agrileza έγραψε:christos3k έγραψε:Παιδιά μην κάνετε όνειρα. Δεν μπορούν να ανακοινώσουν τους πχ 2000 που έχουν βρεθεί ΟΚ τα χαρτιά τους γιατί ακόμα και αν είναι διοριστέοι, δεν έχει κλείσει που θα είναι διοριστέοι αν δεν τελειώσει ο έλεγχος. Για παράδειγμα έχουμε δύο υποψηφίους τον Α και τον Β. Ο Α έχει 1000 μόρια και είναι προσωρινά διοριστέος στην Αθήνα που έχει δεύτερη επιλογή. Πρώτη επιλογή ήταν η Θεσσαλονίκη αλλά εκεί είναι προσωρινά διοριστέος ο Β με 1100 μόρια. Ο Α είναι στη δεύτερη θέση κατάταξης στη Θεσσαλονίκη. Ως τώρα έχουν ελέγξει μόνο τον Α και βρήκαν τα χαρτιά του ΟΚ δηλαδή έχει 1000 μόρια τελικά και είναι διοριστέος προς το παρόν σίγουρα στην Αθήνα.. Δεν έχουν ελέγξει όμως ακόμα τον Β. Αν ο Β είναι και αυτός ΟΚ τότε ο Α διορίζεται σίγουρα Αθήνα. Αν όμως ο Β δεν είναι ΟΚ τότε ο Α θα διοριστεί στην Θεσσαλονίκη που είναι η πρώτη του επιλογή. Φανταστείτε στο παραπάνω σενάριο ο Α να μην ήταν στην δεύτερη θέση αλλά στην πχ 5η της Θεσσαλονίκης. Τότε θα πρέπει να ελεγχθούν και οι 5 πάνω ώστε να δει αν τελικά περάσει στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα περνάει κάπου αλλά αν δεν κλείσει ο έλεγχος δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Τα μόνα αποτελέσματα που μπορούν να ανακοινωθούν είναι μόνο από ολόκληρες ειδικότητες ΤΕ ή ΠΕ δηλαδή να έχει γίνει ο έλεγχος όλων των προσωρινά διοριστέων σε μία από τις ειδικότητες πχ Πολιτικοί Μηχανικοί και αυτό μόνο στην περίπτωση που κάποιος εκ των διοριστέων δεν έχει και δεύτερο πτυχίο πχ και Πτυχίο Αγρονόμου Τοπογράφου οπότε ίσως έχει δηλώσει συμμετοχή σε δύο ειδικότητες.
Νομίζω κάνεις λάθος. Ο έλεγχος φακέλων πάει με την σειρά βάση βαθμολογίας μορίων. Στο παράδειγμα που είπες ελέγχεται πρώτα ο Β με τα περισσότερα μόρια(1100) - έχει προτεραιότητα σε σχέση με τον Α(1000)! Οπότε οι πρώτοι 2000 (και βαθμολογικά βάση μορίων) είναι κλειδωμένοι στις θέσεις που έχουν δηλώσει σαν πρώτες προτιμήσεις.
και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω σε περίπτωση όπως αυτή που έχουν βγει ήδη τα προσωρινα.
Ίσως κάποιος από την 1Κ που πολλοί προσωρινά διοριστέοι πετάχτηκαν εκτός μπορεί να μας διαφωτίσει για τις θέσεις πως καλύφθηκαν.
Αν δηλαδή αλλάζουν εντελώς όλα τα αποτελέσματα αν κάποιος βγει εκτός