ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
kafantac
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Γεια σας και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες.
Ανήκω στους διοριστέους της κατηγορίας ΠΕ Οικονομικού σε ΔΕΥΑ. Κάλεσα σήμερα τον φορέα για να με κατατοπίσουν για τα μισθολογικά και η μόνη πληροφορία που κατάφερα τελικά να πάρω είναι πως η μισθοδοσία είναι βάσει του ν.4354/15 και θα βρω τα πάντα εκεί. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζω εκ των προτέρων τα σχετικά επιδόματα (πχ χρήσης υπολογιστή, ανθυγιεινά, ισολογισμού για να αναφέρω μερικά που μου έρχονται στο μυαλό) μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι θα πρέπει τελικά να υπολογίζω; Τίθεται ζήτημα μετακόμισης σε μακρινή πόλη και θα ήθελα να το ζυγίσω σε ρεαλιστική βάση.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, έχω μεταπτυχιακό, ξ.γλώσσα, 3 χρόνια προϋπηρεσία σε άλλο φορέα ΝΠΙΔ που λογικά θα αναγνωριστεί. Οικογενειακά επιδόματα δεν με αφορούν.
Ευχαριστώ πολύ
Ανήκω στους διοριστέους της κατηγορίας ΠΕ Οικονομικού σε ΔΕΥΑ. Κάλεσα σήμερα τον φορέα για να με κατατοπίσουν για τα μισθολογικά και η μόνη πληροφορία που κατάφερα τελικά να πάρω είναι πως η μισθοδοσία είναι βάσει του ν.4354/15 και θα βρω τα πάντα εκεί. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζω εκ των προτέρων τα σχετικά επιδόματα (πχ χρήσης υπολογιστή, ανθυγιεινά, ισολογισμού για να αναφέρω μερικά που μου έρχονται στο μυαλό) μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι θα πρέπει τελικά να υπολογίζω; Τίθεται ζήτημα μετακόμισης σε μακρινή πόλη και θα ήθελα να το ζυγίσω σε ρεαλιστική βάση.
Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, έχω μεταπτυχιακό, ξ.γλώσσα, 3 χρόνια προϋπηρεσία σε άλλο φορέα ΝΠΙΔ που λογικά θα αναγνωριστεί. Οικογενειακά επιδόματα δεν με αφορούν.
Ευχαριστώ πολύ
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

katana έγραψε:Παιδιά καλησπέρα είμαι και γω στους οριστικούς ΤΕ διοριστεως .Γνωρίζει κάνεις πότε θα μας καλέσουν ? Επίσης είμαι έγγαμος με δυο παιδιά θα μπορώ να πάρω μετάθεση από την ΔΕΥΑ που περασα στην ΔΕΥΑ του τόπου μου ?Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι θα μαι βοηθούσε πολύ.
Μετά από 5ετια (7ετια;) και αν το δεχθούν οι εκάστοτε διοικητές. Το ίδιο και για αμοιβαία αν βρεθεί εθελοντής... Υπομονή.. Θα το συνηθίσεις...
-
theod75
- Μόνιμος

kafantac έγραψε:Γεια σας και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες.
Ευχαριστώ πολύ
για το μεταπτυχιακο θα ανεβεις 2 κλιμακια.900 με 950 ευρω περιπου θα παιρνεις
-
theod75
- Μόνιμος

katana έγραψε:Παιδιά καλησπέρα είμαι και γω στους οριστικούς ΤΕ διοριστεως .Γνωρίζει κάνεις πότε θα μας καλέσουν ? Επίσης είμαι έγγαμος με δυο παιδιά θα μπορώ να πάρω μετάθεση από την ΔΕΥΑ που περασα στην ΔΕΥΑ του τόπου μου ?Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι θα μαι βοηθούσε πολύ.
μετα απο 2 χρονια και εφοσον ειναι καλυμενες το 50% η 65% (αναλογα τον πλυθυσμο) το θεσεων του φορεα προελευσης και υπαρχει κενη οργανικη θεση στο φορεα προορισμου
-
theod75
- Μόνιμος

mariaa1985 έγραψε:Καλημερα για υε ποια πιστεύεται τελικά θα είναι η βάση μορίων σε γενική κατηγορία;θα πέσει απο τα 1000 μόρια;
για χωρις εμπειρια και τωρα ειναι κατω απο 1000μορια .με εμπειρια δεν νομιζω ισως μονο στα νησια να πεσει
-
theod75
- Μόνιμος

theod75 έγραψε:katana έγραψε:Παιδιά καλησπέρα είμαι και γω στους οριστικούς ΤΕ διοριστεως .Γνωρίζει κάνεις πότε θα μας καλέσουν ? Επίσης είμαι έγγαμος με δυο παιδιά θα μπορώ να πάρω μετάθεση από την ΔΕΥΑ που περασα στην ΔΕΥΑ του τόπου μου ?Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι θα μαι βοηθούσε πολύ.
μετα απο 2 χρονια και εφοσον ειναι καλυμενες το 50% η 65% (αναλογα τον πλυθυσμο) το θεσεων της ειδικοτητα σου του φορεα προελευσης και υπαρχει κενη οργανικη θεση στο φορεα προορισμου
-
bra1
- Μαθητευόμενος

Lazos07 έγραψε:bra1 έγραψε:brikoudi έγραψε:Στα οριστικά δεν προσμετρήθηκε καθόλου η εμπειρία μου. (Δεν έχω ειδική εμπειρία και δεν την έβαλα) Στην αίτηση την έχω δηλώσει 84 μήνες , Βεβαίωση από ασφαλιστικό Φορέα προσκόμισα ,Αίτηση εργασιακής εμπειρίας υπογραμμένη υπέβαλα, αλλά στους οριστικούς έχω 0.
Ένσταση είχα κάνει με τα προσωρινά. τι μπορώ να κάνω για την περίπτωση μου ???
Περιπου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Δήλωσα περίπου 120 μήνες εμπειρία (βάσει βεβαιωσεων).Από αυτούς 24 με ειδική μοριοδοτηση (την οποία δεν μετρησαν).Και μου μετρούν μόνο 60 μήνες? ??????ΔεΝα μου προσμετρουν σε καμία κατηγορία την προϋπηρεσία? ???Στα οριστικά τι επιλογές εχω;Μόνο δικαστικα;Ευχαριστώ.
Το μέγιστο της εμπειριας που αναγνωρίζεται είναι 84 μήνες.
Δηλωσα τους μήνες όπως ακριβώς προέκυπταν μέσω των βεβαιωσεων.Από τη στιγμή που δεν μου προσμετρουν τους 24 μήνες ως ειδική μοριοδοτηση, έπρεπε να μου τους μετρήσουν ως απλή και όχι να τους αγνοήσουν....Θα καταφύγω στην αίτηση θεραπείας.
-
mariaa1985
- Μαθητευόμενος

theod75 έγραψε:mariaa1985 έγραψε:Καλημερα για υε ποια πιστεύεται τελικά θα είναι η βάση μορίων σε γενική κατηγορία;θα πέσει απο τα 1000 μόρια;
για χωρις εμπειρια και τωρα ειναι κατω απο 1000μορια .με εμπειρια δεν νομιζω ισως μονο στα νησια να πεσει
Αν είναι έτσι τότε δεν έχουμε ελπίδα...με.870 μόρια αλλά και σε μακρινές περιοχές...Κρίμα...σίγουρα θα υπάρχουν με περισσότερα...
-
evitari
- Μαθητευόμενος

Η εμπειρία Πε διοικητικού οταν απαιτείται άδεια λογιστή Α τάξης υπολογίζεται μονο για τους μήνες μετα την απόκτηση της άδειας; Η θεση δεν ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία, αλλα απαιτείται άδεια.Οι μήνες πριν την άδεια δεν υπολογίζονται;
-
christina1986
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα παιδιά εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ΔΕ κ ΥΕ. Είδα οτι μπορεί να βγούν κ αύριο τα αποτελέσματα.... Λέτε αύριο τελικά να τελειώσει η αγωνία μας ή σήμερα αργά το βράδυ? :? :?
-
agrileza
- Δόκιμος

christina1986 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ΔΕ κ ΥΕ. Είδα οτι μπορεί να βγούν κ αύριο τα αποτελέσματα.... Λέτε αύριο τελικά να τελειώσει η αγωνία μας ή σήμερα αργά το βράδυ? :? :?
Αυτό που γνωρίζω είναι για αύριο μέρα Τετάρτη μετά τις 2 το μεσημέρι.
Εκεί που λέγανε για αργά το βράδυ για τα ΠΕ & ΤΕ τα βγάλανε νωρίτερα το μεσημέρι.
Νομίζω επειδή αφορά και πολλούς θα μπλοκάρει το σύστημα, όποιος προλάβει πρόλαβε να τα δεί, αλλιώς μπορεί να περιμένει και μέρες να καταφέρει να τα κατεβάσει, όπως με τα προσωρινά. Θα φυσάμε και θα ξεφυσάμε μέχρι να καταφέρουμε να τα δούμε. Έχω την εντύπωση ότι βελτίωσαν το σύστημα για να μην γίνει κάτι τέτοιο!
-
VUNTRA13
- Μαθητευόμενος

Καλή επιτυχία σε όλους.Στην κατηγορία μου ΔΕ διοικητικό στους διοριστέους φαίνονται άτομα με 1500 μόρια 1600 1700 και εγώ έχω 1830,5 και δεν είμαι πουθενά Τα μόρια μου είναι αυτά π μ μετρούσαν τα τελευταία 2 χρόνια οπότε έχει γίνει σίγουρα λάθος.Τι έχει γίνει δεν ξέρω
-
nikomech
- Μαθητευόμενος

christos3k έγραψε:nikomech έγραψε:Συνεπώς οι περιπτώσεις που όντως δικαιουνται την έξτρα μοριοδοτηση σε αυτές τις κατηγορίες είναι ελάχιστες έως μηδενικές.Το θέμα είναι κατά πόσο θα τηρηθεί αυτό διότι εξ αρχής γενικεύτηκε βάζοντας μέσα οτιδήποτε έχει σχέση με ανταποδοτικοτητα πχ ΔΕΥΑ
Νίκο οι ΔΕΥΑ θεωρούνται ανταποδοτικές υπηρεσίες γιατί πληρώνουμε οι κάτοικοι για το νερό/αποχέτευση όπως και η συλλογή απορριμμάτων. Και οι δύο υπηρεσίες θεωρούνται καθαριότητας και είναι σίγουρα ανταποδοτικές. Το κρίσιμο ερώτημα και αυτό που πρέπει να ελέγξει το ΑΣΕΠ είναι οι βεβαιώσεις της ειδικής εμπειρίας οι οποίες πρέπει να εμπίπτουν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και μόνο. Για παράδειγμα σύμβαση έργου προ του 2015 η οποία δεν παρατάθηκε δεν πρέπει να μετρήσει. Ειδικά με τις συμβάσεις έργου ξέρουμε καλά τι γίνεται/έγινε. Μέχρι και σε νεκρούς κάνανε συμβάσεις έργου χωρίς έλεγχο, χωρίς διάυγεια, με μια ανακοίνωση σε μια τοπική εφημερίδα του χωριού που πουλάει 5 φύλλα.
Επίσης συμβάσεις ορισμένου χρόνου που έγιναν κάτω από το τραπέζι χωρίς να εμπίπτουν στις κατηγορίες α) και β) που δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία επίσης δεν πρέπει να μετρήσουν. Εδώ θα με ρωτήσεις και αν ο άλλος έχει βεβαίωση που να το ξέρει το ΑΣΕΠ. Και όμως στο αρχείο του το ΑΣΕΠ το ξέρει. Δε μπορεί κάποιος να προσκομίσει νόμιμη βεβαίωση ότι εργάστηκε ΙΔΟΧ σε ανταποδοτική καθαριότητας με τον 3584/2007 και στο ΑΣΕΠ να μην υπάρχει ανακοίνωση με το όνομα του αφού υποτίθεται ότι ήταν διορισμοί που έπρεπε να ελέγξει το ΑΣΕΠ.
Καλησπέρα Χριστο,
Τελικά τι συμπέρασμα έβγαλε για την ειδική εμπειρία μετά την ανακοίνωση;
Στις ΔΕΥΑ οι απλές χωρίς παράταση η ανανέωση δεν μετρηθηκαν
-
christos3k
- Μαθητευόμενος

Νίκο μετρήθηκαν τα πάντα όλα. Οποιαδήποτε βεβαίωση που έφερνε κάπως στο υπόδειγμα μετρήθηκε. Σίγουρα μετρήθηκαν και παλιές έργου χωρίς παρατάσεις. Όπως στην δική μου περίπτωση. Ήμουνα δεύτερος γνωρίζοντας ότι ο πρώτος είχε σύμβαση έργου σε άλλη υπηρεσία (στα σκουπίδια) και δεν ανανεώθηκε το 15. Πήρε την βεβαίωση από τα σκουπίδια την έβαλε σε θέση ΔΕΥΑ και του τα μέτρησαν κανονικά τα μόρια της ειδικής. Την βούληση του νομοθέτη όπως εκφράστηκε από την εισηγητική έκθεση του νόμου καθώς και την εγκύκλιο του Εσωτερικών, το ΑΣΕΠ τις έκανε κουρελόχαρτα.
Υποτίθεται ότι η βούληση του νομοθέτη ήταν για τις τεχνικές ειδικότητες ΔΕ ΥΕ και την απρόσκοπτη συνέχεια της παροχής υπηρεσιών.
Αυτό το ΑΣΕΠ το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.
Τι να πούμε για τις ειδικότητες ΠΕ Οικονομολόγων(?!), ΔΕ Διοικητικού(?!) οι πάντες πήραν ειδική.
Θέλω να πιστεύω 120000 υποψήφιοι θα το θυμηθούν σε ένα μήνα μπροστά στην κάλπη.
Υπό κανονικές αξιοκρατικές συνθήκες αν δεν υπηρχε η εδική ήμουνα μέσα. Τι να πω...
Υποτίθεται ότι η βούληση του νομοθέτη ήταν για τις τεχνικές ειδικότητες ΔΕ ΥΕ και την απρόσκοπτη συνέχεια της παροχής υπηρεσιών.
Αυτό το ΑΣΕΠ το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.
Τι να πούμε για τις ειδικότητες ΠΕ Οικονομολόγων(?!), ΔΕ Διοικητικού(?!) οι πάντες πήραν ειδική.
Θέλω να πιστεύω 120000 υποψήφιοι θα το θυμηθούν σε ένα μήνα μπροστά στην κάλπη.
Υπό κανονικές αξιοκρατικές συνθήκες αν δεν υπηρχε η εδική ήμουνα μέσα. Τι να πω...
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

Θέλω να καταθέσω ένσταση θεραπείας. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα για κάτι τέτοιο να το κατεβάσω ή θα πρέπει να γράψω το κείμενο μόνη μου; Επίσης πόσες μέρες περιθώριο έχω να το στείλω; Την βοήθεια σας παρακαλώ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες