ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Δευ Απρ 23, 2018 10:21 am

Επισης IANOS αυτο που λες νομιζω ειναι διαφορετικο απο αυτο εδω:
"Σήμερα καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. οι πίνακες Κατάταξης Προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥE), που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης και δεν περιλαμβάνεται σε πίνακες διοριστέων. Το ανωτέρω προσωπικό είχε συμπεριληφθεί στους Επικαιροποιημένους Α΄ και Β΄ Πίνακες Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού που είχαν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) την 11.1.2018. Το προσωπικό αυτό έχει καταταγεί σε Πίνακες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο 2 της παραγράφου 2 του άρθρου 82 του ν.4483/2017, με σκοπό την κάλυψη οργανικών θέσεων στους ΟΤΑ α΄ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα."

Οτι να ναι πραγματικα...

MichalSpye
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MichalSpye » Δευ Απρ 23, 2018 7:32 pm

Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω να υποβάλλω αίτηση για την 1Κ/2018 και επειδή έχει την Ειδικότητα ΔΕ Καταμετρητών θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε ποια εμπειρία θεωρείται συναφής για αυτή την ειδικότητα, μιας και υπήρχε και στην 3Κ. Ευχαριστώ

IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό IANOS » Δευ Απρ 23, 2018 11:54 pm

ersilyk έγραψε:Επισης IANOS αυτο που λες νομιζω ειναι διαφορετικο απο αυτο εδω:
"Σήμερα καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. οι πίνακες Κατάταξης Προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥE), που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης και δεν περιλαμβάνεται σε πίνακες διοριστέων. Το ανωτέρω προσωπικό είχε συμπεριληφθεί στους Επικαιροποιημένους Α΄ και Β΄ Πίνακες Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού που είχαν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (http://www.asep.gr) την 11.1.2018. Το προσωπικό αυτό έχει καταταγεί σε Πίνακες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο 2 της παραγράφου 2 του άρθρου 82 του ν.4483/2017, με σκοπό την κάλυψη οργανικών θέσεων στους ΟΤΑ α΄ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα."

Οτι να ναι πραγματικα...

Οχι τι λες τωρα..η προκυρηξη ειναι σωστη και δικαιη..με πινακες,ομαδοποιησεις κτλ κτλ
Τα παντα σωστα εποιησε.. αλοιμονο.. αραγε γιατι υπαρχουν μεχρι τωρα 7000 ενστασεις? Λες 7000 χιλιαδες ανθρωποι ,7000 χιλιαδες οικογενειες να εχουν αδικο? Δηλαδη 15 με 20 χιλιαδες σταυρους..
Α πα πα..

Aggelos5
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Aggelos5 » Τρί Απρ 24, 2018 1:40 pm

γεια σας παιδια. ειμαι καινουργιος και δεν εχω δει τα προηγουμενα ποσταρισματα. θελω να σας πληροφορησω οτι εγω προσωπικα μιλησα με το ασεπ και μου ειπαν οτι ειδικη εμπειρια δικαιουνται μονο οσοι ΔΕ ή ΥΕ εχουν εργαστει στην καθαριοτητα αρα οχι ΠΕ ΤΕ οπως μου ειπε ξεκαθαρα. οσοι την εχουν δηλωσει δεν θα γινει αποδεκτη στον ελεγχο. ξερει καποιος κατι επαυτου?

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Απρ 24, 2018 3:47 pm

Aggelos5 έγραψε:γεια σας παιδια. ειμαι καινουργιος και δεν εχω δει τα προηγουμενα ποσταρισματα. θελω να σας πληροφορησω οτι εγω προσωπικα μιλησα με το ασεπ και μου ειπαν οτι ειδικη εμπειρια δικαιουνται μονο οσοι ΔΕ ή ΥΕ εχουν εργαστει στην καθαριοτητα αρα οχι ΠΕ ΤΕ οπως μου ειπε ξεκαθαρα. οσοι την εχουν δηλωσει δεν θα γινει αποδεκτη στον ελεγχο. ξερει καποιος κατι επαυτου?

Ισως μετα την κατακραυγη μαζευτηκαν γτ αλλιως τα ελεγαν οταν ειχα απευθυνθει κι εγω τηλεφωνικα ενοσω ετρεχε η προκηρυξη... Ύστερα απ το μπαχαλο που εγινε και απο τη στιγμη που με τη διαδικασια που ακολουθηθηκε μειναν και πολλοι παρατασιουχοι στην απεξω, επαυσαν και οι πιέσεις απ το υπουργειο.... Αν ομως καποιοι πε ή τε καταφεραν και πηραν βεβαιωσεις, εδω να μας πουν τι θα κανουν... Απορριπτουν συλληβδην τις βεβαιωσεις πε και τε δηλαδή; εμενα ενας εκει στις πληροφορίες άλλα μου ειχε πει. Θα εκανα γραπτο ερωτημα αλλα ή που θα με γραψουν ή που θα απαντησουν μεσοβεζικα τυπου οτι λέει η προκήρυξη και θα αποφανθει η αρμοδια επιτροπη κλπ

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τρί Απρ 24, 2018 11:30 pm

Aggelos5 έγραψε:γεια σας παιδια. ειμαι καινουργιος και δεν εχω δει τα προηγουμενα ποσταρισματα. θελω να σας πληροφορησω οτι εγω προσωπικα μιλησα με το ασεπ και μου ειπαν οτι ειδικη εμπειρια δικαιουνται μονο οσοι ΔΕ ή ΥΕ εχουν εργαστει στην καθαριοτητα αρα οχι ΠΕ ΤΕ οπως μου ειπε ξεκαθαρα. οσοι την εχουν δηλωσει δεν θα γινει αποδεκτη στον ελεγχο. ξερει καποιος κατι επαυτου?

Άγγελε καλησπέρα. Επειδή έχει σημασία αυτό πότε στο είπανε? Εννοώ πότε μίλησες? Πριν την λήξη κατάθεσης των αιτήσεων? Αφού βγήκαν τα οριστικά και πριν την λήξη των ενστάσεων? Ή τώρα πρόσφατα μετά την λήξη των ενστάσεων?

Στο ρωτάω γιατί εγώ έκανα ένσταση για αυτό ακριβώς τον λόγω επικαλούμενος την εισηγητική έκθεση του νόμου που επικαλέστηκαν και αυτοί στην ολομέλειά για να ισχύσει για όλες τις θέσεις η εμπειρία. Η εισηγητική έκθεση λέει ξεκάθαρα για θέσεις ΥΕ και ΔΕ δικαιολογώντας την επιπλέον βαθμολόγηση λόγω την ήδη υπάρχουσας εμπειρίας στον χειρισμό μηχανημάτων κτλ από ΥΕ και ΔΕ. Και το λογικό αυτό είναι. Τι ειδική εμπειρία έχει κάποιος Πολ Μηχανικός ακόμα και αν έχει ήδη δουλέψει σε ανταποδοτική του Δήμου από ένα άλλο Μηχ. που δεν δούλευε σε ανταποδοτική του Δήμου.? Χαράζει καλύτερα τα δίκτυα ύδρευσης ή κάνει καλύτερη διαστασιολόγηση των δεξαμενών στο βιολογικό. Μην τρελαθούμε. Ελπίζω και εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να δώσουν την προσαύξηση μόνο σε αυτούς που ήθελε ο νομοθέτης, δηλαδή ΥΕ και ΔΕ που (προσοχή) δούλευαν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες! Δηλαδή ένας που δούλευε στην αποκομιδή των σκουπιδιών (ανταποδοτική) και πέρασε ως πχ εργάτης στην ύδρευση (και αυτή ανταποδοτική) δεν θα πρέπει να πάρει την προσαύξηση. Η προηγούμενη εμπειρία του στα σκουπίδια δεν έχει καμία σχέση με την απαιτούμενη εμπειρία στην ύδρευση. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ! Η εισηγητική έκθεση λέει ξεκάθαρα "στις συγκεκριμένες υπηρεσίες"!!. Όλα αυτά στα δικαστήρια ια επικρατήσουν, αρκεί και εύχομαι να μην φτάσουμε ως εκεί.

panosvr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό panosvr » Τετ Απρ 25, 2018 7:07 am

christos3k έγραψε:Τι ειδική εμπειρία έχει κάποιος Πολ Μηχανικός ακόμα και αν έχει ήδη δουλέψει σε ανταποδοτική του Δήμου από ένα άλλο Μηχ. που δεν δούλευε σε ανταποδοτική του Δήμου.? Χαράζει καλύτερα τα δίκτυα ύδρευσης ή κάνει καλύτερη διαστασιολόγηση των δεξαμενών στο βιολογικό. Μην τρελαθούμε.

Έχεις δίκιο ως προς το πρώτο μέρος, ένας μηχανικός όμως που έχει δουλέψει σε ΔΕΥΑ έχει καλύτερη εμπειρία και θα έπρεπε αυτή να μοριοδοτηθει ως ειδική εφόσον σχεδόν όλες οι θέσεις ήταν σε ΔΕΥΑ. Εγώ τουλάχιστον για αυτό το λόγω έκανα ένσταση

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Απρ 25, 2018 8:10 am

christos3k έγραψε:

Άγγελε καλησπέρα. Επειδή έχει σημασία αυτό πότε στο είπανε? Εννοώ πότε μίλησες? Πριν την λήξη κατάθεσης των αιτήσεων? Αφού βγήκαν τα οριστικά και πριν την λήξη των ενστάσεων? Ή τώρα πρόσφατα μετά την λήξη των ενστάσεων?

Στο ρωτάω γιατί εγώ έκανα ένσταση για αυτό ακριβώς τον λόγω επικαλούμενος την εισηγητική έκθεση του νόμου που επικαλέστηκαν και αυτοί στην ολομέλειά για να ισχύσει για όλες τις θέσεις η εμπειρία. Η εισηγητική έκθεση λέει ξεκάθαρα για θέσεις ΥΕ και ΔΕ δικαιολογώντας την επιπλέον βαθμολόγηση λόγω την ήδη υπάρχουσας εμπειρίας στον χειρισμό μηχανημάτων κτλ από ΥΕ και ΔΕ. Και το λογικό αυτό είναι. Τι ειδική εμπειρία έχει κάποιος Πολ Μηχανικός ακόμα και αν έχει ήδη δουλέψει σε ανταποδοτική του Δήμου από ένα άλλο Μηχ. που δεν δούλευε σε ανταποδοτική του Δήμου.? Χαράζει καλύτερα τα δίκτυα ύδρευσης ή κάνει καλύτερη διαστασιολόγηση των δεξαμενών στο βιολογικό. Μην τρελαθούμε. Ελπίζω και εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να δώσουν την προσαύξηση μόνο σε αυτούς που ήθελε ο νομοθέτης, δηλαδή ΥΕ και ΔΕ που (προσοχή) δούλευαν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες! Δηλαδή ένας που δούλευε στην αποκομιδή των σκουπιδιών (ανταποδοτική) και πέρασε ως πχ εργάτης στην ύδρευση (και αυτή ανταποδοτική) δεν θα πρέπει να πάρει την προσαύξηση. Η προηγούμενη εμπειρία του στα σκουπίδια δεν έχει καμία σχέση με την απαιτούμενη εμπειρία στην ύδρευση. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ! Η εισηγητική έκθεση λέει ξεκάθαρα "στις συγκεκριμένες υπηρεσίες"!!. Όλα αυτά στα δικαστήρια ια επικρατήσουν, αρκεί και εύχομαι να μην φτάσουμε ως εκεί.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου, αλλα οπως κι ενας μηχανικος που δουλεψε στην ανταποδοτικη του δημου δεν θεωρω οτι εχει πιο εξειδικευμενη εμπειρια απο κπ αλλο μηχανικο που δουλεψε οπουδηποτε αλλου, ετσι κι ενας δε πχ διοικητικος που δουλεψε οπουδηποτε αλλου δεν υπολείπεται σε τιποτε απο τον διοικητικο που δουλεψε στην καθαριότητα. Μα ειναι δυνατον? Πραγματικα τοσοι υπαλληλοι γραφειου στην καθαριοτητα κατα δηλωση τους παντα, γι αυτο το προβλημα με τα σκουπιδια διαιωνιζεται.. Θελω να πω οτι προβλημα υπαρχει και για τις δε ειδικοτητες εκτος εκεινων που απτονται τεχνικων θεματων αποκλειστικα στην καθαριοτητα.. Πχ ενας τεχνιτης, πλυντης-λιπαντης, ζυγιστης, να την παρει την ειδικη, ο διοικητικος δε που ακριβως εξειδικευτηκε κ μοριοδοτειται εξτρα.. Θα το ξαναπω, ο νομος και το φεκ της 3κ ειναι ασαφη σκοπιμα, το φεκ περιλαμβανει ολες τις κατηγορίες για την ειδικη, ο νομος παλι δεν προσδιορίζει.. Ολα εξαρτωνται απ το πως θα κρινουν αυτοι και ποιες βεβαιωσεις θ αποδεχθούν και χωρίς να λαβουμε υποψη τυχον πλαστες.. Α και πολυ φοβαμαι εχοντας δει πως λειτουργουν οτι στην περίπτωση που περιεγραψες αν καποιος αιτειται θεση στην υδρευση ενω δουλεψε στην αποκομιδη πολυ πιθανο να του δωσουν την ειδικη εμπειρια ετσι περιεργα που εχει διατυπωθει ο νομος και η προκηρυξη... Φυσικα εννοείται ότι εκανες αριστα που υπεβαλλες ενσταση στηριζομενη/ος σ αυτο, διοτι οντως η εισηγητικη εκθεση επικαλουνταν ακριβως αυτο, την εξειδικευμενη εμπειρια για τον χειρισμο μηχανηματων λογω επικινδυνοτητας καποιων ειδικοτητων.. Συμφωνα μ αυτην πρεπει να μοριοδοτηθουν συγκεκριμενες ειδικοτητες και οχι ολες, αλλα τα πηρε ολα το ποταμι οπως φανηκε απ αυτα που δηλωσαν πολλοι..
Επισης σημαντικο να μάθουμε οχι μονο το ποτε αλλα και με ποιον μιλησε ο aggelos5 γιατι αυτοι στις πληροφορίες εχουν αλλαξει 15 γνωμες απο τοτε που βγηκε η προκήρυξη μέχρι τωρα

christos3k
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό christos3k » Τετ Απρ 25, 2018 8:41 am

panosvr έγραψε:
christos3k έγραψε:Τι ειδική εμπειρία έχει κάποιος Πολ Μηχανικός ακόμα και αν έχει ήδη δουλέψει σε ανταποδοτική του Δήμου από ένα άλλο Μηχ. που δεν δούλευε σε ανταποδοτική του Δήμου.? Χαράζει καλύτερα τα δίκτυα ύδρευσης ή κάνει καλύτερη διαστασιολόγηση των δεξαμενών στο βιολογικό. Μην τρελαθούμε.

Έχεις δίκιο ως προς το πρώτο μέρος, ένας μηχανικός όμως που έχει δουλέψει σε ΔΕΥΑ έχει καλύτερη εμπειρία και θα έπρεπε αυτή να μοριοδοτηθει ως ειδική εφόσον σχεδόν όλες οι θέσεις ήταν σε ΔΕΥΑ. Εγώ τουλάχιστον για αυτό το λόγω έκανα ένσταση

Πάνο αν κατάλαβα συμφωνούμε και στα δύο.
1) Καταρχήν να μοριοδοτηθούν μόνο ΥΕ ΔΕ αφού αυτό λέει ξεκάθαρα η αιτιολογική του νόμου.
2) Αν διασταλτικά ερμηνευτεί ότι ισχύει και για ΠΕ ΤΕ τότε θα πρέπει να την πάρουν ΜΟΝΟ όσοι δούλευαν με την ίδια ειδικότητα στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Το λέει ξεκάθαρα πάλι στην αιτιολογική "...στις συγκεκριμένες υπηρεσίες...". Δηλαδή Μηχανικός που δούλευε σε ΦΟΔΣΑ να πάρει προσαύξηση για ΦΟΔΣΑ, Μηχανικός της ΔΕΥΑ να πάρει προσαύξηση για ΔΕΥΑ κοκ. Εγώ πάντως διαφωνώ και με αυτό γιατί αν κάποια ΔΕΥΑ ή ΦΟΔΣΑ ήθελε εξειδικευμένη εμπειρία θα μπορούσε να την περιγράψει και να την ζητήσει όπως κάνανε ορισμένες.

Ιωάννα το 2 πρέπει να ισχύει για τις ειδικότητες ΥΕ και ΔΕ και φυσικά τις τεχνικές ειδικότητες.

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Τετ Απρ 25, 2018 12:57 pm

Σκουρλέτης: Ο Μητσοτάκης θα απολύσει τους μόνιμους της 3Κ/2018!!!

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Τετ Απρ 25, 2018 5:06 pm

agrileza έγραψε:Σκουρλέτης: Ο Μητσοτάκης θα απολύσει τους μόνιμους της 3Κ/2018!!!

Σιγουρα ο Μητσοτακης δεν επιθυμει να υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι στους τομεις καθαριοτητας. Το εχει δηλωσει ανοιχτα αλλωστε.

Ας παρουμε καποια υποθετικα σεναρια σχετικα με το μελλον της 3κ και των διορισθεντων:
1. Η προκηρυξη παει στο Σ.Τ.Ε. και βγαινει ακυρη-παρανομη εξ ολοκληρου ή μερικως εξαιτιας της ειδικης μοριοδοτησης συμβασιουχων ή/ και των παρατυπιων που εγιναν στα προσωρινα αποτελεσματα.Σε αυτην την περιπτωση ,και με δεδομενο οτι θα εχουμε κυβερνηση Ν.δ. , δεν υπαρχει ελπιδα να δουμε την προκηρυξη εκ νεου. Εδω βεβαια προκυπτουν και αλλα ζητηματα οπως το οτι πληρωθηκαν παραβολα, εργατοωρες, καποιοι ξεκινησαν στα προσωρινα,εχασαν μηνες ανεργιας κτλ.

2. Τα οριστικα βγαινουν πριν τις εκλογες και οταν αυτες γινουν κερδιζει η Ν.δ. Για να απολυθει ΜΟΝΙΜΟΣ δημοσιος υπαλληλος πρεπει να καταργηθει ολοκληρος ο κλαδος. Κατι αναλογο εγινε και με τους σχολικους φυλακες ,οταν ο κουλης ηταν υπουργος. Αν οι θεσεις ηταν ΙΔΑΧ θα ηταν πιο εκολο να τους διωξει...Και στην 3κ θπαρχουν βεβαια καποιες θεσεις αοριστου χρονου...

3.Τα οριστικα βγαινουν μετα τις εκλογες , εκτος αν δεν βγουν ποτέ λογω πιεσεων της νεας κυβερνησης να κριθει ακυρη.

4. Οι νυν κυβερνωντες δειχνουν εντονα τη διαθεση τους να διορισουν και αλλο κοσμο, αρα σε περιπτωση που κερδισουν τις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα με την 3κ

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Τετ Απρ 25, 2018 6:18 pm

τελικά ανταποδοτικές υπηρεσίες ποιες θεωρούνται? μόνο η καθαριότητα?

agrileza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό agrileza » Πέμ Απρ 26, 2018 12:19 pm

2. Τα οριστικα βγαινουν πριν τις εκλογες και οταν αυτες γινουν κερδιζει η Ν.δ. Για να απολυθει ΜΟΝΙΜΟΣ δημοσιος υπαλληλος πρεπει να καταργηθει ολοκληρος ο κλαδος. Κατι αναλογο εγινε και με τους σχολικους φυλακες ,οταν ο κουλης ηταν υπουργος. Αν οι θεσεις ηταν ΙΔΑΧ θα ηταν πιο εκολο να τους διωξει...Και στην 3κ θπαρχουν βεβαια καποιες θεσεις αοριστου χρονου...

Κάτσε να καταλάβω στην συγκεκριμένη προκήρυξη σχετικά με τις θέσεις μόνο με την ένδειξη (ΙΔΑΧ) είναι σχέση
εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ενώ οι υπόλοιπες π.χ. υε εργατών καθαριότητας είναι καθαρά τακτικού προσωπικού ή τακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου;

sakis198
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sakis198 » Πέμ Απρ 26, 2018 5:16 pm

agrileza έγραψε:

Κάτσε να καταλάβω στην συγκεκριμένη προκήρυξη σχετικά με τις θέσεις μόνο με την ένδειξη (ΙΔΑΧ) είναι σχέση
εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ενώ οι υπόλοιπες π.χ. υε εργατών καθαριότητας είναι καθαρά τακτικού προσωπικού ή τακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου;

Θεωρω πως σε οσες θεσεις δεν αναγραφεται ( ΙΔΑΧ) , ειναι τακτικου προσωπικου. Οποιος εχει διαφορετικη αποψη ας την παραθεσει.

Aggelos5
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Aggelos5 » Παρ Απρ 27, 2018 12:08 pm

christos3k έγραψε:

μιλησα φυσικα πριν καταθεσω την ηλεκτρονικη αιτηση και φυσικα η κληση μου εχει καταγραφει. αν χρειαστει θα κινηθω νομικα για να ειμαι σιγουρος. ακουσατε ποτε θα βγουν τα οριστικα για πε?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες