Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης για την προκήρυξη μας. Γνωρίζετε τι μέλλει γενέσθαι σε αυτές τις περιπτώσεις?
Καλή συνέχεια σε όλους!

justiceleague έγραψε:Παιδιά καλημέρα!
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης για την προκήρυξη μας. Γνωρίζετε τι μέλλει γενέσθαι σε αυτές τις περιπτώσεις?
Καλή συνέχεια σε όλους!
dorink έγραψε:Καλησπέρα. Έχει κανείς νεότερα για τα Υπηρεσιακά συμβούλια?
Αρχές του μήνα με ενημέρωσαν ότι έχει διαβιβαστεί το ερώτημα για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού από το Υπουργείο στο αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Στείλαμε και τον υπηρεσιακό μου φάκελο και έχει μείνει εκεί το θέμα.
Έχει προχωρήσει για κάποιον περισσότερο η διαδικασία αναγνώρισης?
mjspidy έγραψε:dorink έγραψε:Καλησπέρα. Έχει κανείς νεότερα για τα Υπηρεσιακά συμβούλια?
Αρχές του μήνα με ενημέρωσαν ότι έχει διαβιβαστεί το ερώτημα για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού από το Υπουργείο στο αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Στείλαμε και τον υπηρεσιακό μου φάκελο και έχει μείνει εκεί το θέμα.
Έχει προχωρήσει για κάποιον περισσότερο η διαδικασία αναγνώρισης?
Εγώ στην Εισαγγελια Θεσνικης κ περασα υπηρεσιακό κ πήρα και αναδρομικά! Τώρα τέλος του μηνα θα περασω υπηρεσιακο για την προυπηρεσια.
Kitsas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περάσει κάποιος από υπηρεσιακό συμβούλιο για την αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος,....
Εχει μαθει κανείς αν αναγνωρίζονται ως συναφή μόνο
μεταπτυχιακά ή διδακτορικά από υποψήφιους της νομικής ή αναγνωρίζονται και από άλλους τομείς είτε θετικών είτε ανθρωπιστικών επιστημών????
Kitsas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περάσει κάποιος από υπηρεσιακό συμβούλιο για την αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος,....
μεταπτυχιακά ή διδακτορικά από υποψήφιους της νομικής ή αναγνωρίζονται και από άλλους τομείς είτε θετικών είτε ανθρωπιστικών επιστημών????
eleath234 έγραψε:Kitsas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Οι πληροφορίες μου λένε ότι αναγνωρίζονται αυτά που προέρχονται και από φιλολογίες, διότι θεωρούνται συναφή με το αντικείμενο της γραμματειακής υποστήριξης. Αυτά που αφορούν στην διοίκηση λίγο δύσκολο, όπως επίσης των θετικών.. πάντα με επιφύλαξη. Ωστόσο, αν δεν αναγνωριστεί κάποιο, μπορεί κανείς να κάνει ένσταση νομίζω και να επιχειρηματολογήσει.
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης