ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΧ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εποχικό προσωπικό, συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου.
thourios
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2005 9:52 am

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΧ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό thourios » Τρί Ιούλ 14, 2020 1:45 pm

Συμμετείχα σε 2 προκηρύξεις ΣΟΧ. Δεν θα αναφερθώ σε ποιες και αφού αναρτώνται τα προσωρινά αποτελέσματα βλέπω άλλα αντί άλλων στην μοριοδότηση και στις δύο.
Πρώτα από όλα να πούμε ότι οι ενστάσεις βγήκαν περίπου μετά από πέντε μήνες το οποίο σημαίνει ότι έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σύμβασης αφού θα πρέπει να απομακρυνθεί κάποιος εργαζόμενος για να πάω εγώ για το υπόλοιπο. Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει ο ήδη εργαζόμενος αλλά ούτε και ενιστάμενος που δικαιώθηκε.

Η ειδικότητα στις προκηρύξεις είναι η ίδια, τα κριτήρια τα ίδια και τα δικαιολογητικά που ζητούνται τα ίδια. Εξυπακούεται ότι και στις δύο απέστειλα ακριβώς τα ίδια δικαιολογητικά τα οποία και έχω σε αντίγραφα στον υπολογιστή μου για το αρχείο μου.

Αποφασίζω να κάνω ενστάσεις και στις δύο. Στην μία δικαιώνομαι πανηγυρικά όπως και άλλοι ενιστάμενοι αλλά στην άλλη πήγα για μαλλί και βγήκα και κουρεμένος όπως και όλοι οι υποψήφιοι που αναφέρονται στο έγγραφο που έλαβα μέσω e-mail. Διακρίνω μάλιστα μια επιθετικότητα του συμβούλου από την πρώτη πρόταση στην απάντηση ο οποίος προσπαθεί να βρει το οτιδήποτε για να μην γίνει αποδεκτή την ένσταση μου. Το κείμενο στο τέλος είναι σχεδόν ακατανόητο που ίσως και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει.. Θα αναφερθώ σε ένα σημείο. Απορρίπτει όλη την προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα επειδή δεν ανέφερα στην υπεύθυνη δήλωση ότι η ιδιωτική εταιρεία που εργαζόμουν ήταν ανώνυμη εταιρεία, ενώ αυτό διαφαίνεται και από την βεβαίωση για χρήση ΑΣΕΠ αλλά και την βεβαίωση του ίδιου του εργοδότη. Εννοείται ότι αναφέρω επωνυμία και τα διαστήματα εργασίας όπως προβλέπεται.

Τελικά το ΑΣΕΠ δεν φαίνεται να είναι και τόσο ανεξάρτητη αρχή κατά την άποψή μου αφού αποφασίζει τελείως διαφορετικά σε copy paste θέματα.
Τα σχόλια δικά σας και αν θέλετε αναφέρετε τις δικές σας εμπειρίες.
:( :(

Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες