ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2022 ΕΛ.ΣΤΑΤ
-
- Μαθητευόμενος
Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2022 ΕΛ.ΣΤΑΤ
Έχει βγει το ΦΕΚ των οριστικών αποτελεσμάτων εδώ και μέρες, κάλεσα στην υπηρεσία και μου είπαν ότι περιμένουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για το αν αποδεχόμαστε τη θέση αλλά δεν το έχει κάνει προς το παρόν. Έχει επικοινωνήσει με κανέναν η ΕΛ.ΣΤΑΤ.?
-
- Μαθητευόμενος
achos έγραψε:Έχει βγει το ΦΕΚ των οριστικών αποτελεσμάτων εδώ και μέρες, κάλεσα στην υπηρεσία και μου είπαν ότι περιμένουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για το αν αποδεχόμαστε τη θέση αλλά δεν το έχει κάνει προς το παρόν. Έχει επικοινωνήσει με κανέναν η ΕΛ.ΣΤΑΤ.?
Το σύνηθες διάστημα για να μας καλέσουν είναι το πολύ πολύ μέσα στο 3μηνο
-
- Μαθητευόμενος
bra1 έγραψε:achos έγραψε:Έχει βγει το ΦΕΚ των οριστικών αποτελεσμάτων εδώ και μέρες, κάλεσα στην υπηρεσία και μου είπαν ότι περιμένουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για το αν αποδεχόμαστε τη θέση αλλά δεν το έχει κάνει προς το παρόν. Έχει επικοινωνήσει με κανέναν η ΕΛ.ΣΤΑΤ.?
Το σύνηθες διάστημα για να μας καλέσουν είναι το πολύ πολύ μέσα στο 3μηνο
3 μήνες από την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων ή 3 μήνες από την έκδοση του ΦΕΚ των οριστικών αποτελεσμάτων; Μου φαίνονται υπερβολικά και τα δύο σε κάθε περίπτωση, αλλά τι από τα δύο ισχύει; Και από τη στιγμή που μας καλέσουν λογικά χρειάζεται άλλους 2 μήνες περίπου για να αναλάβουμε πλήρως υπηρεσία. Σωστά;
-
- Δόκιμος
Ν.3528/2007, άρθρο 15 : "[...]Οι επιτυχόντες που περιλαμβάνονται στον πίνακα διοριστέων διορίζονται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και το αργότερο μέσα σε τέσσερις (4) μήνες από την έκδοση των πινάκων διοριστέων.[...]
(Στο Δημόσιο θα πάτε, καλό είναι να διαβάζετε τη σχετική νομοθεσία)
(Στο Δημόσιο θα πάτε, καλό είναι να διαβάζετε τη σχετική νομοθεσία)
-
- Μαθητευόμενος
Έχουμε μήπως κάποια ενημέρωση για ΦΕΚ κατανομής και για κλήση επιτυχόντων από την ΕΛΣΤΑΤ; Ή, γενικα, για συνθήκες εργασίας κτλ;
-
- Μαθητευόμενος
mariapapaz1980 έγραψε:Έχουμε μήπως κάποια ενημέρωση για ΦΕΚ κατανομής και για κλήση επιτυχόντων από την ΕΛΣΤΑΤ; Ή, γενικα, για συνθήκες εργασίας κτλ;
Μίλησα τηλεφωνικά πριν περίπου μία εβδομάδα και μου είπαν ότι ακόμα περιμένουν το ΦΕΚ κατανομής και στη συνέχεια θα μας στείλουν επιστολές. Γενικά μια προσέγγιση που έκαναν ήταν για ανάληψη υπηρεσίας το Σεπτέμβρη. Για συνθήκες εργασίας δεν γνωρίζω! Όποιος γνωρίζει θα βοηθούσε πολύ να μας πει δυο πράγματα!
-
- Μαθητευόμενος
Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
-
- Μαθητευόμενος
faithful έγραψε:Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
Δεν είναι ξεκαθαρο αυτό που αναφέρετε. Για να δούμε αν το κατάλαβα σωστά, στα προσωρινά σας δώσαν μόρια προϋπηρεσίας , κάνατε ένσταση για άλλο λόγο και στα οριστικά σας διαγράψαν τα μόρια προϋπηρεσιας. Οπότε μετά κάνατε αίτηση θεραπείας και λάβατε απάντηση ότι δεν είναι συναφής η προϋπηρεσία; Μιλάμε για ΠΕ Στατιστικών; Και να υποθέσω ότι ούτε πριν ούτε τώρα είστε στους διοριστέους, σωστά?
-
- Μαθητευόμενος
faithful έγραψε:Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
Για το είδους προϋπηρεσία μιλάμε; Ποιο ήταν το αντικείμενο σας; Το είδος της προϋπηρεσίας που προσμετράται από αυτά που μπορώ να καταλάβω είναι αυτό που είναι συναφές με την περιγραφή των θέσεων που συνήθως υπάρχει στην αρχή της προκήρυξης. Στην 4Κ/2022 υπήρχε σίγουρα αυτή η περιγραφή!
-
- Μαθητευόμενος
stressed έγραψε:faithful έγραψε:Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
Δεν είναι ξεκαθαρο αυτό που αναφέρετε. Για να δούμε αν το κατάλαβα σωστά, στα προσωρινά σας δώσαν μόρια προϋπηρεσίας , κάνατε ένσταση για άλλο λόγο και στα οριστικά σας διαγράψαν τα μόρια προϋπηρεσιας. Οπότε μετά κάνατε αίτηση θεραπείας και λάβατε απάντηση ότι δεν είναι συναφής η προϋπηρεσία; Μιλάμε για ΠΕ Στατιστικών; Και να υποθέσω ότι ούτε πριν ούτε τώρα είστε στους διοριστέους, σωστά?
Ναι σωστά μιλάμε για ΠΕ Στατιστικών και δεν είμαι στους διοριστέους. Έκανα ένσταση διότι δεν προσμετρήθηκε όλη η προϋπηρεσία. Η ένσταση έγινε δεκτή μου προσμέτρησαν την προϋπηρεσία που δεν προσμετρήθηκε στην αρχή( η προϋπηρεσία αυτή δεν αφορά εκπαίδευση) και μου αφαίρεσαν προϋπηρεσία την οποία στα προσωρινά μου είχαν προσμετρήσει! Υπέβαλα αίτηση θεραπείας διότι η προϋπηρεσία (που προσμετρήθηκε στα προσωρινά) αφορά διδασκαλία σε τριτοβάθμια, την οποία και αποδεικνύω με όσα δικαιολογητικά αναφέρονται στην προκήρυξη και κρίνω πως είναι συναφής σύμφωνα με την προκήρυξη(διότι δεν αφορά κωδικούς με εξειδικευμένη εμπειρία) και δεν την δέχονται. Τελικά δεν έχω καταλάβει βάση της προκήρυξης εάν η διδασκαλία δίνει μόρια προϋπηρεσίας.
-
- Μαθητευόμενος
faithful έγραψε:stressed έγραψε:faithful έγραψε:Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
Ναι σωστά μιλάμε για ΠΕ Στατιστικών και δεν είμαι στους διοριστέους. Έκανα ένσταση διότι δεν προσμετρήθηκε όλη η προϋπηρεσία. Η ένσταση έγινε δεκτή μου προσμέτρησαν την προϋπηρεσία που δεν προσμετρήθηκε στην αρχή( η προϋπηρεσία αυτή δεν αφορά εκπαίδευση) και μου αφαίρεσαν προϋπηρεσία την οποία στα προσωρινά μου είχαν προσμετρήσει! Υπέβαλα αίτηση θεραπείας διότι η προϋπηρεσία (που προσμετρήθηκε στα προσωρινά) αφορά διδασκαλία σε τριτοβάθμια, την οποία και αποδεικνύω με όσα δικαιολογητικά αναφέρονται στην προκήρυξη και κρίνω πως είναι συναφής σύμφωνα με την προκήρυξη(διότι δεν αφορά κωδικούς με εξειδικευμένη εμπειρία) και δεν την δέχονται. Τελικά δεν έχω καταλάβει βάση της προκήρυξης εάν η διδασκαλία δίνει μόρια προϋπηρεσίας.
Στην αίτηση είχες γράψει στην ειδικότητα Καθηγητής; Οι περισσότεροι χάσαμε την προΰπηρεσία γιατί υπήρχε ανακρίβεια στην προκήρυξη... έπρεπε να αναγράφει και στην κατηγορία μισθωτών ιδιωτικού τομέα ότι και στους ελεύθερους επαγγελματίες για λόγους ίσης μεταχείρισης, ισότητας και ισονομίας. Και πριν βιαστεί κανείς να πει ότι δεν ισχύει αυτό ,δεν τα λέω εγώ, ο δικηγόρος που έβαλα τα λέει.Στην απόφαση της αίτησης θεραπείας όμως πως σου το δικαιολογούν;
-
- Μαθητευόμενος
faithful έγραψε:stressed έγραψε:faithful έγραψε:Καλημέρα. Γνωρίζει τελικά κάποιος/α ποια προϋπηρεσία θεωρείται συναφής διότι μετά από ένσταση μου απέρριψαν προϋπηρεσία που στην αρχή είχε προσμετρηθεί και ύστερα από αίτηση θεραπείας μου είπαν ξανά πως η προϋπηρεσία δεν είναι συναφής με την θέση πράγμα που δεν ισχύει διότι βάση της προκήρυξης δεν είναι στους κωδικούς που ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία?
Είχες γράψει στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση στην ειδικότητα καθηγητής; Στην απόφαση της αίτησης θεραπείας που έκανες πως στο δικαιολογούν;
-
- Μαθητευόμενος
stressed έγραψε:faithful έγραψε:stressed έγραψε:
Στην αίτηση είχες γράψει στην ειδικότητα Καθηγητής; Οι περισσότεροι χάσαμε την προΰπηρεσία γιατί υπήρχε ανακρίβεια στην προκήρυξη... έπρεπε να αναγράφει και στην κατηγορία μισθωτών ιδιωτικού τομέα ότι και στους ελεύθερους επαγγελματίες για λόγους ίσης μεταχείρισης, ισότητας και ισονομίας. Και πριν βιαστεί κανείς να πει ότι δεν ισχύει αυτό ,δεν τα λέω εγώ, ο δικηγόρος που έβαλα τα λέει.Στην απόφαση της αίτησης θεραπείας όμως πως σου το δικαιολογούν;
όχι ερευνήτρια επικουρικό έργο είχα γράψει.και το δικαιολογητικό που επισύναψα είχε ακριβώς ότι λέει η προκήρυξη.δεν μου απάντησαν επίσημα στην αίτηση θεραπείας. Εγώ πήρα ένα τηλέφωνο που είχε το έγγραφο α.πρωτοκόλλου και μου είπαν πως δεν προσμετράται διότι είναι προϋπηρεσία καθηγητή. τους εξήγησα πως δεν γινόταν συγκεκριμένος λόγος στην προκήρυξη για κάτι τέτοιο παρά μόνο στους κωδικούς με εξειδικευμένη εμπειρία όπου και δεν εντάσσομαι και μου είπαν πως εάν θέλω να πάω δικαστικά! θα περιμένω να περάσει από επιτροπή η αίτηση και μετά δεν ξέρω πως θα κινηθώ. Από όσο κατάλαβα και εσύ stressed υπέβαλες αίτηση θεραπείας σωστά? Σου απάντησαν?
-
- Μαθητευόμενος
Άρα εκεί κόλλησε εσένα, στο ότι στην αίτηση δεν έγραψες στην περιγραφή αυτό που " ήθελαν" . Στην απόφαση που θα σου στείλουν θα δεις ότι θα λέει ότι είναι δική σου η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης, άσχετα αν αυτοί είχαν ασάφειες. Εγώ περιμένω απάντηση στην αίτηση θεραπείας. Αλλά ακόμα και αρνητική να είναι, δεν με συμφέρει να πάω δικαστικά γιατί μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου ( που ο δικηγόρος λέει ότι θα είναι υπέρ μου αν το αποφασίσω) ήδη θα έχουν περάσει τα δύο χρόνια και θα μπορώ, πρώτα ο θεός, να μετακινηθώ στον τόπο μου. Την έκανα σε περίπτωση που κάποιος άλλος κάνει αίτηση θεραπείας και χάσω την θέση μου ( γιατί μέχρι να ορκιστείς για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος), να το έχω και αυτό σαν εφόδιο αν χρειαστεί να πάω δικαστικά. Δες το σαν ένα "μάθημα" για την επόμενη προκήρυξη ότι θα ξέρεις ακριβώς τι να γράψεις, αλλιώς θα σκας και θα σε τρώει!Καλή επιτυχία σε επόμενους διαγωνισμούς!
-
- Μαθητευόμενος
Καλημέρα,
Μέλος μίλησα με την Στατιστική και μου είπαν ότι σε επαφή που είχαν με τον ΑΣΕΠ τους ενημέρωσαν ότι έχουν πολύ φόρτο εργασίας ,η κατανομή θέσεων θα αργήσει και να μην ξανακαλέσουν.....
Μέλος μίλησα με την Στατιστική και μου είπαν ότι σε επαφή που είχαν με τον ΑΣΕΠ τους ενημέρωσαν ότι έχουν πολύ φόρτο εργασίας ,η κατανομή θέσεων θα αργήσει και να μην ξανακαλέσουν.....
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες