ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
sotinela
- Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Αν αναλογιστεί κανείς οτι το 70% των δηλωθέντων στοιχειων στις αιτήσεις ήταν ψευδή αναληθή και πλαστα (συμφωνα με δηλωσεις στελεχων κλπ) τι είδους ένσταση θα έχουνε καταθέσει οι άνθρωποι;;;; Άνθρωποι που έκαναν τοσα τραγικά λάθη στις αιτήσεις δε θεωρώ οτι κάνανε και σοβαρές ενστάσεις οποτε η ολη διαδικασία θα είναι πολυ σύντομη..
-
knts
- Προϊστάμενος

theod75 έγραψε:sakis198 έγραψε:Ποσο χρονικο διαστημα δινουν γενικα για αναληψη υπηρεσια -ορκωμοσια αφου βγουν τα οριστικα; Οι περισσοτεροι εχουν οικογενειες. Δεν μπορουν να τους πουν σε 2 μερες αναλαμβανεις.
1MHNA
Ένα μήνα από τη δημοσίευση της απόφασης διορισμού σε ΦΕΚ, όχι από τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων σε ΦΕΚ.
-
agrileza
- Δόκιμος

Γέλασα όταν διάβασα το παρακάτω στις 13 Απριλίου 2018 :lol: :lol:
...και όμως όπως φαίνεται πόσο δίκιο έχεις!!! :shock: :shock: :shock:
Να δούμε τι θα ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ πιστεύω την άλλη εβδομάδα.
Δημοσίευση από Johny Mnemonic » Παρ Απρ 13, 2018 1:19 pmanna1985 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα ποτε θα βγουν οι οριστικοί πίνακες?
Καλοκαίρι του 2019
...και όμως όπως φαίνεται πόσο δίκιο έχεις!!! :shock: :shock: :shock:
Να δούμε τι θα ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ πιστεύω την άλλη εβδομάδα.
-
anna1985
- Μαθητευόμενος

Ελπίζω να μην τραβήξει τόσο γιατί η αγωνια έχει χτυπήσει κοκκινο...οπου να ναι,λιγουν,οι συμβάσεις τους κ θα πάρουν διμηνιτες μετά τι?
-
christos2018
- Μαθητευόμενος

Γεια σε ολούς,το ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα μετα απο τις εξελίξεις που εχουν αναφερθει,δε το γνωριζει κανείς.
Ο καθενας μας τα βλεπει απο το δικο του μετεριζι,οπως και εγω,,,βεβαια σε ολα πρεπει να υπαρχει και μια λογικη.Σιγουρα οι διοριστεοι θα αναλαβουν αρχες του 2019,εαν δεν θα ειναι Ιανουαριος το πολυ Φεβρουάριος.Αυτο το οποιο θα μπορούσε να δημιουργησει καθυστερηση πιστευω οτι ειναι η προκυρηξει ατακτως και εκτακτως Εθνικών εκλογών(πριν απο το Μαϊο).
Ο καθενας μας τα βλεπει απο το δικο του μετεριζι,οπως και εγω,,,βεβαια σε ολα πρεπει να υπαρχει και μια λογικη.Σιγουρα οι διοριστεοι θα αναλαβουν αρχες του 2019,εαν δεν θα ειναι Ιανουαριος το πολυ Φεβρουάριος.Αυτο το οποιο θα μπορούσε να δημιουργησει καθυστερηση πιστευω οτι ειναι η προκυρηξει ατακτως και εκτακτως Εθνικών εκλογών(πριν απο το Μαϊο).
-
player74
- Μαθητευόμενος

γνωρίζουμε οι προσωρινά διοριστεοι που έχουν αναλάβει εργασία και θα μείνουν εκτός αν θα ελεγχθούν για ψευδή δήλωση ή για πλαστά έγραφα?
θα εχει μεγαλο ενδιαφερον αυτο....
θα εχει μεγαλο ενδιαφερον αυτο....
-
christos3k
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα. Άκουσε κανείς τι ώρα περίπου θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα?
(...απλά για να ευθυμήσουμε. καλημέρα και πάλι)
-
Lazos07
- Μαθητευόμενος

christos3k έγραψε:Καλημέρα. Άκουσε κανείς τι ώρα περίπου θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα?
14:50
Ποια ημερα όμως; :p
-
agrileza
- Δόκιμος

christos3k έγραψε:Καλημέρα. Άκουσε κανείς τι ώρα περίπου θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα?
Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου... :shock:
Εδώ την μέρα δεν βρίσκουμε...χεχεχε :lol:
Το παλεύουν για πριν τις γιορτές! αλλά χλωμό το βλέπω και αυτό.
-
sotinela
- Μόνιμος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.
Eγώ έχω βάλει ως εμπειρία όλην την εμπειρία μου ως εργαζόμενος και αν μου την μετρήσουν έχει καλώς....
μπορει καποιος να μου πει για εργασιακες συνθηκες, καθηκοντα σε αυτη την ειδικοτητα ΔΕ καταμετρητων υδρομετρητων στις δευα.;
ειδα οτι δεν αναφέρει εξειδικευμενη εμπειρια και στους αποδεκτους τιτλους λεει οποιονδηποτε τιτλο ΔΕ.
-
nargyro
- Μαθητευόμενος

Εστω οτι καποιος με τα προσωρινα διοριστηκε στη θεση επιλογης του νουμερο 20 πχ. Τα δικαιολογητικα του ειναι οντως οκ και σωστα. Στον ελεγχο που γινεται τωρα τον κρατανε στην ιδια θεση που μπηκε στα προσωρινα η με την εκκαθαριση θα γινει ανακατανομη;Θελω να πω υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να μπει στη νουμερο 2 θεση πχ προτιμησης απ τη στιγμη που ο προσωρινα διοριστεος κριθει ακαταλληλος;Ελπιζω να γινομαι σαφης!
-
agrileza
- Δόκιμος

nargyro έγραψε:Εστω οτι καποιος με τα προσωρινα διοριστηκε στη θεση επιλογης του νουμερο 20 πχ. Τα δικαιολογητικα του ειναι οντως οκ και σωστα. Στον ελεγχο που γινεται τωρα τον κρατανε στην ιδια θεση που μπηκε στα προσωρινα η με την εκκαθαριση θα γινει ανακατανομη;Θελω να πω υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να μπει στη νουμερο 2 θεση πχ προτιμησης απ τη στιγμη που ο προσωρινα διοριστεος κριθει ακαταλληλος;Ελπιζω να γινομαι σαφης!
Σίγουρα θα γίνει ανακατανομή προς τα πάνω και όχι στην ίδια θέση. Εκτός και αν είναι ο πρώτος των πρώτων! :D
Μου φαίνεται υπερβολικό απο 20 να πάς στην 2. Θα ανέβεις κάποιες θέσεις όπως στους περισσότερους. Αυτό που παίζει πολύ αυτό το σενάριο (απο 20 σε 2) είναι των οδηγών ΔΕ και κάποιες ειδικότητες δεν θυμάμαι ποιές, που κόπηκαν άνω του 80% απο τα προσωρινά.
Αυτό που μαθαίνω (φήμες;) είναι ότι κάποια στελέχη του Ασεπ (της αντιπολίτευσης) σαμποτάρουν κάπως την διαδικασία του 3Κ/2018 έτσι ώστε να μην βγεί πριν το Απρίλιο, και βλέπουμε...
Τί να πείς. Έλεος!!! Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, σαν χώρα. :x
-
nargyro
- Μαθητευόμενος

agrileza έγραψε:nargyro έγραψε:Εστω οτι καποιος με τα προσωρινα διοριστηκε στη θεση επιλογης του νουμερο 20 πχ. Τα δικαιολογητικα του ειναι οντως οκ και σωστα. Στον ελεγχο που γινεται τωρα τον κρατανε στην ιδια θεση που μπηκε στα προσωρινα η με την εκκαθαριση θα γινει ανακατανομη;Θελω να πω υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να μπει στη νουμερο 2 θεση πχ προτιμησης απ τη στιγμη που ο προσωρινα διοριστεος κριθει ακαταλληλος;Ελπιζω να γινομαι σαφης!
Σίγουρα θα γίνει ανακατανομή προς τα πάνω και όχι στην ίδια θέση. Εκτός και αν είναι ο πρώτος των πρώτων! :D
Μου φαίνεται υπερβολικό απο 20 να πάς στην 2. Θα ανέβεις κάποιες θέσεις όπως στους περισσότερους. Αυτό που παίζει πολύ αυτό το σενάριο (απο 20 σε 2) είναι των οδηγών ΔΕ και κάποιες ειδικότητες δεν θυμάμαι ποιές, που κόπηκαν άνω του 80% απο τα προσωρινά.
Αυτό που μαθαίνω (φήμες;) είναι ότι κάποια στελέχη του Ασεπ (της αντιπολίτευσης) σαμποτάρουν κάπως την διαδικασία του 3Κ/2018 έτσι ώστε να μην βγεί πριν το Απρίλιο, και βλέπουμε...
Τί να πείς. Έλεος!!! Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, σαν χώρα. :x
Ευχαριστω για την απαντηση,οι αριθμοι ηταν τυχαιοι... Νομιζω ηταν γνωστη η αντιθεση της αντιπολιτευσης εξ αρχης!!Περιμεναμε τον Νοεμβριο πως και πως....Και εφτασε και περασε...και τωρα δςν ξερουμε τι να περιμενουμε.
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

sotinela έγραψε:Ιωάννης Μπάκας έγραψε:veni έγραψε:Θα ξανακανω παλι την ιδια ερωτηση, Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι ειδους εργασιακη προυπηρεσία πρεπει να εχει καποιος ουτοσωστε να του τα προσμετρησουν ? πχ. υπαλληλος γραφειου η οποιαδηποτε εργασιακη εμπειρια μπορει να προσμετρηθει.
Eγώ έχω βάλει ως εμπειρία όλην την εμπειρία μου ως εργαζόμενος και αν μου την μετρήσουν έχει καλώς....
μπορει καποιος να μου πει για εργασιακες συνθηκες, καθηκοντα σε αυτη την ειδικοτητα ΔΕ καταμετρητων υδρομετρητων στις δευα.;
ειδα οτι δεν αναφέρει εξειδικευμενη εμπειρια και στους αποδεκτους τιτλους λεει οποιονδηποτε τιτλο ΔΕ.
Oι εργαζόμενοι Καταμετρητές-Υδρομετρητές βγαίνουν ανα τακτά διαστήματα έξω και παίρνουν μετρήσεις από τους μετρητές των υδρεύσεων ,καταχωρούν και κόβουν το νερό σε όποιον δεν πληρώνει .....Συναφής εργασιακή εμπειρία πρέπει να θεωρείται η εμπειρία που έχει να κάνει με καταχωρήσεις και ένας ηλεκτρολόγος όπως εγώ πχ δεν κάνει καταχωρήσεις....
Δύσκολη εργασία πρέπει να είναι, ειδικά αν είσαι αναγκασμένος να κόβεις το νερό σε ..ζόρικους και ευέξαπτους πελάτες που αρνούνται να πληρώσουν....Με περιόδους ανάπαυλας όμως όπως άλλωστε σε όλον σχεδόν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.....
ΥΓ
Όσοι καταφέραμε και πετύχαμε σε κάποια προκήρυξη είμαστε πολύ τυχεροί......Τώρα όσοι άλλοι αναμένουν αποτελέσματα προκηρύξεων όπως η 3Κ/2018 και άλλες μεταγενέστερες , πρέπει να γνωρίζουν ότι υφίσταται η πιθανότητα(Όχι σιγουριά βέβαια) τροποποιήσεων ή και ακυρώσεων αν αλλάξει η κυβέρνηση στις εκλογές του 2019........... Είναι επισφαλείς αυτές....
-
agrileza
- Δόκιμος

Όσοι καταφέραμε και πετύχαμε σε κάποια προκήρυξη είμαστε πολύ τυχεροί......Τώρα όσοι άλλοι αναμένουν αποτελέσματα προκηρύξεων όπως η 3Κ/2018 και άλλες μεταγενέστερες , πρέπει να γνωρίζουν ότι υφίσταται η πιθανότητα(Όχι σιγουριά βέβαια) τροποποιήσεων ή και ακυρώσεων αν αλλάξει η κυβέρνηση στις εκλογές του 2019........... Είναι επισφαλείς αυτές....
Έχω την εντύπωση ότι με το που βγεί το ΦΕΚ διορισμού (ένα μήνα μετά τα οριστικά-διάβασα ακόμη και για 4μήνες) και πάμε μετά σε εκλογές, ο διορισμός δρομολογείται κανονικά. Έχουμε αναμονή-στάση μόνο όταν προκυρηχθούν εκλογές πριν το ΦΕΚ διορισμού. Εδώ λέει η κυβέρνηση ψηφήστε με για να ξαναβγώ κυβέρνηση και να έχετε μια θέση στο δημόσιο! :x
η να βγεί η αντιπολίτευση και να τον καταργήσει-ακυρώσει. :x
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες