ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Πέμ Δεκ 13, 2018 6:55 pm

agrileza έγραψε:
christos3k έγραψε:Παιδιά μην κάνετε όνειρα. Δεν μπορούν να ανακοινώσουν τους πχ 2000 που έχουν βρεθεί ΟΚ τα χαρτιά τους γιατί ακόμα και αν είναι διοριστέοι, δεν έχει κλείσει που θα είναι διοριστέοι αν δεν τελειώσει ο έλεγχος. Για παράδειγμα έχουμε δύο υποψηφίους τον Α και τον Β. Ο Α έχει 1000 μόρια και είναι προσωρινά διοριστέος στην Αθήνα που έχει δεύτερη επιλογή. Πρώτη επιλογή ήταν η Θεσσαλονίκη αλλά εκεί είναι προσωρινά διοριστέος ο Β με 1100 μόρια. Ο Α είναι στη δεύτερη θέση κατάταξης στη Θεσσαλονίκη. Ως τώρα έχουν ελέγξει μόνο τον Α και βρήκαν τα χαρτιά του ΟΚ δηλαδή έχει 1000 μόρια τελικά και είναι διοριστέος προς το παρόν σίγουρα στην Αθήνα.. Δεν έχουν ελέγξει όμως ακόμα τον Β. Αν ο Β είναι και αυτός ΟΚ τότε ο Α διορίζεται σίγουρα Αθήνα. Αν όμως ο Β δεν είναι ΟΚ τότε ο Α θα διοριστεί στην Θεσσαλονίκη που είναι η πρώτη του επιλογή. Φανταστείτε στο παραπάνω σενάριο ο Α να μην ήταν στην δεύτερη θέση αλλά στην πχ 5η της Θεσσαλονίκης. Τότε θα πρέπει να ελεγχθούν και οι 5 πάνω ώστε να δει αν τελικά περάσει στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα περνάει κάπου αλλά αν δεν κλείσει ο έλεγχος δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Τα μόνα αποτελέσματα που μπορούν να ανακοινωθούν είναι μόνο από ολόκληρες ειδικότητες ΤΕ ή ΠΕ δηλαδή να έχει γίνει ο έλεγχος όλων των προσωρινά διοριστέων σε μία από τις ειδικότητες πχ Πολιτικοί Μηχανικοί και αυτό μόνο στην περίπτωση που κάποιος εκ των διοριστέων δεν έχει και δεύτερο πτυχίο πχ και Πτυχίο Αγρονόμου Τοπογράφου οπότε ίσως έχει δηλώσει συμμετοχή σε δύο ειδικότητες.

Νομίζω κάνεις λάθος. Ο έλεγχος φακέλων πάει με την σειρά βάση βαθμολογίας μορίων. Στο παράδειγμα που είπες ελέγχεται πρώτα ο Β με τα περισσότερα μόρια(1100) - έχει προτεραιότητα σε σχέση με τον Α(1000)! Οπότε οι πρώτοι 2000 (και βαθμολογικά βάση μορίων) είναι κλειδωμένοι στις θέσεις που έχουν δηλώσει σαν πρώτες προτιμήσεις.

και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω σε περίπτωση όπως αυτή που έχουν βγει ήδη τα προσωρινα.
Ίσως κάποιος από την 1Κ που πολλοί προσωρινά διοριστέοι πετάχτηκαν εκτός μπορεί να μας διαφωτίσει για τις θέσεις πως καλύφθηκαν.
Αν δηλαδή αλλάζουν εντελώς όλα τα αποτελέσματα αν κάποιος βγει εκτός

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Τρί Δεκ 18, 2018 5:07 pm

Μεχρι προτινος κυκλοφορουσε στις ιστοσελιδες οτι απο τους 8166 προσωρινα διοριστεους μονο οι 2000 περνουν στα οριστικα. Τελικα αυτο το νουμερο αλλαξε και φτασαμε στους 5000 απο τους 8166. Αν ισχυει το δευτερο σεναριο ,τοτε θεωρω πως ειμαστε πολυ κοντα στην εκδοση των οριστικων αποτελεσματων. Αλλιως καλες εκλογες και βλεπουμε...

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τρί Δεκ 18, 2018 7:30 pm

Εδώ έχουμε διαβεβαίωση απο υπουργό Εσωτερικών ότι θα ανακοινώσουν τους οριστικούς μέχρι τέλος του χρόνου. :shock: :shock: :shock:
Δεν ανέφερε χρονιά όμως! χαχαχα :lol:

christos2018
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos2018 » Παρ Ιαν 04, 2019 4:30 pm

Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Πιστεύω οτι θα ηταν καλύτερα να παριοριστουμε στην υπομονη μας παρα να αρχίσουμε τις διαμαρτυριες εξω απο τα γραφεια του ασεπ γιατι στη παρούσα κατασταση δε νομιζω να βοηθάει.
νομιζω πως ειμαστε ολοι κουρασμενοι και οι υποψήφιοι αλλα και οι εργαζόμενοι του ασεπ.

ψυχραιμία...τα αποτελεσματα θα βγουνε το πως θα γινει ο ελεγχοσ των πιστοποιητικων ειναι ενα σοβαρο ερώτημα.
εαν τον ελεγχο τω πιστοποιητικων τον κανει δήμος ολα καλα εαν ομως δεν γινει ετσι τι γίνετε μετα??

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Ιαν 07, 2019 9:07 am

Από 30 Νοέμβρη πήγαμε 15 Δεκέμβρη για τα οριστικά...Τώρα η 31η Ιανουαρίου λέει είναι το τελικό όριο της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων....Κάτι δεν μου κάθεται καλά' είμαι ο μόνος;;

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Δευ Ιαν 07, 2019 12:07 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Από 30 Νοέμβρη πήγαμε 15 Δεκέμβρη για τα οριστικά...Τώρα η 31η Ιανουαρίου λέει είναι το τελικό όριο της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων....Κάτι δεν μου κάθεται καλά' είμαι ο μόνος;;

Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία!!!
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος ελέγχου και έχουμε περίπου τους 5000 διοριστέους στο πίνακα των οριστικών. Πιθανόν θα χρειαστούν και άλλους δύο κύκλους ελέγχου (8-10000 φακέλους για κάθε κύκλο) αλλά θα έχουν πιο σύντομη διάρκεια σε σχέση με τους δυο πρώτους ελέγχους. Οριακά για τέλη Ιανουαρίου, αλλά για Φεβρουάριο το πιθανότερο, βλέπω να βγαίνει ο πλήρης πίνακας. Θέλει υπομονή, υπομονή, υπομονή...

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Δευ Ιαν 07, 2019 12:36 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Από 30 Νοέμβρη πήγαμε 15 Δεκέμβρη για τα οριστικά...Τώρα η 31η Ιανουαρίου λέει είναι το τελικό όριο της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων....Κάτι δεν μου κάθεται καλά' είμαι ο μόνος;;

Εγώ απορώ τότε θα βγουν για όλες τις κατηγορίες την ίδια μέρα;

Θα βγουν μόνο των ΥΕ που έιναι η πλειοψηφία;

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Ιαν 07, 2019 1:03 pm

agrileza έγραψε:

Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία!!!
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος ελέγχου και έχουμε περίπου τους 5000 διοριστέους στο πίνακα των οριστικών. Πιθανόν θα χρειαστούν και άλλους δύο κύκλους ελέγχου (8-10000 φακέλους για κάθε κύκλο) αλλά θα έχουν πιο σύντομη διάρκεια σε σχέση με τους δυο πρώτους ελέγχους. Οριακά για τέλη Ιανουαρίου, αλλά για Φεβρουάριο το πιθανότερο, βλέπω να βγαίνει ο πλήρης πίνακας. Θέλει υπομονή, υπομονή, υπομονή...

Καλή Χρονιά επίσης, αντεύχομαι... :)
Αν και είχα λάβει μέρος' ωστόσο ήδη είμαι διορισμένος με την 10Κ/2017 επομένως δεν καίγομαι και τόσο ....Μόνο αν μου "κάτσει" θέση στην Καλαμάτα ίσως(Λέμε ίσως) το σκεφτώ, αλλά όχι ότι κόβω και φλέβες........
Ειλικρινά όμως εύχομαι εσείς που ποθείτε περισσότερο από εμένα μια θέση εργασίας από αυτές τις 8166 θέσεις να έχετε καλή επιτυχία και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε....Μα πάνω από όλα υγεία. :D

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Παρ Ιαν 11, 2019 8:56 am

Μάλλον για την προκήρυξη αυτή θα συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο......
Τα αποτελέσματα θα αργήσουν διότι οι του ΑΣΕΠ τα έκαναν σαλάτα και πλησιάζουν εκλογές...Για για τρεις μήνες πριν από εθνικές εκλογές προσλήψεις ΔΕΝ γίνονται....Αν μάλιστα βγει πρωθυπουργός ο Κυριάκος που έχει την διάθεση να κάνει περικοπές σε προσωπικό στο δημόσιο , καταλαβαίνετε ότι τα οριστικά αποτελέσματα ΔΕΝ θα βγουν ΠΟΤΈ μια και η 3Κ/2018 μάλλον θα ακυρωθεί.......Να είστε έτοιμοι για όλα....

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Παρ Ιαν 11, 2019 12:40 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Μάλλον για την προκήρυξη αυτή θα συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο......
Τα αποτελέσματα θα αργήσουν διότι οι του ΑΣΕΠ τα έκαναν σαλάτα και πλησιάζουν εκλογές...Για για τρεις μήνες πριν από εθνικές εκλογές προσλήψεις ΔΕΝ γίνονται....Αν μάλιστα βγει πρωθυπουργός ο Κυριάκος που έχει την διάθεση να κάνει περικοπές σε προσωπικό στο δημόσιο , καταλαβαίνετε ότι τα οριστικά αποτελέσματα ΔΕΝ θα βγουν ΠΟΤΈ μια και η 3Κ/2018 μάλλον θα ακυρωθεί.......Να είστε έτοιμοι για όλα....

Εγώ πάλι λέω οτι τα αποτελέσματα θα βγουν σύντομα, προσωπική αποψη τελος του μήνα το αργότερο αρχες Φεβρουαρίου, οι εκλογές θα γίνουν πιθανως να βγει ο Κυριάκος, ο διαγωνισμός δεν θα ακυρωθεί!! :D Τα ξαναλέμε

knts
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό knts » Παρ Ιαν 11, 2019 3:37 pm

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Μάλλον για την προκήρυξη αυτή θα συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο......

Δεν είναι 3 μήνες αλλά 1.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τρί Ιαν 15, 2019 3:39 pm

Ανακοίνωση απο ΑΣΕΠ: "Τα αποτελέσματα για 3Κ/2018 -στο αισιόδοξο σενάριο- θα εκδοθούν περί τα τέλη Φεβρουαρίου".
Πάντως στην Ελλάδα ποτέ δεν λειτουργούν τα αισιόδοξα σενάρια... Απο Μάρτη και βλέπουμε!!!

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τρί Ιαν 15, 2019 4:33 pm

agrileza έγραψε:Ανακοίνωση απο ΑΣΕΠ: "Τα αποτελέσματα για 3Κ/2018 -στο αισιόδοξο σενάριο- θα εκδοθούν περί τα τέλη Φεβρουαρίου".
Πάντως στην Ελλάδα ποτέ δεν λειτουργούν τα αισιόδοξα σενάρια... Απο Μάρτη και βλέπουμε!!!

Και να βγούνε από Μάρτη, Πράξεις Ανάληψης Καθηκόντων μπορούν να γίνουν λόγω προεκλογικής περιόδου, από 1/9/2019 και μετά με τις νέες δημοτικές αρχές αλλά επειδή ο Οκτώβρης 2019 είναι εκλογές βουλευτικές, 2020 και μετά.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τετ Ιαν 16, 2019 11:17 am

Και να βγούνε από Μάρτη, Πράξεις Ανάληψης Καθηκόντων μπορούν να γίνουν λόγω προεκλογικής περιόδου, από 1/9/2019 και μετά με τις νέες δημοτικές αρχές αλλά επειδή ο Οκτώβρης 2019 είναι εκλογές βουλευτικές, 2020 και μετά.

...Να μάθω μόνο αν είμαι στους διοριστέους. Στο πότε θα αναλάβω υπηρεσία όποτε έρθει!
Γιατί δεν ανακοινώνουν τους περίπου 5000 οριστικούς (έχουν περαστεί στην μηχανογράφηση) μέχρι τον δεύτερο κύκλο ελέγχου; Αλλάζει κάτι;

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Παρ Ιαν 18, 2019 10:33 am

christos3k έγραψε:
agrileza έγραψε:Ανακοίνωση απο ΑΣΕΠ: "Τα αποτελέσματα για 3Κ/2018 -στο αισιόδοξο σενάριο- θα εκδοθούν περί τα τέλη Φεβρουαρίου".

Δεν ισχυει αυτο μετα τις εκλογες παει η απαγορευση προσληψεων . κωδικας δημοτικων υπαλληλων

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες