Ιωάννης Μπάκας έγραψε:sotinela έγραψε:Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Eγώ έχω βάλει ως εμπειρία όλην την εμπειρία μου ως εργαζόμενος και αν μου την μετρήσουν έχει καλώς....
μπορει καποιος να μου πει για εργασιακες συνθηκες, καθηκοντα σε αυτη την ειδικοτητα ΔΕ καταμετρητων υδρομετρητων στις δευα.;
ειδα οτι δεν αναφέρει εξειδικευμενη εμπειρια και στους αποδεκτους τιτλους λεει οποιονδηποτε τιτλο ΔΕ.
Oι εργαζόμενοι Καταμετρητές-Υδρομετρητές βγαίνουν ανα τακτά διαστήματα έξω και παίρνουν μετρήσεις από τους μετρητές των υδρεύσεων ,καταχωρούν και κόβουν το νερό σε όποιον δεν πληρώνει .....Συναφής εργασιακή εμπειρία πρέπει να θεωρείται η εμπειρία που έχει να κάνει με καταχωρήσεις και ένας ηλεκτρολόγος όπως εγώ πχ δεν κάνει καταχωρήσεις....
Δύσκολη εργασία πρέπει να είναι, ειδικά αν είσαι αναγκασμένος να κόβεις το νερό σε ..ζόρικους και ευέξαπτους πελάτες που αρνούνται να πληρώσουν....Με περιόδους ανάπαυλας όμως όπως άλλωστε σε όλον σχεδόν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.....
ΥΓ
Όσοι καταφέραμε και πετύχαμε σε κάποια προκήρυξη είμαστε πολύ τυχεροί......Τώρα όσοι άλλοι αναμένουν αποτελέσματα προκηρύξεων όπως η 3Κ/2018 και άλλες μεταγενέστερες , πρέπει να γνωρίζουν ότι υφίσταται η πιθανότητα(Όχι σιγουριά βέβαια) τροποποιήσεων ή και ακυρώσεων αν αλλάξει η κυβέρνηση στις εκλογές του 2019........... Είναι επισφαλείς αυτές....
ευχαριστώ για την απάντησή σου. μου κάνει εντύπωση που σε τέτοια ειδικότητα καταμετρητων ύδρευσης βλεπω ολο γυναικες στους πίνακες τοσο της 3κ οσο και σε ευδαπ κλπ. γι αυτο ρωτησα για το αντικείμενο εργασίας γιατι θεωρώ οτι δεν είναι και η καλύτερη δουλεια για γυναίκα να βγαινει εξω να μετρα στα φρεατια την ύδρευση κλπ κλπ. θελω να σε ρωτησω κατι αλλο αν μπορεις να με βοηθησεις. η ειδικη εμπειρια της 3κ αφορα μονο καθαριστες σε εξωτερικους χωρους σε ανταποδοτικες υπηρεσιες δημων οτα; ειδα ατομα δε αποθηκαριοι ή πε διοικητικοι να εχουνε 24 μηνες ειδικη εμπειρια. ισχυει γενικα ειδικη εμπειρια στους δημους ή μονο εμπειρια σε υε κθριστων εξωτερικων χωρων και μονο;