BAUMA έγραψε:καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά .. εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία
έχω μια απορία..
στον πινάκα των διοριστέων σε μια στήλη με ονομασία (ειδικές ιδιότητες) σε κάποιους έχει πχ. (χωρίς εμπειρία , με εμπειρία,πολύτεκνοι με εμπειρία κτλ )ενώ σε άλλους δεν αναφέρει τίποτα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γράφει κάτι?
και κάτι άλλο
είμαι στην λίστα των επιλαχόντων στον πινάκα χωρίς εμπειρία έχω 676 μόρια και στον πινάκα με εμπειρία έχω 1265 μόρια
βλέπω στον πινάκα των διοριστέων για την ίδια θέση να υπάρχει άτομο χωρίς εμπειρία με 622 μόρια
και ένα άλλο άτομο για την ίδια θέση πάλι με 1248 μόρια (στον πινάκα των διοριστέων στην στήλη με ονομασία ειδικές ιδιότητες δεν αναφερει τιποτα αν ειναι με εμπειρια η οχι)
(η συγκεκριμένη θέση ζητούσε 2 άτομα) (και δεν ζηταγε εμπειρια )
να σημειώσω ότι η θέση αυτή στην σειρά προτίμησης μου είναι τρίτη κατά σειρά
υπαρχει λογος να κανω ενσταση ?
η έτσι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα??
πρώτη φορά συμμετέχω σε προκήρυξη και δεν μπορώ να τα καταλάβω
σας ευχαριστώ ....καλή ανάσταση να έχετε όλοι σας......
Ετσι οπως το θετεις καταλαβαινω οτι για τον ιδιο κωδικο υπήρχε μια γενικη χωρις εμπειρια που την πηρε αυτος μετα 1248 και μια ειδικης κατηγοριας που την πηρε αυτος με τα 622... Επειδή αυτοι των ειδικων κατηγοριων έχουν δικαίωμα να συμμετεχουν και στις γενικες θέσεις εμφανιζονται και στον γενικο πινακα κατάταξης γι αυτο ησουν ψηλοτερα απ αυτον σ αυτο τον πινακα οπου διοριστεος κριθηκε αυτος με τα 1248 ... Ο αλλος με τα 622 κατελαβε θέση ειδικής κατηγορίας και ειχε περισσότερα μορια απ τους συνυποψηφιους του στην κατγορια του, ειδικη, κλπ.... Εκτος είσαι κι εσύ ειδικη κατηγορία οποτε κτ αλλο συμβαίνει