται στο με ποια κριτήρια προσδιορίζεται η αμοιβή του καθενός. Τα κριτήρια που χρησιμοποιεί ο δημόσιος τομέας προφανώς δεν είναι ορθολογικά. Δυο άτομα ίδιων τυπικών προσόντων και ίδιας προϋπηρεσίας χρονικής αμείβονται το ίδιο, άσχετα αν ο ένας είναι ικανός και εργατικός και ο άλλος άχρηστος και τεμπέλαρος. Από την άλλη η δημόσια διοίκηση λόγω της ευαισθησίας της δεν μπορεί να εισάγει ιδιωτικοοινομικά κριτήρια. Το δημόσιο δεν είναι μαγαζί κανενός προϊστάμενου και ακόμα περισσότερο κανενός πολιτικού προϊστάμενου. Επομένως, από τα δύο κακά επιλέγουμε το μικρότερο.

Από εκεί και πέρα ξαναλέω ότι η προσφορά του καθενός ( στην κοινωνία, στην αγορά, στη δημόσια διοίκηση, οπουδήποτε ) σταθμίζεται και θα πρέπει να αμείβεται ανάλογα. Εδώ εισέρχονται πολλοί παράγοντες: η ζήτηση και η προσφορά που διαμορφώνεται στην αγορά σε σχέση με την εργασία που προσφέρουμε, ο βαθμός ευθύνης της κάθε θέσης, τα χρόνια και η ένταση των σπουδών, ο βαθμός δυσκολίας της δουλειάς, η προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν που παράγεται και πολλά άλλα. Λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά ρε παιδιά δε γίνεται η νοσηλεύτρια να παίρνει τα ίδια λεφτά με το χειρουργό που κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Με την ίδια λογική ο γραμματέας δε γίνεται να πάρει τα ίδια λεφτά με το μάνατζερ και ο τεχνίτης με τον αεροναυπηγό. Σε μια τέτοια φανταστική κοινωνία όπου δε θα υπήρχαν μισθολογικές διαφορές δε θα ήταν κανένας μας χειρουργός, μάνατζερ ή αεροναυπηγός.

Κι εγώ θα ήθελα όλοι οι μισθοί να είναι διπλάσιοι και επίσης θα ήθελα να υπάρχουν πιο ορθολογικά κριτήρια στο δημόσιο. Δεδομένων όμως της διαφθοράς, του κομματισμού και του ωχαδερφισμού της κοινωνίας μας κάτι τέτοιο μάλλον θα παραμείνει ουτοπία.

Και μια τελευταία παρατήρηση. Λίγη προσοχή στην ορθογραφία ρε παιδιά. Καταλαβαίνω ότι πληκτρολογώντας εκ παραδρομής και από βιασύνη γίνονται λάθη, κι εγώ ο ίδιος κάνω, είναι άλλωστε φυσιολογικό, αλλά σε αυτό το τόπικ μου έχουν βγει τα μάτια. Στην τελική ακόμα και τα επιχειρήματα να στέκουν ο ανορθόγραφος με προκαταλαμβάνει αρνητικά.

Edited: την τελευταία παράγραφο την έγραψα πριν διαβάσω τα τελευταία ποστ, δεν έχω σκοπό να μπω σε έναν τέτοιο καυγά και ούτε να θίξω κανέναν.

radiki
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό radiki » Τετ Σεπ 05, 2007 9:10 pm

δε γίνεται η νοσηλεύτρια να παίρνει τα ίδια λεφτά με το χειρουργό που κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

σαφώς!
άλλο μισθό παίρνει η ΠΕ, ΤΕ, και ΔΕ νοσηλεύτρια, κ σαφώς άλλο κ πολύ πιο αυξημένο ο γιατρός.
έτσι είναι το σωστό κ έτσι γίνετε.
απλά σε όλες τις βαθμίδες ο μισθός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ.

απλά το τόπικ αυτό έχει έντονο ρατσιστικό χαρακτήρα από μέλη του φόρουμ που θεωρούν τους ΔΕ "υποδεέστερους" κατά πολύ...

ρε παιδιά πέρα από ΔΕ είμαι ΑΜΕΑ. (άτομο με ειδικές ανάγκες.) μήπως να με πετάξουν στον Καιάδα να γλυτώσει το δημόσιο τα χρήματα που μου δίνει?

(τα κάνω δωρεά σε ΠΕ)

Nomader
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nomader » Τετ Σεπ 05, 2007 10:37 pm

@calessin. συμφωνώ μαζί σου 100%, ίσως τα είπες και καλύτερα από εμένα

@radiki, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε προσβάλω.. ούτε να υποβαθμίσω κανενός τα προσόντα.. σέβομαι πολύ τα άτομα που κουράζονται για να πετύχουν κάτι, όσο μικρό ή μεγάλο είναι..
αυτά που έγραψα δεν αφορούσαν κανέναν προσωπικά.. και ειδικά εσένα.. και αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά (εκτός από το σχόλιο μου για την ορθογραφία) σε καμία περίπτωση δεν ήμουν προσβλητικός..
Κανένας γιατρός δεν απειλείται από νοσηλεύτρια μπας και του πάρει τη δουλειά..αλλα ούτε και το αντίθετο..

Το πρόβλημα είναι ότι οι όλοι μας μερικές φορές φερόμαστε αμυντικά-->επιθετικά λόγω προσωπικών εμπειριών. (ξέρεις τι είναι μετά από 10 χρόνια στα εργοτάξια, μπετατζής να αμφισβητεί τη στατική σου μελέτη...?!).
Σημαντικό είναι ο καθένας να κάνει τη δουλειά που έμαθε και ξέρει να κάνει..σωστά και ευσυνείδητα και χωρίς κόμπλεξ. και ψευδαισθήσεις...
και το ότι είσαι ΑΜΕΑ και έκανες τόσα σε τιμά δικαιολογεί την επιθετική σου στάση και δε σε παρεξηγώ..φαντάζομαι τι θα έχεις ακούσει.

-βλέπω το προηγούμενα ποστ έπεσαν θύμα λογοκρισίας και σβήστηκαν...να κατι που δε μου αρέσει καθόλου..τελος πάντων ίσως καλύτερα..

Ελενη Παρασκευα
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ελενη Παρασκευα » Πέμ Σεπ 06, 2007 3:34 pm

Καλησπερα σε ολους. Συμπληρωνεται σχεδον ενα 24ωρο ησυχιας και παυσης των αντεγκλησεων μεταξυ δυο θερμων οπαδων του φορουμ. Ας επανελθουμε λοιπον αν θελετε στο θεμα του φορουμ που δεν ειναι αλλο απο τις αποδοχες των δημοσιων υπαλληλων. Ενδιαφερεται κανεις για τις αποδοχες ΤΕ εφοριακων;

tintrif
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tintrif » Πέμ Σεπ 06, 2007 5:28 pm

ΕΓΩ!

Ελενη Παρασκευα
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ελενη Παρασκευα » Πέμ Σεπ 06, 2007 8:44 pm

Λοιπον για πρωτοδιοριστο ΤΕ εφοριακων το ετος 2005 ειχα
Μισθολογικο κλιμακιο 800, Κινητρο αποδοσης 135, Εργ. εισφορα ΤΑΥΟΥ 25,59. Κρατησεις Μ.Τ.Π.Υ. και αλλα πολλα 286,68. Καθαρα :673,91, ΚΑΙ ΔΙΒΕΕΤ 683,11. Σημερινα χρηματα Ιουλιος 2007 με δυο παιδια : 1640Ε. Επιπλεον υπολογισε γυρω στα 300Ε εξοδα κινησης καθε τριμηνο εφοσον εργαζεσαι πληρως.

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες