ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό evi44 » Πέμ Απρ 05, 2018 12:46 am

BAUMA έγραψε:καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά .. εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία
έχω μια απορία..
στον πινάκα των διοριστέων σε μια στήλη με ονομασία (ειδικές ιδιότητες) σε κάποιους έχει πχ. (χωρίς εμπειρία , με εμπειρία,πολύτεκνοι με εμπειρία κτλ )ενώ σε άλλους δεν αναφέρει τίποτα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γράφει κάτι?

και κάτι άλλο
είμαι στην λίστα των επιλαχόντων στον πινάκα χωρίς εμπειρία έχω 676 μόρια και στον πινάκα με εμπειρία έχω 1265 μόρια
βλέπω στον πινάκα των διοριστέων για την ίδια θέση να υπάρχει άτομο χωρίς εμπειρία με 622 μόρια
και ένα άλλο άτομο για την ίδια θέση πάλι με 1248 μόρια (στον πινάκα των διοριστέων στην στήλη με ονομασία ειδικές ιδιότητες δεν αναφερει τιποτα αν ειναι με εμπειρια η οχι)
(η συγκεκριμένη θέση ζητούσε 2 άτομα) (και δεν ζηταγε εμπειρια )
να σημειώσω ότι η θέση αυτή στην σειρά προτίμησης μου είναι τρίτη κατά σειρά
υπαρχει λογος να κανω ενσταση ?
η έτσι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα??

πρώτη φορά συμμετέχω σε προκήρυξη και δεν μπορώ να τα καταλάβω
σας ευχαριστώ ....καλή ανάσταση να έχετε όλοι σας......

Ετσι οπως το θετεις καταλαβαινω οτι για τον ιδιο κωδικο υπήρχε μια γενικη χωρις εμπειρια που την πηρε αυτος μετα 1248 και μια ειδικης κατηγοριας που την πηρε αυτος με τα 622... Επειδή αυτοι των ειδικων κατηγοριων έχουν δικαίωμα να συμμετεχουν και στις γενικες θέσεις εμφανιζονται και στον γενικο πινακα κατάταξης γι αυτο ησουν ψηλοτερα απ αυτον σ αυτο τον πινακα οπου διοριστεος κριθηκε αυτος με τα 1248 ... Ο αλλος με τα 622 κατελαβε θέση ειδικής κατηγορίας και ειχε περισσότερα μορια απ τους συνυποψηφιους του στην κατγορια του, ειδικη, κλπ.... Εκτος είσαι κι εσύ ειδικη κατηγορία οποτε κτ αλλο συμβαίνει

MichalSpye
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MichalSpye » Πέμ Απρ 05, 2018 1:41 am

Άνοιξε η καρτέλα των αποτελεσμάτων στην αναζήτηση με αριθμό ταυτότητας και πλέον μπορεί να δει κανείς την κατάταξή του σε κάθε θέση που έχει δηλώσει.

thanosl
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanosl » Πέμ Απρ 05, 2018 8:25 am

Καλημέρα έχω περάσει σε θέση ΔΕ εκτός Αθήνας .. Μια ερώτηση επειδή πρώτη φορά έκανα αίτηση...Όταν με το καλό βγουν τα τελικά μπορώ να κάνω ένσταση? η τέλος ότι βγήκε .. βγήκε? Ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους και όλες

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Απρ 05, 2018 9:33 am

ersilyk έγραψε:
freezerpk έγραψε:Τελικά τι γίνεται με την ειδική εμπειρια;
Σε ανάγνωση του νόμου περί ειδικής μοριοδοτουμενης εμπειρίας καταλαβαίνω ότι αφορά σε ΣΟΧ υπηρεσιών καθαριότητας! Και κανενός άλλου είδους υπηρεσιων!
Άρα όσοι δήλωσαν την εν λόγω μοριοδοτουμενη εμπειρία εργάστηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων ή των ΝΠΔΔ αυτών! Αυτό είναι ξεκάθαρο από το νόμο!
Ερχόμαστε τώρα στο προκειμενο:
Όταν για την οποιαδήποτε θέση δηλώσει κάποιος υποψήφιος γενική εμπειρία το ΑΣΕΠ προβαίνει σε έλεγχο συνάφειας της εμπειριας αυτής σε σχέση με την επιδιωκόμενη θεση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα την προσμετρησει ή οχι!
Όταν έχουμε υποψήφιο στη ΔΕ Κατηγορία για θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ Ή ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΎ κτλ η ειδική εμπειρία που απορρέει από ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας τι συνάφεια έχει με τις επιδιωκόμενες θεσεις;;;;
Άρα έχει ξεκαθαρίσει κάνεις εάν η εν λόγω ειδική εμπειρία προσμετράται δες κάθε περίπτωση ανεξαρτητως αντικειμένου της θεσης;
Και αν ναι αυτό είναι συνταγματικό από τη στιγμή που η δικιά μου προϋπηρεσία-εμπειρια ελέγχεται ως προς τη συναφεια;
Έχουμε μια προκυρηξης που για πρώτη φορά εξέδωσε αποτελέσματα κατ' αυτόν τον τρόπο... Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες με διπλοεγγραφες ονομάτων, δεν μπορείς να ξέρεις μιας καθένας έχει δηλώσει 20-120 κωδικούς θέσεων ποιοι παρεμβάλλονται ανάμεσα στον φερόμενο ως διοριστεο και σε σένα και καλείσαι όταν όλα είναι στον αέρα και ενδεχομένως μέρα με τη μέρα αυτός ο πίνακας μπορεί να αλλάζει δεδομένου ότι κάποιοι μπορεί να μην αποδέχτηκαν τη θέση λόγω άλλης προτίμησης, κάποιοι να έχουν κάνει αίτηση σε διαφορετικές κατηγορίες ΔΕ, να κάνεις ένσταση κατά των αποτελεσμάτων αυτων;
Μέσα σε λιγότερο πλέον από δέκα μέρες τι να ελέγξεις και κατά πόσον είσαι σίγουρος για τα παραπανω! Έχει νόημα λοιπόν το 20€?
Είμαι στη κατηγορία ΔΕ με 1786 μόρια...στον πίνακα κατάταξης ειμαι στους πρώτους 300 από σύνολο 5900 περίπου υποψηφίων! Δήλωσα μια και μοναδική θέση! Η πλειονότητα όλων όσων βρίσκονται πάνω από μένα έχουν δηλώσει ειδική εμπειρία!
Με βάση όλα τα παραπάνω αξίζει τον κόπο να μπω στη λογική να κάνω μια γενική ένσταση όπως βλέπω σε κάποια υποδείγματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και να ζητώ τον έλεγχο των δικαιολογητικών ΌΛΩΝ των υποψηφίων για τη θέση αυτή;
Και μπόρεσα να ψάξω και να αξιολογήσω τα άτομα και τα στοιχεία που δήλωσαν οι πάνω από μένα πιθανολογώ ότι υπάρχει μια μικρή πιθανοτητα....
Θα ήθελα και τις δικές σας σκέψεις!
Ευχαριστώ

Τα ειπες ολα και αναλυτικοτατα... Ο νομος ειναι διφορουμενος κι ο καθενας μπορεί να τον ερμηνευσει κατα πως τον συμφερει. Ειναι καραμπινατη η αντισυνταγματικοτητα του οπως και να τον ερμηνευσει κανεις. Και πολυ σωστα ρωτας γιατι ολοι εμεις θα ελεγχθουμε για τη συναφεια της γενικης μας εμπειριας κι αυτοι με την ειδικη οχι? Σε μεγαλο δημο της αθηνας περασε ατομο σε θεση διοικητικου πρωτο στους πινακες που φαινεται εχουν ανεβει στη διαυγεια οι συμβασεις του ως εργατρια καθαριοτητας.. Αλλος παλι χρησιμοποιει ως δευτερο τιτλο για δε διοικητικου πιστοποιηση φυλακων μουσειων.. Αλλο παλι ατομο διοριστεο επαρχια φαίνεται να εχει φουλ ειδικη και γενικη συναφη εμπειρία ενω φαίνεται οτι κατα κυριο λογο δουλευε ως αναπληρωτρια. νηπιαγωγος.. Εγω παντως εκει στηριξα την ενσταση, στη συναφεια.. Δε με νοιάζει τ εικοσαευρο, η ενσταση ειναι ο ελαχιστος τροπος αντιδρασης.... Α και εννοείται ζητησα να εξεταστουν οι παραπανω περιπτωσεις ονομαστικα... Μπορεί τα ατομα να μην ξέρουν να υποβαλλουν σωστα να μην εχουν ασχοληθει ξανα και ν εκαναν λαθη χωρις να γνωριζουν οχι σκοπιμα κι εγω εννοείται οτι για κανενα λογο δε θα εβαλλα κατα συνυποψηφιων μου αν δεν ειχα εννομο συμφερον γτ καποιοι θα προλαβουν ν μας πουν και χαιρεκακους... Παντως και να μην εκανα ενσταση ειναι δουλειά του ασεπ να κανει ελεγχο συναφειας γενικης κ ειδικης εμπειριας αυτεπαγγελτως... Εμεις που τα μορια μας μετρηθηκαν σωστα το κανουμε πιο πολυ για την τιμη των οπλων
Σημειωση, παρολο που ειναι εξοφθαλμα αντισυνταγματικο μπορεί στο τέλος ν γινει αυτο που περιγραφεις ν πουν δηλ οτι ανεξαιρετως ειδικοτητας μετραει παντου οι ειδικη... Εκει δυστυχώς μονη διεξοδος τα δικαστηρια[/qΔ

ΣΤΟΥΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Απρ 05, 2018 9:35 am

thanosl έγραψε:Καλημέρα έχω περάσει σε θέση ΔΕ εκτός Αθήνας .. Μια ερώτηση επειδή πρώτη φορά έκανα αίτηση...Όταν με το καλό βγουν τα τελικά μπορώ να κάνω ένσταση? η τέλος ότι βγήκε .. βγήκε? Ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους και όλες

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Απρ 05, 2018 10:05 am

"Στη διακριτική ευχέρεια των δήμων και των υπόλοιπων φορέων που έχουν διοριστεί οι επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ είναι αν θα τους καλέσουν για εργασία ή όχι. Κάτι τέτοιο προβλέπεται εμμέσως πλην σαφώς στην προκήρυξη, με βάση την οποία ο φορέας διορισμού υποχρεούται να προσλάβει τους διοριστέους μόνο στην περίπτωση έκδοσης των οριστικών πινάκων. Δηλαδή, με άλλα λόγια, αν κάποιος δήμος επειδή δεν πίστευε ότι θα εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες έως 31 Μαρτίου έχει προχωρήσει στην πρόσληψη συμβασιούχων ή άν οι συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» του έχουν κερδίσει προσωρινή διαταγή για την παραμονή τους, μπορεί να μην προχωρήσει στην πρόσληψη των επιτυχόντων στους προσωρινούς πίνακες και να αναμένεται τους οριστικούς."

Ειδικά για τις θέσεις που αφορούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, κατηγοριών και εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ και ΥΕ, δεν απαιτείται η έκδοση απόφασης κατανομής, καθόσον εξαιρέθηκαν ρητά με τη διάταξη του άρθρου 7 του ν.4368/2016», αναφέρεται στη συνέχεια και συμπληρώνεται:

«Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι η κατάταξη στους πίνακες έχει γίνει βάσει των στοιχείων που οι υποψήφιοι έχουν δηλώσει στις αιτήσεις τους, ενώ τα δικαιολογητικά εξετάζονται σε δεύτερο χρόνο, βάσει της δυνατότητας που παρέχει το αρ.18 του ν.2190/94, όπως ισχύει.

Απο τα παραπάνω τι καταλαβαίνω εγω: αν οι δημαρχοι δουν οτι οι δικοι τους ειναι διοριστεοι θα βιαστουν να τους παρουν... Σε οποιαδηποτε αλλη περίπτωση, κ στην καθαριότητα ακομη, αν εχουν πετυχει παραταση μεσω διαταγης δικαστικης ή την εξαμηνη που ζηταγανε στους συμβασιουχους που ηδη ειχαν κ καλύπτουν τις ανάγκες τους δε θα βιαστουν και θα περιμενουν τα οριστικα... Οποτε μην ανησυχουν οι διοριστεοι ειδικα πε τε τι θα κανουν γιατι μπορεί να μην κληθούν συντομα... Εκτος κ εχουν τροπο να επισπευσουν την προσληψη τους :mrgreen:

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Απρ 05, 2018 10:19 am

theod75 έγραψε:
ersilyk έγραψε:
freezerpk έγραψε:
ΣΤΟΥΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Ξεκαθαρο ειναι για σενα και για μενα και γι αυτους εδω μεσα που υποστηριζουμε πως ειναι αντισυνταγματικο να μην εξεταστει η συναφεια της ειδικης... Κατι τετοιο δεν τεκμαίρεται ουτε απ το σχετικο νομο.... Μιλα για ειδικη μοριοδοτηση εμπειριας σε [b]αντιστοιχες
θεσεις... Επειδη ομως τωρα τελευταία βλέπουμε τον ασεπ δεκτικο σε έξωθεν πιεσεις δεν ξερεις πώς θα γνωμοδοτησει 100% αλλιως εμεις στις ασχετες με καθαριότητα ειδικοτητες δε θ ανησυχουσαμε για ανιση αξιολογηση των εμπειριων μας

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Πέμ Απρ 05, 2018 11:27 am

Ioanna222 έγραψε:
theod75 έγραψε:
ersilyk έγραψε:

Ξεκαθαρο ειναι για σενα και για μενα και γι αυτους εδω μεσα που υποστηριζουμε πως ειναι αντισυνταγματικο να μην εξεταστει η συναφεια της ειδικης... Κατι τετοιο δεν τεκμαίρεται ουτε απ το σχετικο νομο.... Μιλα για ειδικη μοριοδοτηση εμπειριας σε [b]αντιστοιχες θεσεις... Επειδη ομως τωρα τελευταία βλέπουμε τον ασεπ δεκτικο σε έξωθεν πιεσεις δεν ξερεις πώς θα γνωμοδοτησει 100% αλλιως εμεις στις ασχετες με καθαριότητα ειδικοτητες δε θ ανησυχουσαμε για ανιση αξιολογηση των εμπειριων μας[
ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
1. Βαθμολογούμενη εμπειρία
Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημό-
σιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα:
α) Συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων για τις θέσεις, της κατηγορίας Πανεπιστημιακής, Τε-
χνολογικής, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις οποίες η εμπειρία δεν αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού.

Alliws
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Alliws » Πέμ Απρ 05, 2018 1:30 pm

Tzeni1987 έγραψε:
ersilyk έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..

Παιδια πειτε μου μια γνωμη.εγω ειμαι στη θεση 113.αξιζει να κανω ενσταση η θα γελαει ο κοσμος;

Καλησπέρα

μήπως γνωρίζει κάποιος πώς θα δω τη σειρά κατάταξης αυτών που είναι τέκνα για άτομα με αναπηρία 67%και άνω?Προσπαθώ να κατεβάσω το αρχείο συνολικής κατάταξης κι έχει μέσα εκατοντάδες αρχεία για κάθε κατηγορία και με τίτλους σε γραμματοσειρά που δε φαίνεται πού αντιστοιχούν. Είναι κάτι που έχει να κάνει με ρύθμιση του υπολογιστή μου ή το βλέπετε όλοι έτσι?

sofkar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofkar » Πέμ Απρ 05, 2018 1:47 pm

vagosnafp έγραψε:Διχως να θελω να γινω κακος αλλα εντοποιητοτητα ισχυει για καποιον που διαμενει σε αυτον τον τοπο τα τελευταια 3 χρονια.... Με λιγα λογια στην μυκονο μπορουσε να περασει καποιος/α που να διαμενει εκει οπως και αντιστοιχη εντοποιοτητα εχει και ο Ν. Εβρου για τους δημους εκει και τους κατοικους της εκει οφελουνται. Εδω ακομα και στην Αιτ/νια απο οπου καταγομαι εγω εντοποιηοτητα ειχε ο Δημος Θερμου στον οποιο η εντοποιοτητα πηγαινε στους κατοικους του Θερμου και κανεις αλλος απο τον υπολοιπο νομο. Τωρα το πως σας δοθηκε η εντοποιοτητα απο τον Εβρο στην Μυκονο μονο ο ΑΣΕΠ ας εξηγησει και σε εμας που απορουμε.....

προφανώς δεν υπήρχε άλλος Μυκονιάτης για να διεκδικήσει αυτή τη θέση και έτσι την πήρε κάποιος χωρίς εντοπιότητα εγώ αυτό καταλαβαίνω

DTINFINITY
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό DTINFINITY » Πέμ Απρ 05, 2018 3:37 pm

Καλησπέρα,
Ήθελα να πω για το θέμα των ενστάσεων, ότι μια ένσταση αρκεί για να εξεταστούν εξονυχιστικά όσοι φαίνονται διοριστέοι!
Από τα πρακτικά και το σκεπτικό της ένστασης το οποίο κοινοποιείται στο άτομο που την έχει κάνει μετά την έκδοση των οριστικών, λέει ονομαστικά ποιους ελεγξαν, αν κάνουν δεκτή την ένσταση σου και ποιοι άλλοι κάνανε γι αυτή τη κατηγορία ένσταση κι αν τις δέχθηκαν.

Επειδή παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια τους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ στατιστικά οι απορριπτέοι μόνο φθάνουν και περνάνε το 10% των αιτησεων.

Πληροφορίες μέσα από τον ΑΣΕΠ λένε για αλλαγή στα αποτελέσματα τουλάχιστον 40% εγώ σας λέω ότι θα αγγίζει το 80%, καθώς κι αυτοί που είναι διοριστέοι σε άλλη θέση εκτός των πρώτων προτιμήσεων, πιστεύω ότι θα βρεθούν σε πολύ καλύτερη επιλογή τους.

Υπομονή για τα οριστικά γιατί ως τότε πολλά συμβούν!

nargyro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nargyro » Πέμ Απρ 05, 2018 4:33 pm

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τις διευκρινισεις σας.Οποιος ξερει ας με βοηθησει στο παρακατω: απ'οσο ειδα εδω στο φορουμ ενσταση μπορει να κανει και καποιος μονος του γραπτα ταχυδρομικως.Η ερωτηση μου εχει να κανει με το τι γραφω. Πχ να γινει ελεγχος για τα δικαιολογητικα υων θεσεων ταδε(ολες μια μια;) Γραφω την σειρα καταταξης μου; Γραφω τα ονοματα των προσωρινα διοριστεων; Και κατι τελευταιο! Ενσταση μπορει να γινει απο διοριστεο που μπηκε πχ στη σειρα προτιμησης του νουμερο10 για τη θεση που ειχε ως νουμερο11;Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ!

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Απρ 05, 2018 4:52 pm

theod75 έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:
theod75 έγραψε:

Ξεκαθαρο ειναι για σενα και για μενα και γι αυτους εδω μεσα που υποστηριζουμε πως ειναι αντισυνταγματικο να μην εξεταστει η συναφεια της ειδικης... Κατι τετοιο δεν τεκμαίρεται ουτε απ το σχετικο νομο.... Μιλα για ειδικη μοριοδοτηση εμπειριας σε [b]αντιστοιχες θεσεις... Επειδη ομως τωρα τελευταία βλέπουμε τον ασεπ δεκτικο σε έξωθεν πιεσεις δεν ξερεις πώς θα γνωμοδοτησει 100% αλλιως εμεις στις ασχετες με καθαριότητα ειδικοτητες δε θ ανησυχουσαμε για ανιση αξιολογηση των εμπειριων μας[
ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
1. Βαθμολογούμενη εμπειρία
Ως βαθμολογούμενη εμπειρία θα ληφθεί υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημό-
σιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα:
α) Συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων για τις θέσεις, της κατηγορίας Πανεπιστημιακής, Τε-
χνολογικής, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις οποίες η εμπειρία δεν αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού.

πολύ σωστα.....έπρεπε να το χω αναφερει κι αυτο το σημειο στην ένστασή μου...πώς μπορεί να μοριοδοτηθεί η ειδικη αν ειναι ασχετη με το αντικειμενο των επιδιωκομενων θεσεων...ακομη κι αν υποστηριξουν πως ο 4479 αυτό λέει, αυτο ομως αντιβαινει σε όσα προβλέπονται και τα γραψες και συ πιο πανω...μπαζει από παντού για να μην σκεφτω τωρα και τις fake βεβαιωσεις και συγχυστώ. θα δειξει οταν και οποτε γινει ο ελεγχος..θα διαφοροποιηθούν αρκετα τ αποτελεσματα, πρωτη φορα που δεν προηγηθηκε ελεγχος, δεν εχει ξαναγινει..κι αυτο επισης ποσο νομοτυπο ειναι? υπαρχει νομος που να προβλεπει εκδοση αποτελεσματων χωρις ελεγχο? πολυ αμφιβαλλω..αν υπαρχει πολυ θα ηθελα να τον μαθω :lol:

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Πέμ Απρ 05, 2018 5:07 pm

DTINFINITY έγραψε:Καλησπέρα,
Ήθελα να πω για το θέμα των ενστάσεων, ότι μια ένσταση αρκεί για να εξεταστούν εξονυχιστικά όσοι φαίνονται διοριστέοι!
Από τα πρακτικά και το σκεπτικό της ένστασης το οποίο κοινοποιείται στο άτομο που την έχει κάνει μετά την έκδοση των οριστικών, λέει ονομαστικά ποιους ελεγξαν, αν κάνουν δεκτή την ένσταση σου και ποιοι άλλοι κάνανε γι αυτή τη κατηγορία ένσταση κι αν τις δέχθηκαν.

Επειδή παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια τους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ στατιστικά οι απορριπτέοι μόνο φθάνουν και περνάνε το 10% των αιτησεων.

Πληροφορίες μέσα από τον ΑΣΕΠ λένε για αλλαγή στα αποτελέσματα τουλάχιστον 40% εγώ σας λέω ότι θα αγγίζει το 80%, καθώς κι αυτοί που είναι διοριστέοι σε άλλη θέση εκτός των πρώτων προτιμήσεων, πιστεύω ότι θα βρεθούν σε πολύ καλύτερη επιλογή τους.

Υπομονή για τα οριστικά γιατί ως τότε πολλά συμβούν!

εχεις δικιο....η εικονα θα ειναι αλλαγμενη.....μα και σε αλλες προκηρυξεις χωρίς τον παραγοντα "ειδική εμπειρία" φαντασου τα προσωρινα να εβγαιναν βασει των δηλωσεων..θα ειχαν καμια σχεση με τα προσωρινα οταν ελεγχονται τα χαρτια? η μερα με τη νυχτα πιστευω..

ald
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ald » Πέμ Απρ 05, 2018 6:14 pm

καλησπερα. Ήταν και η σύζυγος μου μια από τους υποψήφιους του προαναφερθέντα διαγωνισμού, και καθώς μελετούσα τα αποτελέσματα έκανα κάποιες διαπιστώσεις.

Όλοι οι διοριστέοι του διαγωνισμού έχουν την ειδική μοριοδότηση των 24 μηνών που σημαίνει ότι είναι όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι που εργάζονταν ή εργάζονται σε αυτές τις θέσεις. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάνουμε αντιπαραβολή τα ονόματα των διοριστέων με τους πίνακες κατάταξης όπου και αναφέρονται αναλυτικά τα μόρια. Μέχρι εδώ ας υποθέσουμε ότι είναι όλα καλά. Αν κάποιος ανατρέξει στους πίνακες κατάταξης θα διαπιστώσει ότι σε όλους τους πίνακες ανεξαιρέτως, οι πρώτοι 40 έως 60 επιτυχόντες εκ των οποίων και οι διοριστέοι (έχουν την ειδική μοριοδότηση των 24 μηνών άρα όπως προανέφερα είναι όλοι συμβασιούχοι που δούλευαν ή δουλεύουν σε αυτές τις θέσεις τις οποίες διεκδικούν) έχουν απολυτήριο λυκείου όλοι μα όλοι από 19 μέχρι 20 (για να το υπολογίσει κανείς είναι πολύ εύκολο όπως αναφέρεται στην προκήρυξη: τα μόρια που γράφει επί 2, δια 110). Επίσης σχεδόν όλοι εμφανίζεται να έχουν δεύτερο τίτλο σπουδών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (150 μόρια) και τουλάχιστον μια με δυο ξένες γλώσσες.

Άρα μιλάμε για υπεραριστούχους συμβασιούχους σε όλα τα επίπεδα οι οποίοι διεκδίκησαν και κατάφεραν να περάσουν στις ειδικότητες στις οποίες εργάζονταν ή εργάζονται στους Δήμους και στις Περιφέρειες και αναφέρω ορισμένες ΔΕ ΖΥΓΙΣΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ, ΔΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΔΕ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ κ.α.

Το αστείο είναι ότι έχουν τόσο υψηλή βαθμολογία όλοι αυτοί (εκτός των ειδικοτήτων που θέλουν ειδικά προσόντα ή άδειες) οι υπεραριστούχοι συμβασιούχοι ζυγιστές, επόπτες καθαριότητας, υδρομετρητές, τεχνίτες οικοδόμοι, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, οδηγοί κλπ που εάν έκαναν αιτήσεις σε οποιονδήποτε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ως ΔΕ τα τελευταία χρόνια θα ήταν διοριστέοι σε όλους και χωρίς την ειδική μοριοδότηση των 24 μηνών που συνεπάγεται 240 μόρια επιπλέον.

Επειδή ο ΑΣΕΠ αποκλείεται να έλεγξε τα πτυχία και όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την λήξη των αιτήσεων, οπότε και έβγαλε τα προσωρινά αποτελέσματα βάσει των ηλεκτρονικών αιτήσεων, το μόνο που μπορεί κάποιος να υποθέσει είναι ότι όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι που διορίζονται προσωρινά, κατά την ηλεκτρονική αίτηση δήλωσαν ψευδή στοιχεία για να μην χάσουν τις θέσεις τους.
Με δική τους πρωτοβουλία; Με καθοδήγηση Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών; Με παρότρυνση κυβερνητικών στελεχών; Ποιος ξέρει;

Μακαρι να κανω λάθος.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 6 επισκέπτες