ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
maria86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Τρί Μαρ 17, 2015 9:25 am

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό maria86 » Σάβ Μάιος 09, 2020 1:54 am

stavroulakaranik έγραψε:Καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω το χρήστη maria86 πως βρήκες αυτές τις βαθμολογίες από πού;εμένα μου δείχνει μόνο το δικό μου αποτελεσμα.επισης στις βαθμολογίες που έστειλες σε φθίνουσα σειρά μου εμφανίζει μόνο τις 3 πρώτες και μετά ....μήπως μπορείς να τις ξαναστείλει;πόσοι υποψήφιοι έχουν βαθμολογία μέχρι 86?



Καλημέρα,

πήγαινε λίγο στις πιο πίσω σελίδες (30 - 37) και εκεί θα δεις κάποια σχετικά post. Σε εμένα βγάζει ότι και σε εσένα, μάλλον το έχουν εντοπίσει και το έχουν φτιάξει, αλλά σίγουρα υπάρχει βαθμός που είναι όμοιος με τον δικό μου, όπως και αρκετά παιδιά από εδώ έχουν εντοπίσει τους βαθμούς τους, οπότε μάλλον είναι σωστά. Δες και εσύ εάν ο βαθμός που έχεις γράψει υπάρχει και υπολόγισε την συνολική σου βαθμολογία.

Epanouir
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Παρ Μαρ 20, 2020 12:53 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό Epanouir » Κυρ Μάιος 17, 2020 10:35 am

Παιδιά SOS!!!

Έχω ανοίξει και ξεχωριστό θέμα εδώ στο forum, αλλά σας το αναφέρω και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής:

Διάβασα σε ένα περσινό thread σε κάποιο forum εκπαιδευτικών πως τα παλιά πτυχία Αγγλικών Proficiency Michigan, τα οποία είναι της εξής μορφής

"THE UNIVERSITY OF MICHIGAN
ENGLISH LANGUAGE INSTITUTE
Ann Arbor, Michigan - United States of America

Certificate of Proficiency in English

This is to certify that ... "

δε γίνονται δεκτά από το ΑΣΕΠ και έχω χάσει τον ύπνο μου από χθες γιατί αυτό έχω καταθέσει σε προκηρύξεις που συμμετέχω, όπως και η 1Γ/2019!!!! Ο λόγος που γίνεται αυτό, όπως αναφέρουν κάποια μέλη εκείνου του forum, είναι επειδή στο παράρτημα γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ αναφέρει ECPE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (Cambridge Michigan Language Assessments - CaMLA)ή του Michigan Language Assessment και δεν λέει "English Language Institute". Επειδή το έψαξα το θέμα στο ίντερνετ, είδα ότι απλά από το 2010 το English Language Institute (ELI) που διοργάνωνε μέχρι τότε τις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικών του Michigan άρχισε να συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Cambridge και έτσι από ELI έγινε CaMLA και εν συνεχεία το 2018 έγινε Michigan Language Assessment. Ωστόσο τα πτυχία, ο τρόπος εξέτασης, ο φορέας στην Ελλάδα (δηλαδή η Ελληνοαμερικανική Ένωση) είναι όλα τα ίδια, μιλάμε δηλαδή για το ίδιο πτυχίο ECPE του Πανεπιστημίου Michigan. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η παρένθεση στο παράρτημα γλωσσομάθειας που αναφέρει Cambridge Michigan Language Assessments - CaMLA έγινε γιατί στα καινούργια πτυχία ECPE δεν αναγράφει πλέον στην κορυφή "The University of Michigan" αλλά CaMLA ή Michigan Language Assessment (ανάλογα με την παλαιότητα του πτυχίου), με αποτέλεσμα κάποιοι υποψήφιοι να μπερδεύονται και γι'αυτό το βάζουν ως διευκρίνηση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα παλιά πτυχία Michigan (εκδοθέντα πριν το 2010) θεωρούνται άκυρα, καθώς αυτό είναι τελείως αυθαίρετο! Εξάλλου, στην αρχή του παραρτήματος γλωσσομάθειας για την Αγγλική γλώσσα αναφέρει εκτός των άλλων ότι η Άριστη γνώση των Αγγλικών αποδεικνύεται με "β) με πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου των πανεπιστημίων CAMBRIDGE ή MICHIGAN"

Γνωρίζει λοιπόν κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο, περί απόρριψης παλιών πτυχίων Proficiency Michigan, που αναφέρουν επάνω "The University of Michigan, English Language Institute" και όχι CaMLA ή Michigan Language Assessment; Έχει συμμετάσχει κανείς σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ με παλιό πτυχίο και να του το έχουν απορρίψει;

lef7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Παρ Μαρ 20, 2020 11:01 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό lef7 » Κυρ Μάιος 17, 2020 1:55 pm

Καλησπέρα,

έχω ακριβώς το ίδιο πτυχίο proficiency και προβληματίστηκα με την ανάρτηση σου.

Προσωπικά, αν αυτό βοηθάει κάποιος, είχα γίνει κανονικά δεκτός σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2017, της οποίας τα δικαιολογητικά ελέγχθηκαν το 2018.

Όπως είδα τώρα, η τότε προκήρυξη ανέφερε μόνο το "ECPE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN", χωρίς τη παρένθεση που έχει προστεθεί σε αυτή τη προκήρυξη. Τo ELI δεν αναφερόταν και τότε πουθενά.

Θεωρώ ότι είναι περισσότερο διευκρίνιση για αυτούς που δεν γράφει πάνω το University of Michigan και όχι περαιτέρω εξειδίκευση του πτυχίου που γίνεται δεκτό.

Στο φόρουμ που διάβασες, κόπηκαν οριστικά υποψήφιοι σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αυτή την αιτιολογία; Γιατί θεωρώ ότι αν συνέβη το κυνήγησαν σίγουρα με ενστάσεις και δικαστικά.

hrms33
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ Φεβ 06, 2019 10:56 am

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό hrms33 » Κυρ Μάιος 17, 2020 2:08 pm

Epanouir,

το θεωρώ απίθανο να απορρίψουν κάποιον επειδή έχει το παλιό πτυχίο του Michigan κι όχι το καινούριο. Άλλωστε, αναγνωρίζουν τόσα πτυχία (αμφιβόλου δυσκολίας κατ' εμέ) για την άριστη γνώση της αγγλικής που θα ήταν τρελό να μην αναγνωρίζουν το παλιό του Michigan. Στην τελική, από τη στιγμή που η προκήρυξη γράφει ότι η άριστη γνώση αποδεικνύεται "με πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου των πανεπιστημίων CAMBRIDGE ή MICHIGAN", θεωρώ ότι το θέμα είναι λυμένο. Εσύ διάβασες στο εν λόγω forum ότι τους απέρριψαν ή φοβούνταν μήπως τους απορρίψουν;

Andkai
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Τετ Μαρ 18, 2020 4:57 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό Andkai » Κυρ Μάιος 17, 2020 2:11 pm

Νομίζω ότι τρελαίνεσαι χωρίς λόγο.. Όλοι όσοι έχουμε μια άλφα ηλικία το ίδιο πτυχίο έχουμε. Το ότι ο οργανισμός άλλαξε ονομασία δεν καθιστά το πτυχίο άκυρο. Εξάλλου πάλι ECPE είναι από το Πανεπιστήμιο του  Μισιγκαν.
Επίσης όλες οι προκυρήξεις αναφέρουν: β) με πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου των πανεπιστημίων CAMBRIDGE ή MICHIGAN

Εξάλλου σε κάποιο φόρουμ κάποιος γράφει:

"Σε επικοινωνία που είχε η σύζυγος μου με το Μichigan Language Assessments (δηλαδή αυτο που αναγράφεται στο φεκ ως απόδεκτο ενώ εκείνη έχει το αντίστοιχο του Μισιγκαν αλλά αναγράφει το English Language Institute αντ' αυτού), έλαβε την εξής αισιόδοξη απάντηση που όμως το ΑΣΕΠ πρέπει να λάβει γνώση, έλεος :

''Michigan Language Assessment, Cambridge Michigan (CaMLA), and the English Language Institute are titles that all essentially refer to the same organization.
Our company has changed names over time and expanded. When we started offering the ECPE in the 1970s, we were known as the English Language Institute at the University of Michigan. The ELI, in a slightly different form, still exists today.
Later, we partnered with Cambridge Assessment in English and formed a new company called Cambridge Michigan Language Assessments (CaMLA). This past year, we changed our name to simply Michigan Language Assessment.
During the entire time, we have been offering the same certification (ECCE and ECPE) tests. They are all the same, but there may have different company names on the certificates themselves.
I hope this answers your question.
Please let me know if I can be of further help.
Warm regards.
Ben Wheeler-Floyd
Customer Service Associate
Michigan Language Assessment''

Epanouir
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Παρ Μαρ 20, 2020 12:53 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό Epanouir » Κυρ Μάιος 17, 2020 4:56 pm

Καλησπέρα και πάλι σε όλους,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους/όλες για τις απαντήσεις σας!

Επικοινώνησα και με την καθηγήτρια Αγγλικών μου η οποία διδάσκει δεκαετίες τώρα και προετοιμάζει για εξετάσεις ECPE, με άλλους φίλους/γνωστούς κτλ, καθώς και με την δικηγόρο που μου επικύρωσε το αντίγραφο του ECPE και μου έκανε τη μετάφραση, και όλοι ανέφεραν πως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα κατάργησης των παλιών πτυχίων Proficiency Michigan (ECPE) και απόρριψής τους από το ΑΣΕΠ. Μάλιστα ήταν όλοι κατηγορηματικοί πως σε περίπτωση που καταργηθεί κάποιο παλιό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, τότε θα αναφέρεται ΡΗΤΑ στην προκήρυξη και θα είχαν βγει και ανακοινώσεις προς ενημέρωση των κατόχων παλιών πιστοποιητικών, των καθηγητών Αγγλικών αλλά και των δικηγόρων που επικυρώνουν τα εν λόγω πιστοποιητικά, πράγμα που ουδέποτε έχει συμβεί. Έψαξα και τα ΦΕΚ που αναφέρονται στην προκήρυξη στην αρχή του παραρτήματος γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ και βάσει των οποίων γίνεται η αξιολόγηση των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, και στα ΦΕΚ γράφουν ξεκάθαρα "Πιστοποιητικό PROFICIENCY των πανεπιστημίων Cambridge ή Michigan". Το συγκεκριμένο ΦΕΚ είναι του 2006 (ΦΕΚ 115/9.6.2006/τ.Α’), είναι το ίδιο που ισχύει μέχρι σήμερα στο ΑΣΕΠ, και μάλιστα στο ίδιο ΦΕΚ υπάρχει και μνεία για ακόμα παλιότερα πιστοποιητικά, καθώς αναφέρει "Πιστοποιητικά φορέων, τα οποία ως τη δημοσίευση του παρόντος έχουν γίνει αποδεκτά από το ΑΣΕΠ ως αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν θίγονται."

Σε αυτό που με ρωτήσατε αν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί κόπηκαν τελικά, δε γνωρίζω καθώς τα προσωρινά αποτελέσματα εκείνου του διαγωνισμού βγήκαν πολλούς μήνες μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου σχολίου. Αυτοί έλεγαν ότι φοβούνταν μην κοπούν, όχι ότι κόπηκαν πάντως. Μάλιστα επειδή ήταν η 3ΕΑ/2019, όπου τα χαρτιά τους τα κατέθεταν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και όχι στο ΑΣΕΠ, το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στις Διευθύνσεις, καθώς είχαν συγκεκριμένο μενού από το οποίο έπρεπε να επιλέξουν για να καταχωρήσουν τα στοιχεία των αιτούντων και πίστευαν πως από τη στιγμή που δεν αναφερόταν ο τίτλος αυτολεξεί στη dropdown,τότε ήταν λάθος τίτλος. Περί τούτου, είχε γράψει ένα άρθρο και ένα Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο άρθρο έδινε οδηγίες και διευκρινήσεις του Υπουργείου προς ΠΔΕ για τις αιτήσεις μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ και ανέφερε μεταξύ άλλων

Παλιά πτυχία michigan
Τα παλιά πτυχία michigan πχ university of Michigan –English language institute – certificate of proficiency in English που δεν είναι στη dropdown, είναι στην ουσία η παλιά έκδοση του ECPE ή ECCE ανάλογα με το επίπεδο γνώσης, άρα επιλέγετε:

είτε για C2 το: ECPE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (Cambridge Michigan Language Assessments – CaMLA) ή του Michigan Language Assessment

είτε για B2 το: ECCE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF COMPETENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (Cambridge Michigan Language Assessments – CaMLA) ή του MICHIGAN Language ASSESSMENT


Άρα μετά από όλα αυτά, νομίζω πως τελικά δεν κόπηκε κανένας για τον παραπάνω λόγο και ούτε πρόκειται και το ΑΣΕΠ να κόψει ποτέ κανέναν.

Εγώ προσωπικά ξεαγχώθηκα μετά από όλα αυτά και ζητώ συγγνώμη αν σας άγχωσα και εσάς χωρίς λόγο! Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια σας! :D

ioannachr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 08, 2018 11:39 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό ioannachr » Κυρ Μάιος 17, 2020 6:02 pm

Epanouir έγραψε:Καλησπέρα και πάλι σε όλους,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους/όλες για τις απαντήσεις σας!

Επικοινώνησα και με την καθηγήτρια Αγγλικών μου η οποία διδάσκει δεκαετίες τώρα και προετοιμάζει για εξετάσεις ECPE, με άλλους φίλους/γνωστούς κτλ, καθώς και με την δικηγόρο που μου επικύρωσε το αντίγραφο του ECPE και μου έκανε τη μετάφραση, και όλοι ανέφεραν πως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα κατάργησης των παλιών πτυχίων Proficiency Michigan (ECPE) και απόρριψής τους από το ΑΣΕΠ. Μάλιστα ήταν όλοι κατηγορηματικοί πως σε περίπτωση που καταργηθεί κάποιο παλιό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, τότε θα αναφέρεται ΡΗΤΑ στην προκήρυξη και θα είχαν βγει και ανακοινώσεις προς ενημέρωση των κατόχων παλιών πιστοποιητικών, των καθηγητών Αγγλικών αλλά και των δικηγόρων που επικυρώνουν τα εν λόγω πιστοποιητικά, πράγμα που ουδέποτε έχει συμβεί. Έψαξα και τα ΦΕΚ που αναφέρονται στην προκήρυξη στην αρχή του παραρτήματος γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ και βάσει των οποίων γίνεται η αξιολόγηση των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, και στα ΦΕΚ γράφουν ξεκάθαρα "Πιστοποιητικό PROFICIENCY των πανεπιστημίων Cambridge ή Michigan". Το συγκεκριμένο ΦΕΚ είναι του 2006 (ΦΕΚ 115/9.6.2006/τ.Α’), είναι το ίδιο που ισχύει μέχρι σήμερα στο ΑΣΕΠ, και μάλιστα στο ίδιο ΦΕΚ υπάρχει και μνεία για ακόμα παλιότερα πιστοποιητικά, καθώς αναφέρει "Πιστοποιητικά φορέων, τα οποία ως τη δημοσίευση του παρόντος έχουν γίνει αποδεκτά από το ΑΣΕΠ ως αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν θίγονται."

Σε αυτό που με ρωτήσατε αν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί κόπηκαν τελικά, δε γνωρίζω καθώς τα προσωρινά αποτελέσματα εκείνου του διαγωνισμού βγήκαν πολλούς μήνες μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου σχολίου. Αυτοί έλεγαν ότι φοβούνταν μην κοπούν, όχι ότι κόπηκαν πάντως. Μάλιστα επειδή ήταν η 3ΕΑ/2019, όπου τα χαρτιά τους τα κατέθεταν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και όχι στο ΑΣΕΠ, το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στις Διευθύνσεις, καθώς είχαν συγκεκριμένο μενού από το οποίο έπρεπε να επιλέξουν για να καταχωρήσουν τα στοιχεία των αιτούντων και πίστευαν πως από τη στιγμή που δεν αναφερόταν ο τίτλος αυτολεξεί στη dropdown,τότε ήταν λάθος τίτλος. Περί τούτου, είχε γράψει ένα άρθρο και ένα Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο άρθρο έδινε οδηγίες και διευκρινήσεις του Υπουργείου προς ΠΔΕ για τις αιτήσεις μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ και ανέφερε μεταξύ άλλων

Παλιά πτυχία michigan
Τα παλιά πτυχία michigan πχ university of Michigan –English language institute – certificate of proficiency in English που δεν είναι στη dropdown, είναι στην ουσία η παλιά έκδοση του ECPE ή ECCE ανάλογα με το επίπεδο γνώσης, άρα επιλέγετε:

είτε για C2 το: ECPE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (Cambridge Michigan Language Assessments – CaMLA) ή του Michigan Language Assessment

είτε για B2 το: ECCE- EXAMINATION FOR THE CERTIFICATE OF COMPETENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (Cambridge Michigan Language Assessments – CaMLA) ή του MICHIGAN Language ASSESSMENT


Άρα μετά από όλα αυτά, νομίζω πως τελικά δεν κόπηκε κανένας για τον παραπάνω λόγο και ούτε πρόκειται και το ΑΣΕΠ να κόψει ποτέ κανέναν.

Εγώ προσωπικά ξεαγχώθηκα μετά από όλα αυτά και ζητώ συγγνώμη αν σας άγχωσα και εσάς χωρίς λόγο! Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια σας! :D


Για να σε ξανααγχώσω κ άλλο, έκανα και εγώ τα χαρτιά μου στην 3ΕΑ με αυτό το πτυχίο Αγγλικών και μου έχουν προσμετρήσει κανονικά τα μόρια της άριστης ξένης γλώσσας στους προσωρινούς πίνακες. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

panikos21
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Απρ 01, 2019 4:15 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό panikos21 » Κυρ Μάιος 17, 2020 6:21 pm

Epanouir, νομίζω πως σωστά ξεαγχώθηκες. Θα μπορούσες να ρωτήσεις και στο ΑΣΕΠ, μέσω e-mail. Βέβαια, πλέον βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Μαΐου και κατά μία έννοια προς το τέλος του, οπότε και υπολογίζεται πως θα βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα, αν βρίσκεσαι στους προσληπτέους (που στο εύχομαι), θα έχει ελεγχθεί ο τίτλος σου ήδη.

hrms33
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ Φεβ 06, 2019 10:56 am

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό hrms33 » Κυρ Μάιος 17, 2020 6:37 pm

Και για να παω σε αυτο που μας καίει περισσότερο, έχουμε καμιά νεότερη ενημέρωση για τα προσωρινά αποτελέσματα;

Epanouir
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Παρ Μαρ 20, 2020 12:53 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό Epanouir » Κυρ Μάιος 17, 2020 9:23 pm

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις ευχές σας! Εύχομαι καλή επιτυχία και σε εσάς όλους και όλες και μακάρι να καταφέρουμε να μπούμε και να γίνουμε συνάδελφοι! :D

ΥΓ: Για τις ημερομηνίες των προσωρινών, εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο νεότερο πέραν αυτού που είχα αναφέρει για μέσα στον Μάιο. Στα τηλέφωνα του ΑΣΕΠ πάντως λένε Μάιο ή αρχές Ιουνίου. Μήπως επίσης γνωρίζει κανείς αν πλέον το ΑΣΕΠ δουλεύει με κανονικούς ρυθμούς και με την πλειονότητα του προσωπικού του ή ακόμα με το 30-40%; Στο ίντερνετ αλλού λένε ότι έχει επανέλθει στα φυσιολογικά και αλλού ότι ακόμα δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό.

panikos21
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Απρ 01, 2019 4:15 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό panikos21 » Κυρ Μάιος 17, 2020 11:11 pm

Κι εμένα στην αρχή της εβδομάδας που μας πέρασε, πάλι για τέλος Μαΐου (ή αρχές Ιουνίου) μου είπαν, μακάρι να είναι όσο πιο σύντομα.

hrms33
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ Φεβ 06, 2019 10:56 am

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό hrms33 » Σάβ Μάιος 23, 2020 12:55 pm

Παιδιά, καλησπέρα!
Μιλησε κανείς με ΑΣΕΠ αυτη τη βδομάδα; έχουμε κανένα νεότερο για τα προσωρινά; Εγω πήρα τηλ αλλα δεν πετυχα κάποιον στο τμήμα γραπτών διαγωνισμών.

panikos21
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Απρ 01, 2019 4:15 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό panikos21 » Σάβ Μάιος 23, 2020 10:35 pm

hrms33 έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα!
Μιλησε κανείς με ΑΣΕΠ αυτη τη βδομάδα; έχουμε κανένα νεότερο για τα προσωρινά; Εγω πήρα τηλ αλλα δεν πετυχα κάποιον στο τμήμα γραπτών διαγωνισμών.

Χθες μίλησα με μια υπάλληλο, μου είπε πως υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι ακόμα.. πιθανό να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα !

hrms33
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ Φεβ 06, 2019 10:56 am

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό hrms33 » Δευ Μάιος 25, 2020 10:48 am

panikos21 έγραψε:
hrms33 έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα!
Μιλησε κανείς με ΑΣΕΠ αυτη τη βδομάδα; έχουμε κανένα νεότερο για τα προσωρινά; Εγω πήρα τηλ αλλα δεν πετυχα κάποιον στο τμήμα γραπτών διαγωνισμών.

Χθες μίλησα με μια υπάλληλο, μου είπε πως υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι ακόμα.. πιθανό να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα !


Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση! Ας ελπίσουμε να βγουν αυτή τη βδομάδα...

papakosp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Τρί Μάιος 05, 2020 4:18 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Δημοσίευσηαπό papakosp » Τετ Μάιος 27, 2020 12:34 pm

hrms33 έγραψε:
panikos21 έγραψε:
hrms33 έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα!
Μιλησε κανείς με ΑΣΕΠ αυτη τη βδομάδα; έχουμε κανένα νεότερο για τα προσωρινά; Εγω πήρα τηλ αλλα δεν πετυχα κάποιον στο τμήμα γραπτών διαγωνισμών.

Χθες μίλησα με μια υπάλληλο, μου είπε πως υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι ακόμα.. πιθανό να ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα !


Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση! Ας ελπίσουμε να βγουν αυτή τη βδομάδα...


Προσωπικά έχω προαίσθημα ότι θα βγουν αυτή τη βδομάδα. Μέχρι και στον ύπνο μου είδα ότι βγήκαν! Έχετε καμία τελευταία διαίσθηση περί του που θα κυμανθεί η βάση των πολυτέκνων; Στον προηγούμενο ακόμα και με 70% περνούσαν!


Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες