ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό theod75 » Δευ Αύγ 20, 2018 11:52 am

Ioanna222 έγραψε:
historian έγραψε:
nickgeom13 έγραψε:Είναι προφανές ακόμα και σε παιδάκι 5 χρονών ότι η προκήρυξη είναι 100% ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ και αποσκοπεί στην τοποθέτηση σε μόνιμες θέσεις των δικών τους ανθρώπων. Η ειδική εμπειρία το μαρτυράει καθώς αποτελεί το στοιχείο που νοθεύει τη διαδικασία. Πρέπει οπωσδήποτε να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε άμεσα να ΜΗΝ υπάρξει μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας για να ξεκινήσουν όλοι οι υποψήφιοι από την ίδια εκκίνηση. Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που γίνεται και μας γυρίζει 50 χρόνια πίσω γιατί είναι πολύ εξόφθαλμο και μάλιστα σε μια προκήρυξη με τόσες χιλιάδες προσλήψεις!!! Εδώ το πράγμα βγάζει μάτι ότι υπήρξε διακομματική συμφωνία 2-3 χρόνια πριν να βάλει ο κάθε Δήμαρχος τους δικούς του. Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ντροπή και σκάνδαλο όλο αυτό και πρέπει να σταματήσει. Υπάρχουν Δήμαρχοι που έβαλαν τους δικούς τους στην καθαριότητα και τώρα αυτά τα άτομα λαμβάνουν την ειδική μοριοδότηση ενώ απασχολούνται σε γραφεία και σε εντελώς διαφορετικά αντικείμενα. Από πού και ως που δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι το bonus που θα πάρουν; Μιλάμε εδώ πέρα όλοι για πλαστές βεβαιώσεις προϋπηρεσίες αλλά δεν βλέπουμε ότι η κομπίνα γίνεται και νομότυπα. Από όπου να το πιάσεις ΒΡΩΜΑΕΙ. Αυτός ο διαγωνισμός δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έτσι. Αλλά προσωπικά δεν είμαι υπέρ να διακοπεί γιατί θα μας πάει πολύ πίσω. Αυτό εξάλλου θα βόλευε τους μόνιμους που φοβούνται ότι θα χάσουν το δουλικό προσωπικό τους και τους Δημάρχους που έτσι κι αλλιώς θα προσλάβουν πάλι τους δικούς τους με διάφορους άλλους πλάγιους τρόπους και ίσως θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνάψουν μεγάλες συμβάσεις με ιδιωτικά συνεργία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάλι στο τέλος οι δικοί τους θα είναι μέσα. Ο μόνος τρόπος να υπάρξει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους είναι η κατάργηση ΑΜΕΣΑ της ειδικής μοριοδότησης. Ας σταματήσει ΤΩΡΑ αυτή η ξεφτίλα. Είμαστε πια στο 2018 και πρέπει τα ρουσφέτια να είχαν σταματήσει ήδη χθες. Να τελειώνει επιτέλους αυτή η ΠΛΑΚΑ γιατί δεν πάει άλλο!!!

Εχεις δικιο,ειναι διακομματικη η συννενόηση γι αυτο δεν βλεπει κανεις συγκεγκριμενη καταγγελια κριτικη από αντιπολιτεομενα κομματα παρά αοριστιες. Η τοπικη αυτοδιοίκηση ειναι από τους ρουσφετολογικούς τομεις της δημοσιας διοίκησης. Δική μου εκτιμηση πάντως ειναι πολλοί από τους ευνοημενους δεν εχουν μπορεσει ουτε την αιτηση να κανουν σωστά...

Δυστυχώς ολα οσα ειπατε εχουν θιγει επανειλημμένα και στις προηγούμενες σελίδες και πολυ φοβαμαι οτι οσο κι αν διαμαρτυρομαστε αν δε γινει κατι δραστικο που αδυνατω να σκεφτω ειλικρινα τι πρέπει να είναι και πως να κινηθούμε η ειδικη μοριοδοτηση δεν πρόκειται να καταργηθεί... Εδω προσφατα σε σχετικο σαιτ γραφτηκε οτι ολοι αυτοι οι πρωην συμβασιουχοι των δημων(στην καθαριότητα, σε γραφεια ή μη, και κυριως σε δευα, επειδή δεν προσκομισαν τις σωστές βεβαιωσεις κατα το υποδειγμα του υπουργείου εσωτερικων αλλα απλες βεβαιωσεις χωρις να αναγραφουν το ανταποδοτικές, θα κανουν συλλογο γιατι υπο το φοβο να μην τους μετρηθει η σχετικη εμπειρία ως ειδικη θα αξιωσουν απ τις δευα ως υπευθυνες γιβα το "λαθος" να προσκομισουν σε ολους?? Τις σωστες βεβαιωσεις τις οποίες κ εκπροθεσμα πρέπει να κανει δεκτες το ασεπ??? Οτι να ναι μ αυτη την προκήρυξη παρωδια που κ εγω πιστεύω οτι αν ακυρωθει παρ ολα τα στραβα της παλι υπερ των παλαι ποτε ευνοουμενων των δημαρχων θα ειναι... Θυμηθειτε το, αν τυχει κ ακυρωθει η επιφαση θα ειναι η ειδικη, αλλα η αληθινη αιτια θα ειναι πως οι γνωστοι ευνοουμενοι δεν καταφεραν να ειναι στους διοριστεους ειτε γτ δε συμπληρωσαν σωστες αιτησεις ειτε γιατι παρολη την ειδικη μοριοδοτηση υστερουσαν στα υπολοιπα προσοντα που παιζουν κ αυτα το ρολο τους

Το καθε σιτε γραφει οτι θελει και οχι τι ισχυει. η εκτον υστερων προσκομιση δικαιολογητικων δεν προσμετραται η προκυρηξη ειναι σαφης. πηγές του ΑΣΕΠ τόνιζαν ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν η Ανεξάρτητη Αρχή να ζητήσει διευκρινίσεις από το δήμο, καθώς η μοριοδότηση κάθε υποψηφίου προκύπτει από τα έγγραφα που έχει καταθέσει εμπρόθεσμα..επισης η ειδικη εμπειρια μετραει μονο για την καθαριοτητα και για καμια αλλη υπηρεσια.προκειμένου να προσμετρηθεί ως ειδική εμπειρία τυχόν προϋπηρεσία θα έπρεπε να αναφερόταν ότι ο υποψήφιος «απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας»,σε δευα δεν μετραει η ειδικη μοριοδοτηση, ο καθενας μπορει να προσφυγη οπου θελει αυτο ειναι δικαιωμα του, φυσικα δεν σημαινει οτι εχει και δικιο ή οτι θα δικαιωθει.αν θελουν μπορουν να προσφυγουν κατα των δημων αν εχουν δικιο για τις βεβαιωσεις.επισης διαφορες υποσχεσεις που δινουν διαφοροι δικηγοροι να μην τις σχολιασω καλυτερα γιατι και οι ιδιοι ξερουν οτι δεν εχουν καμια τυχη.(βλεπε υποσχεσεις για μονιμοποιηση που βγαινουν ολες αρνητικες απο τα δικαστηρια)

nickgeom13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nickgeom13 » Δευ Αύγ 20, 2018 4:30 pm

theod75 έγραψε:επισης η ειδικη εμπειρια μετραει μονο για την καθαριοτητα και για καμια αλλη υπηρεσια.προκειμένου να προσμετρηθεί ως ειδική εμπειρία τυχόν προϋπηρεσία θα έπρεπε να αναφερόταν ότι ο υποψήφιος «απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας»,σε δευα δεν μετραει η ειδικη μοριοδοτηση, ο καθενας μπορει να προσφυγη οπου θελει αυτο ειναι δικαιωμα του, φυσικα δεν σημαινει οτι εχει και δικιο ή οτι θα δικαιωθει.

Ναι αλλά αφού οι δήμαρχοι προσελάμβαναν υπαλλήλους γραφείου και άτομα με διαφορετικά αντικείμενα εργασίας ως καθαριστές, τότε αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται τώρα τα μόρια της ειδικής εμπειρίας ενώ στην πραγματικότητα δεν εργάστηκαν ΠΟΤΕ στην καθαριότητα. Είναι δηλαδή καλυμμένοι τυπικά αλλά εδώ προκύπτει μεγάλη νοθεία γιατί όλοι οι υπόλοιποι που μετέχουν της διαδικασίας αδικούνται κατάφωρα. "Παραθυράκι" των κομμάτων βλέπω εγώ. Δεν υπάρχει πιο καραμπινάτη περίπτωση για να μονιμοποιηθούν οι συγκεκριμένοι που θέλουμε. Μόνη λύση η άμεση κατάργηση της ειδικής εμπειρίας για να μη χαθεί η αξιοπιστία της προκήρυξης. Και ας προσλάβουν μετά οι δήμαρχοι τα μπουμπούκια τους με δίμηνες συμβάσεις όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Δευ Αύγ 20, 2018 11:59 pm

Συγγνώμη αλλα απο που προκυπτει οτι οι διοικητικοι δε θα λαβουν ειδικη μοριοδοτηση? Το ζητημα ειναι συγκεχυμενο και οι αποψεις διίστανται.. Εμενα κ σε αλλους που εχουν μιλησει με τις πληροφορίες ασεπ μου κατεστησαν σαφες οτι αν ο υποψηφιος παρουσιασει βεβαιωση που να λέει ανταποδοτικες υπηρεσίες καθαριότητας θα παρει την ειδικη... Εκτος κι αν εχετε μιλησει με την επιτροπη που βγάζει τ αποτελέσματα.. Μακαρι να ξεραμε με σιγουριά πού θα δωσουν την ειδικη κι αν θα την παρουν ολες οι ειδικοτητες.. Δυστυχώς το πραγμα δεν εχει ξεκαθαριστεί ουτε απ το φεκ ουτε απ το ασεπ και κανεις δεν γνωρίζει επακριβως πως θα κινηθουν με την ειδικη κι αν θα τη δωσουν σε όλους ανεξαρτήτως συναφειας ειδικοτητας ή οχι.. Πολυ θα ήθελα να ισχύουν αυτα που λες theod αλλα φοβαμαι οτι μπορεί να διαψευστεις στις εκτιμησεις σου, μακαρι να πεσεις μεσα και να διαψευστει το δικο μου κακο σεναριο

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Τρί Αύγ 21, 2018 11:26 am

nickgeom13 έγραψε:
theod75 έγραψε:επισης η ειδικη εμπειρια μετραει μονο για την καθαριοτητα και για καμια αλλη υπηρεσια.προκειμένου να προσμετρηθεί ως ειδική εμπειρία τυχόν προϋπηρεσία θα έπρεπε να αναφερόταν ότι ο υποψήφιος «απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας»,σε δευα δεν μετραει η ειδικη μοριοδοτηση, ο καθενας μπορει να προσφυγη οπου θελει αυτο ειναι δικαιωμα του, φυσικα δεν σημαινει οτι εχει και δικιο ή οτι θα δικαιωθει.

Ναι αλλά αφού οι δήμαρχοι προσελάμβαναν υπαλλήλους γραφείου και άτομα με διαφορετικά αντικείμενα εργασίας ως καθαριστές, τότε αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται τώρα τα μόρια της ειδικής εμπειρίας ενώ στην πραγματικότητα δεν εργάστηκαν ΠΟΤΕ στην καθαριότητα. Είναι δηλαδή καλυμμένοι τυπικά αλλά εδώ προκύπτει μεγάλη νοθεία γιατί όλοι οι υπόλοιποι που μετέχουν της διαδικασίας αδικούνται κατάφωρα. "Παραθυράκι" των κομμάτων βλέπω εγώ. Δεν υπάρχει πιο καραμπινάτη περίπτωση για να μονιμοποιηθούν οι συγκεκριμένοι που θέλουμε. Μόνη λύση η άμεση κατάργηση της ειδικής εμπειρίας για να μη χαθεί η αξιοπιστία της προκήρυξης. Και ας προσλάβουν μετά οι δήμαρχοι τα μπουμπούκια τους με δίμηνες συμβάσεις όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

ισχυει αυτο που λες αλλα νομιζώ οτι ηταν πολυ λιγες περιπτωσεις .ιδιως για τους ΔΕ είναι συγκεκριμένες ειδικότητες που πρέπει να έχεις και τα αντιστοιχα προσοντα για να δουλεψεις στην καθαριοτητα π.χ. επαγγελματικο διπλωμα, αδεια επαγγελματος

nickgeom13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nickgeom13 » Τρί Αύγ 21, 2018 3:03 pm

Δεν ξέρω για ΔΕ αλλά για ΥΕ είναι πολλές. Φυσικά δεν μπορώ να έχω γνώση για όλη την Ελλάδα αλλά φοβάμαι πως είναι γενικευμένο το φαινόμενο.

thodoris M
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thodoris M » Τρί Αύγ 21, 2018 5:34 pm

[quote="nickgeom13"]Δεν ξέρω για ΔΕ αλλά για ΥΕ είναι πολλές. Φυσικά δεν μπορώ να έχω γνώση για όλη την Ελλάδα αλλά φοβάμαι πως είναι γενικευμένο το φαινόμενο.[/q
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ .ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Παρ Σεπ 14, 2018 10:09 am

Είδα ότι δεσμεύτηκε το παράβολο μου.
Είμαι κατηγορία ΤΕ
Δεν είμαι στα οριστικά.

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Παρ Σεπ 14, 2018 1:21 pm

Επίσης σήμερα δεσμεύτηκε και το δικό μου κατηγορία ΔΕ.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Παρ Σεπ 14, 2018 4:32 pm

Mktacc έγραψε:Είδα ότι δεσμεύτηκε το παράβολο μου.
Είμαι κατηγορία ΤΕ
Δεν είμαι στα οριστικά.

Είδα ότι δεν δεσμευτηκε ΑΚΟΜΗ το παράβολό μου. :evil:
Είμαι κατηγορία ΥΕ. 8)
Είμαι όμως στα προσωρινά! :mrgreen: Αν θα είμαι στα οριστικά θα το μάθουμε στις 30 Νοέμβρη!!! :D
Όπως φαίνεται στα ΠΕ και ΤΕ θα βγούν νωρίτερα.

Lazos07
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lazos07 » Παρ Σεπ 14, 2018 6:20 pm

Για ΥΕ δεσμεύτηκε το παράβολο σημερα. Λετε να σημαίνει κατι αυτο; Ή δεσμεύτηκαν σε όλους;

Anwnim0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Anwnim0s » Παρ Σεπ 14, 2018 7:50 pm

Δεσμεύτηκε και το δικό μου, κατηγορία ΤΕ χωρίς να είμαι στα προσωρινά (λογικά όμως θα είμαι στα οριστικά).

historian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό historian » Παρ Σεπ 14, 2018 8:22 pm

kristal έγραψε:Επίσης σήμερα δεσμεύτηκε και το δικό μου κατηγορία ΔΕ.

Μόλις διάβαζα σε έγκυρη ιστοσελίδα ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές σε ΔΕ και ΥΕ, τόσες ώστε παίρνουν από επικουρικούς πίνακες και επιλαχόντες. Ο λόγος, λάθος συμπλήρωση της αίτησης, λάθος ή ςλιππη δικαιολογητικά. Σχεδόν τους λυπάμαι, να κάνουν προκήρυξη για σένα, να σ' έχουν πολιτικά όμηρο ως συμβασιούχο τόσο καιρό , να σου δίνουν μόρια και να συμπληρώνεις λάθος την αίτηση, επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί ακριβώς λέει....

Mktacc
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Mktacc » Παρ Σεπ 14, 2018 8:47 pm

Mktacc έγραψε:Είδα ότι δεσμεύτηκε το παράβολο μου.
Είμαι κατηγορία ΤΕ
Δεν είμαι στα οριστικά.

Μπερδεύτηκα, εννοούσα ότι δεν είμαι στα προσωρινά.
Ήθελα να το τονίσω γιατί κάποιοι πιθανόν δεν θα ξέρουν ότι αν τύχει να δεσμευτεί το παράβολο σου πιο γρήγορα από ενός άλλου αυτό δε σημαίνει ότι είσαι σε προσωρινά ή οριστικά αποτελέσματα.

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Παρ Σεπ 14, 2018 9:39 pm

historian έγραψε:
kristal έγραψε:Επίσης σήμερα δεσμεύτηκε και το δικό μου κατηγορία ΔΕ.

Μόλις διάβαζα σε έγκυρη ιστοσελίδα ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές σε ΔΕ και ΥΕ, τόσες ώστε παίρνουν από επικουρικούς πίνακες και επιλαχόντες. Ο λόγος, λάθος συμπλήρωση της αίτησης, λάθος ή ςλιππη δικαιολογητικά. Σχεδόν τους λυπάμαι, να κάνουν προκήρυξη για σένα, να σ' έχουν πολιτικά όμηρο ως συμβασιούχο τόσο καιρό , να σου δίνουν μόρια και να συμπληρώνεις λάθος την αίτηση, επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί ακριβώς λέει....

Αυτοί που κατάλαβαν οτι έκαναν λάθος την αίτηση ή δήλωσαν παραπάνω προσόντα που δεν είχαν ,και δεν δέχτηκαν να πάνε στα προσωρινά καλώς, εγω δεν καταλαβαίνω γιατί είδα και τέτοια περίπτωση σε μεγάλο Δήμο, το τμήμα προσωπικού του εκάστοτε Δήμου που κάλεσε και προσέλαβε άτομα γιατί δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει τα πτυχία-ειδικές προυπηρεσίες;

sofi80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofi80 » Παρ Σεπ 14, 2018 10:12 pm

Παιδια και το δικο μου παραβολο δεσμευτηκε σημερα ΔΕ και σε εναν πινακα ειμαι δευτερη και ο πρωτος ειναι στα προσωρινά λέτε να εγινε ο ελεγχος του και να ειχε λάθος μορια λογω ειδικης εμπειρίας που δήλωσε;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες