nikomech έγραψε:evi44 έγραψε:nikomech έγραψε:
Γενικά ο διαγωνισμός αυτός είναι όντως ο μεγαλύτερος του ΑΣΕΠ αλλά και ο χειρότερος του. Ενα πλαίσιο μοριοδότησης το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, μια διαδικασία η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτε (προσωρινά χωρίς έλεγχο και δυνατότητα ενστασης).
Το ΑΣΕΠ θεσσαλονίκης έχει εμπειρία σε διαγωνισμούς μόνιμων αναρωτιέμαι. Απ οτι νομίζω με ορισμένου χρόνου ασχολείται.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις αιτησεις θεραπείας που θα ακολουθησουν οι οποίες θα είναι αρκετές δεδομένου οτι δεν υπηρχε διαδικασία ενστασεων σε αυτον το διαγωνιμό.
Συμφωνω απολυτως οτι ειναι ο χειροτερος για τους λογους που προανεφερες αν και φοβάμαι οτι μ αυτον εγινε η αρχη για πολυ χειρότερα και το βλεπουμε με τις προσφατες προκηρυξεις 2κ και αυτες που ακουγεται θα επακολουθησουν, δες κεπ κλπ. Διαδικασια ενστασεων παντως υπήρξε λιγο ανορθόδοξα βεβαια καθότι τα προσωρινά βγηκαν χωρις ελεγχο ουσιαστικα.... Εγω δηλαδη εχω κανει ενσταση γι αυτο στο λεω
Ενσταση σε αλλον; Για εμας κανουμε κυριως ενσταση εαν πιστευουμε οτι αδικηθηκαμε.Εφ οσον δεν υπηρξε ελεγχος δεν εχει νοημα
Εννοείται οτι η διαδικασία ηταν ανορθοδοξη, αλλα με τετοια προκήρυξη ηταν δεδομενο οτι θα γινουν τετοια παρατραγουδα... Υπήρξε κανονικα περιοδος υποβολης ενστασεων... Επισης ενσταση κανεις κ κατα αλλων που προηγουνται αν γνωρίζεις οτι προσμετρηθηκαν λαθος προσοντα που δεν υφίστανται ή δεν αποδεικνυονται επαρκως.... Πανω απο μενα πχ εγω βρηκα ατομα που τους προσμετρηθηκε εμπειρία καθαριοτητας ενω δουλευαν με ιδιωτικα συνεργεια σε δημο, καμια σχεση με ανταποδοτικές..... Επισης αλλος για θεση διοικητικου πηρε +150 μορια για ιεκ αρχαιοφυλακων, αντε γεια δηλ.