Δεδδηε 2/2021

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Δεδδηε 2/2021

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Παρ Ιαν 20, 2023 9:56 am

mariex έγραψε:καλησπέρα. είμαι κ εγώ στους οριστικούς πίνακες. πέραν των άλλων θα ήθελα να ρωτήσω για τις θέσεις. υπάρχει περίπτωση να αλλάξει από τον κωδικό της θέσης; και σε πόσο καιρό μας στέλνουν τον φάκελο;;
ευχαριστώ κ καλή επιτυχία στους επιτυχόντες

Σε λίγες ημέρες θα είναι σπίτι σου με κούριερ. Θα σου δώσουν 2 επιλογές αποδέχεσαι τον κωδικό θέσης Χ στον οποίο είσαι επιτυχών στα οριστικά είτε όχι.Το τι γίνεται σε άλλους κωδικούς θέσεις είναι άσχετο με εσένα ακόμη κι αν δεν πάει κανείς να παρουσιαστεί δεν σημαίνει ότι επιτυχών σε άλλη υπηρεσία και κωδικό θέσης θα μεταπηδήσει, θα πάει ο επόμενος επιλαχών από τον πίνακα κατάταξης ,το παραμύθι τελείωσε.Η μόνη σου λύση είναι να επιτύχεις στην επόμενη προκήρυξη π.χ. 1/2024 εκεί που θες είτε να κάνεις αμοιβαία μετακίνηση με υπάλληλο που να ήθελε να πάει εκεί που πέτυχες εσύ και να θες να πας εκεί που είναι αυτός ,εφόσον συνηγορήσουν βέβαια και οι 2 υπηρεσίες σας. Μετάθεση μπορείς να την αιτηθείς αλλά θα πάρεις άρνηση ξανά και ξανά.Φιλική βέβαια συμβουλή μην εμπιστεύεσαι κανέναν τι λέει ούτε και μένα θα έχει ένα τηλέφωνο στο φάκελο πάρε και ρώτα. Κατά την γνώμη μου εκεί που θα πας για ανάθεση καθηκόντων κατά 95% θα πάρεις σύνταξη. Αν βέβαια είσαι σε πρακτορείο και κλείσει/συγχωνευτεί αναγκαστικά θα σε πάνε στην αντίστοιχη Περιοχή. Εκεί όμως είναι δικαίωμα/απόφαση της υπηρεσίας. Είσαι Τ2 θα είσαι μια χαρούλα όπου κι αν πας.

raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Παρ Ιαν 20, 2023 12:53 pm

Koritsi89 έγραψε:Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια σε όσους είναι στους οριστικούς πίνακες της 1/2022. Όσοι έχετε υπογράψει σύμβαση θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για τα δικαιολογητικά που ζητάνε να προσκομίσουμε? Επίσης από την ημέρα που στείλατε τα δικαιολογητικά μετά από πόσο καιρό ξεκινήσατε να εργάζεστε? Είμαι στους οριστικούς πίνακες της 1/2022 και επειδή ήδη εργάζομαι θέλω να υπολογίσω τους χρόνους μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κάνα δίμηνο θα πάρει μπορείς να ζητήσεις 15νθημερο αναβολή της πρόσληψης αν έχεις εκκρεμότητες,μετακόμιση.Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ίδια με την ηλεκτρονική αίτηση συν ποινικό μητρώο,ληξιαρχική πράξη γάμου,γέννησης παιδιά,κάτι υπεύθυνες δηλώσεις κτλ.Πάντως η οικειοθελής αποχώρηση από εκεί που δουλεύεις βγαίνει και την ίδια μέρα αν το θες.

Kozel91
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Kozel91 » Δευ Ιαν 23, 2023 3:43 pm

Παιδιά καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν ακριβώς οι πίνακες κατάταξης;

Katerina95
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Katerina95 » Δευ Ιαν 23, 2023 8:49 pm

Καλησπέρα ,για την προκήρυξη 1/2022 ήθελα να ρωτήσω αν έχουν στείλει τον φάκελο σε κάποιον από τους ΠΕ που είναι στους οριστικούς πίνακες.
Σας ευχαριστώ

mariex
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariex » Τρί Ιαν 24, 2023 2:29 am

Τιποτα ακόμα!!

Koritsi89
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Koritsi89 » Τρί Ιαν 24, 2023 8:02 am

Katerina95 έγραψε:Καλησπέρα ,για την προκήρυξη 1/2022 ήθελα να ρωτήσω αν έχουν στείλει τον φάκελο σε κάποιον από τους ΠΕ που είναι στους οριστικούς πίνακες.
Σας ευχαριστώ

Καλημέρα. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα. Θεωρώ πως από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν να στέλνουν γιατί τους είχα καλέσει την περασμένη εβδομάδα και μου είχαν πει ότι τρέχουν και την 2/2021 ταυτόχρονα.

Koritsi89
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Koritsi89 » Τρί Ιαν 24, 2023 8:04 am

raziel35 έγραψε:
Koritsi89 έγραψε:Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια σε όσους είναι στους οριστικούς πίνακες της 1/2022. Όσοι έχετε υπογράψει σύμβαση θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για τα δικαιολογητικά που ζητάνε να προσκομίσουμε? Επίσης από την ημέρα που στείλατε τα δικαιολογητικά μετά από πόσο καιρό ξεκινήσατε να εργάζεστε? Είμαι στους οριστικούς πίνακες της 1/2022 και επειδή ήδη εργάζομαι θέλω να υπολογίσω τους χρόνους μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κάνα δίμηνο θα πάρει μπορείς να ζητήσεις 15νθημερο αναβολή της πρόσληψης αν έχεις εκκρεμότητες,μετακόμιση.Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ίδια με την ηλεκτρονική αίτηση συν ποινικό μητρώο,ληξιαρχική πράξη γάμου,γέννησης παιδιά,κάτι υπεύθυνες δηλώσεις κτλ.Πάντως η οικειοθελής αποχώρηση από εκεί που δουλεύεις βγαίνει και την ίδια μέρα αν το θες.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το γνωρίζω ότι η οικειοθελής βγαίνει αμέσως αλλά πρέπει να δώσω και μια προειδοποίηση δε μπορώ να φύγω έτσι.

Koritsi89
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Koritsi89 » Τρί Ιαν 24, 2023 8:11 am

Kozel91 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν ακριβώς οι πίνακες κατάταξης;

Καλημέρα. Σημαίνει ποια είναι η θέση κατάταξης σου βάσει των μορίων που έχεις συγκεντρώσει σε κάθε κατηγορία κωδικού θέσης που έχεις δηλώσει. Είναι ο συγκεντρωτικός πίνακας όλων των υποψηφίων (που εχουν κληθεί και για συνέντευξη) για τους αντίστοιχους κωδικούς θέσης. Ουσιαστική σημασία έχουν οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων καθώς και οι οριστικοί. Στους εν λόγω πίνακες θα δεις σύμφωνα με τον αριθμό της αίτησης σου εαν έχεις "κερδίσει" μια θέση στον οργανισμό.

raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Τρί Ιαν 24, 2023 8:28 am

Kozel91 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν ακριβώς οι πίνακες κατάταξης;

Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις.Οι πίνακες κατάταξης είναι ξεχωριστοί για κάθε κωδικό θέσης.Θα δεις τον εαυτό σου σε όλους τους πίνακες και σε κάποιους θα είσαι μηδενισμένος.Στην ουσία πριν πας για συνέντευξη είχε αποφασιστεί για ποιες θέσεις θα μπορείς να συμμετέχεις ανάλογα με τα μόρια των τυπικών προσόντων,σε όσες είσαι εκτός θα είσαι μηδενισμένος.Είναι παράδοξο αλλά θα το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ.Όλοι αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν τις συνεντεύξεις σε γύρους και δεν φέρνουν τον 4πλάσιο αριθμό υποψηφίων εξαρχής.Έστω ότι υπάρχουν 10 κωδικοί θέσεις για 1 άτομο όλες και 4 υποψήφιοι που δηλώνουν και τις 10 θέσεις με σειρά προτίμησης.Σε κάθε κωδικό θέσης θα εμφανιστούν 4 υποψήφιοι άσχετα που πέτυχαν μόνο σε μια θέση τελικά. Ικανοποιούνται τα κριτήρια της προκήρυξης ότι καλέσανε για συνέντευξη τετραπλάσιο αριθμό και τελειώνει ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων έχοντας καλύψει μόνο τις 4 από τις 10 θέσεις, καλούνε στην συνέχεια τα αμέσως επόμενα σε μόρια άτομα για συμπληρωματική συνέντευξη για τις υπόλοιπες 6 θέσεις.Ο 4πλάσιος, διπλάσιος αριθμός αριθμός κτλ. που αναφέρει η προκήρυξη δεν αφορά το σύνολο των υποψηφίων αλλά την κάθε θέση ξεχωριστά.Στην ουσία τα 700 βαθμολογία που θα έπαιρνε ο άριστος στη συνέντευξη μετράνε μόνο για τους κωδικούς θέσεων που αναλογούν στα μόρια τους.Άρα αν είχες πολλά μόρια είχες ελπίδα αν μπεις ακόμα και αν δεν είχες σπρώξιμο και έπαιρνες 0 στην συνέντευξη.Αν δεν είχε κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ αυτήν την επιλογή και ο πίνακας κατάταξης αφορούσε όλους τους υποψηφίους και η σειρά κατάταξης ήταν με βάση τα συνολικά μόρια θα έμπαιναν μόνο όσοι πήραν 700 μόρια στην συνέντευξη και κανείς άλλος.Η συνέντευξη θα ήταν αυτό που καθόριζε τα πάντα.Θα παρατηρήσεις ότι πολλοί άριστοι δεν κατάφεραν παρά το γεγονός ότι είχαν συνολικά τα περισσότερα μόρια να μπουν εκεί που θέλουν και στη θέση που θέλουν γιατί είχαν π.χ χαμηλή βαθμολογία στο πτυχίο είτε δεν είχαν Γ2 γνώση αγγλικών και κρίθηκε επιτυχών υποψήφιος με λιγότερα συνολικά μόρια(και τώρα κλαίγονται).Σε όλους αυτούς τους ''αδικημένους'' εύχομαι ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ από τα βάθη της καρδιάς μου.

raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Τρί Ιαν 24, 2023 9:27 am

Koritsi89 έγραψε:
raziel35 έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το γνωρίζω ότι η οικειοθελής βγαίνει αμέσως αλλά πρέπει να δώσω και μια προειδοποίηση δε μπορώ να φύγω έτσι.

H προειδοποίηση αφορά άνω του 12μήνου εργασία.Να θυμάσαι δεν χρωστάς τίποτα και σε κανέναν αν ήσουν ικανοποιημένος εκεί που ήσουν δεν θα έφευγες.
https://www.sepe.gov.gr/ergasiakes-sche ... pochorisi/

Kozel91
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Kozel91 » Τρί Ιαν 24, 2023 10:39 am

Μάλιστα κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ...έχω και μια ακόμη απορία..σε όσους είμαστε στους προσωρινούς πίνακες προσληπτεων για ΔΕ θα πρέπει να κάνουμε κάποια εκπαίδευση πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε; Κάτια άκουσα για μια τρίμηνη εκπαίδευση η οποία γίνεται είτε στην Αθήνα είτε στη Φλώρινα; Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;

raziel35
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό raziel35 » Τρί Ιαν 24, 2023 2:19 pm

Kozel91 έγραψε:Μάλιστα κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ...έχω και μια ακόμη απορία..σε όσους είμαστε στους προσωρινούς πίνακες προσληπτεων για ΔΕ θα πρέπει να κάνουμε κάποια εκπαίδευση πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε; Κάτια άκουσα για μια τρίμηνη εκπαίδευση η οποία γίνεται είτε στην Αθήνα είτε στη Φλώρινα; Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;

'Οχι πριν μετά την πρόσληψη θα κάνεις εκπαίδευση την οποία θα καλοπληρωθείς.

antonisweb
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό antonisweb » Τρί Ιαν 24, 2023 2:28 pm

raziel35 έγραψε:

Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις.Οι πίνακες κατάταξης είναι ξεχωριστοί για κάθε κωδικό θέσης.Θα δεις τον εαυτό σου σε όλους τους πίνακες και σε κάποιους θα είσαι μηδενισμένος.Στην ουσία πριν πας για συνέντευξη είχε αποφασιστεί για ποιες θέσεις θα μπορείς να συμμετέχεις ανάλογα με τα μόρια των τυπικών προσόντων,σε όσες είσαι εκτός θα είσαι μηδενισμένος.Είναι παράδοξο αλλά θα το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ.Όλοι αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν τις συνεντεύξεις σε γύρους και δεν φέρνουν τον 4πλάσιο αριθμό υποψηφίων εξαρχής.Έστω ότι υπάρχουν 10 κωδικοί θέσεις για 1 άτομο όλες και 4 υποψήφιοι που δηλώνουν και τις 10 θέσεις με σειρά προτίμησης.Σε κάθε κωδικό θέσης θα εμφανιστούν 4 υποψήφιοι άσχετα που πέτυχαν μόνο σε μια θέση τελικά. Ικανοποιούνται τα κριτήρια της προκήρυξης ότι καλέσανε για συνέντευξη τετραπλάσιο αριθμό και τελειώνει ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων έχοντας καλύψει μόνο τις 4 από τις 10 θέσεις, καλούνε στην συνέχεια τα αμέσως επόμενα σε μόρια άτομα για συμπληρωματική συνέντευξη για τις υπόλοιπες 6 θέσεις.Ο 4πλάσιος, διπλάσιος αριθμός αριθμός κτλ. που αναφέρει η προκήρυξη δεν αφορά το σύνολο των υποψηφίων αλλά την κάθε θέση ξεχωριστά.Στην ουσία τα 700 βαθμολογία που θα έπαιρνε ο άριστος στη συνέντευξη μετράνε μόνο για τους κωδικούς θέσεων που αναλογούν στα μόρια τους.Άρα αν είχες πολλά μόρια είχες ελπίδα αν μπεις ακόμα και αν δεν είχες σπρώξιμο και έπαιρνες 0 στην συνέντευξη.Αν δεν είχε κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ αυτήν την επιλογή και ο πίνακας κατάταξης αφορούσε όλους τους υποψηφίους και η σειρά κατάταξης ήταν με βάση τα συνολικά μόρια θα έμπαιναν μόνο όσοι πήραν 700 μόρια στην συνέντευξη και κανείς άλλος.Η συνέντευξη θα ήταν αυτό που καθόριζε τα πάντα.Θα παρατηρήσεις ότι πολλοί άριστοι δεν κατάφεραν παρά το γεγονός ότι είχαν συνολικά τα περισσότερα μόρια να μπουν εκεί που θέλουν και στη θέση που θέλουν γιατί είχαν π.χ χαμηλή βαθμολογία στο πτυχίο είτε δεν είχαν Γ2 γνώση αγγλικών και κρίθηκε επιτυχών υποψήφιος με λιγότερα συνολικά μόρια(και τώρα κλαίγονται).Σε όλους αυτούς τους ''αδικημένους'' εύχομαι ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Εφόσον ισχύουν όλα αυτά (που όντως έτσι φαίνεται από τους πίνακες κατάταξης) γιατί να μην υπάρχει μία διευκρίνηση της συγκεκριμένης θέσης για την οποία καλείται ο εκάστοτε υποψήφιος για συνέντευξη στο προσωποποιημένο μήνυμα που έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ στον καθένα, ειδικότερα εφόσον σε καλούν μετά από ένα και παραπάνω χρόνο από την προκήρυξη;

dexter99
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dexter99 » Τρί Ιαν 24, 2023 3:29 pm

raziel35 έγραψε:
Kozel91 έγραψε:Μάλιστα κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ...έχω και μια ακόμη απορία..σε όσους είμαστε στους προσωρινούς πίνακες προσληπτεων για ΔΕ θα πρέπει να κάνουμε κάποια εκπαίδευση πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε; Κάτια άκουσα για μια τρίμηνη εκπαίδευση η οποία γίνεται είτε στην Αθήνα είτε στη Φλώρινα; Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;

'Οχι πριν μετά την πρόσληψη θα κάνεις εκπαίδευση την οποία θα καλοπληρωθείς.

Η εκπαίδευση αυτή είναι μόνο για τους ΔΕ σωστά? Οι ΠΕ και ΤΕ ξεκινούν εργασία κατευθείαν εκεί που είναι προσληπτέοι έτσι?

john79
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό john79 » Τετ Ιαν 25, 2023 9:52 am

Καλημέρα,

ορίσανε σε κανέναν Τ1/Τ3 ημερομηνία έναρξης;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες