Συμμόρφωση ΑΣΕΠ μετά από δικαστική απόφαση για διορισμό σε ήδη διορισμένο

Θέσεις εργασίας, επικαιρότητα, απόψεις.
Vassilikid
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 3:06 pm

Συμμόρφωση ΑΣΕΠ μετά από δικαστική απόφαση για διορισμό σε ήδη διορισμένο

Δημοσίευσηαπό Vassilikid » Τρί Ιούλ 17, 2018 8:03 pm

Καλησπερα σας... έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση.. να πω λίγο το ιστορικό..είχα δηλώσει στην 1Κ/2013 για τους εφοριακούς και ήμουν απορριπτέα για την συνάφεια του μεταπτυχιακού με τα πολλά και μετά από δικαστικό αγώνα βγήκε απόφαση Για συμμόρφωση του ΑΣΕΠ και διορισμό μου - το θέμα είναι ότι διορίστηκα με την 2Κ/2015 την επόμενη προκήρυξη στην ίδια θέση και έχω κλείσει διετία μονιμοποίησης / θα ήθελα να δεχτώ τον διορισμό για λογους δικαίωσης και αγωγών επίσης αν είναι αναδρομικά ο διορισμοσ θα ενταχθώ σε μεγαλύτερο μισθολόγιο γιατί είναι μειωμενος σε αυτουσ Τις 2Κ αλλά από την άλλη θα τα κάνω όλα από την αρχή;;;Παρακαλώ κάθε γνώμη θα βοηθούσε... ευχαριστω

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 326
Εγγραφή: Δευ Μάιος 09, 2016 12:06 pm

Re: Συμμόρφωση ΑΣΕΠ μετά από δικαστική απόφαση για διορισμό σε ήδη διορισμένο

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Δευ Ιούλ 23, 2018 8:02 am

Καλημέρα,
Θα πρέπει να σιγουρευτείς για την αναδρομικότητα πρώτα πολλά του διορισμού γιατί κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί περιπτώσεις που είτε λόγω άγνοιας από το αρμόδιο τμήμα του φορέα είτε κενό στη νομοθεσία δεν τους αναγνωριζόταν.
Επισης προσωπικα θα εβλεπα τις αντιδράσεις των συναδέλφων από τη στιγμή που η θέση είναι στον ίδιο φορέα. Ώστε να δεις το επίπεδο «ανοχής» στο νέο ξεκίνημα, χωρίς να σου βάζουν εμπόδια.
Αν έχεις απευθείας μισθολογική αναγνώριση των χρόνων που έχεις ήδη, τα οφέλη σου με την αναδρομικότητα του διορισμού νομίζω θα είναι πολύ μεγαλύτερα στο μέλλον.
Δε ξέρω βέβαια τι γίνεται με τις κρατήσεις νεοδιοριστου σε τέτοιες περιπτώσεις αν τις ξανάπληρώνεις γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Πάντως αν εξαιρέσεις τα δυο χρόνια υπομονής μόνο οφέλη βλέπω αν ισχύει ο διορισμος σου τόσα χρονια πίσω.


Επιστροφή σε “ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες