ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
nvi
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Στην κατηγορία δε διοικητικού έχω 1863.3 χωρίς ειδική εμπειρία κ απέχω κατά 240 άτομα από την πρώτη μου επιλογή... Την περίοδο της συγκεκριμένης προκήρυξης μου έλειπαν περίπου 12 μήνες προϋπηρεσίας... Δεν ξέρω κατά πόσο έχω ελπίδες
-
Competitor
- Δόκιμος

VUNTRA13 έγραψε:1850 Mόρια με ειδική εμπειρία ??αν όχι είσαι πολύ καλά.Αν έχεις βάλει ειδική εμπειρία λογικά θα αφαιρεθει οποτε -240 μορια.Διοικητικό δεν υφίσταται ειδική εμπειρία
Όχι δεν έβαλα ειδική εμπειρία . Για να δούμε :)
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά για ΔΕ (όχι εντοπιότητα) τα μόρια δεν θα κατέβουν τα 1870 πάνω κάτω. Και αυτό γιατί συμμετέχουν άτομα με πολλά μόρια τσεκαρισμένα και από άλλους διαγωνισμούς. Αν έχετε τσεκάρει προσωρινά άλλων προκυρήξεων θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οπότε και αιτήσεις ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν, και ψευδή στοιχεία δεν έχουν δώσει.
Έπειτα γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι δεν θα μετρήσει η ειδ.εμπειρία σε ΔΕ διοικητικού; Φυσικά και θα μετρήσει όπως σε όλες τις ειδικότητες. Αν κάποιος την απόκτησε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες και θέλει ο άνθρωπος να μπει διοικητικό θα μετρήσει κανονικά.
Ας είμαστε λίγο εγκρατής με τα συμπεράσματα μας. Ας μην δίνουμε και παίρνουμε ελπίδες. :lol:
Έπειτα γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι δεν θα μετρήσει η ειδ.εμπειρία σε ΔΕ διοικητικού; Φυσικά και θα μετρήσει όπως σε όλες τις ειδικότητες. Αν κάποιος την απόκτησε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες και θέλει ο άνθρωπος να μπει διοικητικό θα μετρήσει κανονικά.
Ας είμαστε λίγο εγκρατής με τα συμπεράσματα μας. Ας μην δίνουμε και παίρνουμε ελπίδες. :lol:
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

agrileza έγραψε:MariaChrysa έγραψε:Εμ! Καλά το υπέθεσα για μετά το τσούγκρισμα των αυγών! Υπολογίστε και τις ενστάσεις στα οριστικά! Αφαιρέστε και εργατικό δυναμικό λόγω των 2 μεγάλων προκυρήξεων που έπονται... Να βάλουμε τέλος του Ιούνη να είμαστε μέσα; 8)
Έπεσες μέσα! :D
Μετά τα οριστικά για αιτήσεις θεραπείας μιλάμε και όχι ενστάσεις. Σωστά;
Εδώ είχε δεσμευτεί o πρόεδρος του ΑΣΕΠ και άλλες προγενέστερες ημερομηνίες που δεν επαληθεύτηκαν.
Τι εννοείς αιτήσεις θεραπείας; Είχα την εντύπωση ότι τέτοια αίτηση κάνουν μόνο οι προς διορισμό (για προσωρινή αναβολή καθηκόντων). Όταν έχουμε οριστικά αποτελέσματα δεν δίνεται μια περίοδος για ενστάσεις; Τα φώτα σου σε παρακαλώ γιατί δεν θέλω να έχω κενά πληροφόρησης. Ευχαριστώ! :lol:
-
VUNTRA13
- Μαθητευόμενος

MariaChrysa έγραψε:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά για ΔΕ (όχι εντοπιότητα) τα μόρια δεν θα κατέβουν τα 1870 πάνω κάτω. Και αυτό γιατί συμμετέχουν άτομα με πολλά μόρια τσεκαρισμένα και από άλλους διαγωνισμούς. Αν έχετε τσεκάρει προσωρινά άλλων προκυρήξεων θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οπότε και αιτήσεις ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν, και ψευδή στοιχεία δεν έχουν δώσει.
Καλησπέρα .Τα μόρια συμφωνώ ότι σε μεγάλες πόλεις και γενικά μέρη που δεν θα έχει εντοποιότητα θα κυμανθούν όπως είπες 1870 και πάνω.Σε μερη με εντοπιότητα πιστεύω θα μπούνε και άτομα με 1800.Όσο για την περιβόητη ειδική εμπειρία μίλησα με ασεπ πριν λίγες μέρες και επί λέξη μου είπαμε ελάχιστοι διοικητικοί θα έχουν την ειδική εμπειρία.
-
Lalakisba
- Μαθητευόμενος

MariaChrysa έγραψε:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά για ΔΕ (όχι εντοπιότητα) τα μόρια δεν θα κατέβουν τα 1870 πάνω κάτω. Και αυτό γιατί συμμετέχουν άτομα με πολλά μόρια τσεκαρισμένα και από άλλους διαγωνισμούς. Αν έχετε τσεκάρει προσωρινά άλλων προκυρήξεων θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οπότε και αιτήσεις ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν, και ψευδή στοιχεία δεν έχουν δώσει.
Είδα ότι το παράβολο μου είναι πληρωμενο και όχι δεσμεύμενο.... Περίεργο... Ακόμη πληρωμενο? Είμαι ΔΕ
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

VUNTRA13 έγραψε:MariaChrysa έγραψε:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά για ΔΕ (όχι εντοπιότητα) τα μόρια δεν θα κατέβουν τα 1870 πάνω κάτω. Και αυτό γιατί συμμετέχουν άτομα με πολλά μόρια τσεκαρισμένα και από άλλους διαγωνισμούς. Αν έχετε τσεκάρει προσωρινά άλλων προκυρήξεων θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οπότε και αιτήσεις ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν, και ψευδή στοιχεία δεν έχουν δώσει.
Καλησπέρα .Τα μόρια συμφωνώ ότι σε μεγάλες πόλεις και γενικά μέρη που δεν θα έχει εντοποιότητα θα κυμανθούν όπως είπες 1870 και πάνω.Σε μερη με εντοπιότητα πιστεύω θα μπούνε και άτομα με 1800.Όσο για την περιβόητη ειδική εμπειρία μίλησα με ασεπ πριν λίγες μέρες και επί λέξη μου είπαμε ελάχιστοι διοικητικοί θα έχουν την ειδική εμπειρία.
Έτσι ακριβώς. Η ειδική εμπειρία όμως μετράει σε όλες τις θέσεις, και τα μόρια θα είναι για ΔΕ Διοικητικού σε πολύ υψηλά στάνταρ εκτός αυτών που συμμετέχουν με κωδικούς εντοπιότητας, πολυτεκνίας κλπ
-
mariaa1985
- Μαθητευόμενος

Για υε παιδιά ειδικά σε μικρές πόλεις περιοχές τι γνώμη έχετε;απο ποια μόρια αρχίζει κανείς να ελπίζει;
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

Lalakisba έγραψε:MariaChrysa έγραψε:Ας είμαστε λίγο εγκρατής με τα συμπεράσματα μας. Ας μην δίνουμε και παίρνουμε ελπίδες. :lol:
Είδα ότι το παράβολο μου είναι πληρωμενο και όχι δεσμεύμενο.... Περίεργο... Ακόμη πληρωμενο? Είμαι ΔΕ
Όντως περίεργο....
-
agrileza
- Δόκιμος

MariaChrysa έγραψε:agrileza έγραψε:MariaChrysa έγραψε:Εμ! Καλά το υπέθεσα για μετά το τσούγκρισμα των αυγών! Υπολογίστε και τις ενστάσεις στα οριστικά! Αφαιρέστε και εργατικό δυναμικό λόγω των 2 μεγάλων προκυρήξεων που έπονται... Να βάλουμε τέλος του Ιούνη να είμαστε μέσα; 8)
Έπεσες μέσα! :D
Εδώ είχε δεσμευτεί o πρόεδρος του ΑΣΕΠ και άλλες προγενέστερες ημερομηνίες που δεν επαληθεύτηκαν.
Τι εννοείς αιτήσεις θεραπείας; Είχα την εντύπωση ότι τέτοια αίτηση κάνουν μόνο οι προς διορισμό (για προσωρινή αναβολή καθηκόντων). Όταν έχουμε οριστικά αποτελέσματα δεν δίνεται μια περίοδος για ενστάσεις; Τα φώτα σου σε παρακαλώ γιατί δεν θέλω να έχω κενά πληροφόρησης. Ευχαριστώ! :lol:
Και ενστάσεις των ενστάσεων θα κάνουμε;;;; :shock:
Μετά την ανακοίνωση των οριστικών δεν υπάρχουν ενστάσεις. Μόνο θεραπείας. Έτσι ξέρω...
Ας το επαληθεύσει κάποιος.
-
MariaChrysa
- Μαθητευόμενος

agrileza έγραψε:MariaChrysa έγραψε:agrileza έγραψε:Έπεσες μέσα! :D
Και ενστάσεις των ενστάσεων θα κάνουμε;;;; :shock:
Μετά την ανακοίνωση των οριστικών δεν υπάρχουν ενστάσεις. Μόνο θεραπείας. Έτσι ξέρω...
Ας το επαληθεύσει κάποιος.
Έχεις δίκιο.! Μόλις το τσέκαρα από άλλη συζήτηση:
Μετά τις ενστάσεις δύσκολα αλλάζει κάτι. Υπάρχει διαδικασία (αίτηση θεραπείας) η οποία δύσκολα αλλάζει τίποτε.
Η χρονολογική σειρά έχει ως εξείς
1)προσωρινά αποτελέσματα
2)ενστάσεις
3)οριστικά αποτελέσματα
4)δημοσίευση ΦΕΚ ΑΣΕΠ οριστικών αποτελεσμάτων
5)Κάλεσμα απο φορέα για την κατάθεση δικαιολογητικών που απαιτούνται για τον διορισμό
6)απόφαση διρισμού απο τον φορέα που στέλνεται στο ΓΛΚ (πιστωσεις) και εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση ΦΕΚ διορισμού...
Απλά να ξέρεις μετά τα οριστικά δύσκολα (εως ... ακατόρθωτα) αλλάζει κάτι.
Μετά οριστικών στραβώνει αν δεν θέλεις!
-
agrileza
- Δόκιμος

mariaa1985 έγραψε:Για υε παιδιά ειδικά σε μικρές πόλεις περιοχές τι γνώμη έχετε;απο ποια μόρια αρχίζει κανείς να ελπίζει;
Με τα προσωρινά έχουν περάσει και 3 άτομα με 0 μόρια!!!
Με αρκετά λανθασμένες αιτήσεις κατα στους ελέγχους θα έχουμε και αρκετά άτομα στα οριστικά με 0 μόρια.
-
mariaa1985
- Μαθητευόμενος

agrileza έγραψε:mariaa1985 έγραψε:Για υε παιδιά ειδικά σε μικρές πόλεις περιοχές τι γνώμη έχετε;απο ποια μόρια αρχίζει κανείς να ελπίζει;
Με αρκετά λανθασμένες αιτήσεις κατα στους ελέγχους θα έχουμε και αρκετά άτομα στα οριστικά με 0 μόρια.
Μα καλά πως γίνεται αυτο...;και άτομα με 800 και 900 να ναι εκτός;
-
agrileza
- Δόκιμος

agrileza έγραψε:Με την ολοκήρωση του 4ου γύρου έχουμε περίπου 7200 διοριστέους. Καθώς κλείνουμε τον 5ο γύρο για να μπούμε στον 6ο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα!!! Βρεθήκανε με τον 5ο γύρο μόνο 200 με 300 "τυχερά" άτομα!!! Εφόσον λέγεται ότι γίνονται ακόμη πιο δύσκολα ...ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα, με το φανάρι, σκάβουν τόσο βαθιά με γεωτρύπανα, ανοίγουν σαμπάνιες μόλις βρεθεί κάποιος κτλ, να πούμε στον 6ο γίνονται 150 οι επιτυχόντες, στο 7ο κατεβαίνουμε στους 100, κοκ; Καταλαβαίνουμε στο που οδηγείται αυτή η ιστορία; Μπορεί να κάνω και λάθος...
Σκέψεις και προβληματισμούς κάνω, αλλά φαίνεται κάποιοι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, που παίζουν με την αγωνία τόσων ανθρώπων. Πρέπει κάποια να βγεί μία επίσημη ανακοίνωση απο ΑΣΕΠ (το έκανε μία φορά- θα χρειαστεί να το ξανακάνει και δεύτερη), μπας και η αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποψηφίων, θα έχει αποτέλεσμα στο ζήτημα αυτό. ...Άντε γαιδουρίσια υπομονή να έχουμε!
Αποτέλεσμα 3ου γύρου 6600 υποψήφιοι. (ολοκλήρωση 18/2)
Αποτέλεσμα 4ου γύρου 7200 υποψήφιοι. (ολοκλήρωση 12/3)
Αποτέλεσμα 5ου γύρου 7500 υποψήφιοι. (ολοκλήρωση 26/3)
Αποτέλεσμα 6ου γύρου ? και συνεχίσουμε...
-
agrileza
- Δόκιμος

mariaa1985 έγραψε:agrileza έγραψε:mariaa1985 έγραψε:Για υε παιδιά ειδικά σε μικρές πόλεις περιοχές τι γνώμη έχετε;απο ποια μόρια αρχίζει κανείς να ελπίζει;
Μα καλά πως γίνεται αυτο...;και άτομα με 800 και 900 να ναι εκτός;
Είναι απλό. Θέμα επιλογών και σειράς προτίμησης. Αν οι υποψήφιοι των 800 και 900 μορίων έχουν βάλει για παράδειγμα μόνο δήμο Θεσσαλονίκης και δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες θέσεις (προφανώς έχουν καταληφθεί απο άλλους με περισσότερα μόρια) πως περιμένεις να είναι εντός; Οι "τυχεροί" των 0 μορίων μπήκαν μέσα γιατί θα ήταν απο τους ελάχιστους που έβαλαν στην προτίμησή του σε θέση που δεν διεκδικείται απο άλλους περισσότερων μορίων γιατί απλά δεν την είχαν σαν προτίμηση στις επιλογές τους. Αυτοί των "0" επιλέχθηκαν απο το ασεπ, να τους κατατάξει, όπου υπάρχει κενή θέση (είχε αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα) Υπάρχουν και άλλοι τυχεροί με 50, 75, 100 μόρια κοκ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες