Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Θέσεις εργασίας, επικαιρότητα, απόψεις.
NSSN
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 26, 2018 12:07 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό NSSN » Τρί Ιαν 08, 2019 2:33 am

klaountios έγραψε:Καταρχειν εχετε νομιζω οι περισσοτεροι που γραφετε εδω μεσα παρανοησει ενα βασικο πραγμα!!!Αυτη η ειδικη μοριοδοτηση ¨¨αν τελικα ισχυσει ¨"θα ισχυει μονο για την επερχομενη προκυρηξη που αφορα επικουρικους που ανανεωσαν συνεχομενες συμβασεις απο παλια..δηλαδη απο 2013,2014,σ αυτους αναφερεται περισσοτερο γιατι με την ανοησια θα ελεγα εγω των κυβερνησεων,τοτε της Ν.Δ και μετεπειτα του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α,τους ανανεωσαν λογω μνημονιακων δεσμευσεων και παγωματος των προσληψεων μονιμου προσωπικου συνεχομενα τις συμβασεις...καποιοι απο τους επικουρικους βρηκαν ευκαιρεια και ισως να χουν δικαιο σ αυτο και κανοντας καποιες νομικες κινησεις διεκδικουν την μετατροπη τουςε σε αοριστου..
1)ισως επωφελουνται οσοι εχουν γενικοτερα κανει στο παρελθον συμβασεις
2)το υπυργειο εγλωβιστηκε γιατι εκβιαζεται απ τους παλιους συνεχομενους επικουρικους για ευρωπαικη 1προσφυγη και με την συγκυρια των εκλογων προσπαθει να μη χαλασει χατηρι.
3)επ ουδενη ομως οπως και να χει εξαιτειας των πολιτικων και αναφερομαι και στους προηγουμενους δεν πρεπει να βγει τετοιου ειδους φωτογραφικη προκυρυξη για αυτονοητους λογους...
4)Αυταπατωνται οσοι νομιζουν οτι μπαινοντας τωρα σαν επικουρικοι στο μελλον θα χουν τετοια μεταχειρηση...
και τελος συμφωνω για να μαι δικαιος..(αφου με υπαιτιοτητα των εκαστοτε υπουργων υγειας)διαιωνιστηκε αυτη η κατασταση των παρατασιουχων να δωθει καποια λυση στο θεμα τους...αλλα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εισ βαρος των αλλων υποψηφιων...να βρουν μια χρυση τομη...
Καταλαβατε κυριοι και κυριες καινουριοι επικουρικοι?

Παραπάνω αν προσέξεις τί γράφω εγώ προσωπικά δεν προσδοκώ τίποτα απολύτως και έχω και τη σιγουριά ότι εμείς οι νέοι θα φύγουμε με τη λήξη της σύμβασης και πολύ σωστά θα γίνει.Όπως επίσης δεν το θεωρώ σίγουρο ούτε για τους παλιούς τους οποίους και αφορά η προκήρυξη, ότι θα προχωρήσει η διαδικασία όπως τη ζητούν αυτοί και θα ολοκληρωθεί.Αλλά δε μπορεί κιόλας λόγω υπαιτιότητας των Υπουργών κ.λπ. να γίνονται τέτοιες άδικες προκηρύξεις εις βάρος των άλλων.Πώς θα αισθανόταν ο καθένας από εμάς αν είχαμε διδακτορικό, ξένες γλώσσες και εμπειρία ιδιωτικού με 7 μόρια ανά μήνα και μας ξεπερνούσαν άτομα με πολύ χαμηλότερα προσόντα, επειδή εκμεταλλευόμενοι κι αυτοί την κατάσταση κατάφεραν τώρα προεκλογικά που η κυβέρνηση αναζητά ψήφους, να πάρουν 20 μόρια δηλαδή 3πλάσια μόρια ανά μήνα εμπειρίας.Δηλαδή μηδέν αίσθημα δικαίου?Όσο για τη χρυσή τομή δύσκολο να βρεθεί νομίζω γιατί ο καθένας είναι απόλυτος στις θέσεις του.Και τελειώνοντας, νομίζω ότι κανένας δεν πρέπει να λιθοβολείται επειδή απλά πήγε να δουλέψει σε μια σύμβαση.Εσύ δε μίλησες άσχημα, για τον Mr Green και τις επιθέσεις του μιλάω.Και τί δεν ακούσαμε για μια 24μηνη σύμβαση που θα πάμε.Έλεος πια!

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό melimeli » Τρί Ιαν 08, 2019 9:11 am

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια... Είναι συμβάσεις ορισμένου χρόνου αυτές του επικουρικού και όποιος νομίζει κάτι άλλο νομίζω ότι αυταπατάται.
Και η ειδική μοριοδότηση πρέπει να σταματήσει πριν γίνει δεδομένο

klaountios
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 07, 2018 11:24 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό klaountios » Παρ Ιαν 11, 2019 11:13 pm

Στο Νομοσχέδιο με τίτλο «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε τροπολογία με αριθμό 1914 σύμφωνα με την οποία στην προκήρυξη των 1116 θέσεων που πρόκειται να βγει στον αέρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος του επικουρικού προσωπικού δεν θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 6 και 7 του Νόμου 2190/94.

Οι διατάξεις αυτές προβλέπουν ότι στις προκηρύξεις του Δημοσίου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται ένα μεγάλος αριθμός ειδικών θέσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ανάπηροι κλπ.).

Επισημαίνουμε ότι αντίστοιχη ρύθμιση υπάρχει και για την προκήρυξη για το προσωπικό που υπηρετεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι. Πρέπει όμως εδώ να επισημάνουμε ότι η σχετική προκήρυξη δεν έχει ακόμα εκδοθεί μέχρι στιγμής από το ΑΣΕΠ αφού από αρκετές πλευρές χαρακτηρίζεται ως «φωτογραφική».

Είναι προφανές ότι η ρύθμιση αυτή είναι αποτέλεσμα πιέσεων και κινητοποιήσεων από το συνδικαλιστικό κίνημα των υγειονομικών χωρίς βεβαίως να εξασφαλίζει πλήρως το εργασιακό μέλλον των επικουρικών, ακόμα και αν το ΑΣΕΠ αποδεχτεί να την υλοποιήσει.

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό melimeli » Σάβ Ιαν 12, 2019 12:16 am

Εντάξει, υπάρχει κι ένα όριο, νομίζω...
Υπάρχει κάποιος από το φόρουμ που έχει ζητήσει τη συμβουλή δικηγόρου για το θέμα; Να δούμε πόσοι είναι διατεθιμένοι να προσφύγουν νομικά και να πράξουμε τα δέοντα. Διαφορετικά όλες οι προκηρύξεις στο μέλλον θα βγαίνουν με ειδική μοριοδότηση.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: Δευ Οκτ 27, 2014 7:23 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Σάβ Ιαν 12, 2019 12:35 pm

Επειδή έχω ΚΑΙ εγώ ένα θέμα με τον ΑΣΕΠ, που στην περίπτωση μου θεωρώ ότι (Εύχομαι όχι ηθελημένα) παρανόμησε το ψάχνω ΚΑΙ εγώ για έμπειρο με θέματα ΑΣΕΠ δικηγόρο .....
Μα όλα αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν με την υπηρεσία αυτή ε δεν μπορεί να είναι και τυχαία.....

klaountios
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 07, 2018 11:24 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό klaountios » Σάβ Ιαν 12, 2019 5:33 pm

Κοιταξε melimeli δυο δρομοι υπαρχουν με τα αισχη που γινονται ο ενας ειναι ο νομικος και ο αλλος οι μαζικες κινητοποιησεις και οι αντιδρασεις ωστε να αναδειχθει το θεμα και σε πολιτικο επιπεδο και σε κοινωνικο.ο πρωτος συμφωνα με ενημερωση που εχω ειναι με το που βγει τετοιου ειδους φωτογραφικη προκυριξη να γινει νομικη προσφυγη απεναντι στην προκυριξη κατα προτιμηση μαζικη.Φυσικα αυτο ειναι μια χρονοβορα διαδικασια που μπορει να εχει θετικο αποτελεσμα γι αυτους που προσφυγουν αλλα κι αυτοι οι οποιοι θε μπουν αναξιοκρατικα και φωτογραφικα δεν θα απολυθουν.Το ξερουν πολυ καλα οι ιθυνοντες και οτι πονηρια κανουν την κανουν με μελετη.Ο δευτερος τροπος ειναι να σηκωθουμε απ τους καναπεδες και απο τα forum και να παμε στο υπουργειο με μαζικες κινιτοποιησεις και αντιδρασεις...οι κυριοι συνδικαλιστες της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν αυτο κανουν .εχουν ομως το πλεονεκτημα της απεργιας η της στασης εργασιας.Ολοι οι αλλοι ομως εχουν το δικιο με το μερος τους και ειναι πολλοι περισσοτεροι απο καποιους εκατονταδες επικουρικους ,ειναι χιλιαδες .Σε συλογικο επιπεδο μπορουμε να κινηθουμε θεληση και βουληση να υπαρχει και πανω απο ολα αισθηση δικαιου.Αν θελει καποιος ας εκδηλωσει ενδιαφερων για περετερω αντιδρασεις.Δεν εχω καμια σχεση με τον συνδικαλισμο αλλα ειμαι αηδιασμενος με αυτο το εκτρωμα που παει να περασει αφηνοντας εξω ανθρωπους που μαζευαν υπομονετικα και μεθοδικα τα τυπικα προσοντα που οριζε το ασεπ ξοδευοντας χρημα χρονο και εργασια και τους πετανε με το ετσι θελω στο καναβατσο.Καποιοι ξερω οτι θα βρεθουν απ την αλλη μερια να μου την πεσουν μ αυτο που λεω..τους περιμενω ...το δικαιο θα επικρατησει τελος!!!!!οποιος θελει ας εκδηλωσει προθεση σε πρωτη φαση απο δω μεσα και βλεπουμε....και επειδη οτι γινεται γινεται κατα το πλειστων για προεκλογικους σκοπους τουσ λεω τους αξιοτιμους υπευθυνους του υπουργειου οτι θα εξυπυρετησουν εκατονταδες και θα εξοργισουν χιλιαδες!!! Ας επιλεξουν!!!!!!

Mariadra
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 14, 2017 2:32 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό Mariadra » Σάβ Ιαν 12, 2019 8:09 pm

klaountios έγραψε:Κοιταξε melimeli δυο δρομοι υπαρχουν με τα αισχη που γινονται ο ενας ειναι ο νομικος και ο αλλος οι μαζικες κινητοποιησεις και οι αντιδρασεις ωστε να αναδειχθει το θεμα και σε πολιτικο επιπεδο και σε κοινωνικο.ο πρωτος συμφωνα με ενημερωση που εχω ειναι με το που βγει τετοιου ειδους φωτογραφικη προκυριξη να γινει νομικη προσφυγη απεναντι στην προκυριξη κατα προτιμηση μαζικη.Φυσικα αυτο ειναι μια χρονοβορα διαδικασια που μπορει να εχει θετικο αποτελεσμα γι αυτους που προσφυγουν αλλα κι αυτοι οι οποιοι θε μπουν αναξιοκρατικα και φωτογραφικα δεν θα απολυθουν.Το ξερουν πολυ καλα οι ιθυνοντες και οτι πονηρια κανουν την κανουν με μελετη.Ο δευτερος τροπος ειναι να σηκωθουμε απ τους καναπεδες και απο τα forum και να παμε στο υπουργειο με μαζικες κινιτοποιησεις και αντιδρασεις...οι κυριοι συνδικαλιστες της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν αυτο κανουν .εχουν ομως το πλεονεκτημα της απεργιας η της στασης εργασιας.Ολοι οι αλλοι ομως εχουν το δικιο με το μερος τους και ειναι πολλοι περισσοτεροι απο καποιους εκατονταδες επικουρικους ,ειναι χιλιαδες .Σε συλογικο επιπεδο μπορουμε να κινηθουμε θεληση και βουληση να υπαρχει και πανω απο ολα αισθηση δικαιου.Αν θελει καποιος ας εκδηλωσει ενδιαφερων για περετερω αντιδρασεις.Δεν εχω καμια σχεση με τον συνδικαλισμο αλλα ειμαι αηδιασμενος με αυτο το εκτρωμα που παει να περασει αφηνοντας εξω ανθρωπους που μαζευαν υπομονετικα και μεθοδικα τα τυπικα προσοντα που οριζε το ασεπ ξοδευοντας χρημα χρονο και εργασια και τους πετανε με το ετσι θελω στο καναβατσο.Καποιοι ξερω οτι θα βρεθουν απ την αλλη μερια να μου την πεσουν μ αυτο που λεω..τους περιμενω ...το δικαιο θα επικρατησει τελος!!!!!οποιος θελει ας εκδηλωσει προθεση σε πρωτη φαση απο δω μεσα και βλεπουμε....και επειδη οτι γινεται γινεται κατα το πλειστων για προεκλογικους σκοπους τουσ λεω τους αξιοτιμους υπευθυνους του υπουργειου οτι θα εξυπυρετησουν εκατονταδες και θα εξοργισουν χιλιαδες!!! Ας επιλεξουν!!!!!!


Αυτή είναι η αλήθεια..Μίλησα και εγώ με δικηγόρο και μου είπε πως το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κινηθούμε νομικά κατά της προκήρυξης μόλις εκδοθεί προκειμένου να παγώσει.. Εγώ πάντως δηλώνω την συμμετοχή μου με οποιοδήποτε τρόπο για να σταματήσουμε αυτή την προκήρυξη "έκτρωμα", και γενικά αυτή την τακτική και πολιτική για ειδική μοριοδοτηση.

NSSN
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 458
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 26, 2018 12:07 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό NSSN » Κυρ Ιαν 13, 2019 2:15 pm

Mariadra έγραψε:
klaountios έγραψε:Κοιταξε melimeli δυο δρομοι υπαρχουν με τα αισχη που γινονται ο ενας ειναι ο νομικος και ο αλλος οι μαζικες κινητοποιησεις και οι αντιδρασεις ωστε να αναδειχθει το θεμα και σε πολιτικο επιπεδο και σε κοινωνικο.ο πρωτος συμφωνα με ενημερωση που εχω ειναι με το που βγει τετοιου ειδους φωτογραφικη προκυριξη να γινει νομικη προσφυγη απεναντι στην προκυριξη κατα προτιμηση μαζικη.Φυσικα αυτο ειναι μια χρονοβορα διαδικασια που μπορει να εχει θετικο αποτελεσμα γι αυτους που προσφυγουν αλλα κι αυτοι οι οποιοι θε μπουν αναξιοκρατικα και φωτογραφικα δεν θα απολυθουν.Το ξερουν πολυ καλα οι ιθυνοντες και οτι πονηρια κανουν την κανουν με μελετη.Ο δευτερος τροπος ειναι να σηκωθουμε απ τους καναπεδες και απο τα forum και να παμε στο υπουργειο με μαζικες κινιτοποιησεις και αντιδρασεις...οι κυριοι συνδικαλιστες της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν αυτο κανουν .εχουν ομως το πλεονεκτημα της απεργιας η της στασης εργασιας.Ολοι οι αλλοι ομως εχουν το δικιο με το μερος τους και ειναι πολλοι περισσοτεροι απο καποιους εκατονταδες επικουρικους ,ειναι χιλιαδες .Σε συλογικο επιπεδο μπορουμε να κινηθουμε θεληση και βουληση να υπαρχει και πανω απο ολα αισθηση δικαιου.Αν θελει καποιος ας εκδηλωσει ενδιαφερων για περετερω αντιδρασεις.Δεν εχω καμια σχεση με τον συνδικαλισμο αλλα ειμαι αηδιασμενος με αυτο το εκτρωμα που παει να περασει αφηνοντας εξω ανθρωπους που μαζευαν υπομονετικα και μεθοδικα τα τυπικα προσοντα που οριζε το ασεπ ξοδευοντας χρημα χρονο και εργασια και τους πετανε με το ετσι θελω στο καναβατσο.Καποιοι ξερω οτι θα βρεθουν απ την αλλη μερια να μου την πεσουν μ αυτο που λεω..τους περιμενω ...το δικαιο θα επικρατησει τελος!!!!!οποιος θελει ας εκδηλωσει προθεση σε πρωτη φαση απο δω μεσα και βλεπουμε....και επειδη οτι γινεται γινεται κατα το πλειστων για προεκλογικους σκοπους τουσ λεω τους αξιοτιμους υπευθυνους του υπουργειου οτι θα εξυπυρετησουν εκατονταδες και θα εξοργισουν χιλιαδες!!! Ας επιλεξουν!!!!!!


Αυτή είναι η αλήθεια..Μίλησα και εγώ με δικηγόρο και μου είπε πως το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κινηθούμε νομικά κατά της προκήρυξης μόλις εκδοθεί προκειμένου να παγώσει.. Εγώ πάντως δηλώνω την συμμετοχή μου με οποιοδήποτε τρόπο για να σταματήσουμε αυτή την προκήρυξη "έκτρωμα", και γενικά αυτή την τακτική και πολιτική για ειδική μοριοδοτηση.

Ξεκίνησαν με τη σκανδαλώδη 3Κ/2018 και συνεχίζουν τώρα με τους επικουρικούς πρώτα, κι έπειτα με τα ΚΕΠ και το 'Βοήθεια στο σπίτι', όλα στο ίδιο μοτίβο.Στους δε επικουρικούς σταμάτησαν την προκήρυξη μετά από αίτημα δικό τους με τις πλάτες της ΠΟΕΔΗΝ, να αφαιρεθούν όλες οι θέσεις ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ) καθώς και να μετρήσει η 'ειδική εμπειρία' τους και στις θέσεις χωρίς εμπειρία άκουσον άκουσον.....Όλα αυτά για να μη μείνει κανένας τους απ' έξω.Κατάλυση των πάντων δηλαδή και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: Δευ Οκτ 27, 2014 7:23 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Ιαν 14, 2019 1:31 pm

Με αυτήν την κατρακύλα έρχεται η εποχή που αν δεν έχεις βύσμα στον ΑΣΕΠ απλά δεν θα διορίζεσαι πουθενά.....

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό sotinela » Τετ Ιαν 16, 2019 12:20 am

Σημερα διαβασα στη διαυγεια για παρατασεις ΙΔΟΧ ΣΟΧ2016 συμβασεων πε και τε διοικητικου οικονομικου στις υπηρεσιες ασυλου του υπουργειου μεταναστευτικης. το επομενο βημα ειναι και οι θεσεις που θα βγαινουνε σε κεντρα ασυλου κλπ να ειναι με προσαυξηση μοριων γι αυτους τους ιδοχ με παρατασεις. ζητω που καηκαμε παιδια. ουτε με 3 διδακτορικα πλεον ο διορισμος.

ioanna25210
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 7:50 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό ioanna25210 » Τετ Ιαν 16, 2019 8:14 am

Πράγματι το ΑΣΕΠ είναι στην χειρότερη εποχή τους. Είναι πλέον τύποις. Πάει προς κατάργηση. Θα υπάρχει ίσως τυπικά και αναγκαστικά για φωτογραφικές προκηρύξεις όπως είναι η 3Κ, τα ΚΕΠ, η Βοήθεια στο Σπίτι, ο διαγωνισμός του 98. Ο διαγωνισμός του 98 κατάντησε αηδία και γιατί προσέλαβε σχεδόν όλους όσους συμμετείχαν γιατί έκαναν δικαστήρια για να προσληφθούν αλλά το χειρότερο μόλις προσλήφθησαν έκαναν δικαστήρια να αναγνωρίσουν προυπηρεσία που δεν δούλεψαν. Εκμεταλλεύονται δηλαδή τις καταστάσεις. Αν δεν έπαιρναν μέρος τι θα διεκδικούσαν; ΑΙΣΧΟΣ!!!

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό sotinela » Τετ Ιαν 16, 2019 2:32 pm

Και μονο που μια ανεξαρτητη αρχη δεχεται πιεσεις στα γραφεια και στην εισοδο της απο πολιτες και πολιτικα προσωπικα καταλαβαινουμε σε τι σημειο εχει φτασει η ανεξαρτησια του ασεπ. Επιστρεφουμε σε εποχες οπου οποιος εκανε 24μηνο σε δημοσιο φορεα (κατοπιν επιλογης προισταμενου και ΟΧΙ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΣΕΠ) θα παιρνει ειτε απευθειας μονιμοτητα ειτε μετατροπη συμβασης απο ιδοχ σε ιδαχ ειτε εξαιρετικα μεγαλη προσαυξηση μοριων. Το εφαρμοσαν και οι κυβερνοντες της ΝΔ με την προσαυξηση στα stage που εμπαινες μονο απο πολιτικο γραφειο βουλευτη και υπουργου.

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό sotinela » Πέμ Ιαν 31, 2019 1:47 pm

Βγηκε ΦΕΚ γιa 251 θεσεις ΙΔΑΧ στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο και μαντεψτε.... στο ΦΕΚ αναφερεται ρητα οτι για τις θεσεις ΠΕ και απαιτείται
ως πρόσθετο προσόν διορισμού, η εμπειρία τουλάχιστον εικοσιτεσσάρων
(24) μηνών σε θέματα διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης εξ αποστάσεως προγραμμάτων που παρέχουν τίτλο
σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


Καταλαβατε οτι πανε να μονιμοποιησουνε τους ηδη υπηρετουντες ΙΔΟΧ του ΕΑΠ;;;;

Το εχω ξαναπει και αλλη φορα. Τερμα οι αξιοκρατικες προκηρυξεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Μονον οσοι εχουνε φωτογραφικη εμπειρια θα μπαινουνε. Κατι αναλογο με το παλιο 24μηνο που μολις το συμπληρωνες γινοσουνα ΙΔΑΧ ή μονιμος. Πλεον κανενας απλος πολιτης με εμπειρια εκτος του δημοσιου και ειδικα του φορεα που βγαζει τη προκηρυξη δε θα εχει πιθανοτητα διορισμου. Πρωτη φορα αριστερα και στο ΑΣΕΠ. τι να πω...

το φεκ ειναι αριθμ 163 τεύχος δευτερο, 30/1/2019

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 645
Εγγραφή: Τετ Οκτ 01, 2014 12:06 am

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Φεβ 01, 2019 7:48 am

sotinela έγραψε:Βγηκε ΦΕΚ γιa 251 θεσεις ΙΔΑΧ στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο και μαντεψτε.... στο ΦΕΚ αναφερεται ρητα οτι για τις θεσεις ΠΕ και απαιτείται
ως πρόσθετο προσόν διορισμού, η εμπειρία τουλάχιστον εικοσιτεσσάρων
(24) μηνών σε θέματα διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης εξ αποστάσεως προγραμμάτων που παρέχουν τίτλο
σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


Καταλαβατε οτι πανε να μονιμοποιησουνε τους ηδη υπηρετουντες ΙΔΟΧ του ΕΑΠ;;;;

Το εχω ξαναπει και αλλη φορα. Τερμα οι αξιοκρατικες προκηρυξεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Μονον οσοι εχουνε φωτογραφικη εμπειρια θα μπαινουνε. Κατι αναλογο με το παλιο 24μηνο που μολις το συμπληρωνες γινοσουνα ΙΔΑΧ ή μονιμος. Πλεον κανενας απλος πολιτης με εμπειρια εκτος του δημοσιου και ειδικα του φορεα που βγαζει τη προκηρυξη δε θα εχει πιθανοτητα διορισμου. Πρωτη φορα αριστερα και στο ΑΣΕΠ. τι να πω...

το φεκ ειναι αριθμ 163 τεύχος δευτερο, 30/1/2019

Χαχα έτσι είναι! Η πλάκα είναι ότι οι μήνες αυτοί δεν δίνουν έξτρα μοριοδοτηση αλλά είναι προαπαιτούμενο για να συμμετέχεις!!!!
Μην βρεθεί κανένας με διδακτορικό και τους φάει την θέση...
Παιδιά κάθε προκήρυξη που βγαίνει είναι φωτογραφική πλέον..

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 645
Εγγραφή: Τετ Οκτ 01, 2014 12:06 am

Re: Γατάκι η 3κ μπροστά στις 1200 για τα νοσοκομεία

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Φεβ 01, 2019 8:03 am

sotinela έγραψε:Βγηκε ΦΕΚ γιa 251 θεσεις ΙΔΑΧ στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο και μαντεψτε.... στο ΦΕΚ αναφερεται ρητα οτι για τις θεσεις ΠΕ και απαιτείται
ως πρόσθετο προσόν διορισμού, η εμπειρία τουλάχιστον εικοσιτεσσάρων
(24) μηνών σε θέματα διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης εξ αποστάσεως προγραμμάτων που παρέχουν τίτλο
σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


Καταλαβατε οτι πανε να μονιμοποιησουνε τους ηδη υπηρετουντες ΙΔΟΧ του ΕΑΠ;;;;

Το εχω ξαναπει και αλλη φορα. Τερμα οι αξιοκρατικες προκηρυξεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Μονον οσοι εχουνε φωτογραφικη εμπειρια θα μπαινουνε. Κατι αναλογο με το παλιο 24μηνο που μολις το συμπληρωνες γινοσουνα ΙΔΑΧ ή μονιμος. Πλεον κανενας απλος πολιτης με εμπειρια εκτος του δημοσιου και ειδικα του φορεα που βγαζει τη προκηρυξη δε θα εχει πιθανοτητα διορισμου. Πρωτη φορα αριστερα και στο ΑΣΕΠ. τι να πω...

το φεκ ειναι αριθμ 163 τεύχος δευτερο, 30/1/2019

Πλάκα πλάκα έχουμε και λέμε πλέον:
3κ/2018 φωτογραφική,9κ/2018 φωτογραφική, Κελπνο φωτογραφική, βοήθεια στο σπίτι φωτογραφική, ΚΕΠ φωτογραφική, ανοιχτό Πανεπιστήμιο φωτογραφική, επικουρικό προσωπικό φωτογραφική, ΟΑΕΔ ψιλοφωτογραφικη (όχι 100%)
Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει τίποτα άλλο... Αυτά προς το παρον ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε μέχρι τις εκλογές...
Μην ελπίζετε ότι ο Κούλης θα φέρει την αξιοκρατία. Αυτοί είναι οι πρώτοι διδαξαντες.. το πρόβλημα είναι γενικό. Αν δεν μπορεί άρθρο στο Σύνταγμα που να απαγορεύει τις κάθε είδους προσαυξήσεις δεν υπάρχει σωτηρία για το πόπολο.


Επιστροφή σε “ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες