VUNTRA13 έγραψε:Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.Την γνώμη σας για την 3κ/2018 .Έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ διοικητικό .Έχω 1830,5 μόρια.Στα προσωρινά ήμουνα από 12 θέση με εντοπιότητα στον Νομό μου έως 600 σε όλη την Ελλάδα.Βέβαια οι περισσότεροι Διοικητικοί βάλανε προυπηρεσία ειδική που δεν νομίζω να μετρήσεΙ σε Διοικητικό.Οπότε 240 μόρια θα αφαιρεθούν λογικά απο αυτούς.Την γνώμη σας τα μόρια μου είνα καλά για διορισμό?
Πράγματι έχεις σοβαρές πιθανότητες να είσαι επιτυχών στα οριστικά" διότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχω 'σε αρκετές περιπτώσεις και κυρίως στις βαθμίδες ΔΕ και ΥΕ" για να βρουν διοριζόμενο έπρεπε να ανοιχθούν μέχρι και 50 φάκελοι υποψηφίων ...Ο καθένας δήλωνε ότι του κάπνιζε ,πχ εντοπιότητα ενώ ΔΕΝ είχε, τίτλους σπουδών που ΔΕΝ είχε, πολυτεκνία που ΔΕΝ είχε, εμπειρία ειδική ή μη που επίσης ΔΕΝ είχε και πολλά-πολλά άλλα....Γι' αυτό λοιπόν η μεγάλη αυτή καθυστέρηση για τα οριστικά αποτελέσματα...
Γενικά εσύ με τόσα πολλά μόρια και μάλιστα σε μέρος με εντοπιότητα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου.....Καλό όμως είναι να μην είσαι και 100% σίγουρος αλλά είσαι σε καλή θέση η αλήθεια να λέγεται...Καλή επιτυχία ....