1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
vasilikiopa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Δευ Ιαν 22, 2018 2:05 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό vasilikiopa » Δευ Αύγ 27, 2018 10:01 am

patgeorge100 έγραψε:vasiliki (opa)...

πιστευω οτι το opa (ειναι απο το Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων - ΟΠΑ...ΣΩΣΤΑ?)
Σου ευχομαι καλη τυχη....με την βαθμολογια που εχεις γραψει να ελπιζεις..σε αυτο το διαγωνισμο...!!!
Ο τροπος γραφης σου στο forum....δειχνει ενα ατομο με αξιοπρεπεια....και Bravo σου...
Οχι σαν καποιους κλαψιαρηδες..που εχουν βγαλει....ολα τα απωθημενα τους ..για το ποσο ειναι η βαση..και ποιος κλεβει τις θεσεις απο τις ειδικες κατηγοριες..!


Καλημέρα! Ναι :D το σκέφτηκες πολύ σωστά! Μακάρι όσοι πετύχουν να στελεχώσουν τις απαιτούμενες θέσεις να εργαστούν με σκοπό την εξυπηρέτηση και να μην "πιάσουν" απλά μία θέση στο Δημόσιο.. Για εσένα δεν μας έχεις πει, εύχομαι να είναι θετικά τα πράγματα και για εσένα!

Αναφορικά με όσους εκφράζουν παράπονα, νομίζω πως δεν μπορούν στην παρούσα φάση να κάνουν τίποτα. Καταρχήν εάν τελικά στελεχωθούν όλες οι θέσεις των ειδικών κατηγοριών απο άτομα ειδικών κατηγοριών και όχι απο γενικών θέσεων, δεν υφίσταται κανένας απο τους αναφερόμενους στο φόρουμ προβληματισμός!! Επιπλέον, αναφέρθηκε πως η ΕΣΑΜΕΑ δεν πήρε θέση... Οπότε τι να κάνουμε ο καθένας απο εδώ; Σίγουρα πρέπει να περιμένουμε τα προσωρινά αποτελέσματα και μετά να δούμε αν τελικά καλύπτονται οι θέσεις οι όχι και να συζητάμε για περαιτέρω ενέργειες. Ένας δικηγόρος θα μπορούσε να βοηθήσει, τότε και μόνο τότε..
Υ.Γ. αναμένουμε απο ένα site στατιτστικά επιτυχίας αν δεν κάνω λάθος....

optimus
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Δευ Μάιος 29, 2017 4:37 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό optimus » Δευ Αύγ 27, 2018 10:36 am

frapmelot έγραψε:
kostas1312 έγραψε:
optimus έγραψε:Δηλαδή κάποιος που είναι στην ειδική κατηγορία λόγω ποσοστού σωματικής αναπηρίας, γιατί να δικαιούται μικρότερη βάση; υστερεί σε κάτι νοητικά; Προφανώς και όχι.
Νομιμότατα η βάση είναι ίδια και αν μείνουν κενές θέσεις, θα τις καταλάβουν δικαίως από το γενικό πίνακα όσοι προσπάθησαν και έγραψαν καλύτερα. Μην είστε αχάριστοι

Οι θέσεις είναι 548 λόγω των προσαυξήσεων για τις ειδικές κατηγορίες.Αν δεν υπήρχαν ειδικές κατηγορίες οι θέσεις θα ήταν λιγότερες κατά 40%.Αρα τι συμβαίνει? Οι ειδικές κατηγορίες αυξάνουν τον αριθμό των θέσεων,απαιτούμε από ένα παιδί με 67% αναπηρία να πιάσει 60% αυτό δεν συμβαίνει και πας εσύ ή εγω και του παίρνουμε την θέση.Μπράβο μας


Φαντάζομαι οι θέσεις βγαίνουν βάσει αναγκών και οικονομικής δυνατότητας των υποστελεχωμένων υπηρεσιών, οπότε μάλλον πρώτα βγήκε το 548 και μετά έδωσαν το 40% σε ειδικές κατηγορίες, που στους οικονομολόγους ήταν πάνω από 50% (220 από 390). Το κόστος του κάθε υπαλλήλου είναι το ίδιο, δεν δουλεύουν δωρεάν οι της ειδικής κατηγορίας ούτε τους παίρνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Προσωπικά δεν με επηρρεάζουν οι ειδικές κατηγορίες, γιατί οι πρώτες μου επιλογές είναι επαρχία και έχω απόλυτο σεβασμο στις ιδιαιτερότητες και τις θυσίες των ωφελούμενων, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Στους οικονομολόγους έδωσαν 5000 για 390 θέσεις, από τις οποίες οι 220 είναι για την ειδική κατηγορία. Στην ουσιά διαγωνίστηκαν 4500 άτομα για 170 θέσεις και 500 ειδικής για τις υπόλοιπες 220. Η αβάντα είναι τεράστια για να έχουν παράπονο. Αν ήταν 290 γενικής και 100 ειδικής, τότε μάλιστα, ας μην υπήρχε βάση, αλλά με 220 από τις 390 είναι πλεονασμός.


Ακριβώς frapmelot. Πρώτα βγαίνουν οι θέσεις βάσει αναγκών και μετά η ποσόστωση επί των θέσεων ανά περιφέρεια. Λανθασμένα αναφέρθηκε ότι γίνεται προσαύξηση των θέσεων για τις ειδικές κατηγορίες. Και επαναλαμβάνω ότι εφόσον οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών δεν υστερούν νοητικά οι άνθρωποι σε κάτι, ορθώς υπάρχει η βάση. Η κοινωνική πολιτική και η διευκόλυνση παρέχεται με τις ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες κατάληψης θέσης, με την αναλογία υποψηφίων- θέσεων.

vasilikiopa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Δευ Ιαν 22, 2018 2:05 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό vasilikiopa » Δευ Αύγ 27, 2018 12:40 pm

ARIEL έγραψε:
vasilikiopa έγραψε:
patgeorge100 έγραψε:vasilikiopa kai ariel

ποιες περιοχες εχετε δηλωσει?
αθηνα ?
περιφερεια?
με εντοπιοτητα?



patgeorge Εγώ Αθήνα μόνο... Δύσκολο να πετύχω.. εσύ πως έγραψες;; Ποια ειδική κατηγορία είσαι;;



εγώ δεν έχω κάπου εντοπιότητα.'Έχω δηλώσει όμως τα πάντα.. Βασιλική θέλω να πιστεύω σε εσένα γιατί αυτό θα σημαίνει ότι και εμείς που γράψαμε λιγότερο από εσένα ίσως και να έχουμε ελπίδες! Εσύ patgeorge πόσο έγραψες?



ariel μακάρι να τα καταφέρουμε! βέβαια είναι χαμηλές οι βαθμολογίες μας.. πιστεύω πως θα υπάρχουν κάποιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά (κυρίως απο τύχη, :roll: αλλά εδώ που φτάσαμε...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...) Πιστεύω κι εγώ σε εσένα επειδή δήλωσες παντού και επαρχία, οπότε έχεις πιθανότητες..! Ο καιρός γαρ εγγύς.... :)

nonabella
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Δευ Αύγ 27, 2018 2:37 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό nonabella » Δευ Αύγ 27, 2018 5:42 pm

Καλησπερα και απο μενα. Το ΦΕΚ ηταν ξεκαθαρο και το αντιγραφω αυτολεξει: "Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ειδικές θέσεις που προβλέπονται για πολύτεκνους, τέκνα πολυτέ-
κνων, τρίτεκνους, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας, παλιννοστούντες Ποντίους ομογενείς και ομογενείς του
ν. 2790/2000, άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο,
καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67 % και άνω και Έλληνες υπηκόους που προέρχονται
από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, από υποψηφίους των αντίστοιχων κατηγοριών, οι θέσεις
αυτές θα καλυφθούν από υποψηφίους που δεν έχουν τις ιδιότητες αυτές, κατά τη σειρά στον Πίνακα Κα-
τάταξης, εφόσον έχουν συμπεριλάβει στις προτιμήσεις τους, τις θέσεις αυτές."

Με την ιδια λογικη να καταργηθουν οι μοναδες προσαυξησης και η βαση εισαγωγης οπως βολευει το καθενα. Δεν θα σταθω στο αν ειναι δικαιο ή αδικο να εχεις τοσα δικαιωματα ως τριτεκνος ή πολυτεκνος.

Vasilis1972
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Δευ Αύγ 27, 2018 2:03 am

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝπ

Δημοσίευσηαπό Vasilis1972 » Τρί Αύγ 28, 2018 9:57 am

Καλημέρα κι από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους.
Ανήκω στις ειδικές κατηγορίες, άτομο με αναπηρία, και ο συνολικός βαθμός μου χωρίς τις προσαυξήσεις είναι 52,54. Ξέρει μήπως κανένας πόσα άτομα περίπου συμμετείχαν στην κατηγορία μας; Στην πραγματική ζωή, εκτός forum, γνωρίζω την βαθμολογία άλλης μιας κοπέλας μόνο από την κατηγορία μας, που ασχολήθηκε πολύ σοβαρα και ο συνολικός της βαθμός είναι 56. Επίσης αυτός είναι κι ο μέγιστος βαθμός που έχω συναντήσει γενικά, σε ένα δείγμα περίπου 15 ατόμων που ασχολήθηκαν σοβαρά, από διαφορά φροντιστήρια. Εσείς γνωρίζετε κάποιον; ευχαριστώ πολύ και καλά αποτελέσματα.

Υ.Γ.: Επειδή διαβάζω από αρκετούς διάφορα σχόλια θα ήθελα να θέσω ορισμένους προβληματισμους προς σκέψη. Και θα αναφερθώ πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία καθότι έχω προσωπική εμπειρία.
1) Αν είχατε κάνει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δυο μεταμοσχεύσεις, ποσο πιθανό θεωρείτε να μπορούσατε να συναγωνιστειτε όλους τους υπόλοιπους επι ίσοις οροις; με τι μυαλό και τι δύναμη;
2) Αν λαμβάνατε κι εσείς μια αναπηρική σύνταξη 280 ευρώ, ποσο πιθανό θα θεωρούσατε να είχατε την δυνατότητα να πάτε σε ένα φροντιστήριο;
3) Θεωρείτε ότι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πιθανότητες με τους υπόλοιπους να βρούμε μια οποιαδήποτε δουλειά;
Κανένας από εμάς δεν επέλεξε να πάθει αυτό που έπαθε. Και όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως πολύ ευχαρίστως θα ανταλλάσαμε οποιαδήποτε θέση και οποιοδήποτε "προνόμιο" προκειμένου να έχουμε την πίσω την υγεία μας. Οπότε λίγο περισσότερος σεβασμός για ορισμένα ευαίσθητα θέματα δεν βλάπτει θεωρώ... αυτά.

Vasilis1972
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Δευ Αύγ 27, 2018 2:03 am

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό Vasilis1972 » Τρί Αύγ 28, 2018 10:05 am

kristabella έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
kristabella έγραψε:
Καλά ας είχες αναπηρία κι εσύ και θα βλέπαμε αν μπορούσες να διεκδικήσεις στον ιδιωτικό τομέα θέση εργασίας επί ίσοις όροις με κάποιον απόλυτα υγιή... Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα... Η αναπηρία και η ίση πρόσβαση στην ευκαιρία κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα!

Και η εργασία σαν δικαίωμα κατοχυρώνεται στο σύνταγμα αλλά το 20% είναι άνεργοι.
Γιατί δεν ζητάτε να βάλουν και μια ποσόστωση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να σας προσλαμβάνουν; Οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι τι πρόβλημα έχουν δηλαδή στην αγορά εργασίας που θέλουν και ποσόστωση;


Προσωπικά μιλώ για την δική μου κατηγορία, των ατόμων με αναπηρία. Υπάρχουν σύλλογοι που δρουν χρόνια οργανωμένα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και πίστεψέ με κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αλλά επειδή μέχρι σήμερα στον ιδιωτικό τομέα κυρίως έχω εργαστεί θα σου πω ότι σπάνια ο εργοδότης θα δώσει τη δέουσα σημασία στην αναπηρία σου και θα σου αναθέσει μόνο τις εργασίες που είναι συμβατές μ' αυτή... Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Η επιδείνωση της υγείας σου.. Άσε που δεν μας προτιμούν κιόλας... Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανέργων και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Η διαφορά μου όμως με έναν υγιή άνεργο είναι ότι αυτός μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία έστω και ευκαιριακά που θα του επιτρέψει να ζήσει, ήτοι να δουλέψει π.χ. ως σερβιτόρος, μπαρμαν (που υπάρχει και προσφορά), ως πωλητής, ως ρεσεψιονίστ στις τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας και πολλά άλλα σχετικά. Εγώ όμως δεν μπορώ.. Αυτή είναι η διαφορά και ελπίζω να είσαι σε θέση να την αντιληφθείς..


Συμφωνώ απολύτως Kristabella... απλά κάποια άτομα φαίνεται πως δυσκολεύονται να το συνειδητοποιήσουν, ίσως γιατί δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να βρεθούν κοντά σε κάποιο άτομο με αναπηρία για να καταλάβουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην πράξη...

nonabella
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Δευ Αύγ 27, 2018 2:37 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝπ

Δημοσίευσηαπό nonabella » Τρί Αύγ 28, 2018 12:59 pm

Vasilis1972 έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους.
Ανήκω στις ειδικές κατηγορίες, άτομο με αναπηρία, και ο συνολικός βαθμός μου χωρίς τις προσαυξήσεις είναι 52,54. Ξέρει μήπως κανένας πόσα άτομα περίπου συμμετείχαν στην κατηγορία μας; Στην πραγματική ζωή, εκτός forum, γνωρίζω την βαθμολογία άλλης μιας κοπέλας μόνο από την κατηγορία μας, που ασχολήθηκε πολύ σοβαρα και ο συνολικός της βαθμός είναι 56. Επίσης αυτός είναι κι ο μέγιστος βαθμός που έχω συναντήσει γενικά, σε ένα δείγμα περίπου 15 ατόμων που ασχολήθηκαν σοβαρά, από διαφορά φροντιστήρια. Εσείς γνωρίζετε κάποιον; ευχαριστώ πολύ και καλά αποτελέσματα.

Υ.Γ.: Επειδή διαβάζω από αρκετούς διάφορα σχόλια θα ήθελα να θέσω ορισμένους προβληματισμους προς σκέψη. Και θα αναφερθώ πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία καθότι έχω προσωπική εμπειρία.
1) Αν είχατε κάνει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δυο μεταμοσχεύσεις, ποσο πιθανό θεωρείτε να μπορούσατε να συναγωνιστειτε όλους τους υπόλοιπους επι ίσοις οροις; με τι μυαλό και τι δύναμη;
2) Αν λαμβάνατε κι εσείς μια αναπηρική σύνταξη 280 ευρώ, ποσο πιθανό θα θεωρούσατε να είχατε την δυνατότητα να πάτε σε ένα φροντιστήριο;
3) Θεωρείτε ότι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πιθανότητες με τους υπόλοιπους να βρούμε μια οποιαδήποτε δουλειά;
Κανένας από εμάς δεν επέλεξε να πάθει αυτό που έπαθε. Και όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως πολύ ευχαρίστως θα ανταλλάσαμε οποιαδήποτε θέση και οποιοδήποτε "προνόμιο" προκειμένου να έχουμε την πίσω την υγεία μας. Οπότε λίγο περισσότερος σεβασμός για ορισμένα ευαίσθητα θέματα δεν βλάπτει θεωρώ... αυτά.


Φανταζομαι κανενας εδω δεν μιλησε ή υπονοησε τη μεταχειριση προς ατομα με αναπηρια. Οι ενστασεις των περισσοτερων ειναι για τους τριτεκνους κυριως και τους πολυτεκνους. Καλη δυναμη!

kostas1312
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Τρί Δεκ 19, 2017 3:21 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝπ

Δημοσίευσηαπό kostas1312 » Τρί Αύγ 28, 2018 3:33 pm

nonabella έγραψε:
Vasilis1972 έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους.
Ανήκω στις ειδικές κατηγορίες, άτομο με αναπηρία, και ο συνολικός βαθμός μου χωρίς τις προσαυξήσεις είναι 52,54. Ξέρει μήπως κανένας πόσα άτομα περίπου συμμετείχαν στην κατηγορία μας; Στην πραγματική ζωή, εκτός forum, γνωρίζω την βαθμολογία άλλης μιας κοπέλας μόνο από την κατηγορία μας, που ασχολήθηκε πολύ σοβαρα και ο συνολικός της βαθμός είναι 56. Επίσης αυτός είναι κι ο μέγιστος βαθμός που έχω συναντήσει γενικά, σε ένα δείγμα περίπου 15 ατόμων που ασχολήθηκαν σοβαρά, από διαφορά φροντιστήρια. Εσείς γνωρίζετε κάποιον; ευχαριστώ πολύ και καλά αποτελέσματα.

Υ.Γ.: Επειδή διαβάζω από αρκετούς διάφορα σχόλια θα ήθελα να θέσω ορισμένους προβληματισμους προς σκέψη. Και θα αναφερθώ πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία καθότι έχω προσωπική εμπειρία.
1) Αν είχατε κάνει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δυο μεταμοσχεύσεις, ποσο πιθανό θεωρείτε να μπορούσατε να συναγωνιστειτε όλους τους υπόλοιπους επι ίσοις οροις; με τι μυαλό και τι δύναμη;
2) Αν λαμβάνατε κι εσείς μια αναπηρική σύνταξη 280 ευρώ, ποσο πιθανό θα θεωρούσατε να είχατε την δυνατότητα να πάτε σε ένα φροντιστήριο;
3) Θεωρείτε ότι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πιθανότητες με τους υπόλοιπους να βρούμε μια οποιαδήποτε δουλειά;
Κανένας από εμάς δεν επέλεξε να πάθει αυτό που έπαθε. Και όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως πολύ ευχαρίστως θα ανταλλάσαμε οποιαδήποτε θέση και οποιοδήποτε "προνόμιο" προκειμένου να έχουμε την πίσω την υγεία μας. Οπότε λίγο περισσότερος σεβασμός για ορισμένα ευαίσθητα θέματα δεν βλάπτει θεωρώ... αυτά.


Φανταζομαι κανενας εδω δεν μιλησε ή υπονοησε τη μεταχειριση προς ατομα με αναπηρια. Οι ενστασεις των περισσοτερων ειναι για τους τριτεκνους κυριως και τους πολυτεκνους. Καλη δυναμη!

H γενική κατηγορία τους περιλαμβάνει όλους.δεν γίνονται διακρίσεις

nonabella
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Δευ Αύγ 27, 2018 2:37 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝπ

Δημοσίευσηαπό nonabella » Τρί Αύγ 28, 2018 4:10 pm

kostas1312 έγραψε:
nonabella έγραψε:
Vasilis1972 έγραψε:
Υ.Γ.: Επειδή διαβάζω από αρκετούς διάφορα σχόλια θα ήθελα να θέσω ορισμένους προβληματισμους προς σκέψη. Και θα αναφερθώ πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία καθότι έχω προσωπική εμπειρία.
1) Αν είχατε κάνει χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δυο μεταμοσχεύσεις, ποσο πιθανό θεωρείτε να μπορούσατε να συναγωνιστειτε όλους τους υπόλοιπους επι ίσοις οροις; με τι μυαλό και τι δύναμη;
2) Αν λαμβάνατε κι εσείς μια αναπηρική σύνταξη 280 ευρώ, ποσο πιθανό θα θεωρούσατε να είχατε την δυνατότητα να πάτε σε ένα φροντιστήριο;
3) Θεωρείτε ότι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πιθανότητες με τους υπόλοιπους να βρούμε μια οποιαδήποτε δουλειά;
Κανένας από εμάς δεν επέλεξε να πάθει αυτό που έπαθε. Και όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως πολύ ευχαρίστως θα ανταλλάσαμε οποιαδήποτε θέση και οποιοδήποτε "προνόμιο" προκειμένου να έχουμε την πίσω την υγεία μας. Οπότε λίγο περισσότερος σεβασμός για ορισμένα ευαίσθητα θέματα δεν βλάπτει θεωρώ... αυτά.


Φανταζομαι κανενας εδω δεν μιλησε ή υπονοησε τη μεταχειριση προς ατομα με αναπηρια. Οι ενστασεις των περισσοτερων ειναι για τους τριτεκνους κυριως και τους πολυτεκνους. Καλη δυναμη!

H γενική κατηγορία τους περιλαμβάνει όλους.δεν γίνονται διακρίσεις


Μην ξεκινησουμε συζητηση περι δικαιου και αδικου γιατι ουτε και για τις γενικες θεσεις ειναι δικαιο να σκοραρουν τοσο υψηλες βαθμολογιες για να μπουν ενω οι τριτεκνοι να μπανουν και με 20 μοναδες επειδη ανηκουν στην ειδικη κατηγορια. Αναφερθηκα και διαχωρισα τον εαυτο μου περι αδικιας ΑΜΕΑ και ως εκει. Το σχολιο του kostas 1312 με βρηκε αντιθετη γι αυτο σχολιασα.

Kouts13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 16, 2018 2:53 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό Kouts13 » Πέμ Αύγ 30, 2018 3:38 pm

vasilikiopa έγραψε:
Kouts13 έγραψε:Τώρα που βγήκαν οι βαθμολογίες τι βάση πιστεύετε θα έχουν οι πολυτεκνοι και οι τριτεκνοι??


εσύ τι έβγαλες; εγώ πολύτεκνη με 68,42 μόρια.
ας βγάλουμε στατιστικά απο το φόρουμ... αφου δεν έχουμε απο αλλού...


Εγω πολύτεκνος και συνολικά ανάμεσα απο 70 και 71 μόρια με τις προσαυξήσεις! Υπάρχουν ελπίδες πιστεύεις; Δήλωσα όλες τις περιοχές!

vasilikiopa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Δευ Ιαν 22, 2018 2:05 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό vasilikiopa » Πέμ Αύγ 30, 2018 4:07 pm

Kouts13 έγραψε:
vasilikiopa έγραψε:
Kouts13 έγραψε:Τώρα που βγήκαν οι βαθμολογίες τι βάση πιστεύετε θα έχουν οι πολυτεκνοι και οι τριτεκνοι??


εσύ τι έβγαλες; εγώ πολύτεκνη με 68,42 μόρια.
ας βγάλουμε στατιστικά απο το φόρουμ... αφου δεν έχουμε απο αλλού...


Εγω πολύτεκνος και συνολικά ανάμεσα απο 70 και 71 μόρια με τις προσαυξήσεις! Υπάρχουν ελπίδες πιστεύεις; Δήλωσα όλες τις περιοχές!


Συγχαρητήρια! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Σε ένα μήνα το πολύ θα ξέρουμε...! Προς το παρόν μας λείπουν αρκετά στοιχεία για να γνωρίζουμε τις πιθανότητες μας... Πόσοι δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και κυρίως τι ποσοστό αιτήσεων αφορούν ειδικές κατηγορίες. (Μήπως γνωρίζει κανεις;;;) Δηλαδή από τους 5000+ (οικονομολόγους) που δωσαμε εξετάσεις πόσοι συμμετέχουν ως ειδική κατηγορία (;). Πάντως γενικά εκεί κυμαίνονται οι βαθμοί των επιτυχόντων από ότι βλέπω, γύρω στο 70-75max..
θερμες ευχες για καλα αποτελεσματα!!

Georgenew
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 30, 2018 6:01 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό Georgenew » Πέμ Αύγ 30, 2018 8:25 pm

Καλησπέρα! Καλη επιτυχια σε ολους! Στις ειδικές κατηγορίες σε προηγούμενους γραπτούς η βάση ήταν αρκετά χαμηλότερη του 60, όποτε αισιοδοξία.....

Kouts13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 16, 2018 2:53 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό Kouts13 » Πέμ Αύγ 30, 2018 8:43 pm

vasilikiopa έγραψε:
Kouts13 έγραψε:
vasilikiopa έγραψε:
εσύ τι έβγαλες; εγώ πολύτεκνη με 68,42 μόρια.
ας βγάλουμε στατιστικά απο το φόρουμ... αφου δεν έχουμε απο αλλού...


Εγω πολύτεκνος και συνολικά ανάμεσα απο 70 και 71 μόρια με τις προσαυξήσεις! Υπάρχουν ελπίδες πιστεύεις; Δήλωσα όλες τις περιοχές!


Συγχαρητήρια! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Σε ένα μήνα το πολύ θα ξέρουμε...! Προς το παρόν μας λείπουν αρκετά στοιχεία για να γνωρίζουμε τις πιθανότητες μας... Πόσοι δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και κυρίως τι ποσοστό αιτήσεων αφορούν ειδικές κατηγορίες. (Μήπως γνωρίζει κανεις;;;) Δηλαδή από τους 5000+ (οικονομολόγους) που δωσαμε εξετάσεις πόσοι συμμετέχουν ως ειδική κατηγορία (;). Πάντως γενικά εκεί κυμαίνονται οι βαθμοί των επιτυχόντων από ότι βλέπω, γύρω στο 70-75max..
θερμες ευχες για καλα αποτελεσματα!!


Σε ευχαριστώ πολύ και για σένα καλά αποτελέσματα!! Μακάρι να βγούνε να ηρεμήσουμε και ότι γίνει στο τέλος.. Πάντως πέρυσι στην 9Κ/2017 για τις θέσεις του Σ.Δ.Ο.Ε. έκαναν συνολικά αιτήσεις 4974 οικονομολόγοι εκ των οποίων 300 πολύτεκνοι, 350 τρίτεκνοι και γύρω στους 350 ειδικές κατηγορίες. Εκτιμώ ότι καπού εκεί θα είναι και πάλι η συμμετοχή των ειδικών κατηγοριών.. Για οικονομολόγους συνολικά οι θέσεις είναι 67 για πολύτεκνους εκ των οποίων 9 με εντοπιότητα

Paok2018
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 02, 2018 10:52 am

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό Paok2018 » Κυρ Σεπ 02, 2018 11:34 am

Καλημέρα,
Ανήκω στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων. Έχω γράψει 61.89 στους οικονομολόγους.
Από προσαυξήσεις υπολογίζω 2 από το πτυχίο, 2 από το μεταπτυχιακό και 2-3 από την εμπειρία.
Έχω δήλωση όλες τις θέσεις πολυτέκνων εκτός από αυτές που ήθελαν εντοπιότητα (56 συνολικά)
Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια ελπίδα διορισμού?
Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σ όλους!

skripaltek
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 20, 2018 4:13 pm

Re: 1Γ/2017 ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό skripaltek » Κυρ Σεπ 02, 2018 4:40 pm

Παιδιά, όποιος των ειδικών περνάει τη βάση είναι κατά 90% διοριστέος, αν τα δήλωσε όλα.

Στο διαγωνισμό του 2008 πάνω από τους μισούς των ειδικών δεν έπιασαν τη βάση. Αφού οι τελικοί βαθμοί έχουν και προσαυξήσεις. Λόγου χάρη το 64% με προσαυξήσεις μεταφράζεται σε βαθμό μάλλον κάτω του 60%. Συν την απιθανότητα των θεμάτων του τωρινού διαγωνισμού.


Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες