ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τρί Απρ 03, 2018 9:26 pm

Για όσους αναρωτιουνται αν οι δημοι θα ελεγξουν τα δικαιολογητικα των υποψηφιων αφήνω αυτό εδώ:

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται να προσκομίσουν οι προσληπτέοι - από 11/04/2018 έως και 13/04/2018 - στο Δήμο Αθηναίων (Λιοσίων 22, στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου του Δήμου Αθηναίων) προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στην πρόσληψή τους:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π. ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3Κ/2018
Α) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΑΝΔΡΑΣ ή ΓΥΝΑΙΚΑ)(ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ)
Β) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ):

1.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

2.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

3.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΤΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ -Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ.

4.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

5.ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ Ι.Κ.Α.

6.ΑΡΙΘΜΟΣ Α.Μ.Κ.Α.
7.IBANΤΡΑΠΕΖΗΣ

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:
ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΟΣΙΩΝ 22 ΑΠΟ 11/04/2018 ΕΩΣ 13/04/2018.

Γ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΑ/ΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ)

Τα βασικά, κανονικος ελεγχος για προυπηρεσιες κλπ δε βλεπω να υπαρχει..οι ειδικοτητες ειναι επι το πλειστον τεχνικες ή γενικων καθηκοντων υε και δε...μπορει σε αλλους δημους να ζητανε περισσοτερα χαρτια αναλογα με την ειδικοτητα, αλλά δεν το βλέπω...βασικος τιτλος σπουδων να υπαρχει, αδεια ασκησης επαγγελματος και τα υπολοιπα ψιλα γραμματα

Theodora12
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Theodora12 » Τρί Απρ 03, 2018 9:46 pm

Tzeni1987 έγραψε:
IANOS έγραψε:
Theodora12 έγραψε:Καλησπέρα! Την βοήθεια σας παρακαλώ,αν γνωρίζει κάποιος!!!
Στις αιτήσεις της 3Κ/2018 για Δ.Ε έχουν δηλώσει κάποιοι σαν 2ο τίτλο σπουδών το χαρτί από τον 'Α κύκλο του ΤΕΕ και πήραν τα 150 μόρια με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν σε μόρια τον σύζυγο μου ο οποίος έχει βάλει ως μοναδικό τίτλο σπουδών του ΄Β κύκλου ΤΕΕ (παρόλο που φυσικά κατέχει και του Ά κύκλου) και είχε μεγαλύτερο βαθμό στο πτυχίο σε σχέση με τους άλλους, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα προσωρινά αποτελέσματα 3ος στην σειρά κατάταξης . Ισχύει του Ά κύκλου TEE το πτυχίο σαν 2ος τίτλος;;;
Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει καθώς είναι αρκετά ψηλά στην σειρά κατάταξης και ψάχνουμε να βρούμε τι ισχύει τελικά ώστε να αποφασίσουμε αν θα προχωρήσει σε ένσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
κανε ενσταση!

Ναι κοριτσι μου ισχυει σαν δευτερος τιτλος σπουδων..και εγω δεν το ηξερα και το εμαθα εδω απο τα παιδια

Μάλιστα!!! Δυστυχώς το μάθαμε κατόπιν εορτής... ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό IANOS » Τρί Απρ 03, 2018 10:12 pm

ersilyk
Εχεις δικιο οι δημοι δεν ειναι φορεις ταυτοποιησης δικαιολογητικων ο ασεπ ειναι σε α βαθμο (εννοειται δικαιωματικα) και τωρα πλεον μπαινει δυστυχως και η δικαιοσυνη

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Απρ 03, 2018 11:10 pm

nargyro έγραψε:Παιδια γεια σας!Θα μπορουσε κάποιος να μου στελει με καποιο τροπο αυτο τον πολυποθητο πινακα καταταξης;Οχι οτι ξερω να τον χρησιμοποιω :lol: :lol: Ειμαι εντελως ασχετη απο ασεπ, το ιδιο και ο αντρας μου ο οποιος πρωτη φορα εκανε τα χαρτια του και διοριστηκε με τα προσωρινα στη Μυκονο(αν ειναι δυνατον!!!) Βεβαια αφου τη δηλωσε θα μου πεις.Δεν ξερω τι να κανω, εχουμε δυο μωρα, πολυ μωρα και ειμαστε σε αδιεξοδο στο τι να κανουμε,να παει με τα προσωρινα;Να περιμενουμε μηπως αλλαξει κατι στα οριστικα;Το σιγουρο ειναι οτι εχουν προσμετρηθει ολα τα μορια του,αρα πονταρουμε σε λάθος/ψευτικες δηλωσεις των αλλων :roll: :roll: Οι παλαιοι που τα παρακολουθουν γινονται ευκολα αλλαγες στα οριστικα η να μην ελπίζουμε;; :(

Καλο ειναι να περιμενει τα οριστικα, ας κανει μια υπευθυνη δηλωση μέσω κεπ στον δημο μυκονου οτι θα περιμενει τα οριστικα αποτελεσματα για τον διορισμό του.

konstantinos39
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό konstantinos39 » Τετ Απρ 04, 2018 12:51 am

Έτσι πιστεύω και εγώ παιδιά! Δεν βλέπω το λόγο να προβώ σε καμία ένσταση μιας και δεν βρίσκομαι και κοντά στην Κατάταξη.
Θεωρώ ότι όσοι είναι Διοριστέοι και έχουν λάβει τη Βεβαίωση από το Δήμο τα πράγματα είναι πολύ απλά για αυτούς λόγω της επιπλέον μοριοδότησης
που δίνει η ειδική εμπειρία. Είναι κρίμα να παιδευτώ και να αγχωθώ με μία διαδικασία που απαιτεί και χρόνο και χρήμα.
Νομίζω ότι έχουν ελεγχθεί και οι φάκελοι τουλάχιστον των διοριστέων (δλδ των 2 πρώτων που έβγαζε το σύστημα)...αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να εκδωθούν τα αποτελέσματα και να προκαλέσουν τέτοια σύγχυση, γιατί παρά το γρήγορο της υπόθεσης οι φάκελοι των προσωρινά διοριστέων τουλάχιστον στις κατηγορίες των ΠΕ και ΤΕ πρέπει να έχει γίνει ένας γρήγορος πρώτος έλεγχος, οπότε αν έχουν δει βεβαιώσεις προχώρησαν με τις σχετικές αναρτήσεις. Και επειδή το ΑΣΕΠ δέχονταν μεγάλες πιέσεις από τους εμπλεκόμενους φορείς να προχωρήσουν με αυτή την προκήρυξη και πάλι τα αποτελέσματα δεν θα τα ελέγξουν και πάρα πολύ αφού διορίζονται και ως ΙΔΑΧ.

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τετ Απρ 04, 2018 1:48 am

konstantinos39 έγραψε:Έτσι πιστεύω και εγώ παιδιά! Δεν βλέπω το λόγο να προβώ σε καμία ένσταση μιας και δεν βρίσκομαι και κοντά στην Κατάταξη.
Θεωρώ ότι όσοι είναι Διοριστέοι και έχουν λάβει τη Βεβαίωση από το Δήμο τα πράγματα είναι πολύ απλά για αυτούς λόγω της επιπλέον μοριοδότησης
που δίνει η ειδική εμπειρία. Είναι κρίμα να παιδευτώ και να αγχωθώ με μία διαδικασία που απαιτεί και χρόνο και χρήμα.
Νομίζω ότι έχουν ελεγχθεί και οι φάκελοι τουλάχιστον των διοριστέων (δλδ των 2 πρώτων που έβγαζε το σύστημα)...αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να εκδωθούν τα αποτελέσματα και να προκαλέσουν τέτοια σύγχυση, γιατί παρά το γρήγορο της υπόθεσης οι φάκελοι των προσωρινά διοριστέων τουλάχιστον στις κατηγορίες των ΠΕ και ΤΕ πρέπει να έχει γίνει ένας γρήγορος πρώτος έλεγχος, οπότε αν έχουν δει βεβαιώσεις προχώρησαν με τις σχετικές αναρτήσεις. Και επειδή το ΑΣΕΠ δέχονταν μεγάλες πιέσεις από τους εμπλεκόμενους φορείς να προχωρήσουν με αυτή την προκήρυξη και πάλι τα αποτελέσματα δεν θα τα ελέγξουν και πάρα πολύ αφού διορίζονται και ως ΙΔΑΧ.

εγω γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν τσεκάρει τίποτα? ούτε καν παράβολα..βρε συ αυτο που λες, δηλαδη να ανοιξουν φακελους των φερομενων ως πρωτων, και αν αυτων δεν ηταν οκ, πάμε στον επομενο, μεχρι να βρεθει εκεινος που ειναι ενταξει σε ολα, για τοσες θεσεις, κατηγοριες και ειδικοτητες ,μεσα σε ουσιαστικα μια βδομαδα και κατι αφοτου εληξε η προθεσμία, δεν ειναι εφικτο..γνώμη μου δεν εχουν ελεγξει απολυτως τιποτα..μπορει τους υε ή δε που τους χρειαζονται αμεσα για την καθαριοτητα αλλα κι εκει δε μου φαινεται να εγινε ο παραμικρός έλεγχος

freezerpk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό freezerpk » Τετ Απρ 04, 2018 10:13 am

Τελικά τι γίνεται με την ειδική εμπειρια;
Σε ανάγνωση του νόμου περί ειδικής μοριοδοτουμενης εμπειρίας καταλαβαίνω ότι αφορά σε ΣΟΧ υπηρεσιών καθαριότητας! Και κανενός άλλου είδους υπηρεσιων!
Άρα όσοι δήλωσαν την εν λόγω μοριοδοτουμενη εμπειρία εργάστηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων ή των ΝΠΔΔ αυτών! Αυτό είναι ξεκάθαρο από το νόμο!
Ερχόμαστε τώρα στο προκειμενο:
Όταν για την οποιαδήποτε θέση δηλώσει κάποιος υποψήφιος γενική εμπειρία το ΑΣΕΠ προβαίνει σε έλεγχο συνάφειας της εμπειριας αυτής σε σχέση με την επιδιωκόμενη θεση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα την προσμετρησει ή οχι!
Όταν έχουμε υποψήφιο στη ΔΕ Κατηγορία για θέσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ Ή ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΎ κτλ η ειδική εμπειρία που απορρέει από ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας τι συνάφεια έχει με τις επιδιωκόμενες θεσεις;;;;
Άρα έχει ξεκαθαρίσει κάνεις εάν η εν λόγω ειδική εμπειρία προσμετράται δες κάθε περίπτωση ανεξαρτητως αντικειμένου της θεσης;
Και αν ναι αυτό είναι συνταγματικό από τη στιγμή που η δικιά μου προϋπηρεσία-εμπειρια ελέγχεται ως προς τη συναφεια;
Έχουμε μια προκυρηξης που για πρώτη φορά εξέδωσε αποτελέσματα κατ' αυτόν τον τρόπο... Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες με διπλοεγγραφες ονομάτων, δεν μπορείς να ξέρεις μιας καθένας έχει δηλώσει 20-120 κωδικούς θέσεων ποιοι παρεμβάλλονται ανάμεσα στον φερόμενο ως διοριστεο και σε σένα και καλείσαι όταν όλα είναι στον αέρα και ενδεχομένως μέρα με τη μέρα αυτός ο πίνακας μπορεί να αλλάζει δεδομένου ότι κάποιοι μπορεί να μην αποδέχτηκαν τη θέση λόγω άλλης προτίμησης, κάποιοι να έχουν κάνει αίτηση σε διαφορετικές κατηγορίες ΔΕ, να κάνεις ένσταση κατά των αποτελεσμάτων αυτων;
Μέσα σε λιγότερο πλέον από δέκα μέρες τι να ελέγξεις και κατά πόσον είσαι σίγουρος για τα παραπανω! Έχει νόημα λοιπόν το 20€?
Είμαι στη κατηγορία ΔΕ με 1786 μόρια...στον πίνακα κατάταξης ειμαι στους πρώτους 300 από σύνολο 5900 περίπου υποψηφίων! Δήλωσα μια και μοναδική θέση! Η πλειονότητα όλων όσων βρίσκονται πάνω από μένα έχουν δηλώσει ειδική εμπειρία!
Με βάση όλα τα παραπάνω αξίζει τον κόπο να μπω στη λογική να κάνω μια γενική ένσταση όπως βλέπω σε κάποια υποδείγματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και να ζητώ τον έλεγχο των δικαιολογητικών ΌΛΩΝ των υποψηφίων για τη θέση αυτή;
Και μπόρεσα να ψάξω και να αξιολογήσω τα άτομα και τα στοιχεία που δήλωσαν οι πάνω από μένα πιθανολογώ ότι υπάρχει μια μικρή πιθανοτητα....
Θα ήθελα και τις δικές σας σκέψεις!
Ευχαριστώ

x86338
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό x86338 » Τετ Απρ 04, 2018 10:55 am

giannisgal έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ,ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΩ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΕΝΩ Μ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Είμαι και εγώ στην ίδια περίπτωση. Έστειλα μήνυμα ΑΣΕΠ -Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Αν βρείς άκρη ενημέρωσε με. :)

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τετ Απρ 04, 2018 11:13 am

ersilyk έγραψε:
konstantinos39 έγραψε:Έτσι πιστεύω και εγώ παιδιά! Δεν βλέπω το λόγο να προβώ σε καμία ένσταση μιας και δεν βρίσκομαι και κοντά στην Κατάταξη.

εγω γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν τσεκάρει τίποτα? ούτε καν παράβολα..βρε συ αυτο που λες, δηλαδη να ανοιξουν φακελους των φερομενων ως πρωτων, και αν αυτων δεν ηταν οκ, πάμε στον επομενο, μεχρι να βρεθει εκεινος που ειναι ενταξει σε ολα, για τοσες θεσεις, κατηγοριες και ειδικοτητες ,μεσα σε ουσιαστικα μια βδομαδα και κατι αφοτου εληξε η προθεσμία, δεν ειναι εφικτο..γνώμη μου δεν εχουν ελεγξει απολυτως τιποτα..μπορει τους υε ή δε που τους χρειαζονται αμεσα για την καθαριοτητα αλλα κι εκει δε μου φαινεται να εγινε ο παραμικρός έλεγχος

Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..

ersilyk
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ersilyk » Τετ Απρ 04, 2018 11:39 am

Stavroula30 έγραψε:
ersilyk έγραψε:

Εαν δεν εχουν τσεκαρι τπτ τοτε πως βρηκανε απορριπτεους; και 200 ατομα κιολας..

vagosnafp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vagosnafp » Τετ Απρ 04, 2018 2:18 pm

Ρε παιδιά αυτή η Ειδική εμπειρία δεν διασταυρώνεται με κάποιο τρόπο ας πούμε με τα ένσημα του ΙΚΑ δηλαδή οκ συμφωνώ ότι πήραν διαβεβαιώσεις από τους Δήμους με τον Α ή Β τρόπο αλλά αν έχεις όντως τα εχέγγυα να πάρεις Αυτά τα μόρια δεν θα πρέπει να φαίνονται στην ασφαλιστική ενημερότητα;;;;

konstantinos39
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό konstantinos39 » Τετ Απρ 04, 2018 3:29 pm

Εντάξει υποθέσεις κάνουμε...κανονικά πρέπει να καλέσουμε στο ΑΣΕΠ και να μας διαφωτίσει (λέμε τώρα, αν ανήκει κάποιος στην αρμόδια επιτροπή και μπορεί να δώσει μία σχετικά έγκυρη πληροφορία).
Απλώς με τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι σήμερα και σε θεωρητικό επίπεδο πάντα δεν μπορεί να μην έχουν δει καθόλου τους πρώτους...σίγουρα θα έχουν ξεφύγει κάποια πράγματα...αλλά εγώ πιστεύω ότι εφόσον η Βεβαίωση του Δήμου είναι εκείνη που κάνει την ειδοποιό διαφορά και οι 2-3 πρώτοι έχουν σημειώσει 24 μήνες ειδική εμπειρία πόσο πιθανό είναι να την έχουν δηλώσει χωρίς να έχουν κάποιο έγγραφο στα χέρια τους? Άλλωστε είναι γνωστό πως δεν ελέγχονται ποτέ όλες οι Αιτήσεις στο ΑΣΕΠ δλδ μία μία, απλώς αυτές που προτείνονται ως πρώτες για διορισμό.
Εγώ πιστεύω πολύ λίγες θα είναι οι αλλαγές στους οριστικούς πίνακες και αυτές οι αλλαγές δεν θα οφείλονται στις λάθος βεβαιωσεις αλλά είτε επείδη οι πρώτοι μπορεί να έχουν διοριστεί σε προγενέστερες, είτε επειδή δεν επιθυμούν να προσληφθούν λόγω περιοχής που δεν βολεύει τελικά τον προσωρινά διοριστέο.

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τετ Απρ 04, 2018 3:41 pm

Πριν λιγο ειχα παει ασεπ για ενσταση... Ρωτησα.. Εννοείται δεν έχουν ελέγξει τπτ... Μονο οτι εβρισκε το σύστημα απ την ηλεκτρονική αίτηση..μόλις τουςρωτησα για τους πρώτους γελαγανε... Μου λενε εδω βγηκαν σε δυο μέρες αποτελεσματα δεν εχει τσεκαριστει τπτ.... Προς ενημέρωση οσων σκεφτονται ή εχουν λογο να κανουν ενσταση..... Ουτε οι διοριστεοι εχουν ελεγχθει μου το παν καθαρα

IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό IANOS » Τετ Απρ 04, 2018 4:47 pm

Ρε που ζουμε? Και παλευουμε να βρουμε το δικιο μας για να γινουμε..σκουπιδιαρηδες.. Αλλο κ τουτο..

Tzeni1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tzeni1987 » Τετ Απρ 04, 2018 4:49 pm

Theodora12 έγραψε:
Tzeni1987 έγραψε:
IANOS έγραψε: κανε ενσταση!

Ναι κοριτσι μου ισχυει σαν δευτερος τιτλος σπουδων..και εγω δεν το ηξερα και το εμαθα εδω απο τα παιδια

Μάλιστα!!! Δυστυχώς το μάθαμε κατόπιν εορτής... ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!

Γι αυτο ειμαστε εδω να μαθαινουμε και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.ας κανει ομως ενσταση εφοσον ειναι τριτος στη σειρα.λογικα θα δουμε διαφορετικα οριστικα αποτελεσματα...πολλοι εχουν δηλωσει οτι τους βολευε ωστε να μπουν.εδω εγω σκεφτομαι να κανω που ειμαι στην 113 θεση φαντασου...οχι ο αντρας σου που ειναι τριτος!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες