ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -(ΕΜΜΕΣΗ- ΑΜΕΑ)

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
gery
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -(ΕΜΜΕΣΗ- ΑΜΕΑ)

Δημοσίευσηαπό gery » Σάβ Ιαν 14, 2023 10:25 pm

giannoylidis έγραψε:Καλησπέρα.
Είχα κάνει αίτηση στην 13Κ/2021 ως ΑΜΕΑ ανω του 50% και είμαι στους οριστικούς πίνακες . Η απόφαση ΚΕΠΑ που είχα χρησιμοποιήσει και αναρτήσει στην Β φάση όταν τα ζήτησε ο ΑΣΕΠ έληξε στις 31/12/2022. Ο δήμος ζήτησε την Παρασκευή 13/1/23 τα χαρτιά μου την Παρασκευή ώστε να προχωρήσει στην διαδικασία πρόσληψης. Μπορεί να μου πει κάποιος έαν θα έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι η απόφαση έληξε στις 31/12/2022 η απλά χρειαζόταν να βρίσκεται σε ισχύ κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής αίτησης και όταν ζήτησε τα χαρτιά ο ΑΣΕΠ.

Τα προσόντα, οι ιδιότητες κλπ πρέπει να ισχύουν την τελευταία ημέρα των αιτήσεων...για τη 13Κ/2021 νομίζω
ήταν αρχές Φεβρουαρίου 2022

giannoylidis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannoylidis » Κυρ Ιαν 15, 2023 7:46 am

Ευχαριστώ πολύ!!

Nina1989
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Nina1989 » Δευ Ιούλ 22, 2024 3:14 pm

Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για να προσκομίσω σε μια αίτηση για το δημόσιο. Έχω τέκνο με αναπηρία 68%. Ξέρω ότι χρειάζεται να προσκομίσω την γνωστοποίηση του ΚΕΠΑ, υπεύθυνη δήλωση δική μου και του συζύγου. Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι έχω άλλο ένα τέκνο το οποίο είναι 14 ετών και εδώ είναι το ερώτημα μου : πρέπει να μου υπογραψει υπεύθυνη δήλωση και γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ ότι παραιτείται από το δικαίωμα πρόσληψης με την ίδια διαδικασία υπέρ εμού;;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες