ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
nina2018
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό nina2018 » Παρ Ιουν 07, 2019 12:59 am

serva έγραψε:
nina2018 έγραψε:Όντως ήρθαν τα πάνω κάτω στα οριστικά ΤΕ. Προσωπικά, στα προσωρινά ήμουν εκτός ενώ στα οριστικά είμαι μέσα.

Nina καλησπέρα!! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και στην 3Κ. Οντως τα πανω κατω. Το ιδιο και εγω. Στα προσωρινά δεν ήμουν αλλα στα οριστικά είμαι, και μάλιστα κοντά στην πόλη μου σε ΔΕΥΑ ως ΙΔΑΧ.. Επειδή ειδα ότι είσαι και στην 8Κ στην οποία είμαι
κ εγώ...Και τώρα μπερδεύτηκα..Δεν ξέρω τι να επιλέξω και που θα είναι καλύτερα τελικά..Εσύ έχεις αποφασίσει?? Το έχεις ψάξει καθόλου?? Οι διαφορές ΙΔΑΧ με μόνιμου ποιες ακριβώς είναι?? Μήπως γνωρίζει κανείς:?

Συγχαρητήρια και σε σένα! Κοίτα, ΙΔΑΧ είναι αορίστου χρόνου και εισαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ (αν δεν κανω λαθος) αλλά δεν ξέρω να έχει απολυθεί ποτέ κανείς. Προσωπικά, και οι 2 πόλεις που έχω επιτύχει δεν είναι κοντά. Λόγω μονιμότητας βέβαια, μάλλον θα προτιμήσω την 8Κ.

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Παρ Ιουν 07, 2019 11:05 am

Δεν έχουν τον θεό τους στο ΑΣΕΠ...πηρα σήμερα να ρωτήσω γιατί μου βάλανε λιγότερα μόρια στις ίδιες ειδικότητες με τα ίδια προσόντα που ζητούσαν και τους ίδιους κωδικούς προσόντων που ζητούσαν και η απάντηση τούς ήταν" δεν γνωρίζω" θα σας έρθει αίτηση θεραπείας και κάντε εκεί τα παράπονά σας. Για τα αυτονόητα θα πρέπει να κάνουμε αίτηση θεραπείας και αφου διορίσουν τους υπόλοιπους.

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Παρ Ιουν 07, 2019 2:05 pm

theod75 έγραψε:
sakis198 έγραψε:Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να συνυπολογιστεί το χρονικό διάστημα που που δουλεύαμε στα προσωρινά της 3κ ως δόκιμος χρονος προς συμπλήωση της διετίας;
Διάβασα κάπου ότι απλά στο ΦΕΚ διορισμού πρέπει να αναφέρεται η ημερομηνία ανάληψης στα προσωρινά και όχι μετά την ανάληψη υπηρεσίας στα οριστικά.

δεν μπορει να μετρηση ως δοκιμος χρονος υπηρεσιας μονο μισθολογικα μετραει

Ηδη δουλεύω με τα προσωρινά 14 μηνες και όπως το βλέπω με τις εκλογές,αλλαγή κυβέρνησης κτλ, το φεκ διορισμού θα αργήσει πολλούς μήνες ακόμα.
Συνεπώς δεν είναι κάπως άδικο να ξεκινήσει να μετράει η διετία μου ως δόκιμος από το μηδέν;
Τροφή για σκέψη στους νομοθέτες...

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Παρ Ιουν 07, 2019 2:43 pm

Μηπως θα πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα περίοδος ενστάσεων ξανα; :D :D
Πολλές παραληψεις και λάθη ακουω και διαβαζω.
Ειδωμεν στην αιτιολογηση του ΑΣΕΠ πως θα εξηγείται αυτό στον καθενα που έχει δεί μεταβολη

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Παρ Ιουν 07, 2019 2:45 pm

akhsgr έγραψε:
nikomech έγραψε:
christos3k έγραψε:
Η βεβαίωση ήταν ακριβώς όπως το υπόδειγμα? Ανέφερε ειδικότητα και διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες παρασχέθηκε η σύμβαση? Το αντίστοιχο διάστημα στο μέτρησαν ως απλή ή δεν στο μέτρησαν καθόλου? Το χειρότερο θα είναι τελικά κάθε ελεγκτής να έκρινε και διαφορετικά. Και εγώ η περιπτωση μου η προσωπική για ΠΕ Μηχανικών. Τα προσωπικά μου δεν μειώθηκαν καθόλου. Ότι είχα δηλώσει ειναι ΟΚ και σίγουρα ελέχθησαν ακόμα και ας μην ήμουν διοριστέος γιατί έκανα ένσταση για τον από πάνω μου οπότε έγινε έλεγχος και σε εμένα.

Πληρέστατη ήταν η βεβαίωση και δομημένη με βάση το υπόδειγμα. Ηταν μια απλή 8μηνη χωρίς παράταση. Απλά μετρήθηκαν ότι είχε σχέση αποκλειστκά με καθαριότητα και όσες πήραν έστω και ένα μήνα παράταση. Θα δώ και πως θα το αιτιολογήσει το ΑΣΕΠ. Σαν κανονική μετρήθηκε , δεν μου αφαιρέθηκε. Αν μετρουσε ως ειδική θα ήμουν διοριστέος. Οπως επίσης εάν δεν μετρουσε και καθόλου η ειδική που το θεωρώ φωτογραφική διάταξη. Μαζί με την καθαριότητα μας πήρε όλους η μπάλα... λάθος μεγάλο αυτό.

Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν πήρε κάποιος ειδική εμπειρία από ΔΕΥΑ ανεξαρτήτως βαθμίδας και ειδικότητας
Από την οριστική κατάταξη ΠΕ , ΤΕ είδα οτι μοιράστηκε η ειδική εμπειρία απλόχερα και σε ΠΕ ΤΕ διοικητικών :roll:

Οι περισσότεροι διοικητικοί έχουν προφανώς συμβάσεις με παρατασεις οι οποίες πήραν τα μόρια της ειδικης εμπειρίας. Και απορώ με ποιό σκεπτικό έχει δωθεί η εξτρα μοριοδότηση της ειδικης σε τέτοιου είδους συμβάσεις. ( παράταση/ανανέωση) σε διοικητικούς κτλ

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Παρ Ιουν 07, 2019 2:48 pm

veni έγραψε:Δεν έχουν τον θεό τους στο ΑΣΕΠ...πηρα σήμερα να ρωτήσω γιατί μου βάλανε λιγότερα μόρια στις ίδιες ειδικότητες με τα ίδια προσόντα που ζητούσαν και τους ίδιους κωδικούς προσόντων που ζητούσαν και η απάντηση τούς ήταν" δεν γνωρίζω" θα σας έρθει αίτηση θεραπείας και κάντε εκεί τα παράπονά σας. Για τα αυτονόητα θα πρέπει να κάνουμε αίτηση θεραπείας και αφου διορίσουν τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχει αυτός ο διαγωνισμός! Επιβεβαιώθηκε πλέον και απο τα αποτελέσματα. Καλυτερα να πηγαινε για ακυρωση. Εντωμεταξυ δεν γνωρίζω αν και κατα πόσο έχουν γίνει προσφυγές εξ αρχης με τις αλλαγες που πραγματοποιηθηκαν

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Παρ Ιουν 07, 2019 2:49 pm

Γνωρίζει κανείς επίσημα αν έχει προσφύγει κάποιος/α ατομικά ή ομαδίκά για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό;

dionisis1925
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Παρ Ιουν 07, 2019 3:59 pm

sakis198 έγραψε:
theod75 έγραψε:
sakis198 έγραψε:Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να συνυπολογιστεί το χρονικό διάστημα που που δουλεύαμε στα προσωρινά της 3κ ως δόκιμος χρονος προς συμπλήωση της διετίας;
Διάβασα κάπου ότι απλά στο ΦΕΚ διορισμού πρέπει να αναφέρεται η ημερομηνία ανάληψης στα προσωρινά και όχι μετά την ανάληψη υπηρεσίας στα οριστικά.

δεν μπορει να μετρηση ως δοκιμος χρονος υπηρεσιας μονο μισθολογικα μετραει

Ηδη δουλεύω με τα προσωρινά 14 μηνες και όπως το βλέπω με τις εκλογές,αλλαγή κυβέρνησης κτλ, το φεκ διορισμού θα αργήσει πολλούς μήνες ακόμα.
Συνεπώς δεν είναι κάπως άδικο να ξεκινήσει να μετράει η διετία μου ως δόκιμος από το μηδέν;

Δεν σε ανάγκασε κανείς να δουλέψεις στα προσωρινά..το τι βολεύει το καθένα μας προσωπικά για το χ,ψ λόγο δεν έχει να κάνει με τις νομοθεσίες.

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Παρ Ιουν 07, 2019 5:50 pm

dionisis1925 έγραψε:
sakis198 έγραψε:
theod75 έγραψε:δεν μπορει να μετρηση ως δοκιμος χρονος υπηρεσιας μονο μισθολογικα μετραει

Δεν σε ανάγκασε κανείς να δουλέψεις στα προσωρινά..το τι βολεύει το καθένα μας προσωπικά για το χ,ψ λόγο δεν έχει να κάνει με τις νομοθεσίες.

Να σε ενημερώσω οτι οι νόμοι συχνά τροποποιούνται και βελτιώνονται για να καλύψουν τα όποια κενά έχουν. Δεν είμαι εγώ αυτός βεβαίως που θα κρίνει αν κάποιος νόμος έχει κάποιο κενό αλλά για τη συγκεκριμένη δική μου περίπτωση θεωρώ οτι αδικούμαι και δεν έχει να κάνει με το αν με βολεύει ή οχι.
Αααα...το γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι και φωτογραφικές διατάξεις που κάποιοι πράγματι βολεύονται το έχεις ακουστά;
Άρα;

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Παρ Ιουν 07, 2019 6:41 pm

Εμένα πάλι ρε παιδιά, τα ίδια μόρια έχω και είμαι διοριστέος. Πρώτη φορά κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ μια τα έκανα όλα μόνος μου. Βέβαια στην περίπτωση μου δεν ήθελε και πολλά, μια ένσταση έκανα για τον από πάνω μου και όλα πήγαν καλά. Κάντε υπομονή για το γράμμα που στέλνουν.

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Παρ Ιουν 07, 2019 8:55 pm

Πραγματικά, βλέπω ολα αυτά τα τραγελαφικά που περνάμε όλοι
εμείς που δεχτήκαμε μεταβολές στα μόρια μας και έρχεται τώρα το ΑΣΕΠ και μας λέει κάπως ειρωνικά θα σάς στείλουμε
άιτηση θεραπείας...να την κάνω τι;;;;;; Να δικαιολογήσω στο ΑΣΕΠ γιατί έπρεπε να μου βάλει τα πραγματικά μου μόρια;
Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων εδω και 13 χρόνια, έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος + αγγλικά + 84 μήνες προϋπηρεσία και μου βάζει στις θέσεις που ζητάνε μηχανικούς αυτοκινήτων
τα μισά μόρια και στην ουσία με πετάει εκτός και πάει και μου βάζει στην θέση τεχνίτης ελαστικών οχημάτων τα κανονικά μου μόρια συν τα αγγλικά στην οποία θέση δεν έχω δουλέψει ποτέ είναι να τρελαίνεσαι....και επειδή το έψαξα λίγο στις θέσεις που έχω δηλώσει βλέπω οτι περνάνε άτομα με λιγότερα
μορια απο τα δικά μου. Δηλαδή ένα χρόνο τι έκανε το ΑΣΕΠ έψαχνε να βρει τρόπο πώς να βολεψει τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ...; και να πετάξει εμάς έξω ;

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Σάβ Ιουν 08, 2019 12:19 am

veni έγραψε:Πραγματικά, βλέπω ολα αυτά τα τραγελαφικά που περνάμε όλοι
εμείς που δεχτήκαμε μεταβολές στα μόρια μας και έρχεται τώρα το ΑΣΕΠ και μας λέει κάπως ειρωνικά θα σάς στείλουμε
άιτηση θεραπείας...να την κάνω τι;;;;;; Να δικαιολογήσω στο ΑΣΕΠ γιατί έπρεπε να μου βάλει τα πραγματικά μου μόρια;
Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων εδω και 13 χρόνια, έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος + αγγλικά + 84 μήνες προϋπηρεσία και μου βάζει στις θέσεις που ζητάνε μηχανικούς αυτοκινήτων
τα μισά μόρια και στην ουσία με πετάει εκτός και πάει και μου βάζει στην θέση τεχνίτης ελαστικών οχημάτων τα κανονικά μου μόρια συν τα αγγλικά στην οποία θέση δεν έχω δουλέψει ποτέ είναι να τρελαίνεσαι....και επειδή το έψαξα λίγο στις θέσεις που έχω δηλώσει βλέπω οτι περνάνε άτομα με λιγότερα
μορια απο τα δικά μου. Δηλαδή ένα χρόνο τι έκανε το ΑΣΕΠ έψαχνε να βρει τρόπο πώς να βολεψει τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ...; και να πετάξει εμάς έξω ;

τι σχέση εχει η κυβερνηση με το ασεπ.το ασέπ ειναι ανεξάρτητη αρχη συμμετέχουν όλα τα κόμματα

akhsgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό akhsgr » Σάβ Ιουν 08, 2019 5:34 am

Anwnim0s έγραψε:Εμένα πάλι ρε παιδιά, τα ίδια μόρια έχω και είμαι διοριστέος. Πρώτη φορά κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ μια τα έκανα όλα μόνος μου. Βέβαια στην περίπτωση μου δεν ήθελε και πολλά, μια ένσταση έκανα για τον από πάνω μου και όλα πήγαν καλά. Κάντε υπομονή για το γράμμα που στέλνουν.

Το Γραμμα που λεν ότι θα στείλουν το βλέπω να κάνει 1-2 μήνες να έρθει και νομίζω είναι <<το τυράκι στη φάκα>> για να περιμένουμε και να τους αφήσουμε ανενόχλητους να κάνουν τους διορισμούς αντί να προσφύγουμε ομαδικά στα δικαστήρια για τον οριστικό πινάκα κατάταξης με τα αμέτρητα λάθη του.

akhsgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό akhsgr » Σάβ Ιουν 08, 2019 5:57 am

nikomech έγραψε:
veni έγραψε:Δεν έχουν τον θεό τους στο ΑΣΕΠ...πηρα σήμερα να ρωτήσω γιατί μου βάλανε λιγότερα μόρια στις ίδιες ειδικότητες με τα ίδια προσόντα που ζητούσαν και τους ίδιους κωδικούς προσόντων που ζητούσαν και η απάντηση τούς ήταν" δεν γνωρίζω" θα σας έρθει αίτηση θεραπείας και κάντε εκεί τα παράπονά σας. Για τα αυτονόητα θα πρέπει να κάνουμε αίτηση θεραπείας και αφου διορίσουν τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχει αυτός ο διαγωνισμός! Επιβεβαιώθηκε πλέον και απο τα αποτελέσματα. Καλυτερα να πηγαινε για ακυρωση. Εντωμεταξυ δεν γνωρίζω αν και κατα πόσο έχουν γίνει προσφυγές εξ αρχης με τις αλλαγες που πραγματοποιηθηκαν

Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με το αν έγιναν πρόσφυγες πέρσι το Φεβρουάριο όταν έγιναν οι αλλαγές στην ειδική εμπειρία.
Το Μάη έκαναν προσφυγή οι υποψήφιοι της 2Κ/2019 για την ειδική εμπειρία (αντίστοιχη ρύθμιση με την 3κ/2018)
Από πέρσι τοn Αύγουστο είχε γραφτεί σto Site της αυτοδιοικησης : ΑΣΕΠ-υποψήφιοι 3Κ/2018: Ετοιμάζουν λίστα δήμων για τα λάθη στην ειδική εμπειρία (έγραφε και ότι με τις ΔΕΥΑ θα υπάρξει θέμα με την ειδική εμπειρία ) . Άλλα δεν είδα επίσημα κάποια οργανωμένη αντίδραση. Σίγουρα αν μείνουν τα πράγματα όπως έχουν και η επόμενη προκήρυξη των 757 θέσεων (αν και δεν θεωρώ αν πότε εκδοθεί οτι θα είναι σύντομα) θα είναι δώρο μόνο για λίγους.

nargyro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nargyro » Σάβ Ιουν 08, 2019 7:49 am

veni έγραψε:Πραγματικά, βλέπω ολα αυτά τα τραγελαφικά που περνάμε όλοι

Ακριβως ίδια ειδικότητα και ο άντρας μου,μετραει η εμπειρία μετά την άδεια ασκήσεως να ξέρεις,στην θέση όμως που λες ελαστικών και στη θέση 2300 ρεθυμνο μετράει όλη η εμπειρία και πριν την άδεια ασκήσεως.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες