ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Τετ Μαρ 27, 2019 6:07 pm

agrileza έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:
agrileza έγραψε:
Με τα προσωρινά έχουν περάσει και 3 άτομα με 0 μόρια!!!
Με αρκετά λανθασμένες αιτήσεις κατα στους ελέγχους θα έχουμε και αρκετά άτομα στα οριστικά με 0 μόρια.

Μα καλά πως γίνεται αυτο...;και άτομα με 800 και 900 να ναι εκτός;

Είναι απλό. Θέμα επιλογών και σειράς προτίμησης. Αν οι υποψήφιοι των 800 και 900 μορίων έχουν βάλει για παράδειγμα μόνο δήμο Θεσσαλονίκης και δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες θέσεις (προφανώς έχουν καταληφθεί απο άλλους με περισσότερα μόρια) πως περιμένεις να είναι εντός; Οι "τυχεροί" των 0 μορίων μπήκαν μέσα γιατί θα ήταν απο τους ελάχιστους που έβαλαν στην προτίμησή του σε θέση που δεν διεκδικείται απο άλλους περισσότερων μορίων γιατί απλά δεν την είχαν σαν προτίμηση στις επιλογές τους. Αυτοί των "0" επιλέχθηκαν απο το ασεπ, να τους κατατάξει, όπου υπάρχει κενή θέση (είχε αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα) Υπάρχουν και άλλοι τυχεροί με 50, 75, 100 μόρια κοκ.

Δηλαδή και ο σύζυγος που πάτησε την επιλογή να καταταχθεί όπου υπάρχει κενή θέση έχει πολλές ελπίδες τότε δεδομένου ότι έχει και 870 μόρια;καθ δήλωσε γενικά και πιο απομακρυσμενες περιοχές...τι λες;

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Μαρ 28, 2019 9:51 am

MariaChrysa έγραψε:
agrileza έγραψε:
MariaChrysa έγραψε:Τι εννοείς αιτήσεις θεραπείας; Είχα την εντύπωση ότι τέτοια αίτηση κάνουν μόνο οι προς διορισμό (για προσωρινή αναβολή καθηκόντων). Όταν έχουμε οριστικά αποτελέσματα δεν δίνεται μια περίοδος για ενστάσεις; Τα φώτα σου σε παρακαλώ γιατί δεν θέλω να έχω κενά πληροφόρησης. Ευχαριστώ! :lol:

Και ενστάσεις των ενστάσεων θα κάνουμε;;;; :shock:
Μετά την ανακοίνωση των οριστικών δεν υπάρχουν ενστάσεις. Μόνο θεραπείας. Έτσι ξέρω...
Ας το επαληθεύσει κάποιος.

Έχεις δίκιο.! Μόλις το τσέκαρα από άλλη συζήτηση:

Μετά τις ενστάσεις δύσκολα αλλάζει κάτι. Υπάρχει διαδικασία (αίτηση θεραπείας) η οποία δύσκολα αλλάζει τίποτε.
Η χρονολογική σειρά έχει ως εξείς
1)προσωρινά αποτελέσματα
2)ενστάσεις
3)οριστικά αποτελέσματα
4)δημοσίευση ΦΕΚ ΑΣΕΠ οριστικών αποτελεσμάτων
5)Κάλεσμα απο φορέα για την κατάθεση δικαιολογητικών που απαιτούνται για τον διορισμό
6)απόφαση διρισμού απο τον φορέα που στέλνεται στο ΓΛΚ (πιστωσεις) και εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση ΦΕΚ διορισμού...

Απλά να ξέρεις μετά τα οριστικά δύσκολα (εως ... ακατόρθωτα) αλλάζει κάτι.
Μετά οριστικών στραβώνει αν δεν θέλεις!

Οι δημοι δεν στελνουν στο γλκ για πιστωση εχουν δικο τους προυπολογισμο.μετα τα οριστικα μονο αιτησεις θεραπειας

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Μαρ 28, 2019 9:55 am

VUNTRA13 έγραψε:Ειλικρινά αυτή η 3κ έχει γίνει δεν ξέρω τι λέξη να πω.Θα συμπληρωθεί ένας χρόνος και τα αποτέλεσματα δεν θα έχουν βγει.Παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων.Μακάρι να μπούνε άτομα που αξίζουν αλλα επειδή ζούμε σε αυτή την χώρα δύσκολο.Ντρέπομαι

το ασεπ κανει τουλαχιστον 1 χρονο να βγαλει αποτελεσματα.δεν εχει βγαλει ποτε νωριτερα οποτε υπομονη

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Πέμ Μαρ 28, 2019 3:39 pm

theod75 έγραψε:
MariaChrysa έγραψε:
agrileza έγραψε:Και ενστάσεις των ενστάσεων θα κάνουμε;;;; :shock:
Μετά την ανακοίνωση των οριστικών δεν υπάρχουν ενστάσεις. Μόνο θεραπείας. Έτσι ξέρω...
Ας το επαληθεύσει κάποιος.

Έχεις δίκιο.! Μόλις το τσέκαρα από άλλη συζήτηση:

Μετά τις ενστάσεις δύσκολα αλλάζει κάτι. Υπάρχει διαδικασία (αίτηση θεραπείας) η οποία δύσκολα αλλάζει τίποτε.
Η χρονολογική σειρά έχει ως εξείς
1)προσωρινά αποτελέσματα
2)ενστάσεις
3)οριστικά αποτελέσματα
4)δημοσίευση ΦΕΚ ΑΣΕΠ οριστικών αποτελεσμάτων
5)Κάλεσμα απο φορέα για την κατάθεση δικαιολογητικών που απαιτούνται για τον διορισμό
6)απόφαση διρισμού απο τον φορέα που στέλνεται στο ΓΛΚ (πιστωσεις) και εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση ΦΕΚ διορισμού...

Απλά να ξέρεις μετά τα οριστικά δύσκολα (εως ... ακατόρθωτα) αλλάζει κάτι.
Μετά οριστικών στραβώνει αν δεν θέλεις!

Οι δημοι δεν στελνουν στο γλκ για πιστωση εχουν δικο τους προυπολογισμο.μετα τα οριστικα μονο αιτησεις θεραπειας

Ναι οκ! Το έκανα copy όπως ήταν και το επικόλλησα. :D

Scarlett
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Scarlett » Πέμ Μαρ 28, 2019 5:10 pm

MariaChrysa έγραψε:
VUNTRA13 έγραψε:
MariaChrysa έγραψε:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά για ΔΕ (όχι εντοπιότητα) τα μόρια δεν θα κατέβουν τα 1870 πάνω κάτω. Και αυτό γιατί συμμετέχουν άτομα με πολλά μόρια τσεκαρισμένα και από άλλους διαγωνισμούς. Αν έχετε τσεκάρει προσωρινά άλλων προκυρήξεων θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οπότε και αιτήσεις ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν, και ψευδή στοιχεία δεν έχουν δώσει.
Έπειτα γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι δεν θα μετρήσει η ειδ.εμπειρία σε ΔΕ διοικητικού; Φυσικά και θα μετρήσει όπως σε όλες τις ειδικότητες. Αν κάποιος την απόκτησε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες και θέλει ο άνθρωπος να μπει διοικητικό θα μετρήσει κανονικά.
Ας είμαστε λίγο εγκρατής με τα συμπεράσματα μας. Ας μην δίνουμε και παίρνουμε ελπίδες. :lol:

Καλησπέρα .Τα μόρια συμφωνώ ότι σε μεγάλες πόλεις και γενικά μέρη που δεν θα έχει εντοποιότητα θα κυμανθούν όπως είπες 1870 και πάνω.Σε μερη με εντοπιότητα πιστεύω θα μπούνε και άτομα με 1800.Όσο για την περιβόητη ειδική εμπειρία μίλησα με ασεπ πριν λίγες μέρες και επί λέξη μου είπαμε ελάχιστοι διοικητικοί θα έχουν την ειδική εμπειρία.

Έτσι ακριβώς. Η ειδική εμπειρία όμως μετράει σε όλες τις θέσεις, και τα μόρια θα είναι για ΔΕ Διοικητικού σε πολύ υψηλά στάνταρ εκτός αυτών που συμμετέχουν με κωδικούς εντοπιότητας, πολυτεκνίας κλπ

Συμφωνώ ότι η ειδική εμπειρία μετράει σε όλες τις θέσεις, πόσοι όμως από τους υποψήφιους ΔΕ διοικητικού με πολύ καλό βαθμό απολυτηρίου, ΙΕΚ και ξένες γλώσσες έχουν εργαστεί στην καθαριότητα εξωτερικών χώρων για να έχουν την ειδική εμπειρία; Και μην ξεχνάμε ότι τα μόρια από την ειδική εμπειρία είναι max 240 επιπλέον για τις θέσεις με εμπειρία.

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Παρ Μαρ 29, 2019 12:50 pm

Scarlett έγραψε:
MariaChrysa έγραψε:
VUNTRA13 έγραψε:Καλησπέρα .Τα μόρια συμφωνώ ότι σε μεγάλες πόλεις και γενικά μέρη που δεν θα έχει εντοποιότητα θα κυμανθούν όπως είπες 1870 και πάνω.Σε μερη με εντοπιότητα πιστεύω θα μπούνε και άτομα με 1800.Όσο για την περιβόητη ειδική εμπειρία μίλησα με ασεπ πριν λίγες μέρες και επί λέξη μου είπαμε ελάχιστοι διοικητικοί θα έχουν την ειδική εμπειρία.

Έτσι ακριβώς. Η ειδική εμπειρία όμως μετράει σε όλες τις θέσεις, και τα μόρια θα είναι για ΔΕ Διοικητικού σε πολύ υψηλά στάνταρ εκτός αυτών που συμμετέχουν με κωδικούς εντοπιότητας, πολυτεκνίας κλπ

Συμφωνώ ότι η ειδική εμπειρία μετράει σε όλες τις θέσεις, πόσοι όμως από τους υποψήφιους ΔΕ διοικητικού με πολύ καλό βαθμό απολυτηρίου, ΙΕΚ και ξένες γλώσσες έχουν εργαστεί στην καθαριότητα εξωτερικών χώρων για να έχουν την ειδική εμπειρία; Και μην ξεχνάμε ότι τα μόρια από την ειδική εμπειρία είναι max 240 επιπλέον για τις θέσεις με εμπειρία.

Scarlett δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με όσα λες....Εκτός και οι βεβαιώσεις δόθηκαν αφειδώς από τους δήμους και χωρίς να απηχούν την πραγματικότητα, δηλαδή να αφορούν ατομα που οντως απασχολήθηκαν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και βάσει συγκεκριμένων διατάξεων όπως όριζε το υπόδειγμα που ειχε αποσταλει απο το ΥΠΕΣ στους δημους, για να ξερουν τι ειδους βεβαιωσεις θα χορηγουν...Επίσης επειδη απο την προκηρυξη ειναι λιγο αοριστο και δεν προσδιοριζεται επακριβως, δεν ξερουμε πως θα χειριστει το ΑΣΕΠ το αν η προυπηρεσια σε ανταποδοτικες καθαριοτητας θα πρεπει να ειναι σε συναφη καθηκοντα με τη θεση, εν προκειμενω διοικητικη, οπως ρητα προβλέπεται για ολες τις ειδικοτητες στις συνηθεις μεχρι προτινος προκηρυξεις (πριν απο τις ειδικες εμπειριες και τα τελευταιας κοπης "φωτογραφικά" τερτίπια), ή αν θα δεχτούν να εχει εργαστει το ατομο ως καθαριστης και να διεκδικει με αυτη την εμπειρια την ειδικη μοριοδοτηση...Πάντως αν ισχύουν αυτό που είπε ατομο πιο πανω για την απαντηση του ασεπ οτι λιγοι διοικητικοι θα την λαβουν, μαλλον υπηρξαν αυστηροί και σχολαστικοί στην αξιολογηση αυτού του κριτηριου...

evitari
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evitari » Παρ Μαρ 29, 2019 1:40 pm

Μακαρι γιατι απορώ πως βάλανε τόσοι Πε διοικητικοί ειδικοί εμπειρία; Αντε μηπως εχουμε καμία ελπίδα και εμεις!!! Αν και δεν μπορω βα καταλάβω γιατι δεν τα βγάζουν για Πε αφού ειναι έτοιμα. Αυτο ειναι πολυ περίεργο.

christos2018
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos2018 » Παρ Μαρ 29, 2019 2:18 pm

Γεια σας,θελω να ρωτησω το εξής¨εστω οτι βγαινουν τα οριστικα 30/3 μετα απο ποσο χρονικο διαστημα παμε για δουλεια??
και με πιοα διαδικασια΄?
ευχαριστω

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Παρ Μαρ 29, 2019 8:17 pm

christos2018 έγραψε:Γεια σας,θελω να ρωτησω το εξής¨εστω οτι βγαινουν τα οριστικα 30/3 μετα απο ποσο χρονικο διαστημα παμε για δουλεια??
και με πιοα διαδικασια΄?
ευχαριστω

Από προσωπική μου εμπειρία από την 10Κ/2017 που είχα πετύχει, το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για να αναλάβει κάποιος εργασία έπειτα από τα οριστικά ' είναι 3 πάνω-κάτω μήνες. Βέβαια αν προσληφθείς κατευθείαν ως Δημόσιος Υπάλληλος δηλαδή ως Τακτικό Προσωπικό έχεις το δικαίωμα για σοβαρούς προσωπικούς λόγους να ζητήσεις παράταση ανάληψης καθηκόντων μέχρι έξι το πολύ μήνες από την ημέρα που θα σε καλέσουν για να παρουσιαστείς ' κάτι όμως που δεν ισχύει για όσους υπογράφουν σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Παρ Μαρ 29, 2019 8:26 pm

christos2018 έγραψε:Γεια σας,θελω να ρωτησω το εξής¨εστω οτι βγαινουν τα οριστικα 30/3 μετα απο ποσο χρονικο διαστημα παμε για δουλεια??
και με πιοα διαδικασια΄?
ευχαριστω

Θα είναι μια διαδικασία expess με την έννοια του κατεπείγοντος.
Αρκετά σύντομη και κατα πολύ λιγότερο απο ότι γίνεται συνήθως!!!

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Σάβ Μαρ 30, 2019 7:43 pm

mariaa1985 έγραψε:
agrileza έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Μα καλά πως γίνεται αυτο...;και άτομα με 800 και 900 να ναι εκτός;

Είναι απλό. Θέμα επιλογών και σειράς προτίμησης. Αν οι υποψήφιοι των 800 και 900 μορίων έχουν βάλει για παράδειγμα μόνο δήμο Θεσσαλονίκης και δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες θέσεις (προφανώς έχουν καταληφθεί απο άλλους με περισσότερα μόρια) πως περιμένεις να είναι εντός; Οι "τυχεροί" των 0 μορίων μπήκαν μέσα γιατί θα ήταν απο τους ελάχιστους που έβαλαν στην προτίμησή του σε θέση που δεν διεκδικείται απο άλλους περισσότερων μορίων γιατί απλά δεν την είχαν σαν προτίμηση στις επιλογές τους. Αυτοί των "0" επιλέχθηκαν απο το ασεπ, να τους κατατάξει, όπου υπάρχει κενή θέση (είχε αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα) Υπάρχουν και άλλοι τυχεροί με 50, 75, 100 μόρια κοκ.

Δηλαδή και ο σύζυγος που πάτησε την επιλογή να καταταχθεί όπου υπάρχει κενή θέση έχει πολλές ελπίδες τότε δεδομένου ότι έχει και 870 μόρια;καθ δήλωσε γενικά και πιο απομακρυσμενες περιοχές...τι λες;

Φαντάζομαι ναί έχει ελπίδες! Εφόσον φτάσει η σειρά του στα 870 μόρια ελέγχεται ο φάκελός του αν είναι οκ τα χαρτιά του το ΑΣΕΠ αναζητά αν υπάρχει διαθέσιμη θέση βάση την σειρά προτίμηση που έβαλε. Αν όλα αυτά εξαντληθούν και δεν βρεθεί τότε αναζητά τη διαθέσιμη θέση (βάση ιδιοτήτων, τρίτεκνοι, αναπηρία κτλ) που υπάρχει. Τώρα με ποιά σειρά το ΑΣΕΠ επιλέγει τη διαθέσιμη θέση δεν γνωρίζω...

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Κυρ Μαρ 31, 2019 1:01 pm

agrileza έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:
agrileza έγραψε:Είναι απλό. Θέμα επιλογών και σειράς προτίμησης. Αν οι υποψήφιοι των 800 και 900 μορίων έχουν βάλει για παράδειγμα μόνο δήμο Θεσσαλονίκης και δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες θέσεις (προφανώς έχουν καταληφθεί απο άλλους με περισσότερα μόρια) πως περιμένεις να είναι εντός; Οι "τυχεροί" των 0 μορίων μπήκαν μέσα γιατί θα ήταν απο τους ελάχιστους που έβαλαν στην προτίμησή του σε θέση που δεν διεκδικείται απο άλλους περισσότερων μορίων γιατί απλά δεν την είχαν σαν προτίμηση στις επιλογές τους. Αυτοί των "0" επιλέχθηκαν απο το ασεπ, να τους κατατάξει, όπου υπάρχει κενή θέση (είχε αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα) Υπάρχουν και άλλοι τυχεροί με 50, 75, 100 μόρια κοκ.

Φαντάζομαι ναί έχει ελπίδες! Εφόσον φτάσει η σειρά του στα 870 μόρια ελέγχεται ο φάκελός του αν είναι οκ τα χαρτιά του το ΑΣΕΠ αναζητά αν υπάρχει διαθέσιμη θέση βάση την σειρά προτίμηση που έβαλε. Αν όλα αυτά εξαντληθούν και δεν βρεθεί τότε αναζητά τη διαθέσιμη θέση (βάση ιδιοτήτων, τρίτεκνοι, αναπηρία κτλ) που υπάρχει. Τώρα με ποιά σειρά το ΑΣΕΠ επιλέγει τη διαθέσιμη θέση δεν γνωρίζω...

Ας ελπίσουμε να χει ελπίδα βάσιμη...πραγματικά βαρέθηκα την Αθήνα και πάω και σε ακριτικό νησί αν γίνει το θαύμα....

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Κυρ Μαρ 31, 2019 3:24 pm

mariaa1985 έγραψε:Ας ελπίσουμε να χει ελπίδα βάσιμη...πραγματικά βαρέθηκα την Αθήνα και πάω και σε ακριτικό νησί αν γίνει το θαύμα....

Γεια σου....Επειδή έχω κάνει ολόκληρο οκτάμηνο στο μικρό και ακριτικό νησί της μητέρας μου θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ πολύ καλά διότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο αφήνεις να εννοηθεί ...Ναι μεν θα απολαμβάνεις αέρα καθαρό και παρθένα ή έστω σχεδόν παρθένα φύση και ησυχία ειδικά τον χειμώνα αλλά Μαρία το διάστημα από μέσα Οκτώβρη μέχρι τέλη Μάρτη είναι σκέτη πίκρα να είσαι στην ερημιά με τα περισσότερα σπίτια αμπαρωμένα και σκοτεινά και σου μιλάω για νησί με μπόλικο το καλοκαίρι τουρισμό και όχι όπως τα απομονωμένα Ψαρά της Χίου που είναι σχεδόν έρημα όλον σχεδόν τον χρόνο.....Σου το λέω αυτό εγώ που είμαι από την επαρχιακή Καλαμάτα σε εσένα που έχεις συνηθίσει στην τεράστια Αθήνα..Γενικά σε τέτοιες περιοχές υπάρχουν μπόλικες ελλείψεις σε βασικούς τομείς, όπως η υγεία,οι λοιπές βασικές υπηρεσίες, τα τρόφιμα και λοιπά αγαθά και προϊόντα ..Από την άλλη όμως αν σου τύχει είναι δύσκολο να πεις όχι, αλλά πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να είσαι έστω και 50% προετοιμασμένη ..... Καλή Επιτυχία εύχομαι... :D

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Κυρ Μαρ 31, 2019 9:47 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Ας ελπίσουμε να χει ελπίδα βάσιμη...πραγματικά βαρέθηκα την Αθήνα και πάω και σε ακριτικό νησί αν γίνει το θαύμα....

Γεια σου....Επειδή έχω κάνει ολόκληρο οκτάμηνο στο μικρό και ακριτικό νησί της μητέρας μου θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ πολύ καλά διότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο αφήνεις να εννοηθεί ...Ναι μεν θα απολαμβάνεις αέρα καθαρό και παρθένα ή έστω σχεδόν παρθένα φύση και ησυχία ειδικά τον χειμώνα αλλά Μαρία το διάστημα από μέσα Οκτώβρη μέχρι τέλη Μάρτη είναι σκέτη πίκρα να είσαι στην ερημιά με τα περισσότερα σπίτια αμπαρωμένα και σκοτεινά και σου μιλάω για νησί με μπόλικο το καλοκαίρι τουρισμό και όχι όπως τα απομονωμένα Ψαρά της Χίου που είναι σχεδόν έρημα όλον σχεδόν τον χρόνο.....Σου το λέω αυτό εγώ που είμαι από την επαρχιακή Καλαμάτα σε εσένα που έχεις συνηθίσει στην τεράστια Αθήνα..Γενικά σε τέτοιες περιοχές υπάρχουν μπόλικες ελλείψεις σε βασικούς τομείς, όπως η υγεία,οι λοιπές βασικές υπηρεσίες, τα τρόφιμα και λοιπά αγαθά και προϊόντα ..Από την άλλη όμως αν σου τύχει είναι δύσκολο να πεις όχι, αλλά πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να είσαι έστω και 50% προετοιμασμένη ..... Καλή Επιτυχία εύχομαι... :D

Σ ευχαριστώ πολυ για τις χρήσιμες πληροφορίες αν επιτρέπεται σε ποιο νησί έχεις ζήσει;Ίσως έχεις δίκιο αλλά Εχω μπουχτισει στην Αθήνα και εχω απογοητευτεί απο την ποιότητα ζωής...και απο τα έξοδα φυσικά..νιώθω ότι όλοι τρέχουν σε ενα αγώνα δίχως νόημα περνάνε τα χρόνια και νιώθω πως δεν ζω απλά τρέχω να προλάβω και να ανταπεξέλθω σε ενα σωρό διλλήματα κουράστηκα...τουλάχιστον λέω ας δοκιμάσω μήπως αλλάξει κάτι...Σ ευχαριστώ πολυ

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Απρ 01, 2019 10:46 am

mariaa1985 έγραψε:]
Σ ευχαριστώ πολυ για τις χρήσιμες πληροφορίες αν επιτρέπεται σε ποιο νησί έχεις ζήσει;Ίσως έχεις δίκιο αλλά Εχω μπουχτισει στην Αθήνα και εχω απογοητευτεί απο την ποιότητα ζωής...και απο τα έξοδα φυσικά..νιώθω ότι όλοι τρέχουν σε ενα αγώνα δίχως νόημα περνάνε τα χρόνια και νιώθω πως δεν ζω απλά τρέχω να προλάβω και να ανταπεξέλθω σε ενα σωρό διλλήματα κουράστηκα...τουλάχιστον λέω ας δοκιμάσω μήπως αλλάξει κάτι...Σ ευχαριστώ πολυ

Μαρία καλημέρα και καλό μήνα.....Σε οκτάμηνη ΣΟΧ στον ΔΕΔΔΗΕ στο υποπρακτορείο Νισύρου Δωδεκανήσων ήμουν και έμενα στους παππούδες μου...
Από ότι καταλαβαίνω εσύ θέλεις απλά να φύγεις από Αθήνα και να μείνεις σε πιο ήσυχο μέρος με λιγότερο κόσμο ώστε πχ να μην περιμένεις στην ουρά για πάρα πολλή ώρα στα σούπερ μάρκετ , στις δημόσιες υπηρεσίες όπως τα ΚΕΠ και αλλού....Έ τότε σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις σε επαρχιακή πόλη όπως η Κόρινθος, η Καλαμάτα και η Καβάλα.....Πιστεύω,κατά την υποκειμενική γνώμη μου, τέτοιες περιοχές θα πλησιάζουν το ιδανικό για σένα και όχι νησιά με λιγότερο από 1000 μόνιμους κατοίκους και μάλιστα απομακρυσμένα..... :D

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες