christos3k έγραψε:Νίκο μετρήθηκαν τα πάντα όλα. Οποιαδήποτε βεβαίωση που έφερνε κάπως στο υπόδειγμα μετρήθηκε. Σίγουρα μετρήθηκαν και παλιές έργου χωρίς παρατάσεις. Όπως στην δική μου περίπτωση. Ήμουνα δεύτερος γνωρίζοντας ότι ο πρώτος είχε σύμβαση έργου σε άλλη υπηρεσία (στα σκουπίδια) και δεν ανανεώθηκε το 15. Πήρε την βεβαίωση από τα σκουπίδια την έβαλε σε θέση ΔΕΥΑ και του τα μέτρησαν κανονικά τα μόρια της ειδικής. Την βούληση του νομοθέτη όπως εκφράστηκε από την εισηγητική έκθεση του νόμου καθώς και την εγκύκλιο του Εσωτερικών, το ΑΣΕΠ τις έκανε κουρελόχαρτα.
Υποτίθεται ότι η βούληση του νομοθέτη ήταν για τις τεχνικές ειδικότητες ΔΕ ΥΕ και την απρόσκοπτη συνέχεια της παροχής υπηρεσιών.
Αυτό το ΑΣΕΠ το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.
Τι να πούμε για τις ειδικότητες ΠΕ Οικονομολόγων(?!), ΔΕ Διοικητικού(?!) οι πάντες πήραν ειδική.
Θέλω να πιστεύω 120000 υποψήφιοι θα το θυμηθούν σε ένα μήνα μπροστά στην κάλπη.
Υπό κανονικές αξιοκρατικές συνθήκες αν δεν υπηρχε η εδική ήμουνα μέσα. Τι να πω...
Εμένα ήταν προϋπηρεσία σοχ σε ΔΕΥΑ και δεν μετρήθηκε όπως και άλλων συναδέλφων δεν μετρηθηκε. Αναφερομαι σε κατηγορια ΤΕ/ΠΕ.Θα δω πως θα το τεκμηριώσει το ΑΣΕΠ στην έκθεση αιτιολόγησης που θα αποστείλει.