ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό IANOS » Τετ Απρ 04, 2018 4:50 pm

Μιληστε με τους δικηγορους σας παιδια

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Τετ Απρ 04, 2018 4:51 pm

ersilyk έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
ersilyk έγραψε:
εγω γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν τσεκάρει τίποτα? ούτε καν παράβολα..βρε συ αυτο που λες, δηλαδη να ανοιξουν φακελους των φερομενων ως πρωτων, και αν αυτων δεν ηταν οκ, πάμε στον επομενο, μεχρι να βρεθει εκεινος που ειναι ενταξει σε ολα, για τοσες θεσεις, κατηγοριες και ειδικοτητες ,μεσα σε ουσιαστικα μια βδομαδα και κατι αφοτου εληξε η προθεσμία, δεν ειναι εφικτο..γνώμη μου δεν εχουν ελεγξει απολυτως τιποτα..μπορει τους υε ή δε που τους χρειαζονται αμεσα για την καθαριοτητα αλλα κι εκει δε μου φαινεται να εγινε ο παραμικρός έλεγχος

Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..

Παιδια πειτε μου μια γνωμη.εγω ειμαι στη θεση 113.αξιζει να κανω ενσταση η θα γελαει ο κοσμος;

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Τετ Απρ 04, 2018 5:09 pm

nargyro έγραψε:Παιδια γεια σας!Θα μπορουσε κάποιος να μου στελει με καποιο τροπο αυτο τον πολυποθητο πινακα καταταξης;Οχι οτι ξερω να τον χρησιμοποιω :lol: :lol: Ειμαι εντελως ασχετη απο ασεπ, το ιδιο και ο αντρας μου ο οποιος πρωτη φορα εκανε τα χαρτια του και διοριστηκε με τα προσωρινα στη Μυκονο(αν ειναι δυνατον!!!) Βεβαια αφου τη δηλωσε θα μου πεις.Δεν ξερω τι να κανω, εχουμε δυο μωρα, πολυ μωρα και ειμαστε σε αδιεξοδο στο τι να κανουμε,να παει με τα προσωρινα;Να περιμενουμε μηπως αλλαξει κατι στα οριστικα;Το σιγουρο ειναι οτι εχουν προσμετρηθει ολα τα μορια του,αρα πονταρουμε σε λάθος/ψευτικες δηλωσεις των αλλων :roll: :roll: Οι παλαιοι που τα παρακολουθουν γινονται ευκολα αλλαγες στα οριστικα η να μην ελπίζουμε;; :(

Οι θέσεις στην Μύκονο απαιτούσαν εντοπιότητα, εφ΄σον έχει εντοπιότητα ο σύζυγος αναρωτιέμαι γιατί αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν με κάθε καλή πρόθεση βέβαια.

nargyro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nargyro » Τετ Απρ 04, 2018 5:39 pm

kristal έγραψε:
nargyro έγραψε:Παιδια γεια σας!Θα μπορουσε κάποιος να μου στελει με καποιο τροπο αυτο τον πολυποθητο πινακα καταταξης;Οχι οτι ξερω να τον χρησιμοποιω :lol: :lol: Ειμαι εντελως ασχετη απο ασεπ, το ιδιο και ο αντρας μου ο οποιος πρωτη φορα εκανε τα χαρτια του και διοριστηκε με τα προσωρινα στη Μυκονο(αν ειναι δυνατον!!!) Βεβαια αφου τη δηλωσε θα μου πεις.Δεν ξερω τι να κανω, εχουμε δυο μωρα, πολυ μωρα και ειμαστε σε αδιεξοδο στο τι να κανουμε,να παει με τα προσωρινα;Να περιμενουμε μηπως αλλαξει κατι στα οριστικα;Το σιγουρο ειναι οτι εχουν προσμετρηθει ολα τα μορια του,αρα πονταρουμε σε λάθος/ψευτικες δηλωσεις των αλλων :roll: :roll: Οι παλαιοι που τα παρακολουθουν γινονται ευκολα αλλαγες στα οριστικα η να μην ελπίζουμε;; :(

Οι θέσεις στην Μύκονο απαιτούσαν εντοπιότητα, εφ΄σον έχει εντοπιότητα ο σύζυγος αναρωτιέμαι γιατί αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν με κάθε καλή πρόθεση βέβαια.[/quot

Δεν εχει εντοπιοτητα,ειμαστε απο εβρο αν εννοεις αυτο

vagosnafp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vagosnafp » Τετ Απρ 04, 2018 7:11 pm

Διχως να θελω να γινω κακος αλλα εντοποιητοτητα ισχυει για καποιον που διαμενει σε αυτον τον τοπο τα τελευταια 3 χρονια.... Με λιγα λογια στην μυκονο μπορουσε να περασει καποιος/α που να διαμενει εκει οπως και αντιστοιχη εντοποιοτητα εχει και ο Ν. Εβρου για τους δημους εκει και τους κατοικους της εκει οφελουνται. Εδω ακομα και στην Αιτ/νια απο οπου καταγομαι εγω εντοποιηοτητα ειχε ο Δημος Θερμου στον οποιο η εντοποιοτητα πηγαινε στους κατοικους του Θερμου και κανεις αλλος απο τον υπολοιπο νομο. Τωρα το πως σας δοθηκε η εντοποιοτητα απο τον Εβρο στην Μυκονο μονο ο ΑΣΕΠ ας εξηγησει και σε εμας που απορουμε.....

Theodora12
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Theodora12 » Τετ Απρ 04, 2018 7:35 pm

Tzeni1987 έγραψε:
Theodora12 έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:
Ναι κοριτσι μου ισχυει σαν δευτερος τιτλος σπουδων..και εγω δεν το ηξερα και το εμαθα εδω απο τα παιδια

Μάλιστα!!! Δυστυχώς το μάθαμε κατόπιν εορτής... ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

Γι αυτο ειμαστε εδω να μαθαινουμε και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.ας κανει ομως ενσταση εφοσον ειναι τριτος στη σειρα.λογικα θα δουμε διαφορετικα οριστικα αποτελεσματα...πολλοι εχουν δηλωσει οτι τους βολευε ωστε να μπουν.εδω εγω σκεφτομαι να κανω που ειμαι στην 113 θεση φαντασου...οχι ο αντρας σου που ειναι τριτος!
Σωστά...κάναμε ήδη σήμερα την ένσταση και ελπίζουμε, μόνο έτσι μπας και ανοίξουν οι φάκελοι! Εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας!

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Τετ Απρ 04, 2018 8:34 pm

nargyro έγραψε:
kristal έγραψε:

Οι θέσεις στην Μύκονο απαιτούσαν εντοπιότητα, εφ΄σον έχει εντοπιότητα ο σύζυγος αναρωτιέμαι γιατί αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν με κάθε καλή πρόθεση βέβαια.[/quot

Δεν εχει εντοπιοτητα,ειμαστε απο εβρο αν εννοεις αυτο

Αν δεν εχετε εντοπιότητα απο Μύκονο και κατα συνέπεια δεν εχετε προσκομίσει στα δικαιολογητικά το αντιστοιχο δικαιολογητικό δλδ βεβαιωση απο Δημο τοτε η αιτηση σας στα οριστικα θα ακυρωθεί!!

nargyro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nargyro » Τετ Απρ 04, 2018 8:35 pm

vagosnafp έγραψε:Διχως να θελω να γινω κακος αλλα εντοποιητοτητα ισχυει για καποιον που διαμενει σε αυτον τον τοπο τα τελευταια 3 χρονια.... Με λιγα λογια στην μυκονο μπορουσε να περασει καποιος/α που να διαμενει εκει οπως και αντιστοιχη εντοποιοτητα εχει και ο Ν. Εβρου για τους δημους εκει και τους κατοικους της εκει οφελουνται. Εδω ακομα και στην Αιτ/νια απο οπου καταγομαι εγω εντοποιηοτητα ειχε ο Δημος Θερμου στον οποιο η εντοποιοτητα πηγαινε στους κατοικους του Θερμου και κανεις αλλος απο τον υπολοιπο νομο. Τωρα το πως σας δοθηκε η εντοποιοτητα απο τον Εβρο στην Μυκονο μονο ο ΑΣΕΠ ας εξηγησει και σε εμας που απορουμε.....

Δεν γινεσαι κακος,ισα ισα εχουμε την ιδια απορια...Σε διαβεβαιω οτι ουτε απ εξω εχουμε περασει. Η λογικη μου λεει οτι κανεις δεν την δηλωσε και ελαχε σε μας...Αν εχεις τυχη.....

BAUMA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό BAUMA » Τετ Απρ 04, 2018 8:53 pm

καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά .. εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία
έχω μια απορία..
στον πινάκα των διοριστέων σε μια στήλη με ονομασία (ειδικές ιδιότητες) σε κάποιους έχει πχ. (χωρίς εμπειρία , με εμπειρία,πολύτεκνοι με εμπειρία κτλ )ενώ σε άλλους δεν αναφέρει τίποτα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γράφει κάτι?

και κάτι άλλο
είμαι στην λίστα των επιλαχόντων στον πινάκα χωρίς εμπειρία έχω 676 μόρια και στον πινάκα με εμπειρία έχω 1265 μόρια
βλέπω στον πινάκα των διοριστέων για την ίδια θέση να υπάρχει άτομο χωρίς εμπειρία με 622 μόρια
και ένα άλλο άτομο για την ίδια θέση πάλι με 1248 μόρια (στον πινάκα των διοριστέων στην στήλη με ονομασία ειδικές ιδιότητες δεν αναφερει τιποτα αν ειναι με εμπειρια η οχι)
(η συγκεκριμένη θέση ζητούσε 2 άτομα) (και δεν ζηταγε εμπειρια )
να σημειώσω ότι η θέση αυτή στην σειρά προτίμησης μου είναι τρίτη κατά σειρά
υπαρχει λογος να κανω ενσταση ?
η έτσι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα??

πρώτη φορά συμμετέχω σε προκήρυξη και δεν μπορώ να τα καταλάβω
σας ευχαριστώ ....καλή ανάσταση να έχετε όλοι σας......

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Τετ Απρ 04, 2018 9:00 pm

Theodora12 έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:
Theodora12 έγραψε:
Μάλιστα!!! Δυστυχώς το μάθαμε κατόπιν εορτής... ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

Γι αυτο ειμαστε εδω να μαθαινουμε και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.ας κανει ομως ενσταση εφοσον ειναι τριτος στη σειρα.λογικα θα δουμε διαφορετικα οριστικα αποτελεσματα...πολλοι εχουν δηλωσει οτι τους βολευε ωστε να μπουν.εδω εγω σκεφτομαι να κανω που ειμαι στην 113 θεση φαντασου...οχι ο αντρας σου που ειναι τριτος!
Σωστά...κάναμε ήδη σήμερα την ένσταση και ελπίζουμε, μόνο έτσι μπας και ανοίξουν οι φάκελοι! Εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας![/qu
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ .ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ 10ΕΤΙΑ

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τετ Απρ 04, 2018 9:51 pm

nargyro έγραψε:
vagosnafp έγραψε:Διχως να θελω να γινω κακος αλλα εντοποιητοτητα ισχυει για καποιον που διαμενει σε αυτον τον τοπο τα τελευταια 3 χρονια.... Με λιγα λογια στην μυκονο μπορουσε να περασει καποιος/α που να διαμενει εκει οπως και αντιστοιχη εντοποιοτητα εχει και ο Ν. Εβρου για τους δημους εκει και τους κατοικους της εκει οφελουνται. Εδω ακομα και στην Αιτ/νια απο οπου καταγομαι εγω εντοποιηοτητα ειχε ο Δημος Θερμου στον οποιο η εντοποιοτητα πηγαινε στους κατοικους του Θερμου και κανεις αλλος απο τον υπολοιπο νομο. Τωρα το πως σας δοθηκε η εντοποιοτητα απο τον Εβρο στην Μυκονο μονο ο ΑΣΕΠ ας εξηγησει και σε εμας που απορουμε.....

Δεν γινεσαι κακος,ισα ισα εχουμε την ιδια απορια...Σε διαβεβαιω οτι ουτε απ εξω εχουμε περασει. Η λογικη μου λεει οτι κανεις δεν την δηλωσε και ελαχε σε μας...Αν εχεις τυχη.....

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τετ Απρ 04, 2018 9:56 pm

nargyro έγραψε:

Μηπως τσεκαρες στη δηλωση οτι εχεις εντοπιοτητα? Αν το τσεκαρες και να μην εβαλες το δικαιολογητικο επειδη βγηκαν απ το πρόγραμμα και δεν ελεγξαν χαρτια γι αυτο βγηκες διοριστεος... Τωρα αν εισαι σίγουρος πως δεν δηλωσες εντοπιοτητα μαλλον ηταν πολυ λιγοι οι υπόλοιποι ενδιαφερομενοι...

maria82gr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria82gr » Τετ Απρ 04, 2018 10:11 pm

BAUMA έγραψε:καλησπέρα σε όλους και χρονιά πολλά .. εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία
έχω μια απορία..
στον πινάκα των διοριστέων σε μια στήλη με ονομασία (ειδικές ιδιότητες) σε κάποιους έχει πχ. (χωρίς εμπειρία , με εμπειρία,πολύτεκνοι με εμπειρία κτλ )ενώ σε άλλους δεν αναφέρει τίποτα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γράφει κάτι?

και κάτι άλλο
είμαι στην λίστα των επιλαχόντων στον πινάκα χωρίς εμπειρία έχω 676 μόρια και στον πινάκα με εμπειρία έχω 1265 μόρια
βλέπω στον πινάκα των διοριστέων για την ίδια θέση να υπάρχει άτομο χωρίς εμπειρία με 622 μόρια
και ένα άλλο άτομο για την ίδια θέση πάλι με 1248 μόρια (στον πινάκα των διοριστέων στην στήλη με ονομασία ειδικές ιδιότητες δεν αναφερει τιποτα αν ειναι με εμπειρια η οχι)
(η συγκεκριμένη θέση ζητούσε 2 άτομα) (και δεν ζηταγε εμπειρια )
να σημειώσω ότι η θέση αυτή στην σειρά προτίμησης μου είναι τρίτη κατά σειρά
υπαρχει λογος να κανω ενσταση ?
η έτσι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα??

πρώτη φορά συμμετέχω σε προκήρυξη και δεν μπορώ να τα καταλάβω
σας ευχαριστώ ....καλή ανάσταση να έχετε όλοι σας......

Δες καλυτερα εκεινη την θεση που εχεις παραπανω μορια..ή ειναι με εντοποιοτητα ή ειδικη κατηγορια

Εμενα μπορει κανεις να με βοηθησει στην ερωτηση που εκανα και πριν?Δεν βγαζω γραμμη στον ασεπ δυο μερες τωρα
Για την ειδικη εμπειρια επειδη ο δημος μου δν με βρηκε στα αρχεια..(?).. ενω με βρηκαν απο προτροπη μου στα βιβλια που υπεγραφα οταν δουλευα αλλα παλι λενε οτι δεν ειναι επισημο και δν μπορει εκεινο να αποδειξη χρονικη περιοδο και θεση, ειπαν οτι το 2012 ηταν δν κρατουσαν αρχειο και οτι μετα απο τοτε αρχισαν να κρατανε!!!Ετσι πηρα το χαρτι ειδικης εμπειριας απο το κεντρο μεριμνας και παιδιου που μεσω αυτου δουλεψα στην καθαριοτητα θα μετρησει?

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τετ Απρ 04, 2018 10:29 pm

freezerpk έγραψε:Τελικά τι γίνεται με την ειδική εμπειρια;
Σε ανάγνωση του νόμου περί ειδικής μοριοδοτουμενης εμπειρίας καταλαβαίνω ότι αφορά σε ΣΟΧ υπηρεσιών καθαριότητας! Και κανενός άλλου είδους υπηρεσιων!
Άρα όσοι δήλωσαν την εν λόγω μοριοδοτουμενη εμπειρία εργάστηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων ή των ΝΠΔΔ αυτών! Αυτό είναι ξεκάθαρο από το νόμο!
Ερχόμαστε τώρα στο προκειμενο:
Όταν για την οποιαδήποτε θέση δηλώσει κάποιος υποψήφιος γενική εμπειρία το ΑΣΕΠ προβαίνει σε έλεγχο συνάφειας της εμπειριας αυτής σε σχέση με την επιδιωκόμενη θεση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα την προσμετρησει ή οχι!
Όταν έχουμε υποψήφιο στη ΔΕ Κατηγορία για θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ Ή ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΎ κτλ η ειδική εμπειρία που απορρέει από ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας τι συνάφεια έχει με τις επιδιωκόμενες θεσεις;;;;
Άρα έχει ξεκαθαρίσει κάνεις εάν η εν λόγω ειδική εμπειρία προσμετράται δες κάθε περίπτωση ανεξαρτητως αντικειμένου της θεσης;
Και αν ναι αυτό είναι συνταγματικό από τη στιγμή που η δικιά μου προϋπηρεσία-εμπειρια ελέγχεται ως προς τη συναφεια;
Έχουμε μια προκυρηξης που για πρώτη φορά εξέδωσε αποτελέσματα κατ' αυτόν τον τρόπο... Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες με διπλοεγγραφες ονομάτων, δεν μπορείς να ξέρεις μιας καθένας έχει δηλώσει 20-120 κωδικούς θέσεων ποιοι παρεμβάλλονται ανάμεσα στον φερόμενο ως διοριστεο και σε σένα και καλείσαι όταν όλα είναι στον αέρα και ενδεχομένως μέρα με τη μέρα αυτός ο πίνακας μπορεί να αλλάζει δεδομένου ότι κάποιοι μπορεί να μην αποδέχτηκαν τη θέση λόγω άλλης προτίμησης, κάποιοι να έχουν κάνει αίτηση σε διαφορετικές κατηγορίες ΔΕ, να κάνεις ένσταση κατά των αποτελεσμάτων αυτων;
Μέσα σε λιγότερο πλέον από δέκα μέρες τι να ελέγξεις και κατά πόσον είσαι σίγουρος για τα παραπανω! Έχει νόημα λοιπόν το 20€?
Είμαι στη κατηγορία ΔΕ με 1786 μόρια...στον πίνακα κατάταξης ειμαι στους πρώτους 300 από σύνολο 5900 περίπου υποψηφίων! Δήλωσα μια και μοναδική θέση! Η πλειονότητα όλων όσων βρίσκονται πάνω από μένα έχουν δηλώσει ειδική εμπειρία!
Με βάση όλα τα παραπάνω αξίζει τον κόπο να μπω στη λογική να κάνω μια γενική ένσταση όπως βλέπω σε κάποια υποδείγματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και να ζητώ τον έλεγχο των δικαιολογητικών ΌΛΩΝ των υποψηφίων για τη θέση αυτή;
Και μπόρεσα να ψάξω και να αξιολογήσω τα άτομα και τα στοιχεία που δήλωσαν οι πάνω από μένα πιθανολογώ ότι υπάρχει μια μικρή πιθανοτητα....
Θα ήθελα και τις δικές σας σκέψεις!
Ευχαριστώ

Τα ειπες ολα και αναλυτικοτατα... Ο νομος ειναι διφορουμενος κι ο καθενας μπορεί να τον ερμηνευσει κατα πως τον συμφερει. Ειναι καραμπινατη η αντισυνταγματικοτητα του οπως και να τον ερμηνευσει κανεις. Και πολυ σωστα ρωτας γιατι ολοι εμεις θα ελεγχθουμε για τη συναφεια της γενικης μας εμπειριας κι αυτοι με την ειδικη οχι? Σε μεγαλο δημο της αθηνας περασε ατομο σε θεση διοικητικου πρωτο στους πινακες που φαινεται εχουν ανεβει στη διαυγεια οι συμβασεις του ως εργατρια καθαριοτητας.. Αλλος παλι χρησιμοποιει ως δευτερο τιτλο για δε διοικητικου πιστοποιηση φυλακων μουσειων.. Αλλο παλι ατομο διοριστεο επαρχια φαίνεται να εχει φουλ ειδικη και γενικη συναφη εμπειρία ενω φαίνεται οτι κατα κυριο λογο δουλευε ως αναπληρωτρια. νηπιαγωγος.. Εγω παντως εκει στηριξα την ενσταση, στη συναφεια.. Δε με νοιάζει τ εικοσαευρο, η ενσταση ειναι ο ελαχιστος τροπος αντιδρασης.... Α και εννοείται ζητησα να εξεταστουν οι παραπανω περιπτωσεις ονομαστικα... Μπορεί τα ατομα να μην ξέρουν να υποβαλλουν σωστα να μην εχουν ασχοληθει ξανα και ν εκαναν λαθη χωρις να γνωριζουν οχι σκοπιμα κι εγω εννοείται οτι για κανενα λογο δε θα εβαλλα κατα συνυποψηφιων μου αν δεν ειχα εννομο συμφερον γτ καποιοι θα προλαβουν ν μας πουν και χαιρεκακους... Παντως και να μην εκανα ενσταση ειναι δουλειά του ασεπ να κανει ελεγχο συναφειας γενικης κ ειδικης εμπειριας αυτεπαγγελτως... Εμεις που τα μορια μας μετρηθηκαν σωστα το κανουμε πιο πολυ για την τιμη των οπλων
Σημειωση, παρολο που ειναι εξοφθαλμα αντισυνταγματικο μπορεί στο τέλος ν γινει αυτο που περιγραφεις ν πουν δηλ οτι ανεξαιρετως ειδικοτητας μετραει παντου οι ειδικη... Εκει δυστυχώς μονη διεξοδος τα δικαστηρια

evi44
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό evi44 » Τετ Απρ 04, 2018 10:39 pm

ersilyk έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:
Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..

Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..[/quote]

Αν ειδες δεν υπηρξε ουτε μια απορριψη για παραβολο ή για μη υπογεγραμμενη εκτυπωμενη αιτηση, που στατιστικα εστω και μια υπαρχει σε καθε προκήρυξη.. Επισης στους πε αν δεν κανω λαθος δεν υπηρχε καν αρχείο απορριπτεων.. Εγω πιστεύω οτι οι τωρινες απορριψεις βγηκαν βασει των ηλεκτρονικών αιτησεων οπως λέγεται και στην ανακοινωση που εβγαλαν... Ηλικια που φαινεται στο συστημα, κωδικοι αποδεκτων τιτλων, προσθετων κ τυπικων προσοντων.... Ολα αυτα χτυπανε στο συστημα... Γνωμη μου με τον ελεγχο των δικαιολογητικων θα προκύψουν κι αλλες απορριψεις για τους κλασσικους λογους που προανεφερα... Αν γινουν ολα νομοτυπα οπως κανουν κ στους αλλους διαγωνισμούς.. Τωρα τι ν πω αν κανουν κ εδω τα στραβα ματια,

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες