ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό nikomech » Πέμ Ιουν 06, 2019 1:04 am

christos3k έγραψε:Νίκο μετρήθηκαν τα πάντα όλα. Οποιαδήποτε βεβαίωση που έφερνε κάπως στο υπόδειγμα μετρήθηκε. Σίγουρα μετρήθηκαν και παλιές έργου χωρίς παρατάσεις. Όπως στην δική μου περίπτωση. Ήμουνα δεύτερος γνωρίζοντας ότι ο πρώτος είχε σύμβαση έργου σε άλλη υπηρεσία (στα σκουπίδια) και δεν ανανεώθηκε το 15. Πήρε την βεβαίωση από τα σκουπίδια την έβαλε σε θέση ΔΕΥΑ και του τα μέτρησαν κανονικά τα μόρια της ειδικής. Την βούληση του νομοθέτη όπως εκφράστηκε από την εισηγητική έκθεση του νόμου καθώς και την εγκύκλιο του Εσωτερικών, το ΑΣΕΠ τις έκανε κουρελόχαρτα.
Υποτίθεται ότι η βούληση του νομοθέτη ήταν για τις τεχνικές ειδικότητες ΔΕ ΥΕ και την απρόσκοπτη συνέχεια της παροχής υπηρεσιών.
Αυτό το ΑΣΕΠ το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.

Τι να πούμε για τις ειδικότητες ΠΕ Οικονομολόγων(?!), ΔΕ Διοικητικού(?!) οι πάντες πήραν ειδική.

Θέλω να πιστεύω 120000 υποψήφιοι θα το θυμηθούν σε ένα μήνα μπροστά στην κάλπη.

Υπό κανονικές αξιοκρατικές συνθήκες αν δεν υπηρχε η εδική ήμουνα μέσα. Τι να πω...

Εμένα ήταν προϋπηρεσία σοχ σε ΔΕΥΑ και δεν μετρήθηκε όπως και άλλων συναδέλφων δεν μετρηθηκε. Αναφερομαι σε κατηγορια ΤΕ/ΠΕ.Θα δω πως θα το τεκμηριώσει το ΑΣΕΠ στην έκθεση αιτιολόγησης που θα αποστείλει.

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Πέμ Ιουν 06, 2019 9:11 am

Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να συνυπολογιστεί το χρονικό διάστημα που που δουλεύαμε στα προσωρινά της 3κ ως δόκιμος χρονος προς συμπλήωση της διετίας;
Διάβασα κάπου ότι απλά στο ΦΕΚ διορισμού πρέπει να αναφέρεται η ημερομηνία ανάληψης στα προσωρινά και όχι μετά την ανάληψη υπηρεσίας στα οριστικά.

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Πέμ Ιουν 06, 2019 11:02 am

nikomech έγραψε:
christos3k έγραψε:Νίκο μετρήθηκαν τα πάντα όλα. Οποιαδήποτε βεβαίωση που έφερνε κάπως στο υπόδειγμα μετρήθηκε. Σίγουρα μετρήθηκαν και παλιές έργου χωρίς παρατάσεις. Όπως στην δική μου περίπτωση. Ήμουνα δεύτερος γνωρίζοντας ότι ο πρώτος είχε σύμβαση έργου σε άλλη υπηρεσία (στα σκουπίδια) και δεν ανανεώθηκε το 15. Πήρε την βεβαίωση από τα σκουπίδια την έβαλε σε θέση ΔΕΥΑ και του τα μέτρησαν κανονικά τα μόρια της ειδικής. Την βούληση του νομοθέτη όπως εκφράστηκε από την εισηγητική έκθεση του νόμου καθώς και την εγκύκλιο του Εσωτερικών, το ΑΣΕΠ τις έκανε κουρελόχαρτα.
Υποτίθεται ότι η βούληση του νομοθέτη ήταν για τις τεχνικές ειδικότητες ΔΕ ΥΕ και την απρόσκοπτη συνέχεια της παροχής υπηρεσιών.

Τι να πούμε για τις ειδικότητες ΠΕ Οικονομολόγων(?!), ΔΕ Διοικητικού(?!) οι πάντες πήραν ειδική.

Υπό κανονικές αξιοκρατικές συνθήκες αν δεν υπηρχε η εδική ήμουνα μέσα. Τι να πω...

Εμένα ήταν προϋπηρεσία σοχ σε ΔΕΥΑ και δεν μετρήθηκε όπως και άλλων συναδέλφων δεν μετρηθηκε. Αναφερομαι σε κατηγορια ΤΕ/ΠΕ.Θα δω πως θα το τεκμηριώσει το ΑΣΕΠ στην έκθεση αιτιολόγησης που θα αποστείλει.

Η βεβαίωση ήταν ακριβώς όπως το υπόδειγμα? Ανέφερε ειδικότητα και διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες παρασχέθηκε η σύμβαση? Το αντίστοιχο διάστημα στο μέτρησαν ως απλή ή δεν στο μέτρησαν καθόλου? Το χειρότερο θα είναι τελικά κάθε ελεγκτής να έκρινε και διαφορετικά. Και εγώ η περιπτωση μου η προσωπική για ΠΕ Μηχανικών. Τα προσωπικά μου δεν μειώθηκαν καθόλου. Ότι είχα δηλώσει ειναι ΟΚ και σίγουρα ελέχθησαν ακόμα και ας μην ήμουν διοριστέος γιατί έκανα ένσταση για τον από πάνω μου οπότε έγινε έλεγχος και σε εμένα.

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Ιουν 06, 2019 12:16 pm

sakis198 έγραψε:Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να συνυπολογιστεί το χρονικό διάστημα που που δουλεύαμε στα προσωρινά της 3κ ως δόκιμος χρονος προς συμπλήωση της διετίας;
Διάβασα κάπου ότι απλά στο ΦΕΚ διορισμού πρέπει να αναφέρεται η ημερομηνία ανάληψης στα προσωρινά και όχι μετά την ανάληψη υπηρεσίας στα οριστικά.

δεν μπορει να μετρηση ως δοκιμος χρονος υπηρεσιας μονο μισθολογικα μετραει

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Πέμ Ιουν 06, 2019 12:31 pm

Καλησπέρα σε όλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μόλις διαπίστωσα ένα λάθος που έχουν κάνει στους Πίνακες (το είδα σε ΔΕ δεν ξέρω για τους υπόλοιπους) οπότε προσοχή ώστε να προχωρήστε σε αίτηση θεραπείας. Το λάθος είναι το εξής
Στις θέσεις χωρίς εμπειρία στους πίνακες κατάταξης τα αθροίσματα ορθώς βγήκανε με όλα τα βαθμολογούμενα κριτήρια και την ειδική εμπειρία εάν και εφόσον υπήρχε. Παρόλα αυτά στην επιλογή του διοριστέου δεν ελήφθησε υπόψη η ειδική εμπειρία. Δηλαδή ξαναβγήκε ένα «κρυφό άθροισμα» όπου λαμβάνονται υπόψη όλα τα βαθμολογούμενα μόρια χωρίς τα μόρια της ειδικής. Και από αυτή την κρυφή λίστα επιλέχθηκε ο πρώτος ως διοριστέος αντί του πρώτου από τον πίνακα κατάταξης που σωστά έχει υπολογιστεί η μοριοδότηση.
Πάντα μιλάω για τους πίνακες/θέσεις χωρίς εμπειρία.

Για αυτό και κάποιοι βλέπετε άλλοι με λιγότερα μόρια να είναι διοριστέοι.

veni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό veni » Πέμ Ιουν 06, 2019 2:09 pm

Τα έκαναν θάλασσα, σε εμένα σε ίδια ειδικότητα μου εχουν βάλει 50 μήνες προϋπηρεσία, και σε άλλο νομό με ίδια ειδικότητα μου έβαλαν 84 μήνες όπως και έχω, με αποτέλεσμα να χάσω μόρια και να μένω εκτός . Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Μάλλον θα πάω σε δικηγόρο.

akhsgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό akhsgr » Πέμ Ιουν 06, 2019 2:45 pm

christos3k έγραψε:
nikomech έγραψε:

Η βεβαίωση ήταν ακριβώς όπως το υπόδειγμα? Ανέφερε ειδικότητα και διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες παρασχέθηκε η σύμβαση? Το αντίστοιχο διάστημα στο μέτρησαν ως απλή ή δεν στο μέτρησαν καθόλου? Το χειρότερο θα είναι τελικά κάθε ελεγκτής να έκρινε και διαφορετικά. Και εγώ η περιπτωση μου η προσωπική για ΠΕ Μηχανικών. Τα προσωπικά μου δεν μειώθηκαν καθόλου. Ότι είχα δηλώσει ειναι ΟΚ και σίγουρα ελέχθησαν ακόμα και ας μην ήμουν διοριστέος γιατί έκανα ένσταση για τον από πάνω μου οπότε έγινε έλεγχος και σε εμένα.

Και έμενα ήταν ΣΟΧ σε ΔΕΥΑ ΔΕ και απορρίφθηκε η ειδική εμπειρία και σε έμενα άλλα και σε όλους τους συνάδελφους μου στην ίδια ΔΕΥΑ.
Η βεβαίωση δεν ήταν ακριβές αντίγραφο του υποδείγματος , είχε τη νομοθεσία άλλα δεν έγραφε πάνω ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας. Δεν ξέρω αν απορρίφθηκαν άπλα όλες οι ΔΕΥΑ ή αν άπλα ήθελε βεβαίωση παρόμοια με το υπόδειγμα. Καλό θα ήταν να μάθουμε αν υπάρχουν διοριστέοι που τους καταχωρήθηκε ειδική εμπειρία από ΔΕΥΑ και οι ειδικότητες τους (αν παίζει ρόλο )

akhsgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό akhsgr » Πέμ Ιουν 06, 2019 2:52 pm

veni έγραψε:Τα έκαναν θάλασσα, σε εμένα σε ίδια ειδικότητα μου εχουν βάλει 50 μήνες προϋπηρεσία, και σε άλλο νομό με ίδια ειδικότητα μου έβαλαν 84 μήνες όπως και έχω, με αποτέλεσμα να χάσω μόρια και να μένω εκτός . Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Μάλλον θα πάω σε δικηγόρο.

Ο πινάκας κατάταξης έχει πάρα πολλά λάθη , Υπάρχουν διοριστέοι που στον πινάκα κατάταξης έχουν τα 150 μόρια του διπλού πτυχίου και στον πίνακα διοριστέων τους τα έχουν αφαιρέσει. Επίσης πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις με τη δική σου λείπουν μόρια εμπειρίας αδικαιολόγητα.

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Πέμ Ιουν 06, 2019 4:02 pm

christos3k έγραψε:
nikomech έγραψε:

Πληρέστατη ήταν η βεβαίωση και δομημένη με βάση το υπόδειγμα. Ηταν μια απλή 8μηνη χωρίς παράταση. Απλά μετρήθηκαν ότι είχε σχέση αποκλειστκά με καθαριότητα και όσες πήραν έστω και ένα μήνα παράταση. Θα δώ και πως θα το αιτιολογήσει το ΑΣΕΠ. Σαν κανονική μετρήθηκε , δεν μου αφαιρέθηκε. Αν μετρουσε ως ειδική θα ήμουν διοριστέος. Οπως επίσης εάν δεν μετρουσε και καθόλου η ειδική που το θεωρώ φωτογραφική διάταξη. Μαζί με την καθαριότητα μας πήρε όλους η μπάλα... λάθος μεγάλο αυτό.

Lazos07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lazos07 » Πέμ Ιουν 06, 2019 4:05 pm

Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς τώρα που βγήκαν τα οριστικά αν το ΦΕΚ επηρεάζεται από την προκυρηξη εκλογών ή όχι;
Και ποσό καιρό κάνει να βγει;

nikomech
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikomech » Πέμ Ιουν 06, 2019 6:03 pm

veni έγραψε:Τα έκαναν θάλασσα, σε εμένα σε ίδια ειδικότητα μου εχουν βάλει 50 μήνες προϋπηρεσία, και σε άλλο νομό με ίδια ειδικότητα μου έβαλαν 84 μήνες όπως και έχω, με αποτέλεσμα να χάσω μόρια και να μένω εκτός . Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Μάλλον θα πάω σε δικηγόρο.

Θα σταλεί λογικά η έκθεση ελέγχου του φακέλου, εφ όσον έχεις μεταβολή. Με βάση αυτό θα γίνεται τεκμηρίωση...λογικα

serva
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό serva » Πέμ Ιουν 06, 2019 10:27 pm

nina2018 έγραψε:Όντως ήρθαν τα πάνω κάτω στα οριστικά ΤΕ. Προσωπικά, στα προσωρινά ήμουν εκτός ενώ στα οριστικά είμαι μέσα.

Nina καλησπέρα!! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και στην 3Κ. Οντως τα πανω κατω. Το ιδιο και εγω. Στα προσωρινά δεν ήμουν αλλα στα οριστικά είμαι, και μάλιστα κοντά στην πόλη μου σε ΔΕΥΑ ως ΙΔΑΧ.. Επειδή ειδα ότι είσαι και στην 8Κ στην οποία είμαι
κ εγώ...Και τώρα μπερδεύτηκα..Δεν ξέρω τι να επιλέξω και που θα είναι καλύτερα τελικά..Εσύ έχεις αποφασίσει?? Το έχεις ψάξει καθόλου?? Οι διαφορές ΙΔΑΧ με μόνιμου ποιες ακριβώς είναι?? Μήπως γνωρίζει κανείς:?

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Ιουν 06, 2019 11:09 pm

Lazos07 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς τώρα που βγήκαν τα οριστικά αν το ΦΕΚ επηρεάζεται από την προκυρηξη εκλογών ή όχι;
Και ποσό καιρό κάνει να βγει;

οχι δεν επηρεαζετε εχει εξαιρεθει απο την απαγορευση

akhsgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό akhsgr » Παρ Ιουν 07, 2019 12:10 am

nikomech έγραψε:
christos3k έγραψε:
nikomech έγραψε:

Πληρέστατη ήταν η βεβαίωση και δομημένη με βάση το υπόδειγμα. Ηταν μια απλή 8μηνη χωρίς παράταση. Απλά μετρήθηκαν ότι είχε σχέση αποκλειστκά με καθαριότητα και όσες πήραν έστω και ένα μήνα παράταση. Θα δώ και πως θα το αιτιολογήσει το ΑΣΕΠ. Σαν κανονική μετρήθηκε , δεν μου αφαιρέθηκε. Αν μετρουσε ως ειδική θα ήμουν διοριστέος. Οπως επίσης εάν δεν μετρουσε και καθόλου η ειδική που το θεωρώ φωτογραφική διάταξη. Μαζί με την καθαριότητα μας πήρε όλους η μπάλα... λάθος μεγάλο αυτό.

Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν πήρε κάποιος ειδική εμπειρία από ΔΕΥΑ ανεξαρτήτως βαθμίδας και ειδικότητας
Από την οριστική κατάταξη ΠΕ , ΤΕ είδα οτι μοιράστηκε η ειδική εμπειρία απλόχερα και σε ΠΕ ΤΕ διοικητικών :roll:

nvi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nvi » Παρ Ιουν 07, 2019 12:21 am

Ρε παιδιά τι γίνεται σ αυτήν την προκήρυξη?????
Στα προσωρινά σαν ΔΕ οικονομικού είχα 1856 μόρια κ στα οριστικά μου έχουν 1081.5. και σε θέσεις χωρίς προϋπηρεσία 1044. Το απολυτήριο λυκείου μου είναι 19,3 που σημαίνει περίπου 1058 μόρια. Έχω proficiency κ μου έχουν 30 μόρια, στα γερμανικά οκ κανονικά 50 μόρια κ τα ιταλικά δε μου τα μέτρησαν καν... Ούτε τον δεύτερο τίτλο που ήταν μηχανογραφ. Λογιστηρίου μετρησαν κ μήνες εμπειρίας 7.5 όταν εκτός από τον ιδιωτικό τομέα σαν βοηθό λογιστηρίου έχω 20 μήνες από stage και 5 μήνες από τα πρώτα 5μηνα.
ΥΓ έχω πτυχίο οικονομικού κ όλη μου η προϋπηρεσία είναι σχετική με το αντικείμενο.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες