1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mylw
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 569
Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 5:28 pm

1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό mylw » Παρ Σεπ 14, 2018 10:25 pm

Ερώτηση, όλα αυτά τα πρόσθετα προσόντα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση?

gery
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 375
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 19, 2017 9:35 am

Re: 1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό gery » Παρ Σεπ 14, 2018 11:19 pm

Κατ΄αρχήν υπάρχει το θέμα της εντοποιότητας. Τι ισχύει για αυτούς που έχουν ;
Είναι μπροστά από τους άλλους ;

Και πως ορίζεται ; Μόνο όσοι είναι στη Σαντορίνη;
Δηλαδή κάποιος που είναι στη Πάρο δεν έχει εντοποιότητα ;

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: 1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό sotinela » Σάβ Σεπ 15, 2018 1:18 pm

Είναι προκήρυξη με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ την εντοπιότητα και την ειδική εμπειρια σε μονάδες υγειας. Πρώτα θα επιλέξουν κατοικους με βεβαιωση μόνιμης κατοικίας του Δήμου Θήρας και μεφόσον δε καλυφθούνε οι θέσεις, τότε θα ανατρέξουν σε επιλογη των υπολοίπων κατοίκων της χώρας. Ειδικά στις γενικές θέσεις όπως διοικητικοί, υδραυλικοι, ΥΕ κλπ κλπ σίγουρα ολες οι θέσεις θα καλυφθούνε με εντοπιότητα. Μονο στις ιατρικές ειδικότητες λογικά θα πάρουνε και κόσμο εκτος Σαντορίνης. Εγω προσωπικά δε θα μπω καν στο κοπο να στείλω τα χαρτιά μου για διοικητικός. Σίγουρα θα υπάρχουνε άτομα με μονιμη κατοικία Θήρας όποτε τσάμπα κόπος. Ειδικά η ειδική εμπειρια 24 μηνων σε μονάδες υγειας εντελώς ''φωτογραφική''.. την προσμετρούν ακόμη και στις θέσεις χωρις εμπειρια.. απο εκει κ μονο να καταλάβετε οτι ηδη ξέρουνε ποιους θέλουνε να βάλουνε. τους ηδη υπηρετούντες στο Νοσοκομείο..

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: 1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό melimeli » Σάβ Σεπ 15, 2018 3:39 pm

sotinela έγραψε:Είναι προκήρυξη με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ την εντοπιότητα και την ειδική εμπειρια σε μονάδες υγειας. Πρώτα θα επιλέξουν κατοικους με βεβαιωση μόνιμης κατοικίας του Δήμου Θήρας και μεφόσον δε καλυφθούνε οι θέσεις, τότε θα ανατρέξουν σε επιλογη των υπολοίπων κατοίκων της χώρας. Ειδικά στις γενικές θέσεις όπως διοικητικοί, υδραυλικοι, ΥΕ κλπ κλπ σίγουρα ολες οι θέσεις θα καλυφθούνε με εντοπιότητα. Μονο στις ιατρικές ειδικότητες λογικά θα πάρουνε και κόσμο εκτος Σαντορίνης. Εγω προσωπικά δε θα μπω καν στο κοπο να στείλω τα χαρτιά μου για διοικητικός. Σίγουρα θα υπάρχουνε άτομα με μονιμη κατοικία Θήρας όποτε τσάμπα κόπος. Ειδικά η ειδική εμπειρια 24 μηνων σε μονάδες υγειας εντελώς ''φωτογραφική''.. την προσμετρούν ακόμη και στις θέσεις χωρις εμπειρια.. απο εκει κ μονο να καταλάβετε οτι ηδη ξέρουνε ποιους θέλουνε να βάλουνε. τους ηδη υπηρετούντες στο Νοσοκομείο..



Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό. Πριν δυο χρόνια είχε βγει η πρώτη προκήρυξη, όταν είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του το νοσοκομείο. Οπότε σε όλες τις θέσεις υπάρχουν άτομα που ήδη υπηρετούν. Τώρα αν προκειται κάποιος να μη συνεχίσει στη θέση του, μπορεί να βρεθεί κάποιος τυχερός εκτός των ήδη υπηρετούντων...

Tsili
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 19, 2018 1:36 pm

Re: 1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό Tsili » Τετ Σεπ 26, 2018 3:42 pm

Βρηκα στο ιντερνετ οτι η ΑΕΜΥ ειναι εταιρεια ΔΕΚΟ...Ξερει κανεις τι ισχυει για το καθεστως των υπαλληλων ? Ειναι σαν να εισαι υπαλληλος πχ στο Ιπποκρατειο νοσοκομειο η ισχυει κατι διαφορετικο? μετακινησεις κτλ υπαρχουν στον οριζοντα η μπα?

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: 1/2018 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. ΑΕ)

Δημοσίευσηαπό melimeli » Τετ Σεπ 26, 2018 4:48 pm

Tsili έγραψε:Βρηκα στο ιντερνετ οτι η ΑΕΜΥ ειναι εταιρεια ΔΕΚΟ...Ξερει κανεις τι ισχυει για το καθεστως των υπαλληλων ? Ειναι σαν να εισαι υπαλληλος πχ στο Ιπποκρατειο νοσοκομειο η ισχυει κατι διαφορετικο? μετακινησεις κτλ υπαρχουν στον οριζοντα η μπα?


Αν δεν κάνω λάθος είναι συμβάσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ). Όχι τακτικού προσωπικού ή αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ). Οπότε εννοείται ότι δεν παίζουν μετακινήσεις.


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες