ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό theod75 » Δευ Φεβ 25, 2019 11:03 am

MariaChrysa έγραψε:Με όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς για ψευδή στοιχεία, λάθη κλπ τι γνώμη έχετε? Θα κατέβουν τα μόρια ή θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με οποιαδήποτε άλλη προκύρηξη? Περισσότερο για ΔΕ με ενδιαφέρει...Τι λενε οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι? :)

Εξαρταται την ειδικοτητα.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Παρ Μαρ 01, 2019 10:39 pm

Ανάρτηση πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων (δικής μου εκτίμησης)
60% για τελευταίο 10ημερο Μαρτίου
39% για πρώτο 10ημερο Απριλίου
1% ημερομηνία έκπληξη :shock:
Υπομονή φτάνουμε στο τέλος της διαδικασίας, άντε εύχομαι καλό διορισμό!

evitari
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evitari » Σάβ Μαρ 02, 2019 10:47 am

Καλημέρα!!!! Έχω κάνει αίτηση για ΠΕ. Δεν είμαι στους διοριστέους αλλά ελπίζω μιας και έχω διαβάσει ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από τους υποψήφιους. Απλά αναρωτιέμαι...αφού οι ΠΕ είναι έτοιμοι γιατί δεν τα ανακοινώνουν? Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από προκηρύξεις αλλά ξέρω ότι οι κατηγορίες δεν βγαίνουν συνήθως ταυτόχρονα. Καλή επιτυχία σε όλους, πραγματικά τα περιμένω με μεγάλη αγωνία, όπως και όλοι άλλωστε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και να ρωτήσω , υπάρχει ΠΕ διοικητικός που δουλεύει με τα προσωρινά? Γιατί παντού διαβάζω μόνο για δε η υε.

VUNTRA13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό VUNTRA13 » Δευ Μαρ 04, 2019 9:30 am

Καλημέρα στην ομάδα.Μια ερώτηση παιδιά.Η ειδική εμπειρία στην 3κ στην κατηγορία ΔΕ στους Διοικητικούς στα οριστικά αποτελέσματα κανονικά δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί;Στα προσωρινά σχεδόν όλοι βάλανε ειδική εμπειρία.Έχω 1830,5 μόρια και στα προσωρινά ειχα θέση από 12 θέση στον νομό μου έως 500 σε όλη την Ελλάδα όχι οτι τα προσωρινά είναι αντιροσωπευτικά.Καλα αποτελεσματα σε όλους.

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Τρί Μαρ 05, 2019 3:58 pm

VUNTRA13 έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα.Μια ερώτηση παιδιά.Η ειδική εμπειρία στην 3κ στην κατηγορία ΔΕ στους Διοικητικούς στα οριστικά αποτελέσματα κανονικά δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί;Στα προσωρινά σχεδόν όλοι βάλανε ειδική εμπειρία.Έχω 1830,5 μόρια και στα προσωρινά ειχα θέση από 12 θέση στον νομό μου έως 500 σε όλη την Ελλάδα όχι οτι τα προσωρινά είναι αντιροσωπευτικά.Καλα αποτελεσματα σε όλους.

Νομίζω ότι η μοριοδότηση αφορούσε μόνο τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων (καθαριότητα, νεκροταφεία, κλπ). Σε όσους δούλεψαν σε άλλες υπηρεσίες δεν θα προσμετρηθεί ως ειδική εμπειρία. Εκτός πχ και αν δούλεψε κάποιος στην καθαριότητα και δήλωσε ΔΕ διοικητικό. Αλλά και πάλι θα πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα στην βεβαίωση που έδωσε στον Ασεπ. Δεν είναι τυχαίο στις 140000 αιτήσεις να έχουν βρει 200000 λάθη...Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη γιατί στην πραγματικότητα κάνεις δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί.
Εγώ όμως έχω και την εξής απορία. Σύμφωνα με τον Ασεπ υπάρχουν διορισμένοι προσωρινά με πλαστά πτυχία. Αυτοί θα πληρωθούν κανονικά? Και αν ναι ο επόμενος από αυτούς νόμιμα προσωρινά διοριστέος που έχασε τη δουλειά του εξαιτίας τους θα δικαιωθεί ή δεν θα το μάθουμε ποτέ τι έγινε;

VUNTRA13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό VUNTRA13 » Σάβ Μαρ 09, 2019 7:20 pm

Kαλησπέρα σας παιδιά.ΜΕ 1830,5 ΜΌΡΙΑ στην κατηγορία ΔΕ στα οριστικά πως το βλέπεται έχω ελπίδες.Στα προσωρινά είχα θέση 12 στον νομό μου και στην υπόλοιπη Ελλαδα έφτανα μεχρι 600 γιατί όλοι βάζανε είδικη εμπειρία συν 240 μόρια που λογικά τώρα θα αφαιρεθούν.Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Κυρ Μαρ 10, 2019 7:11 pm

Σήμερα διάβασα ότι στους ΤΕ από τους 82 προσωρινά επιτυχόντες οι 69 βγήκαν εκτός. Πραγματικά είναι τεράστιο το ποσοστό αν ισχύει δεδομένου ότι δεν μιλάμε για ΥΕ για αποφοίτους δημοτικού. Εκτός και αν δε δέχτηκαν σε κανένα την περιβόητη ειδική εμπειρία.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Μαρ 11, 2019 1:03 pm

Εγώ προσωπικά στην ειδικότητα μου και χωρίς να έχω δηλώσει το παραμικρό ψευδές στοιχείο , ως ΔΕ Ηλεκτρολόγος και ορισμένες θέσεις ως ΔΕ Καταμετρητής είμαι στην καλύτερη θέση 15-ος και στην αμέσως επόμενη καλύτερη 19-ος αλλά στις περισσότερες μεταξύ 30-ος έως περίπου 500-ος ...
Έχω ελπίδες αλλά ΔΕΝ δένω τίποτε κόμπο σχοινί και πραγματικά είμαι από τους τυχερούς που έχω πλέον σταθερή εργασία στον ΑΔΜΗΕ ως επιτυχών της 10Κ/2017 αν και όχι με τον μισθό που θα ήθελα αλλά από το να ήμουν άνεργος καλύτερα έτσι που είμαι τώρα....

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τετ Μαρ 13, 2019 8:28 pm

Μπαίνουμε στον 5ο γύρο ελέγχου και όπως φαίνεται θα είναι ο τελευταίος και αρκετά σύντομος!
Νομίζω απομένουν λιγότερα απο 900 άτομα για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 8166 διοριστέων.
Με βάση το ρυθμό που κινείται ο κάθε γύρος ελέγχου, τοποθετείται για τελευταία εβδομάδα Μάρτη ή πρώτη εβδομάδα Απρίλη, η ανακοίνωση οριστικών πινάκων.

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Τετ Μαρ 13, 2019 11:03 pm

Πρώτα θα τσουγκρίσουμε τ' αυγά και μετά θα έχουμε αποτελέσματα... Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα διοριστούν άνθρωποι που δεν είχαν σε άλλη περίπτωση ούτε μία πιθανότητα... Αυτό είναι καλό! :D

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Πέμ Μαρ 14, 2019 10:43 am

Πρώτα θα τσουγκρίσουμε τ' αυγά και μετά θα έχουμε αποτελέσματα... Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα διοριστούν άνθρωποι που δεν είχαν σε άλλη περίπτωση ούτε μία πιθανότητα... Αυτό είναι καλό! :D

Με βάση το ρυθμό που κινούνται οι έλεγχοι στους τελευταίους μήνες, οι τελευταίοι απομείναντες επιλαχόντες, με τον 5ο γύρο (που τρέχει αυτήν την στιγμή) άνετα θα συμπληρώσουν την λίστα των διοριστέων.
Έχω την απορία, τί πρόβλημα θα προκύψει, ώστε να υπερβούμε κατα πολύ τις ημερομηνίες -τσουγκρίζοντας πρώτα τα αυγά- να πούμε πρός ...Μάϊο; Στο ότι βγήκε και μια νομοθετική ρύθμιση περι προσλήψεων και μέσα σε εκλογική περίοδο, δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα. Ίδωμεν.

MariaChrysa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MariaChrysa » Πέμ Μαρ 14, 2019 11:08 pm

Η νομοθετική ρύθμιση φαντάζομαι έγινε γιατί ίσως κάνεις δεν περίμενε τέτοια καυτή πατάτα! Ξεκίνησαν με στατιστικά για διορισμό 1 προς 17 αν θυμάμαι καλά και συζητιέται ότι πάει για 1 προς 4. Και ακόμα ψάχνουν... Ένα τρελό σενάριο θα είναι να εξαντλήσουν όλους τους υποψήφιους και να μην βρουν ούτε καν επικουρικούς για τις θέσεις. Μιλάμε για τρελό σενάριο βέβαια αλλά ποιος περίμενε και τέτοιο κακό; Προσωπικά εγώ δεν είμαι αισιόδοξη για πριν το Πάσχα αποτελέσματα. Ίσως καμία εβδομάδα πριν...Πιο νωρίς δεν νομίζω... :roll:

VUNTRA13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό VUNTRA13 » Παρ Μαρ 15, 2019 5:52 pm

Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.Την γνώμη σας για την 3κ/2018 .Έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ διοικητικό .Έχω 1830,5 μόρια.Στα προσωρινά ήμουνα από 12 θέση με εντοπιότητα στον Νομό μου έως 600 σε όλη την Ελλάδα.Βέβαια οι περισσότεροι Διοικητικοί βάλανε προυπηρεσία ειδική που δεν νομίζω να μετρήσεΙ σε Διοικητικό.Οπότε 240 μόρια θα αφαιρεθούν λογικά απο αυτούς.Την γνώμη σας τα μόρια μου είνα καλά για διορισμό?

mariaa1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mariaa1985 » Σάβ Μαρ 16, 2019 9:03 am

Γεια σας...Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω σε ποια κατάταξη είναι κάποιος αλλά να μπορεί να δει πόσα μόρια έχει ο πρώτος αλλά και ο τελευταίος της κατάταξης;..ρωτάω γιατί ακούστηκε ότι αυτοί που είναι ως τη μέση της κατάταξης έχουν κάποια ελπίδα λέτε να ισχύει;

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Σάβ Μαρ 16, 2019 9:52 am

VUNTRA13 έγραψε:Kαλησπέρα σε όλη την παρέα.Την γνώμη σας για την 3κ/2018 .Έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ διοικητικό .Έχω 1830,5 μόρια.Στα προσωρινά ήμουνα από 12 θέση με εντοπιότητα στον Νομό μου έως 600 σε όλη την Ελλάδα.Βέβαια οι περισσότεροι Διοικητικοί βάλανε προυπηρεσία ειδική που δεν νομίζω να μετρήσεΙ σε Διοικητικό.Οπότε 240 μόρια θα αφαιρεθούν λογικά απο αυτούς.Την γνώμη σας τα μόρια μου είνα καλά για διορισμό?

Τα 1830,5 μόρια θεωρούνται αξιόλογα, εφόσον είσαι 12ος ( σε συγκεκριμένο κωδκό θέσης ) απλά αφαίρεσε από τους 11 πριν από σένα τυχόν ειδική εμπειρία και δες πόσο πάνω στον πίνακα ανεβαίνεις.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες