εσυ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται..;σε ποια κατηγορία;Σου εύχομαι τα καλύτερα
Επίσης καλή επιτυχία και σε σένα!
Έχω περάσει με τα προσωρινά απο τους τελευταίους στην κατηγορία ΥΕ (Άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω)!

εσυ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται..;σε ποια κατηγορία;Σου εύχομαι τα καλύτερα

kristal έγραψε:VUNTRA13 έγραψε:Καλή σας μέρα.Κατεβάζω τα προσωρινά για την 3κ για να υπολογίσω εκεί που είμαι 12ος αν βγάλω την ειδική εμπειρία απο τους παραπάνω διοικητικους σε τι θέση είμαι και δεν μπορώ να βρώ το εχcel αυτό. :shock: :shock: :shock: :shock:
Ποιό είναι το "εκει" που είσαι 12ος ποιός είναι ο κωδικός θέσης έχεις δηλώσει 67 προτιμήσεις (κωδικούς θέσεις) αν ξέρεις τότε ίσως μπορώ να σε βοηθήσω :D Μονο κωδικο θέσης παράθεσε .

agrileza έγραψε:εσυ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται..;σε ποια κατηγορία;Σου εύχομαι τα καλύτερα
Έχω περάσει με τα προσωρινά απο τους τελευταίους στην κατηγορία ΥΕ (Άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω)!

Vaggelisdr έγραψε:Καλησπέρα σας, έκανα μια έρευνα στα προσωρινά αποτελέσματα και εχω μια απορία. Πως γίνεται η κατάταξη στους πίνακες??? Η γυναίκα μου έχει 835 μορια με εμπειρία και στην 5η επιλογή της είναι διοριστεος ενα παλικάρι με 788 μορια που τξν εχει 70η επιλογη!!!

Vaggelisdr έγραψε:Καλησπέρα σας, έκανα μια έρευνα στα προσωρινά αποτελέσματα και εχω μια απορία. Πως γίνεται η κατάταξη στους πίνακες??? Η γυναίκα μου έχει 835 μορια με εμπειρία και στην 5η επιλογή της είναι διοριστεος ενα παλικάρι με 788 μορια που τξν εχει 70η επιλογη!!!

MariaChrysa έγραψε:Εμ! Καλά το υπέθεσα για μετά το τσούγκρισμα των αυγών! Υπολογίστε και τις ενστάσεις στα οριστικά! Αφαιρέστε και εργατικό δυναμικό λόγω των 2 μεγάλων προκυρήξεων που έπονται... Να βάλουμε τέλος του Ιούνη να είμαστε μέσα; 8)

mariaa1985 έγραψε:agrileza έγραψε:εσυ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται..;σε ποια κατηγορία;Σου εύχομαι τα καλύτερα
συγχαρητήρια...εύχομαι να γίνει ενα θαύμα και για μας...Εγώ δε 1450 μόρια εχω και ο σύζυγος 870 υε...πως τα βλέπεις ;αποκλείεται Ε;αν και κάτι δημοσίευμα τα λένε για 6ο γύρο ελέγχου και πως τα χουν δει όλα για να βρουν τους τελευταίους 870 διοριστεους και αν κάποιος έχει σωστή αίτηση έχει ελπίδες...τι να πω...

agrileza έγραψε:mariaa1985 έγραψε:agrileza έγραψε:Επίσης καλή επιτυχία και σε σένα!
συγχαρητήρια...εύχομαι να γίνει ενα θαύμα και για μας...Εγώ δε 1450 μόρια εχω και ο σύζυγος 870 υε...πως τα βλέπεις ;αποκλείεται Ε;αν και κάτι δημοσίευμα τα λένε για 6ο γύρο ελέγχου και πως τα χουν δει όλα για να βρουν τους τελευταίους 870 διοριστεους και αν κάποιος έχει σωστή αίτηση έχει ελπίδες...τι να πω...
Οι προσωρινοί πίνακες λένε πολλά. Ένα excel και μελέτη θέλει (αν έχεις όρεξη) να δείς στα περίπου αν έχεις αρκετές πιθανότητες.
Για παράδειγμα θεωρητικά δεν μπορεί ένας με 7 χρόνια προυπηρεσία (588 μόρια) να είναι και τρίτεκνος (200 μόρια). Πρέπει να δουλεύει απο τα 18 του και να είναι κάτω τα 25 για να έχει τα (788). Επίσης απαραίτητα πρέπει να συνδυάζεται η τριτεκνία με τα μόρια ηλικίας έως 24ετών (50μόρια). Άντε να πιάσει και λίγους 25ηδες με μόρια 75 (24 έως 30ετών)
Υπολόγισε και 50% με λανθασμένες αιτήσεις στα YE. Θεωρητικά τουλάχιστον ανέβα 20% θέσεις πάνω για να δείς αν πιάνεις κάτι.
Ελπίζω να βοήθησα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες