mariex έγραψε:καλησπέρα. είμαι κ εγώ στους οριστικούς πίνακες. πέραν των άλλων θα ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει από τον κωδικό της θέσης; και σε πόσο καιρό μας στέλνουν τον φάκελο;;
ευχαριστώ κ καλή επιτυχία στους επιτυχόντες
Σε λίγες ημέρες θα είναι σπίτι σου με κούριερ. Θα σου δώσουν 2 επιλογές αποδέχεσαι τον κωδικό θέσης Χ στον οποίο είσαι επιτυχών στα οριστικά είτε όχι.Το τι γίνεται σε άλλους κωδικούς θέσεις είναι άσχετο με εσένα ακόμη κι αν δεν πάει κανείς να παρουσιαστεί δεν σημαίνει ότι επιτυχών σε άλλη υπηρεσία και κωδικό θέσης θα μεταπηδήσει, θα πάει ο επόμενος επιλαχών από τον πίνακα κατάταξης ,το παραμύθι τελείωσε.Η μόνη σου λύση είναι να επιτύχεις στην επόμενη προκήρυξη π.χ. 1/2024 εκεί που θες είτε να κάνεις αμοιβαία μετακίνηση με υπάλληλο που να ήθελε να πάει εκεί που πέτυχες εσύ και να θες να πας εκεί που είναι αυτός ,εφόσον συνηγορήσουν βέβαια και οι 2 υπηρεσίες σας. Μετάθεση μπορείς να την αιτηθείς αλλά θα πάρεις άρνηση ξανά και ξανά.Φιλική βέβαια συμβουλή μην εμπιστεύεσαι κανέναν τι λέει ούτε και μένα θα έχει ένα τηλέφωνο στο φάκελο πάρε και ρώτα. Κατά την γνώμη μου εκεί που θα πας για ανάθεση καθηκόντων κατά 95% θα πάρεις σύνταξη. Αν βέβαια είσαι σε πρακτορείο και κλείσει/συγχωνευτεί αναγκαστικά θα σε πάνε στην αντίστοιχη Περιοχή. Εκεί όμως είναι δικαίωμα/απόφαση της υπηρεσίας. Είσαι Τ2 θα είσαι μια χαρούλα όπου κι αν πας.