ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟI ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
Popeye
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Τρί Ιουν 19, 2018 11:42 am

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟI ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό Popeye » Πέμ Σεπ 12, 2019 11:27 am

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει το εξής: έστω ότι κάποιος είναι μόνιμος υπάλληλος σε ΟΤΑ Β' για 10 έτη σε παραμεθόριο (δεν υπάρχουν κολλήματα όσο αφορά δεσμεύσεις χρονικές, θέση ευθύνης η κλάδου που υπηρετεί κλπ) , μπορεί να πάρει μέρος σε "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ " και αν μπορεί ποιες είναι οι προϋποθέσεις, ευχαριστώ προκαταβολικα σε όσους μου απαντήσουν.

optimus
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Δευ Μάιος 29, 2017 4:37 pm

Re: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟI ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό optimus » Πέμ Σεπ 12, 2019 10:35 pm

Popeye έγραψε:Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει το εξής: έστω ότι κάποιος είναι μόνιμος υπάλληλος σε ΟΤΑ Β' για 10 έτη σε παραμεθόριο (δεν υπάρχουν κολλήματα όσο αφορά δεσμεύσεις χρονικές, θέση ευθύνης η κλάδου που υπηρετεί κλπ) , μπορεί να πάρει μέρος σε "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ " και αν μπορεί ποιες είναι οι προϋποθέσεις, ευχαριστώ προκαταβολικα σε όσους μου απαντήσουν.


Με την παρέλευση 5 ετών από την ημερομηνία διορισμού σου, έχεις δικαίωμα υποβολής αίτησης σε διαγωνισμούς με σειρά προτεραιοτητας, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση ή δέσμευση. Η πενταετία ισχύει ως περιορισμός, αν διορίστηκες με διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ και διαγωνισμό επίσης με σειρά προτεραιοτητας. Αλλιώς δεν υφίσταται ούτε αυτός ο περιορισμός.
Στη νέα θέση, διανύεις εξαρχής τη δοκιμαστική περίοδο 2 ετών


Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες