ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Μαρ 16, 2019 1:33 pm

VUNTRA13 έγραψε:Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.Την γνώμη σας για την 3κ/2018 .Έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ διοικητικό .Έχω 1830,5 μόρια.Στα προσωρινά ήμουνα από 12 θέση με εντοπιότητα στον Νομό μου έως 600 σε όλη την Ελλάδα.Βέβαια οι περισσότεροι Διοικητικοί βάλανε προυπηρεσία ειδική που δεν νομίζω να μετρήσεΙ σε Διοικητικό.Οπότε 240 μόρια θα αφαιρεθούν λογικά απο αυτούς.Την γνώμη σας τα μόρια μου είνα καλά για διορισμό?

Πράγματι έχεις σοβαρές πιθανότητες να είσαι επιτυχών στα οριστικά" διότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχω 'σε αρκετές περιπτώσεις και κυρίως στις βαθμίδες ΔΕ και ΥΕ" για να βρουν διοριζόμενο έπρεπε να ανοιχθούν μέχρι και 50 φάκελοι υποψηφίων ...Ο καθένας δήλωνε ότι του κάπνιζε ,πχ εντοπιότητα ενώ ΔΕΝ είχε, τίτλους σπουδών που ΔΕΝ είχε, πολυτεκνία που ΔΕΝ είχε, εμπειρία ειδική ή μη που επίσης ΔΕΝ είχε και πολλά-πολλά άλλα....Γι' αυτό λοιπόν η μεγάλη αυτή καθυστέρηση για τα οριστικά αποτελέσματα...
Γενικά εσύ με τόσα πολλά μόρια και μάλιστα σε μέρος με εντοπιότητα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου.....Καλό όμως είναι να μην είσαι και 100% σίγουρος αλλά είσαι σε καλή θέση η αλήθεια να λέγεται...Καλή επιτυχία ....

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Σάβ Μαρ 16, 2019 3:23 pm

mariaa1985 έγραψε:Γεια σας...Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω σε ποια κατάταξη είναι κάποιος αλλά να μπορεί να δει πόσα μόρια έχει ο πρώτος αλλά και ο τελευταίος της κατάταξης;..ρωτάω γιατί ακούστηκε ότι αυτοί που είναι ως τη μέση της κατάταξης έχουν κάποια ελπίδα λέτε να ισχύει;

Θα πρέπει να κατεβάσεις τα προσωρινά αποτελέσματα της 3κ/2018. Μέσα εκεί θα βρεις τα πάντα. :P

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Κυρ Μαρ 17, 2019 12:40 am

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:
VUNTRA13 έγραψε:Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.Την γνώμη σας για την 3κ/2018 .Έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ διοικητικό .Έχω 1830,5 μόρια.Στα προσωρινά ήμουνα από 12 θέση με εντοπιότητα στον Νομό μου έως 600 σε όλη την Ελλάδα.Βέβαια οι περισσότεροι Διοικητικοί βάλανε προυπηρεσία ειδική που δεν νομίζω να μετρήσεΙ σε Διοικητικό.Οπότε 240 μόρια θα αφαιρεθούν λογικά απο αυτούς.Την γνώμη σας τα μόρια μου είνα καλά για διορισμό?

Πράγματι έχεις σοβαρές πιθανότητες να είσαι επιτυχών στα οριστικά" διότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχω 'σε αρκετές περιπτώσεις και κυρίως στις βαθμίδες ΔΕ και ΥΕ" για να βρουν διοριζόμενο έπρεπε να ανοιχθούν μέχρι και 50 φάκελοι υποψηφίων ...Ο καθένας δήλωνε ότι του κάπνιζε ,πχ εντοπιότητα ενώ ΔΕΝ είχε, τίτλους σπουδών που ΔΕΝ είχε, πολυτεκνία που ΔΕΝ είχε, εμπειρία ειδική ή μη που επίσης ΔΕΝ είχε και πολλά-πολλά άλλα....Γι' αυτό λοιπόν η μεγάλη αυτή καθυστέρηση για τα οριστικά αποτελέσματα...
Γενικά εσύ με τόσα πολλά μόρια και μάλιστα σε μέρος με εντοπιότητα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου.....Καλό όμως είναι να μην είσαι και 100% σίγουρος αλλά είσαι σε καλή θέση η αλήθεια να λέγεται...Καλή επιτυχία ....

Όπως ακριβώς τα λέει κ. Ιωάννης Μπάκας.Να συμπληρώσω μόνο το εξης: να λάβεις υπόψιν σου και τις προτιμήσεις των θέσεων αυτών που έχουν προτεραιότητα.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Κυρ Μαρ 17, 2019 9:37 am

Κατέβασα το αρχείο στους υε με εμπειρία να δω που βρίσκεται το όνομα του συζύγου ήταν περίπου 29.000 όταν όλος ο πίνακας είχε 80.000 ονόματα...απο αυτο και με βάση όλα τα λάθη που έγιναν και με μόρια 840 πιστεύεται ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα η ούτε καν;Όχι τίποτα να μην ελπίζουμε και αγχωνομαστε...Καλή τύχη σε όλους...και Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση...

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Κυρ Μαρ 17, 2019 4:46 pm

mariaa1985 έγραψε:Κατέβασα το αρχείο στους υε με εμπειρία να δω που βρίσκεται το όνομα του συζύγου ήταν περίπου 29.000 όταν όλος ο πίνακας είχε 80.000 ονόματα...απο αυτο και με βάση όλα τα λάθη που έγιναν και με μόρια 840 πιστεύεται ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα η ούτε καν;Όχι τίποτα να μην ελπίζουμε και αγχωνομαστε...Καλή τύχη σε όλους...και Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση...

Την προσωρινή θέση του συζύγου ανα κωδικό μπορείς να την βρείς την κατάταξη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οταν συνθεδεις με τον ατομικο κωδικό. Είναι λάθος να κοιτάζεις ολόκληρο τον πίνακα .

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Κυρ Μαρ 17, 2019 8:54 pm

kristal έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Κατέβασα το αρχείο στους υε με εμπειρία να δω που βρίσκεται το όνομα του συζύγου ήταν περίπου 29.000 όταν όλος ο πίνακας είχε 80.000 ονόματα...απο αυτο και με βάση όλα τα λάθη που έγιναν και με μόρια 840 πιστεύεται ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα η ούτε καν;Όχι τίποτα να μην ελπίζουμε και αγχωνομαστε...Καλή τύχη σε όλους...και Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση...

Την προσωρινή θέση του συζύγου ανα κωδικό μπορείς να την βρείς την κατάταξη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οταν συνθεδεις με τον ατομικο κωδικό. Είναι λάθος να κοιτάζεις ολόκληρο τον πίνακα .

όμως όταν κοιτάω την κατάταξη σε κάθε κωδικό Δεν μπορώ να ξέρω πόσα μόρια είχε ο πρώτος και ο τελευταίος...παράδειγμα στον δημο τάδε είναι στη θέση 150 αλλά για τους υπόλοιπους δεν μπορείς να ξέρεις...Ευχαριστώ

manis32
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manis32 » Δευ Μαρ 18, 2019 11:45 am

Καλημέρα σας.

Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθειά σας σε μια απορία μου.
Συμμετείχα στην προκήρυξη 3Κ/2018 ώς τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Στα προσωρινά αποτελέσματα που έχουν βγεί, στον πίνακα κατάταξης βλέπω το εξής: στην στήλη πίνακας προσόντων είμαι ώς Α επικουρικός και σε κάποιους κωδικούς θέσης η σειρά μου είναι 58, 65, 73, 77, 155 , 185, 208, 450....... τι σημαίνει αυτό; Σε τί μπορώ να ελπίζω;

Ευχαριστώ πολύ.

VUNTRA13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό VUNTRA13 » Δευ Μαρ 18, 2019 9:02 pm

MariaChrysa έγραψε:
Ιωάννης Μπάκας έγραψε:

Όπως ακριβώς τα λέει κ. Ιωάννης Μπάκας.Να συμπληρώσω μόνο το εξης: να λάβεις υπόψιν σου και τις προτιμήσεις των θέσεων αυτών που έχουν προτεραιότητα.[/quote
Καλησπερα μαρίαχρυσα .Μακάρι να πάνε όλα καλά .τι εννοείς να λάβω υπόψιν και τις προτιμήσεις των θέσεων??

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τρί Μαρ 19, 2019 11:51 am

Όλα δείχνουν για μέσα στον Απρίλιο τα οριστικά.
Μπαίνουμε απο την άλλη εβδομάδα στον 6ο γύρο ελέγχου. Όμως να δούμε πρώτα σε ποιό σημείο έφτασε ο 5ος γύρος (πόσοι απομένουν απο επιλαχόντες) που θα ολοκληρωθεί εντός εβδομάδος.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Τρί Μαρ 19, 2019 1:53 pm

agrileza έγραψε:Όλα δείχνουν για μέσα στον Απρίλιο τα οριστικά.
Μπαίνουμε απο την άλλη εβδομάδα στον 6ο γύρο ελέγχου. Όμως να δούμε πρώτα σε ποιό σημείο έφτασε ο 5ος γύρος (πόσοι απομένουν απο επιλαχόντες) που θα ολοκληρωθεί εντός εβδομάδος.

καλησπέρα το ότι αργούν τόσο μήπως δίνει περισσότερες ελπίδες στους επιλαχόντες;

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Τρί Μαρ 19, 2019 3:22 pm

Πάντως παιδιά διάβαζα ότι 25.000 επιλαχόντες είναι κοντά στο διορισμό δηλαδή απορώ...Τότε το 80% των προσωρινά διοριστέων βγαίνει εκτός και παρανομως δούλευε τόσο καιρό σε βάρος των πραγματικά διοριστέων...τι να πω....και απο ότι εχω καταλάβει ακόμα και πολλοί επιλαχόντες έχουν κι αυτοί λάθη και ανακρίβειες...προσωπικά δήλωσα όλη την αλήθεια αλλά και πάλι δεν θέλω να ελπίζω γιατί η καρπαζια καραδοκεί.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τρί Μαρ 19, 2019 5:02 pm

mariaa1985 έγραψε:Πάντως παιδιά διάβαζα ότι 25.000 επιλαχόντες είναι κοντά στο διορισμό δηλαδή απορώ...Τότε το 80% των προσωρινά διοριστέων βγαίνει εκτός και παρανομως δούλευε τόσο καιρό σε βάρος των πραγματικά διοριστέων...τι να πω....και απο ότι εχω καταλάβει ακόμα και πολλοί επιλαχόντες έχουν κι αυτοί λάθη και ανακρίβειες...προσωπικά δήλωσα όλη την αλήθεια αλλά και πάλι δεν θέλω να ελπίζω γιατί η καρπαζια καραδοκεί.

Πάντως για να είσαι σίγουρος 99% χρειαζόνταν να στα κάνει δικηγόρος για να αποφεύγουμε καρπαζιές! :lol: Ή μήπως κάνουν και αυτοί λάθη? Εγώ έκανα τα χαρτιά μου χωρίς δικηγόρο αλλά με την βοήθεια κάποιων "έμπειρων" συγγενών στα θέματα αυτά. Έχω πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία.

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Τετ Μαρ 20, 2019 10:15 am

agrileza έγραψε:
mariaa1985 έγραψε:Πάντως παιδιά διάβαζα ότι 25.000 επιλαχόντες είναι κοντά στο διορισμό δηλαδή απορώ...Τότε το 80% των προσωρινά διοριστέων βγαίνει εκτός και παρανομως δούλευε τόσο καιρό σε βάρος των πραγματικά διοριστέων...τι να πω....και απο ότι εχω καταλάβει ακόμα και πολλοί επιλαχόντες έχουν κι αυτοί λάθη και ανακρίβειες...προσωπικά δήλωσα όλη την αλήθεια αλλά και πάλι δεν θέλω να ελπίζω γιατί η καρπαζια καραδοκεί.

Πάντως για να είσαι σίγουρος 99% χρειαζόνταν να στα κάνει δικηγόρος για να αποφεύγουμε καρπαζιές! :lol: Ή μήπως κάνουν και αυτοί λάθη? Εγώ έκανα τα χαρτιά μου χωρίς δικηγόρο αλλά με την βοήθεια κάποιων "έμπειρων" συγγενών στα θέματα αυτά. Έχω πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία.

εσυ πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται..;σε ποια κατηγορία;Σου εύχομαι τα καλύτερα

VUNTRA13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό VUNTRA13 » Τετ Μαρ 20, 2019 12:07 pm

Καλή σας μέρα.Κατεβάζω τα προσωρινά για την 3κ για να υπολογίσω εκεί που είμαι 12ος αν βγάλω την ειδική εμπειρία απο τους παραπάνω διοικητικους σε τι θέση είμαι και δεν μπορώ να βρώ το εχcel αυτό. :shock: :shock: :shock: :shock:

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Τετ Μαρ 20, 2019 3:12 pm

VUNTRA13 έγραψε:Καλή σας μέρα.Κατεβάζω τα προσωρινά για την 3κ για να υπολογίσω εκεί που είμαι 12ος αν βγάλω την ειδική εμπειρία απο τους παραπάνω διοικητικους σε τι θέση είμαι και δεν μπορώ να βρώ το εχcel αυτό. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ποιό είναι το "εκει" που είσαι 12ος ποιός είναι ο κωδικός θέσης έχεις δηλώσει 67 προτιμήσεις (κωδικούς θέσεις) αν ξέρεις τότε ίσως μπορώ να σε βοηθήσω :D Μονο κωδικο θέσης παράθεσε .

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες